Já to mám naopak… Seriály moc nesleduju… V podstatě ani televizi a do dneška jsem neviděla ani Twilight:D A kvůli deníkům se mi do toho už ani nechce… Jediné, co jsem ještě sledovala bylo BBT, na to mě přivedli kolegové z práce. Ale deníkům jsem totálně propadla:)
#2283 TNoty: Šak už se těšim … ááááááách Eric :D Je to něco úplně jiného no :D Max tak ta 4. série by tomu řekněme mohla být trošičku podobná.. podle mě byla nejlepší. :)
já teda sleduju deníky,true blood,jak jsem poznal vaši matku a samozřejmě sex ve městě…ten znám taky jako svý boty…a potom jsem koukala Elisu z Rivombrosi :D
vidím, že je to u všech podobný, a navíc v pátek se mnou odpoledne není moc řeč, dokud nedostanu novou dávku a ta mě většinou spíš nasr… takže ta řeč není ani nepotom :-D a k těm seriálům – jsem asi zamrzlá puberťačka a nebo ráda vzpomínám na „mládí“, takže Buffy, Angel, Smallville, Veronica Marc a německý Berlin Berlin a Deník doktorky – komedie a relax. radši jsem koukala na to, co je už hotový, tyhle týdenní stresy jsou na palici :-)
#2278 TNoty: ten můj to vzdal :o) …a nebo počkám až dokouká nějaký film a pak hurá na deníky :o)…proto někdy ponocuji :o) …jj a pak tradá do práce :o) Ten můj …nějak nemá rád Damona ..proč asi…čím to asi bude :o)
No já se přiznam, že sem celkově cáklá na seriály od doby, co nedřepim celej den u WoW.. krom toho sem teď na pracáku, takže mam spoustu času a musím ho něčím vyplnit :D Takže muj je ze mě taky na prášky.. Krom TVD už tu jelo 666 park ave a Awake, Alcatraz, už leta sem ujetá na Grey´s anatomy, to je moje best, dál tu běží Walking Dead a samozřejmě ještě BBT a HIMYM :D Jooo a teď sem začla s Touch..
to jsou věci…docela nechápu o čem by jsme se tu jako měli bavit…je logický,že se bude řešit jak se asi seriál vyvine dál,nevím co je mna to nepochopitelného…jestli alenkaa chce můžeme se bavit i o Stefíkovi,jen nevim jestli se jí to bude líbit jako jeho fanince :D …já sem chodím hlavně s toho důvodu,že mě právě baví ymýšlet a předvídat co se asi bude dít dál. Jina s dílu 4×12 …zapomněla jsem napsat,že mě zarazilo,že se Jerymu dokončilo to tetování zabitím Kola,jak jsem tu psala čekala jsem,že se tak nestane…tak aspoň něco :) …snad se zítra dozvíme něco novýho a konečně se to stím lékem hne…
#2270 Goodies: noooooo, bojím se, že tento díl bude o ničem…tedy alespoň pro mě.....chjoooo…už proto,že ve 4×15 stále zmiňují ten blbej ostrov.....tak asi i 4×14 bude na stejné bázi.....kéž bych neměla pravdu :o(
ja mam dneska se synkem vecer s Big bang theory tak se zasmeju az az ale romantika tam neni,alespon mi to rychleji utece a snad nam tam zitra naserviruji trochu vic romantiky alespon trosku ;-).Potrebuju alespon nadeji ze to speje k pro me zdarnemu finale.
téééda, no už aby byl ten další díl. Je fakt, že diskutovat je super, spekulace lítají sem a tam :-) a mě baví sledovat, kdo má jaký představy o dalším vývoji, jak se shodují s mýma nebo ne. myslim, že nespekulovat nejde, zvlášť u seriálu…i u filmu člověka kolikrát napadne – to bude takhle a takle a doufá že ho tvůrci překvapí a bude to jinak, ceněný jsou právě filmy, co jsou nepředvídatelný,neohranný :-) takže pokud se spekuluje nějak a pak to dopadne jinak, tak je to vlastně plus :-) že překvapili…ale když je to pak zase úplná hova--- tak je to blbý :D
Ale určtě už by to chtělo nový díl, abychom mohli zas přemýšlet nad něčím jiným, všechny dostupný informace,už sou vycucaný :-)
#2268 pussycat: jj…také si myslím…jen ať to dává smysl a hlavně ať nás to nakopne- mě akce moc neberou.....romantiku mám raději, už proto jsem na deníky začala čučet :o) chci se zase trochu roztouženě usmívat-chybí mi to, sakra! :o)
Jeremy je na fotkách ve 4×17…takže ten neumře…u 4×15 stále se držím toho co píšou-Damon asi Elenu pošle pryč …zůstane tam s Rebekou…a tím že ji pošle pryč…tak doufám, že bude nešťastná-bude chtít být s Damonem…Stefina to probere…a pak píší,že Elena přijde s vlastním plánem…tak si asi pro Damona dojde…a Stefík zmizí, a asi ho D a E ve 4×17 hledají..... A kdo umře…asi Bonnie, nebo doktůrek.....Bonnie možná najde způsob jak se vrátit.....ufffff …já nevím…Jen stále doufám že to není Damon a toho se držím :o)
Já to mám naopak… Seriály moc nesleduju… V podstatě ani televizi a do dneška jsem neviděla ani Twilight:D A kvůli deníkům se mi do toho už ani nechce… Jediné, co jsem ještě sledovala bylo BBT, na to mě přivedli kolegové z práce. Ale deníkům jsem totálně propadla:)
#2290 kllenka#2283 TNoty: Šak už se těšim … ááááááách Eric :D Je to něco úplně jiného no :D Max tak ta 4. série by tomu řekněme mohla být trošičku podobná.. podle mě byla nejlepší. :)
#2291 TNotyjá teda sleduju deníky,true blood,jak jsem poznal vaši matku a samozřejmě sex ve městě…ten znám taky jako svý boty…a potom jsem koukala Elisu z Rivombrosi :D
#2282 kllenka: no já to hnedka vypínám když můj přijde…akorát mi do toho kecá a má blbí průpovídky :)
#2300 evicevidím, že je to u všech podobný, a navíc v pátek se mnou odpoledne není moc řeč, dokud nedostanu novou dávku a ta mě většinou spíš nasr… takže ta řeč není ani nepotom :-D a k těm seriálům – jsem asi zamrzlá puberťačka a nebo ráda vzpomínám na „mládí“, takže Buffy, Angel, Smallville, Veronica Marc a německý Berlin Berlin a Deník doktorky – komedie a relax. radši jsem koukala na to, co je už hotový, tyhle týdenní stresy jsou na palici :-)
#2281 Garia: true blood je luxusní seriál,ale úplně jinej než deníky…tam romantika moc není :D v červnu jede 6serie…
#2287 Garia#2278 TNoty: ten můj to vzdal :o) …a nebo počkám až dokouká nějaký film a pak hurá na deníky :o)…proto někdy ponocuji :o) …jj a pak tradá do práce :o) Ten můj …nějak nemá rád Damona ..proč asi…čím to asi bude :o)
#2285 TNotya True Blood sem vynechala, to sem ale ostuda.. to bude tou dlouhou pauzou a podivnou pátou sérií :)
#2283 TNotyNo já se přiznam, že sem celkově cáklá na seriály od doby, co nedřepim celej den u WoW.. krom toho sem teď na pracáku, takže mam spoustu času a musím ho něčím vyplnit :D Takže muj je ze mě taky na prášky.. Krom TVD už tu jelo 666 park ave a Awake, Alcatraz, už leta sem ujetá na Grey´s anatomy, to je moje best, dál tu běží Walking Dead a samozřejmě ještě BBT a HIMYM :D Jooo a teď sem začla s Touch..
jj, mohli by zalozit diskuzi o tom jake je to zit s zenou postizenou :-)u nas je to stejny ;-)#2278 TNoty:
#2276 Rozarka74: já si je pouštím jako kulisu u čehokoliv :) manžel je ze mě težce na prášky :D
#2279 pussycat #2282 kllenkato jsou věci…docela nechápu o čem by jsme se tu jako měli bavit…je logický,že se bude řešit jak se asi seriál vyvine dál,nevím co je mna to nepochopitelného…jestli alenkaa chce můžeme se bavit i o Stefíkovi,jen nevim jestli se jí to bude líbit jako jeho fanince :D …já sem chodím hlavně s toho důvodu,že mě právě baví ymýšlet a předvídat co se asi bude dít dál. Jina s dílu 4×12 …zapomněla jsem napsat,že mě zarazilo,že se Jerymu dokončilo to tetování zabitím Kola,jak jsem tu psala čekala jsem,že se tak nestane…tak aspoň něco :) …snad se zítra dozvíme něco novýho a konečně se to stím lékem hne…
#2294 Nemesis23Tak jak to tady tak čtu, tak je fajn že nejsem sama kdo koukal na Deníky v jednom kuse :-D
#2278 TNoty#2270 Goodies: noooooo, bojím se, že tento díl bude o ničem…tedy alespoň pro mě.....chjoooo…už proto,že ve 4×15 stále zmiňují ten blbej ostrov.....tak asi i 4×14 bude na stejné bázi.....kéž bych neměla pravdu :o(
#2273 pussycat: Jééé, taky mám ráda Big bang theory, viděla jsem každý díl:) Sheldon nemá chybu:D
ja mam dneska se synkem vecer s Big bang theory tak se zasmeju az az ale romantika tam neni,alespon mi to rychleji utece a snad nam tam zitra naserviruji trochu vic romantiky alespon trosku ;-).Potrebuju alespon nadeji ze to speje k pro me zdarnemu finale.
#2274 Goodiestéééda, no už aby byl ten další díl. Je fakt, že diskutovat je super, spekulace lítají sem a tam :-) a mě baví sledovat, kdo má jaký představy o dalším vývoji, jak se shodují s mýma nebo ne. myslim, že nespekulovat nejde, zvlášť u seriálu…i u filmu člověka kolikrát napadne – to bude takhle a takle a doufá že ho tvůrci překvapí a bude to jinak, ceněný jsou právě filmy, co jsou nepředvídatelný,neohranný :-) takže pokud se spekuluje nějak a pak to dopadne jinak, tak je to vlastně plus :-) že překvapili…ale když je to pak zase úplná hova--- tak je to blbý :D
Ale určtě už by to chtělo nový díl, abychom mohli zas přemýšlet nad něčím jiným, všechny dostupný informace,už sou vycucaný :-)
#2268 pussycat: jj…také si myslím…jen ať to dává smysl a hlavně ať nás to nakopne- mě akce moc neberou.....romantiku mám raději, už proto jsem na deníky začala čučet :o) chci se zase trochu roztouženě usmívat-chybí mi to, sakra! :o)
#2269 kllenka: Já už taky nevím… Ještě že už je zítra další díl, třeba se konečně něco dozvíme…
#2275 kllenkaJeremy je na fotkách ve 4×17…takže ten neumře…u 4×15 stále se držím toho co píšou-Damon asi Elenu pošle pryč …zůstane tam s Rebekou…a tím že ji pošle pryč…tak doufám, že bude nešťastná-bude chtít být s Damonem…Stefina to probere…a pak píší,že Elena přijde s vlastním plánem…tak si asi pro Damona dojde…a Stefík zmizí, a asi ho D a E ve 4×17 hledají..... A kdo umře…asi Bonnie, nebo doktůrek.....Bonnie možná najde způsob jak se vrátit.....ufffff …já nevím…Jen stále doufám že to není Damon a toho se držím :o)
#2270 Goodies