#2163 TNoty: No, já už jsem si o něm zjišťovala hodně věcí a četla hodně článků, co o něm říkají i ti lidi z deníků a on prý je ve skutečnosti hrozně zlatý:) Má svoji nadaci, miluje zvířata, myslím, že má i nadaci na ochranu zvířat. A s Bonnie a Caroline jsou ve skutečnosti velcí přátelé. Když se ptali Caroline, pro koho by se rozhodla, jestli Damon nebo Stefan, řekla Stefan. Ale když se jí ptali jako Candice, jestli Ian nebo Paul, řekla Ian:) Jo a taky prý rozumí politice, že prý byl hrozně rád, když se ho v jednom rozhovoru zeptali na politiku a on se mohl rozpovídat:D
taky si myslím,že by se nám asi iluze zkazili :) co ty víš…podívej se na Johnyho Deppa…takovej kus a není to žádnej proutník :) třeba je normální a sláva ho nezkazila…( to jsou blbí kecy co?) :D jasně,že je zkaženej :)
a jen tak trochu od tématu – začala jsem hledět na „saving hope“ – hraje tam Elijah, docela zajímavý, ale čekám jak se to vyvine, zatím koukám teprv na druhý díl
Ian je kus a navíc slavnej, takže nevím jestli vzít si ho je zrovna terno. při takovým pokušení musí být chlap fakt charakter aby to ustál – a já doufám, že on je, protože nechci ztratit iluze :-D
#2162 Goodies: on je sexy pořád :) když se podívám zpátky na jeho fotky tak on čím je starší tím je hezčí…to neni ani možný :D jestli jeho někdo dostane do chomoutu tak se to dá přirovnat k výhře v loterii :) jen by mě zajímalo jakej ve skutečnosti je povahově…jestli to není takovej ten debílek nafrněnej…
#2161 TNoty: Jéééj, tu scénu taky miluju! No a v tom klipu, jak si nasadí tu škrabošku, božeee… ten jeho pohled! Ale když je zlý, tak je neskutečně sexy:)
#2160 Goodies: :) to já mam jeho fotečky všechny pohromadě :) jak jsem někdo dal tu ruskou písničku s Ianem…mu pěkně děkuju…néé,že se mi ta písnička líbí a je chytlavá,ale do toho pořád čumim na ten klip…jak se Ian pere…to je pohled pro méé oči :) jako tahle scéna s deníku…tu si musim pustit vždycky před spáním…a to,že tam má i Elena šťávu,nejlepší scéna ze 4 serie prostě…scéna…taková ta otukávačka myslím :)http://www.youtube.com/watch?…
než se Caroline stala upírem, tak byla naprostá blbka – to jak se chovala první díly nemusíme připomínat, když se proměnila byla fajn – vtipná, ochotná pomáhat, srdce na pravým místě – ale pak se to nějak pokazilo a je z ní slepice – pořád jen kvoká okolo, kromě drbů žádná akce, nebýt pár zajímavých chvilek s klausem, tak tam funguje jen jako hlásná trouba. už pro její dobro doufám, že se její postava vyvine v něco lepšího
#2147 TNoty: Říkala jsem přesně to samé… Nejdřív milovala Matta, že prý jsou si souzeni, pak Tylera… Jako ta holka neví, co chce… Charakter jak prase fakt:D
#2166 TNoty: Myslím, že Ian není zrovna jeden z těch hezounků, kteří mají jen pěkný obličej a nic víc…
http://daki-steve.blog.cz/…s-foundation
#2169 TNoty#2163 TNoty: No, já už jsem si o něm zjišťovala hodně věcí a četla hodně článků, co o něm říkají i ti lidi z deníků a on prý je ve skutečnosti hrozně zlatý:) Má svoji nadaci, miluje zvířata, myslím, že má i nadaci na ochranu zvířat. A s Bonnie a Caroline jsou ve skutečnosti velcí přátelé. Když se ptali Caroline, pro koho by se rozhodla, jestli Damon nebo Stefan, řekla Stefan. Ale když se jí ptali jako Candice, jestli Ian nebo Paul, řekla Ian:) Jo a taky prý rozumí politice, že prý byl hrozně rád, když se ho v jednom rozhovoru zeptali na politiku a on se mohl rozpovídat:D
#2169 TNotytaky si myslím,že by se nám asi iluze zkazili :) co ty víš…podívej se na Johnyho Deppa…takovej kus a není to žádnej proutník :) třeba je normální a sláva ho nezkazila…( to jsou blbí kecy co?) :D jasně,že je zkaženej :)
#2168 Goodies #2171 anndya jen tak trochu od tématu – začala jsem hledět na „saving hope“ – hraje tam Elijah, docela zajímavý, ale čekám jak se to vyvine, zatím koukám teprv na druhý díl
Ian je kus a navíc slavnej, takže nevím jestli vzít si ho je zrovna terno. při takovým pokušení musí být chlap fakt charakter aby to ustál – a já doufám, že on je, protože nechci ztratit iluze :-D
#2162 Goodies: on je sexy pořád :) když se podívám zpátky na jeho fotky tak on čím je starší tím je hezčí…to neni ani možný :D jestli jeho někdo dostane do chomoutu tak se to dá přirovnat k výhře v loterii :) jen by mě zajímalo jakej ve skutečnosti je povahově…jestli to není takovej ten debílek nafrněnej…
#2167 Goodies#2161 TNoty: Jéééj, tu scénu taky miluju! No a v tom klipu, jak si nasadí tu škrabošku, božeee… ten jeho pohled! Ale když je zlý, tak je neskutečně sexy:)
#2163 TNoty#2160 Goodies: :) to já mam jeho fotečky všechny pohromadě :) jak jsem někdo dal tu ruskou písničku s Ianem…mu pěkně děkuju…néé,že se mi ta písnička líbí a je chytlavá,ale do toho pořád čumim na ten klip…jak se Ian pere…to je pohled pro méé oči :) jako tahle scéna s deníku…tu si musim pustit vždycky před spáním…a to,že tam má i Elena šťávu,nejlepší scéna ze 4 serie prostě…scéna…taková ta otukávačka myslím :) http://www.youtube.com/watch?…
#2162 Goodies#2159 TNoty: No jo, to jsou furt srandičky… jenže já teď nemůžu najít tu upravenou fotku Damona, co jsem měla jako ikonku, sakra :D :(
#2161 TNotyto si ty jo??? :D teda…hezkýýý :)
#2160 Goodies#2157 TNoty: Vidíš mě?:D
#2152 Goodies: jak vidím tu tvojí fotku Damona s tmavýma vlasama nějak si tě vůbec nedokážu představit …a už vůbec néé jako blondýnu :D
#2158 Goodies#2150 Goodies: yes :) nejlepší styl,kořen jeden :)
#2154 anndy: Hlásná trouba – to je výstižné:D
než se Caroline stala upírem, tak byla naprostá blbka – to jak se chovala první díly nemusíme připomínat, když se proměnila byla fajn – vtipná, ochotná pomáhat, srdce na pravým místě – ale pak se to nějak pokazilo a je z ní slepice – pořád jen kvoká okolo, kromě drbů žádná akce, nebýt pár zajímavých chvilek s klausem, tak tam funguje jen jako hlásná trouba. už pro její dobro doufám, že se její postava vyvine v něco lepšího
#2155 Goodiesamen#2150 Goodies:
#2148 TNoty: Já jsem taky blondýna:(((
#2157 TNoty#2150 Goodies: :o)
#2143 BruceCrain: Tak to musíš milovat i Damona, ten má teprve styl;)
#2151 kllenka #2153 anndy #2156 TNoty #2216 BruceCrain#2147 TNoty: Říkala jsem přesně to samé… Nejdřív milovala Matta, že prý jsou si souzeni, pak Tylera… Jako ta holka neví, co chce… Charakter jak prase fakt:D