#2022 kllenka: Jsem z té pauzy na nervy už teď:/ Doufám, že nebude po tom, co má umřít ta určitá postava, protože kdyby to byl Damon, tak by mě normálně kleplo čekat měsíc až se vysvětlí, jak to s ním je:-O
a abych byla v obraze…teďka v dalším dílů má byt to veký umrtí co všechno změní?? nabo až ve 4×14?? a kdy má být ta dlouhá pauze…to nepřežiju :( to je jasný…určitě umře Bonnie a to co se změní je,že bez ní nenajdou ten lék… :) žádnej lék nechci…mam ráda upíry…na lidi prdim :D
#2019 TNoty: To já říct nemůžu, mi vadil od začátku:D Ale nemám problém s tím, když je někdo na jeho straně, jenom vždy řádně vysvětlím mé argumenty a co se mi na něm nelíbí;)
#2018 TNoty: bych přeskočila ty díly až k 4×15 tam se má něco ukázat…a jsem zvědavá, zda mi pohasne úsměv, nebo budu natěšená na další díl, když má být zase pauza
to jo no…to mě taky dost štve…musím pořád přemýšlet na co je to reakce když tady toho máme tolik :D a když se přihlásim po jednom dni a vy tu akčně napíšete 3 stránky to se potom špatně hledá :D
#2011 TNoty: A mě taky dost štve, že už se u konkrétních příspěvků, které někdo komentuje neukazuje, co v tom příspěvku vlastně bylo, jen je odkaz na číslo příspěvku. A já jsem moc líná, abych to hledala, takže někdy ani nevím, kdo co komentuje:D
#1982 Goodies: jooo,taky jsem na fcb na stránkách TVD…a ty adminky jsou všechny 16letý :D je to děsný…o seriálu ví vcelku prd a hrajou tam jen nějaký hry pořád dokola :D pomalu ani neví kdy je další díl…no děsný :D
#2008 kllenka: jááá jsem tady akorát jsem se připojila a nestíhám se divit :) tak mě je teda 23 :D a jsem na mateřský takže jeden díl za týd en je pro mě vážně málo…3 serie na nově by bodla protože bude v češtině a já si deníky ráda pouštím jako kulisu když uklízim nebo vařim :) jak jste se bavili…taky bych v realu spíš brala Damona…už jen proto,že mam ráda tyhle sebevědomí typy. ..a jak zmínila Andy Star :) láska nás mění takže věřím,že Damon může být i jinej…i když ho bude škoda… dáál :) taky mě dost štvě,že se nedají mazat příspěvky a docela se mi líbil i když tam byl čas a datum…líp sem se orientovala… :)
#2006 Goodies: Tak tuhle scénu si nějak nevybavuju, co to bylo za díl? Asi jsem to pojala jinak. Ale obávám se, že by Damon ani nechtěl být polepšený a nechtěl se o nikoho opírat :-D. Teď je polepšený, protože ho zaměstnává Elena a jiné věci :-D Spíš ovšem myslím, že scénáristi to dost „zvojtili“, dělají tam moc nelogické skoky. Ale nechci vám tady Damona kritizovat nebo Delenu brát. Damon se mi samože taky líbí, má super hlášky (ikdyž to taky bývalo lepší) a dodává celému seriálu švih. A už vůbec se nechci s někým hádat, protože to nemá cenu, každý to vidíme jinak. Nechci být konfliktní, takže jen doufám, že na konci nezůstane nikdo sám nebo zbytečně mrtvý.
Ale kdo ví, co nakonec bude ve scénáři :-/
#2024 Rozarka74: To si neumím ani představit:D Dobrou.
no a už víš proč tu nejsou žádný fandové Stefana :D všechny jsme je vyštvali :D
#2030 Goodies#2022 kllenka: Jsem z té pauzy na nervy už teď:/ Doufám, že nebude po tom, co má umřít ta určitá postava, protože kdyby to byl Damon, tak by mě normálně kleplo čekat měsíc až se vysvětlí, jak to s ním je:-O
#2034 kllenkaa abych byla v obraze…teďka v dalším dílů má byt to veký umrtí co všechno změní?? nabo až ve 4×14?? a kdy má být ta dlouhá pauze…to nepřežiju :( to je jasný…určitě umře Bonnie a to co se změní je,že bez ní nenajdou ten lék… :) žádnej lék nechci…mam ráda upíry…na lidi prdim :D
#2032 GoodiesNo, radši mizím, nebo mi nakonec Damon a Delena začnou lézt na nervy :-D. Dobrou všem.
#2028 Goodies#2019 TNoty: To já říct nemůžu, mi vadil od začátku:D Ale nemám problém s tím, když je někdo na jeho straně, jenom vždy řádně vysvětlím mé argumenty a co se mi na něm nelíbí;)
#2018 TNoty: bych přeskočila ty díly až k 4×15 tam se má něco ukázat…a jsem zvědavá, zda mi pohasne úsměv, nebo budu natěšená na další díl, když má být zase pauza
#2026 Goodiesto jo no…to mě taky dost štve…musím pořád přemýšlet na co je to reakce když tady toho máme tolik :D a když se přihlásim po jednom dni a vy tu akčně napíšete 3 stránky to se potom špatně hledá :D
#2011 TNoty: A mě taky dost štve, že už se u konkrétních příspěvků, které někdo komentuje neukazuje, co v tom příspěvku vlastně bylo, jen je odkaz na číslo příspěvku. A já jsem moc líná, abych to hledala, takže někdy ani nevím, kdo co komentuje:D
#2016 Rozarka74: však mi se bavíme i o Stefíkovi :) mě nikdy nevadil…jen v poslední době si to u mě pohnojil…
#2023 Goodies#2013 kllenka: to je dobře… :) jen tak dál…je to naše zlatíčko a mi ho nedáme :D
#2022 kllenka#2013 kllenka: to je dobře… :) jen tak dál…je to naše zlatíčko a mi ho nedáme :D
Když ale já nechci být v militantní diskuzi o Damonovi, ale není kam jinam jít, jinde žádná diskuze není.
#2019 TNoty#2011 TNoty: Mě taky chybí u žehlení a úklidu dabované verze seriálu. :-( Už aby to bylo na Nově a hlavně pak ke stažení.
#1960 lenulka73: docela dobrá písnička :) a Ian?? to ani nemusím komentovat ;)
#2011 TNoty: tady hájíme Damona zuby nehty:o)
#2017 TNoty #2018 TNoty#1982 Goodies: jooo,taky jsem na fcb na stránkách TVD…a ty adminky jsou všechny 16letý :D je to děsný…o seriálu ví vcelku prd a hrajou tam jen nějaký hry pořád dokola :D pomalu ani neví kdy je další díl…no děsný :D
#2008 kllenka: jááá jsem tady akorát jsem se připojila a nestíhám se divit :) tak mě je teda 23 :D a jsem na mateřský takže jeden díl za týd en je pro mě vážně málo…3 serie na nově by bodla protože bude v češtině a já si deníky ráda pouštím jako kulisu když uklízim nebo vařim :) jak jste se bavili…taky bych v realu spíš brala Damona…už jen proto,že mam ráda tyhle sebevědomí typy. ..a jak zmínila Andy Star :) láska nás mění takže věřím,že Damon může být i jinej…i když ho bude škoda… dáál :) taky mě dost štvě,že se nedají mazat příspěvky a docela se mi líbil i když tam byl čas a datum…líp sem se orientovala… :)
#2013 kllenka #2015 Rozarka74 #2020 Goodies#2006 Goodies: Tak tuhle scénu si nějak nevybavuju, co to bylo za díl? Asi jsem to pojala jinak. Ale obávám se, že by Damon ani nechtěl být polepšený a nechtěl se o nikoho opírat :-D. Teď je polepšený, protože ho zaměstnává Elena a jiné věci :-D Spíš ovšem myslím, že scénáristi to dost „zvojtili“, dělají tam moc nelogické skoky. Ale nechci vám tady Damona kritizovat nebo Delenu brát. Damon se mi samože taky líbí, má super hlášky (ikdyž to taky bývalo lepší) a dodává celému seriálu švih. A už vůbec se nechci s někým hádat, protože to nemá cenu, každý to vidíme jinak. Nechci být konfliktní, takže jen doufám, že na konci nezůstane nikdo sám nebo zbytečně mrtvý.
Ale kdo ví, co nakonec bude ve scénáři :-/
#2008 kllenka: Tu se věčně někdo postrádá, to je hrozný :D