#2138 anndy: Caroline by se hlavně v první řadě měla starat sama o sebe…strašně byla zamilovaná do Matta najednou zase strašně láska s Tylerem…a teďka jí oblbne Klaus…to je jasný…takže by se měla přestat míchat do jiných vztahů…paní odbornice na lásku…tohle mě fakt štvě…jak napsala gooties já bejt Elena dala bych jí fakt ránu mezi oči…
#2123 Goodies: Páni, nečekal jsem takovou sprchu =D Líbí se mi jak vzhledově tak charismem, je prostě neuvěřitelná. Je pohotová, jak reaguje, s ničim se nepáře, má prostě styl a já miluju lidi co maj styl ! =))
K těm ostatním odpovědím: Ohledně Eleny…už jsem to tu někdy psal, je sice kočka, ale ta postava je totální kráva =D Omlouvám se za slovník, ale je to to nejvýstižnější co mě napadlo…je namyšlená, arogantní, sebestředná, vztahovačná…prostě hrozná =D
jojo, matku v upíra, několikrát se ju pokusil zabít, ale když šlo do tuhýho stál při ní a zase všechno zachránil (viz předstírání její smrti). Bonnie asi pochopila, že je v podstatě hrdina, a nebo prostě jen má ráda svou kamarádku a respektuje ji#2139 Goodies:
asi nejsem dost sečtelá, ale co to do háje vůbec znamená „epická láska“ ? nebyly epické básně spíš pochmurný a smutný – nebo si prostě jen z literatury nic nepamatuju?#2140 kllenka:
ale nezapomínejte, že Caroline to všechno dělala určitě jen pro dobro Eleny, a protože Stefan je Elenina epická láska a Damon je to největší zlo (myslím, že eleně závidí, že ji damon skutečně miluje a z ní si udělal jen rohožku a chodící pytlík s krví)
#2135 Garia: to se napravit ani nedá, tedy alespoň já bych takovou kámošku definitivně odepsala a to nadobro.....stále bych čekala kudlu v zádech…asi tak k blondýně
#2134 Goodies: Já netvrdím, že bych to taky neudělala.. ani ji neomlouvam. Chová se jako pěkná kr… ,ale zkrátka furt doufam, že se to ještě změní a že to napraví :)
#2133 Garia: No já mít takovou kamarádku, co se přidá na stranu mého bývalého a kuje s ním pikle proti mě a ještě na mě všechno nabonzuje, tak bych jí dala pěst mezi oči! Neříkám vyslechnout, poradit… Ale vyslepičit takové důvěrné věci a pořád dokola kázat… Takové holky, to je moje smrt:/
#2120 BruceCrain: Caroline sem v 1. sérii nesnášela, v 2. a 3. sem jí měla hned po Damonovi nejradši a teď ve 4. mě začíná ale vážně znovu sr.. :D Tak doufam, že se uklidní, abych jí mohla mít zas ráda :D
#2127 Goodies: já už z těch informací nechápu- už končím se spekulacema, protože nejdřív čtu jak Damon s Elenou budou hledat zdrhlého Stefina, že jejich pouto bude silné…teď zas něco zcela jiného, kašlu na to.Pokud ukončí delenu, tak na deníky kašlu, ať si seriál zarámují.....to už mě u seriálu neudrží nic…a celá povedená partička MF je mi ukradená i s původními.
#2128 kllenka: A kdo jo?:D Já teda řeknu, když je holka kočka, ale zrovna Caroline… Za mě je překrásná Nina. Vypadá stejně namalovaná i bez makeupu a snad na každé fotce vypadá pořád stejně – stejně dobře:) No a jako Katherin? Nemá konkurenci…
jako vzhledově je pěkná…i když nemam ráda blondýny :D ale charakter mi teda nic moc neříká,ale my jsme holky…tak to vidíme jinak ;) …
#2152 Goodies#2138 anndy: Caroline by se hlavně v první řadě měla starat sama o sebe…strašně byla zamilovaná do Matta najednou zase strašně láska s Tylerem…a teďka jí oblbne Klaus…to je jasný…takže by se měla přestat míchat do jiných vztahů…paní odbornice na lásku…tohle mě fakt štvě…jak napsala gooties já bejt Elena dala bych jí fakt ránu mezi oči…
#2149 Goodies#2143 BruceCrain: hmmm…jj…má styl a jaký! Nazvala bych ji bezpáteřním zmetkem :o)
#2141 anndy: dle mne , epika …má děj a příběh je rozvíjen vypravěčem či postavami…takže blond-je vážně blond…co dodat......co tím myslela
#2142 anndy: I kdyby jenom to, že Elenu respektuje… Tak to má být.
#2123 Goodies: Páni, nečekal jsem takovou sprchu =D Líbí se mi jak vzhledově tak charismem, je prostě neuvěřitelná. Je pohotová, jak reaguje, s ničim se nepáře, má prostě styl a já miluju lidi co maj styl ! =))
K těm ostatním odpovědím: Ohledně Eleny…už jsem to tu někdy psal, je sice kočka, ale ta postava je totální kráva =D Omlouvám se za slovník, ale je to to nejvýstižnější co mě napadlo…je namyšlená, arogantní, sebestředná, vztahovačná…prostě hrozná =D
Hawgh…tak a teď mě rozcupujte =D
#2146 kllenka #2150 Goodiesjojo, matku v upíra, několikrát se ju pokusil zabít, ale když šlo do tuhýho stál při ní a zase všechno zachránil (viz předstírání její smrti). Bonnie asi pochopila, že je v podstatě hrdina, a nebo prostě jen má ráda svou kamarádku a respektuje ji#2139 Goodies:
#2144 Goodiesasi nejsem dost sečtelá, ale co to do háje vůbec znamená „epická láska“ ? nebyly epické básně spíš pochmurný a smutný – nebo si prostě jen z literatury nic nepamatuju?#2140 kllenka:
#2145 kllenka#2138 anndy: když v díle zmínila epickou lásku…tak v ten moment mi došlo, že má v hlavě vyhrabáno a to hodně :o)
#2141 anndy#2138 anndy: Mi to tak taky připadá:D Třeba Bonnie takové dusno nedělá a to jí proměnil matku v upíra;)
#2142 anndyale nezapomínejte, že Caroline to všechno dělala určitě jen pro dobro Eleny, a protože Stefan je Elenina epická láska a Damon je to největší zlo (myslím, že eleně závidí, že ji damon skutečně miluje a z ní si udělal jen rohožku a chodící pytlík s krví)
#2139 Goodies #2140 kllenka #2147 TNoty#2135 Garia: Já se jenom přidávám, když jsi napsala, že tě v téhle sérii s…:)
#2135 Garia: to se napravit ani nedá, tedy alespoň já bych takovou kámošku definitivně odepsala a to nadobro.....stále bych čekala kudlu v zádech…asi tak k blondýně
#2134 Goodies: Já netvrdím, že bych to taky neudělala.. ani ji neomlouvam. Chová se jako pěkná kr… ,ale zkrátka furt doufam, že se to ještě změní a že to napraví :)
#2136 kllenka #2137 Goodies#2133 Garia: No já mít takovou kamarádku, co se přidá na stranu mého bývalého a kuje s ním pikle proti mě a ještě na mě všechno nabonzuje, tak bych jí dala pěst mezi oči! Neříkám vyslechnout, poradit… Ale vyslepičit takové důvěrné věci a pořád dokola kázat… Takové holky, to je moje smrt:/
#2135 Garia#2120 BruceCrain: Caroline sem v 1. sérii nesnášela, v 2. a 3. sem jí měla hned po Damonovi nejradši a teď ve 4. mě začíná ale vážně znovu sr.. :D Tak doufam, že se uklidní, abych jí mohla mít zas ráda :D
#2134 Goodies#2127 Goodies: já už z těch informací nechápu- už končím se spekulacema, protože nejdřív čtu jak Damon s Elenou budou hledat zdrhlého Stefina, že jejich pouto bude silné…teď zas něco zcela jiného, kašlu na to.Pokud ukončí delenu, tak na deníky kašlu, ať si seriál zarámují.....to už mě u seriálu neudrží nic…a celá povedená partička MF je mi ukradená i s původními.
#2127 Goodies: taky je to možný :) že to napsali tak aby nás úúplně popletli což se jim povedlo :)
#2128 kllenka: Ale když to vezmu jako postavu v seriálu a ne vzhled, tak mě nebaví ani jedna:D
#2128 kllenka: A kdo jo?:D Já teda řeknu, když je holka kočka, ale zrovna Caroline… Za mě je překrásná Nina. Vypadá stejně namalovaná i bez makeupu a snad na každé fotce vypadá pořád stejně – stejně dobře:) No a jako Katherin? Nemá konkurenci…