#2204 anndy: Jojo, má krásnou postavu i tvář… Já si myslím, že je přírodní. Viděla jsem i starší videa a vypadá pořád stejně. Ona je ještě dost mladá, takže pochybuju, že má za sebou nějakou plastiku. Určitě dost cvičí, prý dělá i jógu a různé sporty, takže je vymakaná;)
Holky kdo to napsal těch 50 shades? Docela ráda bych si to přečetla. A to má být jako taky seriál nebo film? Jinak Ian je bezpochyby nejvíc sexi chlap!!! Doufám, že jim to s Ninou vydrží. Nina je prý v reálu povahově hodně podobná Katherin. Říkal to o ní v jednom rozhovoru Ian.
ja jsem se k TVD dostala pres 50 shades :-) cetla jsem to jednim dechem a presne tak jsem si ho predstavovala a v zoufalstvi jsem to docetla v anglictine :-) chvilema mi prislo ze autorka koukala na TVD – scena na maskarnim plese s maskou Ian v obleku jako CEO je proste perfektni ;-) no jsem zvedava co nas zitra ceka. Ja jsem v zoufalstvi zacla koukat na BBT tam nehrozi nervove zhrouceni :-P
nějakou slávu už měl ze ztracených, ale to asi nesledovaly nadržený americký puberťačky, který to umí dát pořádně najevo, no a pak zbytek světa. doufám, že bude hrát v padesáti odstínech šedé, neumím si představit nikoho lepšího, už když jsem to četla, tak to byl jasně on (teda až na tu úchylku)#2198 kllenka:
Viděli jste tu fotku ve spoilerech? A to co je tam napsané? To jako vážně umře Damon???
#2201 evice: To se mi nechce věřit, že je jako Katherin… Vypadá tak mile:)
#2204 anndy: jo tááák :) už to chápu :D
#2204 anndy: Jojo, má krásnou postavu i tvář… Já si myslím, že je přírodní. Viděla jsem i starší videa a vypadá pořád stejně. Ona je ještě dost mladá, takže pochybuju, že má za sebou nějakou plastiku. Určitě dost cvičí, prý dělá i jógu a různé sporty, takže je vymakaná;)
myslela jsem hrudník :-) Nina je sice štíhlá, ale přesto má ženské tvary a to se mi líbí, není žádná tyčka.#2203 TNoty:
#2205 Goodies #2206 TNoty#2196 anndy: myslíš postavu? jako jak je hubená? to víš…ta má čas denně makat ve fitku :)
#2204 anndynapsala to e.l.james v cestine je to 50 odstinu sedi. v anglictine je to lepsi. jsou 3 dily knizky. zatim to nenatocili.
#2209 eviceHolky kdo to napsal těch 50 shades? Docela ráda bych si to přečetla. A to má být jako taky seriál nebo film? Jinak Ian je bezpochyby nejvíc sexi chlap!!! Doufám, že jim to s Ninou vydrží. Nina je prý v reálu povahově hodně podobná Katherin. Říkal to o ní v jednom rozhovoru Ian.
#2207 Goodiesja jsem se k TVD dostala pres 50 shades :-) cetla jsem to jednim dechem a presne tak jsem si ho predstavovala a v zoufalstvi jsem to docetla v anglictine :-) chvilema mi prislo ze autorka koukala na TVD – scena na maskarnim plese s maskou Ian v obleku jako CEO je proste perfektni ;-) no jsem zvedava co nas zitra ceka. Ja jsem v zoufalstvi zacla koukat na BBT tam nehrozi nervove zhrouceni :-P
nějakou slávu už měl ze ztracených, ale to asi nesledovaly nadržený americký puberťačky, který to umí dát pořádně najevo, no a pak zbytek světa. doufám, že bude hrát v padesáti odstínech šedé, neumím si představit nikoho lepšího, už když jsem to četla, tak to byl jasně on (teda až na tu úchylku)#2198 kllenka:
páni tady se to rozjelo… :o) No Ian je zkrátka kus, jinak dle mne role Damona nastartovala tu tzv. slávu :o) Tak ať se mu role jen a jen pohrnou :o)
#2199 anndyNějak to nemůžu vydýchat, nechci aby to by on kdo umře :-(
no nemyslela jsem obličej :-)#2194 TNoty:
#2203 TNotyDo spoilerů jsem dala odkaz na novou promo fotku, nevím jestli to můžu dát sem.
#2193 anndy: tezko rict,ale myslim,ze je hezka prirodne…videla jsem fotku i bez make-upu a i tam je pekna…
#2196 anndyasi se zeptám trochu blbě, ale v dnešní době je to móda, myslíte si, že je přírodní, nebo jí dopomohla plastika?#2192 Goodies:
#2194 TNotyOna je fakt nádherná. A ta její postava… Vraždila bych za ni!
http://www.youtube.com/watch?…
#2193 anndy#2188 anndy: to byl vtip :) ale Freddi je taky moje oblíbená postava :) …právě proto se oni k sobě takhle hodí…oba jsou slavný a oba mají charizma :)
#2187 TNoty: Nevadí, tak by si jenom ležel, já už bych se o vše postarala:D:D:D S takovým pohledem může být i nemehlo:D
#2188 anndy: Jojo, to jeho charizma je odzbrojující… A ten jeho pohled… Nemá konkurenci!