#2120 BruceCrain: páni…Car? blondska? jsem ohromena.....no, …nejúžasnější .....jak byla rádodejka, pak moralistka a teď nehorázná slepička?? Páni, chlapům nerozumím :o)
#2125 TNoty: Třeba ta smrt a ten velký zvrat není myšleno v jednom… Jakože zvrat by mohl být, že neexistuje lék, že vzbudí toho Silase, jak tu někdo psal, no a do toho ještě umře nějaká postava… A kdyby umřel Jeremy, tak by to nejvíc ovlivnilo Elenu a tím pádem i Damona a Stefana, protože s tou by to seklo… Už nevím, co mám vymyslet:D
je pravda,že mě tahle serie moc neba…jediný co bylo dobrý tak Elena a Damon…už tam není ani to jiskření nic…tu romantiku úúúplně zazdili :( v každý serii zatím bylo vždycky všechno…akce,láska,romantika,vášeň…a teď? pořád se nějak nemůžu chytit…a jo, 4×12 byl dobrej díl,ale to je trochu málo…
#2120 BruceCrain: Jak by ale smrt Jeremyho ovlivnilo všechno v seriálu?? vždyť mapu už mají… Je pravda,že Bonnie je jedniná čarodějka…ale smrt Jeremyho…jak by ovlivnila Damona? Nebo Stefíka?? Nevim nevim …
Myslim že to dělaj schválně chtějí udělat největší napětí které jde..ale trochu vynechavaj te podstatnej fakt-spoustu lidi už to prostě otravuje!!!!!! #2122 evice:
#2120 BruceCrain: No potěš koště:D:D:D Co se chlapům může líbit zrovna na Caroline? Myslela jsem, že nemáte rádi upištěné slípky:D:D:D Nina je podle mě daleko hezčí a jako Katherin nepřekonatelná;)
#2118 Goodies: jj přesně tak, no snad ten zvrat bude k něčemu dobrý. Ta 4 série je fakt nevyvážená a nějaký odpovědi už by to chtělo. To od toho zvratu tak nějak čekám tak snad se dočkám :-)
Tak Bonnie to určitě bejt nemůže, už jen z pricnipu, že tam potřebujou nechat od každýho druhu někoho a přeci nezlikvidujou čarodějku =P =D Ale pokud na sto pro někdo v seriálu zemře, tak Jer asi přichází v úvahu =/
Každopádně jsem nervózní z toho, že už druhej díl za sebou tam nebyla Caroline !!! Nejúžasnější postava v seriálu ! =D Když ženský maj Damona, tak já mam Car =D
#2116 evice: Tak stát se může všechno… Těch možností je tam opravdu hodně. Oni to řeknou tak, že si člověk stejně nemůže být ničím jistý a nic určitého ani neprozradili… Můžou to myslet různě.
jak psala evice…vzbudí Silase a ovlivní to všechny, žádnej lék nebude…potvrdí se slova Kola…a uf dál už nevím…jo a delenu tam chci! Jinak také nevím proč bych na to čuměla…nic jiného mě tam nebere…
#2103 Goodies: ten spoiler jsem četla, a pořád si myslím, že ta možnost, že Damon umře tu pořád je. To by ho přece taky ovlivnilo kdyby musel vstát z mrtvých ne?
ostatně Klaus zas neblabolí z cesty když říka že damon nechce lidskou Elenu to chce hlavně stefan..ale otazka je že se chce vylečit i beka..takže možná že nakonec to skončí upíří elena a damon a lidský stefan a beka =D
#2111 Goodies: to jo no......v promo na příšti epizodu je že Damon ztratí trpělivost se Shanem..a ten je v tý honbě za lekem tady duležitej ne?? on jedinej přece vi kde ten lek je! tak nakonec muže třeba zemřit ten profesor..co ty víš =D =D a kdyby fakt utli delenu..no stefan je děsnej puvodni jsou docela nudní…klaus a caroline se nikdy nestanou.takže nevim proč by jsem se jinak na deníky divala! =(
#2109 Klaroline!!=): Komu záleží na jejim tatovi:D To by ovlivnilo jenom Bonnie… Píšou, že to ovlivní každou postavu a jediný takový důležitý je tam teď podle mě akorát Bonnie a Jeremmy, oba potřebujou k nalezení toho léku. Spíš se bojím, jestli z Damona neudělají zase toho špatného, jako vždycky za každé situace:/ A utli Delenu definitivně:(
#2120 BruceCrain: páni…Car? blondska? jsem ohromena.....no, …nejúžasnější .....jak byla rádodejka, pak moralistka a teď nehorázná slepička?? Páni, chlapům nerozumím :o)
#2129 Goodies #2130 Goodies#2125 TNoty: Třeba ta smrt a ten velký zvrat není myšleno v jednom… Jakože zvrat by mohl být, že neexistuje lék, že vzbudí toho Silase, jak tu někdo psal, no a do toho ještě umře nějaká postava… A kdyby umřel Jeremy, tak by to nejvíc ovlivnilo Elenu a tím pádem i Damona a Stefana, protože s tou by to seklo… Už nevím, co mám vymyslet:D
#2131 TNoty #2132 kllenkaje pravda,že mě tahle serie moc neba…jediný co bylo dobrý tak Elena a Damon…už tam není ani to jiskření nic…tu romantiku úúúplně zazdili :( v každý serii zatím bylo vždycky všechno…akce,láska,romantika,vášeň…a teď? pořád se nějak nemůžu chytit…a jo, 4×12 byl dobrej díl,ale to je trochu málo…
#2120 BruceCrain: Jak by ale smrt Jeremyho ovlivnilo všechno v seriálu?? vždyť mapu už mají… Je pravda,že Bonnie je jedniná čarodějka…ale smrt Jeremyho…jak by ovlivnila Damona? Nebo Stefíka?? Nevim nevim …
#2127 GoodiesMyslim že to dělaj schválně chtějí udělat největší napětí které jde..ale trochu vynechavaj te podstatnej fakt-spoustu lidi už to prostě otravuje!!!!!!
#2122 evice:
#2120 BruceCrain: No potěš koště:D:D:D Co se chlapům může líbit zrovna na Caroline? Myslela jsem, že nemáte rádi upištěné slípky:D:D:D Nina je podle mě daleko hezčí a jako Katherin nepřekonatelná;)
#2143 BruceCrain#2118 Goodies: jj přesně tak, no snad ten zvrat bude k něčemu dobrý. Ta 4 série je fakt nevyvážená a nějaký odpovědi už by to chtělo. To od toho zvratu tak nějak čekám tak snad se dočkám :-)
#2124 Klaroline!!=)#2118 Goodies: právě proto mě tak děsně žerou ty pitomý pauzy!! =(
Tak Bonnie to určitě bejt nemůže, už jen z pricnipu, že tam potřebujou nechat od každýho druhu někoho a přeci nezlikvidujou čarodějku =P =D Ale pokud na sto pro někdo v seriálu zemře, tak Jer asi přichází v úvahu =/
Každopádně jsem nervózní z toho, že už druhej díl za sebou tam nebyla Caroline !!! Nejúžasnější postava v seriálu ! =D Když ženský maj Damona, tak já mam Car =D
#2123 Goodies #2125 TNoty #2128 kllenka #2133 Garia#2117 kllenka: Je to smutné… Ale mě tam taky drží už jenom Delena…
#2116 evice: Tak stát se může všechno… Těch možností je tam opravdu hodně. Oni to řeknou tak, že si člověk stejně nemůže být ničím jistý a nic určitého ani neprozradili… Můžou to myslet různě.
#2121 Klaroline!!=) #2122 evicejak psala evice…vzbudí Silase a ovlivní to všechny, žádnej lék nebude…potvrdí se slova Kola…a uf dál už nevím…jo a delenu tam chci! Jinak také nevím proč bych na to čuměla…nic jiného mě tam nebere…
#2119 Goodies#2103 Goodies: ten spoiler jsem četla, a pořád si myslím, že ta možnost, že Damon umře tu pořád je. To by ho přece taky ovlivnilo kdyby musel vstát z mrtvých ne?
#2118 Goodiesostatně Klaus zas neblabolí z cesty když říka že damon nechce lidskou Elenu to chce hlavně stefan..ale otazka je že se chce vylečit i beka..takže možná že nakonec to skončí upíří elena a damon a lidský stefan a beka =D
#2113 Klaroline!!=): Jenom ať ten seriál úplně nezkazí… Ať to nějak nesmyslně nepřekombinujou…
#2111 Goodies: to jo no......v promo na příšti epizodu je že Damon ztratí trpělivost se Shanem..a ten je v tý honbě za lekem tady duležitej ne?? on jedinej přece vi kde ten lek je! tak nakonec muže třeba zemřit ten profesor..co ty víš =D =D a kdyby fakt utli delenu..no stefan je děsnej puvodni jsou docela nudní…klaus a caroline se nikdy nestanou.takže nevim proč by jsem se jinak na deníky divala! =(
#2114 GoodiesA vážně mě nebaví psát něco do spoilerů a něco tady, mám v tom chaos:(
#2109 Klaroline!!=): Komu záleží na jejim tatovi:D To by ovlivnilo jenom Bonnie… Píšou, že to ovlivní každou postavu a jediný takový důležitý je tam teď podle mě akorát Bonnie a Jeremmy, oba potřebujou k nalezení toho léku. Spíš se bojím, jestli z Damona neudělají zase toho špatného, jako vždycky za každé situace:/ A utli Delenu definitivně:(
#2113 Klaroline!!=)#2108 Goodies: já si už připravuji nervy, díky tomu co jsem četla ve spoilerech…a ty mě vždy odrovnáš :o) no vážně se musím smát :o)
#2107 Goodies: podle mě by bylo nejlepší kdyby třeba umřel tata bonnie…ale to se asi nestane děj by to nijak silně neovlivnilo =(
#2111 Goodies