#2105 TNoty: A nebo ten Jeremmy… Ale stejně, už tam umřelo tolik lidí a jim blízkých a tahle smrt změní chod celého seriálu? To se mi nějak nechce líbit:/ Fakt se bojím toho, kam se to bude ubírat…
Pro mě je jasnej favorit pokud jde o hlavní postavy Klaus =) a možná i caroline ale ta mě štve že je s Taylerem, ten je podle mě jeden z nejslabších postav.....
a k těm novým postavám…to je celkem logické,že jsou nové postavy :) jak tu někdo napsal půlka jich umřela :) a o čem by to potom bylo kdyby tam byla pořád těch samých 5 lidí :)
#2097 Klaroline!!=): no…tak mě Stefin leze na nervy pomalu furt a začalo to tím vyznáváním nehynoucí lásky…tak nějak na něm nemůžu objevit nic dobrého. A souhlasím, to jeho chování…děs- jak malý spratek, kterému někdo vezme hračku…
…doufám, že nám tam teď dají alespoň nějaké objetí či pusu…když to bude samá akce, bože…Trochu zákeřně si přeji, aby to viděl Stefin.....jinak to bude neskutečně dlouhé a o ničem.....chjooo
#2091 kllenka: no jak jsem řekla ja Rebecu moc nemusim ale Stefan mi už taky leze na nervy od rozchodu s Elenou čím dál víc- na ničem mu nezáleží ke svýmu bratrovi se chova jako k uhlavnimu nepřiteli kvuli tomu že se vyspal s Elenou přitom součastně spí s rebecou- připada mi že ani neví co doopravdy chce! a na takovyho stefana nejsem zvědava =)
#2091 kllenka: Ona je skoro to samé, co Damon. A proto spolu nemůžou být dva, co neumí projevit city a dva, co je projevují až moc a akorát se v tom pitvají… Tzn. že ona a Stefan jsou protiklad jako Elena a Damon. A je jedno, kdo z nich je lepší.
#2086 Klaroline!!=): To je pro mě asi ten největší důvod, proč ho nemám ráda. Zrovna k Damonovi je hodně nespravedlivý a připadá mi, že vůbec neoceňuje, co pro něj a Elenu kdy udělal. Na to, že je podle něj tak špatný…;)
#2086 Klaroline!!=): …tak pokud bych srovnala Stefina a Rebecu, mě ona přijde fajn…lepší než celej Stefík. Má hodněkrát zlomené srdce, hledá lásku.....dle mne si na drsňačku jen hraje :o)
TNoty – A tady je dokonce zezadu a stejně ta jeho hlava bije do očí:D A Damon jenom takovou makovičku:D
https://www.facebook.com/photo.php?…
#2110 kllenka#2105 TNoty: A nebo ten Jeremmy… Ale stejně, už tam umřelo tolik lidí a jim blízkých a tahle smrt změní chod celého seriálu? To se mi nějak nechce líbit:/ Fakt se bojím toho, kam se to bude ubírat…
#2109 Klaroline!!=)Pro mě je jasnej favorit pokud jde o hlavní postavy Klaus =) a možná i caroline ale ta mě štve že je s Taylerem, ten je podle mě jeden z nejslabších postav.....
to bude určitě Bonnie :)
#2107 Goodies#2098 Goodies: jojo,četla jsem to i na fcb :)
#2101 evice: Četla si ten spoiler? Nemyslím si, že to bude Damon, psali, že to nejvíce ovlivní Damona, Elenu a Stefana…
#2116 evicea k těm novým postavám…to je celkem logické,že jsou nové postavy :) jak tu někdo napsal půlka jich umřela :) a o čem by to potom bylo kdyby tam byla pořád těch samých 5 lidí :)
Nakonec v tom 15 díle umře jak Damon, tak Jerremy a bude vymalováno :-D
#2103 Goodies#2097 Klaroline!!=): no…tak mě Stefin leze na nervy pomalu furt a začalo to tím vyznáváním nehynoucí lásky…tak nějak na něm nemůžu objevit nic dobrého. A souhlasím, to jeho chování…děs- jak malý spratek, kterému někdo vezme hračku…
…doufám, že nám tam teď dají alespoň nějaké objetí či pusu…když to bude samá akce, bože…Trochu zákeřně si přeji, aby to viděl Stefin.....jinak to bude neskutečně dlouhé a o ničem.....chjooo
Četli jste, co přidala Garia do spoilerů?:-O
#2104 TNoty#2091 kllenka: no jak jsem řekla ja Rebecu moc nemusim ale Stefan mi už taky leze na nervy od rozchodu s Elenou čím dál víc- na ničem mu nezáleží ke svýmu bratrovi se chova jako k uhlavnimu nepřiteli kvuli tomu že se vyspal s Elenou přitom součastně spí s rebecou- připada mi že ani neví co doopravdy chce! a na takovyho stefana nejsem zvědava =)
#2100 kllenka#2094 Goodies: jj…souhlasím…:o)
#2089 TNoty: Ne, že bych se mu chtěla pošklebovat, to je prostě holý fakt! :D
#2091 kllenka: Ona je skoro to samé, co Damon. A proto spolu nemůžou být dva, co neumí projevit city a dva, co je projevují až moc a akorát se v tom pitvají… Tzn. že ona a Stefan jsou protiklad jako Elena a Damon. A je jedno, kdo z nich je lepší.
#2096 kllenka#2086 Klaroline!!=): To je pro mě asi ten největší důvod, proč ho nemám ráda. Zrovna k Damonovi je hodně nespravedlivý a připadá mi, že vůbec neoceňuje, co pro něj a Elenu kdy udělal. Na to, že je podle něj tak špatný…;)
#2088 Goodies: souhlasím :o)
#2086 Klaroline!!=): …tak pokud bych srovnala Stefina a Rebecu, mě ona přijde fajn…lepší než celej Stefík. Má hodněkrát zlomené srdce, hledá lásku.....dle mne si na drsňačku jen hraje :o)
#2094 Goodies #2097 Klaroline!!=)#2088 Goodies: přesně tak! =D =)
zase jsem zapoměla připojit odkaz :D http://www.facebook.com/photo.php?…
#2095 Goodies