#2180 anndy: Fredie Kruger?? toho bych za manžela nechtěla :D …já jsem teda taky příšerně žárlivá…takže mít doma Iana jsem do týdne psychopatický paranoik :D …
myslím, že byli manželé 13 let, ale jistá si nejsem, a právě proto je škoda, že jim to krachlo, a navíc kvůli nevěře. Deppa mám jako herce ráda od Edwarda s nůžkama přes piráty až po jakousi blbost, kde si dělá tousty žehličkou :-D#2177 TNoty:
jsou krásný pár, jen doufám, že jim to vydrží, „normální“ lidi to mají těžký, natož herci. s mou žárlivostí bych nemohla mít herce :-D ještě, že oni si nemají co vyčítat. naštěstí jsou i páry kterým to klape např. SMG (Buffy) a Freddie tvoří pár už pěkných pár let, dva prckové k tomu. a tak mě napadá, že Nina a Ian by měli kouzelný dětičky :-)
#2171 anndy: jo,že má po manželství vím,ale taky sní nějakej pátek byl…a v rumových deníkách…takovej ochlasta a ten pupek,ale stejně je skvělej…já bulvár vůbec nesleduju :) takže tohle jde všechno mimo mě :)
#2173 Goodies: je pravda,že kdyby koukal jen na slávu a na sebe težko bude s Ninou 4 roky…a prý se do sebe fakt zakoukali…není divu :) a opravdu se k sobě hodí :) moc jim to sluší…
#2172 TNoty: No na googlu jsou fotky už z první série, jak spolu jeli na ten výlet, tak už na těch se objímají, takže spolu museli začít hned v prvních dílech, ne-li už na kástinzích. Hrozně jim to přeju, oni jsou fakt tak krásný pár! A Nina je taky kočka, takže to mají vyrovnané:D A já prostě chci věřit, že jsou tak milí, jak na mě působí:)
tak pokud vím začal nějak ze začátku hnedka chodit s Ninou ne? Deníky se začali natáčet 2009…tak spolu už nějaký ten pátek budou…a co vím tak se mluví o tom,že jsou zasnoubený :)
no Depp není moc dobrý příklad, nedávno mu krachlo manželství protože měl pletky,jako herec samo,že s mladicí, kterou potkala při natáčení rumovýho deníku – ale jsou to infa z bulváru. myslím, že docela dobrým příkladem je David Beckham – taky je to kusanec a pořád má tu samou ženu, ikdyž ta spíš připomíná kostru.ale kdo ví kolik milenek už proběhlo#2166 TNoty:
ty jsi dobrá, kruger :-D Freddie Prinze Jr., Ian by svým charizmem mohl bourat čínskou zeď, takže myslím, že každá by se stala paranoidní
#2189 Goodies #2191 TNoty#2185 Goodies: hele třeba je nakonec v posteli strašný nemehlo a není o co stát ;) :D
#2190 Goodies#2182 anndy: Willi Wonka…zlatíčko :) no jo…Johny Depp na starý kolena zblbnul… snad se to Ianovi nestane :) budeme jim to přát :)
#2184 TNoty: Nápodobně:D Říkám, že by mi stačila alespoň ta jedna noc… A nebo jako toho opraváře bych ho brala:D:D:D
#2187 TNoty#2180 anndy: Fredie Kruger?? toho bych za manžela nechtěla :D …já jsem teda taky příšerně žárlivá…takže mít doma Iana jsem do týdne psychopatický paranoik :D …
#2185 Goodies#2180 anndy: No jejich děti by fakt museli být výstavní:-O
myslím, že byli manželé 13 let, ale jistá si nejsem, a právě proto je škoda, že jim to krachlo, a navíc kvůli nevěře. Deppa mám jako herce ráda od Edwarda s nůžkama přes piráty až po jakousi blbost, kde si dělá tousty žehličkou :-D#2177 TNoty:
#2186 TNoty#2175 Goodies: :D
jsou krásný pár, jen doufám, že jim to vydrží, „normální“ lidi to mají těžký, natož herci. s mou žárlivostí bych nemohla mít herce :-D ještě, že oni si nemají co vyčítat. naštěstí jsou i páry kterým to klape např. SMG (Buffy) a Freddie tvoří pár už pěkných pár let, dva prckové k tomu. a tak mě napadá, že Nina a Ian by měli kouzelný dětičky :-)
#2183 Goodies #2184 TNoty#2176 Goodies: :D no myslím,že do něho je zakoukaných miliony holek :D takže musíme do fronty :D:D
Já chci taky takového opraváře:D
http://designyoutrust.com/…r-seduction/
#2171 anndy: jo,že má po manželství vím,ale taky sní nějakej pátek byl…a v rumových deníkách…takovej ochlasta a ten pupek,ale stejně je skvělej…já bulvár vůbec nesleduju :) takže tohle jde všechno mimo mě :)
#2182 anndy#2174 TNoty: Já jsem se do něj taky zakoukala a je mi to prd platný:( :D
#2179 TNoty:)
http://gorgeouscompany.files.wordpress.com/…testino.jpeg
#2181 TNoty#2173 Goodies: je pravda,že kdyby koukal jen na slávu a na sebe težko bude s Ninou 4 roky…a prý se do sebe fakt zakoukali…není divu :) a opravdu se k sobě hodí :) moc jim to sluší…
#2176 Goodies#2172 TNoty: No na googlu jsou fotky už z první série, jak spolu jeli na ten výlet, tak už na těch se objímají, takže spolu museli začít hned v prvních dílech, ne-li už na kástinzích. Hrozně jim to přeju, oni jsou fakt tak krásný pár! A Nina je taky kočka, takže to mají vyrovnané:D A já prostě chci věřit, že jsou tak milí, jak na mě působí:)
#2174 TNotytak pokud vím začal nějak ze začátku hnedka chodit s Ninou ne? Deníky se začali natáčet 2009…tak spolu už nějaký ten pátek budou…a co vím tak se mluví o tom,že jsou zasnoubený :)
#2173 Goodiesno Depp není moc dobrý příklad, nedávno mu krachlo manželství protože měl pletky,jako herec samo,že s mladicí, kterou potkala při natáčení rumovýho deníku – ale jsou to infa z bulváru. myslím, že docela dobrým příkladem je David Beckham – taky je to kusanec a pořád má tu samou ženu, ikdyž ta spíš připomíná kostru.ale kdo ví kolik milenek už proběhlo#2166 TNoty:
#2177 TNoty#2169 TNoty: Já chci věřit, že jsou mezi nimi i takoví, co těma svýma penězma chtějí i pomáhat… A žádné skandály kolem něj taky zatím nejsou:D
#2167 Goodies: #2168 Goodies: jestli to tak je…tak to je jen dobře,ale je težký věřit,že tě sláva a prachy nezkazí :( ale pokud je normální tím líp :)
#2170 Goodies