jj snaha tu asi byla :-) Stefici jsou mekky ;-) nic ve zlem …uz se tesim na zitrek az nam prilejou trochu oleje do ohne :-)vubec netusim co bude. pres vsechny dohady a spoilery bude vse jinak nez cekame. vzpomente si na predchozi spoilery a co pak bylo…#2266 kllenka:
Tak jsem si tu hezky početla :o) to mi chybělo :o) alenakaa- ta chtěla vyprovokovat nejspíš potyčku a slovní přestřelku- nějak to nevyšlo…Jinak moc se mi ulevilo, že nejsem jediná tzv.švihlá , když jsem schopná čučet v kuse na deníky do rána…a že jsem si toho vyslechla :o) Tak jsem muže upozornila, že je to všude stejné :o) Hned se cítím lépe! Tady s vámi na diskuzi…je toho zatím dost co rozebírat :o) A Damona určitě :o) A ráda …:o)
#2251 pussycat: :-) myslím, že jsem na tom stejně, taky když se do něčeho zažeru tak koukám klidně do rána. Ale pak jsem schopná další den fungovat okolo prcka, narozdíl od manžela :-)
Fantazie je mrska ;-) je fakt ze pani prekladatelka si nedala moc zalezet. Doufam,ze obsadi do filmu Iana a moc to nezkrouhnou :-) No ted uz se tesim na zitra zase budu urcite roztrpcena :-)
a myslím, že na nás zabírala hlavně naše vlastní fantazie a představa, že hlavní postava je Damon .-) hlavní zápletka a nápad dobrý, to provedení už trochu pokulhává
#2253 anndy: jo tak nejak. Manzel chce vetsi televizi tak mi nabizi ze tu velikou tv z obyvaku potrebuju do loznice,abych lepe videla na Démona :-) previt ;-) jinak pro nej to take ma vyhody… Po nekterych dilech jsem povolnejsi ;-)
#2253 anndy: Přítel taky ze začátku nejdřív nadával, čučela jsem na to do rána a pak chodila do práce:D Pak to začal sledovat se mnou, ale až už jsem byla u třetí série. Nahrál si to do notebooku a během jedné jízdy (je řidič kamiónů) zkoukl dvě řady a psal mi, že chce i tu třetí:D Jenže ho nezajímá trojúhelník, ale ten děj… I když nejradši má Damona, prý je frajer;)
#2252 anndy: Jen jsem chtěla vědět, co jsi tím myslela:D Ale v dalším příspěvku vidím, že píšeš, že bychom tu mohli řešit cokoliv… Mi třeba nevadí, když tu mimo seriál řešíme i herce, jejich život atd…
taky jsem sjížděla 3. sérii do 6 do rána :-D můj se dokonce i na nějaký díl podíval, když to bylo akční tak ok, ale jakmile jsem mu začala vysvětlovat o co jde, a kdo s kým, tak jen mávl rukou a zmizel :-D#2251 pussycat:
jj snaha tu asi byla :-) Stefici jsou mekky ;-) nic ve zlem …uz se tesim na zitrek az nam prilejou trochu oleje do ohne :-)vubec netusim co bude. pres vsechny dohady a spoilery bude vse jinak nez cekame. vzpomente si na predchozi spoilery a co pak bylo…#2266 kllenka:
#2271 kllenka#2266 kllenka: Co říkáš na tu fotku ve spoilerech a na ten komentář?
Tak jsem si tu hezky početla :o) to mi chybělo :o) alenakaa- ta chtěla vyprovokovat nejspíš potyčku a slovní přestřelku- nějak to nevyšlo…Jinak moc se mi ulevilo, že nejsem jediná tzv.švihlá , když jsem schopná čučet v kuse na deníky do rána…a že jsem si toho vyslechla :o) Tak jsem muže upozornila, že je to všude stejné :o) Hned se cítím lépe! Tady s vámi na diskuzi…je toho zatím dost co rozebírat :o) A Damona určitě :o) A ráda …:o)
#2267 Goodies #2268 pussycat#2264 evice: presne :-) manzel kdyz se sekne u PS tak druhy den chrape do 11 a ja funguju sice na zalohu,ale funguju :-)
#2299 evice#2251 pussycat: :-) myslím, že jsem na tom stejně, taky když se do něčeho zažeru tak koukám klidně do rána. Ale pak jsem schopná další den fungovat okolo prcka, narozdíl od manžela :-)
#2265 pussycatFantazie je mrska ;-) je fakt ze pani prekladatelka si nedala moc zalezet. Doufam,ze obsadi do filmu Iana a moc to nezkrouhnou :-) No ted uz se tesim na zitra zase budu urcite roztrpcena :-)
a myslím, že na nás zabírala hlavně naše vlastní fantazie a představa, že hlavní postava je Damon .-) hlavní zápletka a nápad dobrý, to provedení už trochu pokulhává
Stejne jako v TVD tam je red room of pain :-) neni to nijak hodnotna literatura spis cervena knihovna, tak to tak berte :-)
#2223 pussycat: to si to asi taky přečtu :D
#2258 anndy: jj, to taky fungovalo :-)
tak takový výhody u nás proběhly když jsem četla odstíny šedi :-D#2257 pussycat:
#2259 pussycat#2253 anndy: jo tak nejak. Manzel chce vetsi televizi tak mi nabizi ze tu velikou tv z obyvaku potrebuju do loznice,abych lepe videla na Démona :-) previt ;-) jinak pro nej to take ma vyhody… Po nekterych dilech jsem povolnejsi ;-)
#2258 anndy#2253 anndy: Přítel taky ze začátku nejdřív nadával, čučela jsem na to do rána a pak chodila do práce:D Pak to začal sledovat se mnou, ale až už jsem byla u třetí série. Nahrál si to do notebooku a během jedné jízdy (je řidič kamiónů) zkoukl dvě řady a psal mi, že chce i tu třetí:D Jenže ho nezajímá trojúhelník, ale ten děj… I když nejradši má Damona, prý je frajer;)
#2252 anndy: Jen jsem chtěla vědět, co jsi tím myslela:D Ale v dalším příspěvku vidím, že píšeš, že bychom tu mohli řešit cokoliv… Mi třeba nevadí, když tu mimo seriál řešíme i herce, jejich život atd…
myslím, že bysme tu mohli řešit cokoli – od počasí po sex – dokud nás admini neodstřihnou :-D
taky jsem sjížděla 3. sérii do 6 do rána :-D můj se dokonce i na nějaký díl podíval, když to bylo akční tak ok, ale jakmile jsem mu začala vysvětlovat o co jde, a kdo s kým, tak jen mávl rukou a zmizel :-D#2251 pussycat:
#2256 Goodies #2257 pussycatk tobě mělo patřit jen to „omlouvám se“ za psaní o knížce a dál už to patřilo k dalším příspěvkům, jen mi tam nešel hodit odstavec#2249 Goodies:
#2255 Goodies#2244 anndy: no mozna :-) manzel totiz nebyl moc stastnej,ze cumim na telku do 6 rano abych dokoukala 3.serii ;-) a v 7 vstavam k detem :-)
#2253 anndy #2264 evice#2246 pussycat: Jsem na tom stejně, pak bych neměla potřebu chodit na diskuze a spekulovat jak to asi bude:D
#2241 anndy: pokud bychom se měli bavit o postavách a i o hercích za chvíli by v tom byl pěkný bordel – často píšu Ian a myslím Damon a naopak…
Teď nechápu… Jako že tu nemáme řešit herce?
#2252 anndy