No, já mám k tomu jen jedno – protiklady se přitahují;) Proto nemůže být Damon třeba s Katherin a Stefan by neměl být s Elenou. Damon a Katherin by se povraždili a Stefan s Elenou by se jednou ubrečeli k smrti:D
#2082 Klaroline!!=): nemyslím si že Stefan je tzv.hodnější.....jak už jsem tu jednou zmiňovala, hodnější mi nepřijde ani za mák. Ale souhlas …Rebeka a Stefin se k sobě hodí.
#2078 anndy: souhlasím ne že bych měla rada beku ale třeba ji Stefan změní k lepšímu když už se mu to skoro povedlo..no vážně rozbrečela se někdy beka před někým jiným než před sourozenci- a před Stefanem mluvila někdy Rebeka skoro jako milující člověk před někým jiným než před Stefem?? Ja myslím že ne, myslím že beka si k němu vytvořila takový důvěřivý vztah který je nejspíš opravdu moc silný když dokazala překonat i to že se podílej na její dočasný smrti. Potřebuje vedle sebe někoho jako je Stefan!! Toho takzvaně hodnějšího :D
#2078 anndy: no tak to je skvělý komentář :o) .....jo ty dva se k sobě hodí. jinak… Blondska mi nechybí ani trochu na její hlas mám alergii…ale mohli by jí tam šoupnout a to jen proto aby jí konečně Elena dala po tlamě, zvlášť když se provalilo, že je zákeřná sviňka…Klaus mi nevadí, dobrý záporák…
pravda nějaký nový postavy tam být musí! =) ale podle mě tam Abby moc dlouho nevydrží tím pádem je tam prakticky zbytečně( sice by asi Bonnie nebýt jí nezůstala doma a šla by pomoct Eleně ale stejně..) A jestli bude mit Haley nějakou spojitost s Klausem-no tak asi z donucení ( myslim že Klausovi brzo došlo že Tayler v tom spiklenectví proti němu nejel sám, hlavně proto že se to dozvěděl od Haley!)Docela se ale těšim jak na jeji navrat bude reagovat Tayler!
četla jsem si o chystaných původních, a popis děje je docela zajímavý, jestli má navázat na deníky, tak jsem dost zvědavá o co tam půjde, když má Elijah v úmyslu „pomoc svému sebevražednému bratru vykoupit se“
musí dávat nový postavy, ikdyž abby není zrovna nová, aby měli koho zabíjet :-D v první sérii jim skoro nikdo nezbyl. jinak jsem docela ráda, že tady „přežila“ i nějaká Stelena, aspoň to trochu oživí. Klaus a car se mi taky spolu líbí, jemu vždycky tak pěkně září oči.#2074 Klaroline!!=):
#2074 Klaroline!!=): ja si myslim ze ze Stefana prysti jen urazena jesitnost,byl si E. az moc jistej. Jinak podle me by se hodil k Rebece. Car mi pasuje ke Klausovi ;-).A komplikuji to postavama aby mohli natahovat dej.Hailyley by mela byt vic v tom o tech wppuvodnich,ale asi v TVD bude mit nejakou spojitost s Klausem -patra po tech
rodicich
#2074 Klaroline!!=): Ohledně Deleny nesouhlasím, ale už nemám energii to tu dokola rozebírat… Caroline a Klaus mě popravdě nezajímají ani trochu:D Nevím, co je mezi nima tak zajímavé… Ale k těm postavám – co by bylo v těch dalších dvou řadách, kdyby tam nějaké nové občas nepřibyly? Ještě když jich tam od začátku tolik umřelo a ještě umřít má. A pauza bude mezi 15tým a 16tým dílem.
No tak já už mám ve všem opravdu guláš......popravdě jsem asi víc přikloněná ke Steleně, už proto že jsem upíři deníky začala sledovat v půli 2 serie, tím pádem jsem si asi zvykla na Stefíka a Elenu ze vším všudy. Popravdě si ale docela užívám poslední scenky mezi něma je tam velký napětí a emoce tam lítají z očí do očí =D což je podle mě o hodně lepší než nějaká delena! která stejně tak trochu ze serialu vypadla což taky nechapu!!!!!!ale proč celou zamotanost a už tak dost velkou složitost serialu neustale komplikují zbytečné další postavy??????? tim chci řict proč je tam sakra abby?????? A nevím jestli je to blbost ale někde jsem četla že se v nějaké epizodě má objevit ještě ta Taylerova proradná vlkodlačí slípka(Haley)!! Co mi smysl nedava už vubec!!No a jelikož mě tohle blbý přemítaní proč!! už štve =D chci vidět konečně nějakou scénků Klaroline!! oni jsou spolu tak roztomilý!! Nebo aspon caroline a stefana…=) a prosím nevíte něco o tý udajný pauze!!??? ja jsem poslední dobou nějak mimo! =D( jinak mi poslední díl připadal víc jak skvělej hlavně naštvanej Klaus!)
No, já mám k tomu jen jedno – protiklady se přitahují;) Proto nemůže být Damon třeba s Katherin a Stefan by neměl být s Elenou. Damon a Katherin by se povraždili a Stefan s Elenou by se jednou ubrečeli k smrti:D
#2090 Klaroline!!=) #2092 kllenka#2069 Goodies: tak s tohodle taky odpoadněš :D Stefík má vážně velkou hlavu :D
#2083 kllenka: myslím že je hodnější oproti ní! =D ale jinak se chová hlavně k Damonovi jako primitiv…=)
#2091 kllenka #2093 Goodies#2078 anndy: :D
#2082 Klaroline!!=): Já si myslím, že Rebekah city k Stefanovi nikdy nepustily.. bylo by nejlepší, kdyby skončili spolu.
#2082 Klaroline!!=): nemyslím si že Stefan je tzv.hodnější.....jak už jsem tu jednou zmiňovala, hodnější mi nepřijde ani za mák. Ale souhlas …Rebeka a Stefin se k sobě hodí.
#2086 Klaroline!!=)#2078 anndy: souhlasím ne že bych měla rada beku ale třeba ji Stefan změní k lepšímu když už se mu to skoro povedlo..no vážně rozbrečela se někdy beka před někým jiným než před sourozenci- a před Stefanem mluvila někdy Rebeka skoro jako milující člověk před někým jiným než před Stefem?? Ja myslím že ne, myslím že beka si k němu vytvořila takový důvěřivý vztah který je nejspíš opravdu moc silný když dokazala překonat i to že se podílej na její dočasný smrti. Potřebuje vedle sebe někoho jako je Stefan!! Toho takzvaně hodnějšího :D
#2083 kllenka #2084 Garia#2078 anndy: no tak to je skvělý komentář :o) .....jo ty dva se k sobě hodí. jinak… Blondska mi nechybí ani trochu na její hlas mám alergii…ale mohli by jí tam šoupnout a to jen proto aby jí konečně Elena dala po tlamě, zvlášť když se provalilo, že je zákeřná sviňka…Klaus mi nevadí, dobrý záporák…
pravda nějaký nový postavy tam být musí! =) ale podle mě tam Abby moc dlouho nevydrží tím pádem je tam prakticky zbytečně( sice by asi Bonnie nebýt jí nezůstala doma a šla by pomoct Eleně ale stejně..) A jestli bude mit Haley nějakou spojitost s Klausem-no tak asi z donucení ( myslim že Klausovi brzo došlo že Tayler v tom spiklenectví proti němu nejel sám, hlavně proto že se to dozvěděl od Haley!)Docela se ale těšim jak na jeji navrat bude reagovat Tayler!
#2076 pussycat:
#2075 Goodies:
četla jsem si o chystaných původních, a popis děje je docela zajímavý, jestli má navázat na deníky, tak jsem dost zvědavá o co tam půjde, když má Elijah v úmyslu „pomoc svému sebevražednému bratru vykoupit se“
souhlas, stefan a beka by se k sobě hodili. mohli by se utěšovat kdo je na tom hůř, koho víckrát zradil bratr, láska nebo celý svět#2076 pussycat:
#2081 kllenka #2082 Klaroline!!=) #2085 Goodiesmusí dávat nový postavy, ikdyž abby není zrovna nová, aby měli koho zabíjet :-D v první sérii jim skoro nikdo nezbyl. jinak jsem docela ráda, že tady „přežila“ i nějaká Stelena, aspoň to trochu oživí. Klaus a car se mi taky spolu líbí, jemu vždycky tak pěkně září oči.#2074 Klaroline!!=):
#2074 Klaroline!!=): ja si myslim ze ze Stefana prysti jen urazena jesitnost,byl si E. az moc jistej. Jinak podle me by se hodil k Rebece. Car mi pasuje ke Klausovi ;-).A komplikuji to postavama aby mohli natahovat dej.Hailyley by mela byt vic v tom o tech wppuvodnich,ale asi v TVD bude mit nejakou spojitost s Klausem -patra po tech
#2078 anndy #2080 Klaroline!!=)rodicich
#2074 Klaroline!!=): Ohledně Deleny nesouhlasím, ale už nemám energii to tu dokola rozebírat… Caroline a Klaus mě popravdě nezajímají ani trochu:D Nevím, co je mezi nima tak zajímavé… Ale k těm postavám – co by bylo v těch dalších dvou řadách, kdyby tam nějaké nové občas nepřibyly? Ještě když jich tam od začátku tolik umřelo a ještě umřít má. A pauza bude mezi 15tým a 16tým dílem.
#2080 Klaroline!!=)No tak já už mám ve všem opravdu guláš......popravdě jsem asi víc přikloněná ke Steleně, už proto že jsem upíři deníky začala sledovat v půli 2 serie, tím pádem jsem si asi zvykla na Stefíka a Elenu ze vším všudy. Popravdě si ale docela užívám poslední scenky mezi něma je tam velký napětí a emoce tam lítají z očí do očí =D což je podle mě o hodně lepší než nějaká delena! která stejně tak trochu ze serialu vypadla což taky nechapu!!!!!!ale proč celou zamotanost a už tak dost velkou složitost serialu neustale komplikují zbytečné další postavy??????? tim chci řict proč je tam sakra abby?????? A nevím jestli je to blbost ale někde jsem četla že se v nějaké epizodě má objevit ještě ta Taylerova proradná vlkodlačí slípka(Haley)!! Co mi smysl nedava už vubec!!No a jelikož mě tohle blbý přemítaní proč!! už štve =D chci vidět konečně nějakou scénků Klaroline!! oni jsou spolu tak roztomilý!! Nebo aspon caroline a stefana…=) a prosím nevíte něco o tý udajný pauze!!??? ja jsem poslední dobou nějak mimo! =D( jinak mi poslední díl připadal víc jak skvělej hlavně naštvanej Klaus!)
#2075 Goodies #2076 pussycat #2077 anndy#2068 anndy: no Gilmorky dopadly divne tak proto mam obavy i z tohoto serialu :-(
[2093jsem o pul roku mladsi nez on,ale jak jsem stara tak bych si taky dal rict ;-)
#2070 anndy: :D :D :D Mi by stačilo ho alespoň pořádně po..... ;) I když asi ne jen jednou:D
když si představím, že bych něco takovýho měla doma, tak bych asi hlídkovala u okna s nabitou puškou :-D#2069 Goodies:
#2071 GoodiesHolky, já z něho vážně jednou odpadnu!
https://www.facebook.com/photo.php?…
#2070 anndy #2087 TNoty