Myslím že právě a bohužel Lexi ze Stefíka nejspíš udělala tu chudinku… Nemůže se naučit vyrovnat s tím jak pít krev a nikoho nezabít. Damon měl štěstí potkal tu upírku-boxerku a ta ho naučila jak se ovládat. Tak to vidím já. I když jsem Lexi měla ráda…nejspíš holka něco pohnojila. Takže souhlasím s Damonem, když se nechal slyšet, že se to Stefan musí naučit. Je to přirozené pro upíry. Tak…I když teď už ten lék chce Stefík i pro sebe aby žil až do skonání světa s Elenou…sobec jeden :o)…Doufám že Elena zůstane s Damonem :o)
#2002 Rozarka74: A to je další věc, co mi strašně vadí… To se to Stefanovi teď mluví, jak se narozdíl od Damona polepšil, když na to nebyl od začátku sám! Co si pamatuju tu scénu, jak Lexi přišla do jejich domu a Damon zrovna odcházel a řekl jí, aby se o Stefana postarala, tak v té době Damon nebyl zlý vůbec a ještě Stefanovi vyčítal, že si tam přivedl ty mladé holky, které vysál. Pak byl ale celé ty roky sám a Stefan měl Lexi, někoho, o koho se mohl opřít a kdo mu s tím upírstvím pomáhal. A teď machruje jak on je pro Elenu dobrý a Damon špatný – to je teda bratr:/
#1998 Goodies: Jj, Alaric byl fajn, moc mi chybí. A chybí mi tam Katrin, uměla to dát dobře do pohybu :-D Myslím, že Stefan býval mnohem horší než Damon, dokud ho nepolepšila Lexi. Takže za to vlastně může ona, že je Stefan jaký je :-D Ale já nějak to fňukání a tak u něj neregistruju, nikdy mi to nepřišlo, tak nevím. A myslím, že je legrační, kolik vášně ti dva kolem sebe rozpoutávají mezi diváky.
#1996 Goodies: tak když už se to tu pustilo do srovnavání…tak si také přiložím polínko :o) a samozřejmě hájím Damona :o) …A na Stefanovi nic dobrého nevidím- vadí mi vychloubání.....mučednictví.....fňukání- ty věci za kladné neberu ani náhodou!!!! Damon naopak , vzhledem že se bavíme o seriálu, ví že upír nenosí svatozář(logicky) , staví se ke všemu čelem stůj co stůj. …to na něm miluji. Prostě se chová jak chlap,až na to že své city a kladnou stránku neukazuje na potkání. A toho si u něj vážím…Prostě u mě vede za dobrého Damon, hold všichni v příběhu nevidí to co my…tak mají napsáno ho odsuzovat. Pffffff…A o to víc ho zbožňuji :o) je to brouček a zaslouží si štěstí …sakra :o)
#1997 Rozarka74: Elena mi od první série neskutečně lezla na nervy. A pak jak se nemohla rozhodnout, jestli miluje Stefana nebo Damona… Božeee, jak to ve mně vřelo. Snad všichni se shodneme na tom, že má jako upírka šťávu;) A doufám, že upírkou i zůstane… A jinak mi nejvíc chybí Alaric, toho je fakt škoda. Přirostl mi k srdci:(
Mě chvílemi štvala v seriálu Elena, než byla upírka, už tu někdo taky psal že byla za blbku. Teď co je Elena upírka, tak je s ní větší sranda, jen by mohla to svoje upírství dávat víc najevo :-D Jinak já mám ráda prostě všechny, bez nikoho z nich by to nebylo ono. Nejsem proti nikomu a chybí mi někteří, co už umřeli – Jenna, Alaric… Jediný, kdo mi vadil, byl strejda-táta slizoun.
Mimochodem a co je s těmi 2× 12 oběťmi, zajímalo by mě, jestli je ještě vůbec nějak použijí?
#1995 kllenka: Když já jsem taky trošku zaujatá, já ho prostě žeru:D Taky moc nechci srovnávat reál s deníkama… ale zrovna já bych si asi taky vybrala Damona – a ne jen kvůli vzhledu;) – mi se taková ta jeho potlačovaná dobrá stránka líbí a i to, že to nechce moc dávat najevo… Já chápu, že je Stefan za dobrého a snaží se být spravedlivý, ale já takové „chytrolíny“ a lidi co poučujou o tom, jaký by měl kdo být nemusím ani v normálním životě. Ale říkám, nechci to moc porovnávat s běžným životem, přece jenom jsou to upíři:D
#1988 Rozarka74: tak tedy za sebe …a věk nehraje roli, …a nějaký pátek mi také je :o) …musím říct, že s tebou vážně nesouhlasím ohledně změny Damona…nebudu sem tahat real.život…ale mám dost vztahů za sebou..a musím říct, že právě takový chlápci typu Damon jsou pak k sežrání. A zase naopak typy stylu Stefin…nikam ni krok,výčitky…atd. …zkrátka nejhorší typ…a za chvilku se udusíš…Ale to jsem odbočila. Mě se líbí ten příběh jak píše Goodies…líbí se mi vývin osob. A Stefin mě neskutečně sere. A to že se ti líbí…za to tě nikdo neukamenuje, věc vkusu a názoru.....
A nemůžu si pořád zvyknout na to, že se tu řadí příspěvky odzadu… nebo to jde někde nastavit? Předtím jsem sem skoro nemohla psát, protože mě to pořád vykopávalo, tak nevím, jestli to takhle bylo i dřív. Ale dost mi to vadí.
A mimochodem trpím i já :-D, byla jsem zvyklá koukat na několik dílů TVD za sebou v kuse a teď mi to moc chybí, nějakých 40 minut jednou za týden… co to je?? :-/ Tak se dívám aspoň na ty předešlé díly, ale není to ono :-D. Prostě trpím a nejsem sama, kamarádka to má taky tak. Jak já to vydržím, to fakt nevím :-D
kam nám zmizla TNoty…ta určitě jela na ty hory, když to tak krásné nakousla :o)
#2009 Goodies #2011 TNotyMyslím že právě a bohužel Lexi ze Stefíka nejspíš udělala tu chudinku… Nemůže se naučit vyrovnat s tím jak pít krev a nikoho nezabít. Damon měl štěstí potkal tu upírku-boxerku a ta ho naučila jak se ovládat. Tak to vidím já. I když jsem Lexi měla ráda…nejspíš holka něco pohnojila. Takže souhlasím s Damonem, když se nechal slyšet, že se to Stefan musí naučit. Je to přirozené pro upíry. Tak…I když teď už ten lék chce Stefík i pro sebe aby žil až do skonání světa s Elenou…sobec jeden :o)…Doufám že Elena zůstane s Damonem :o)
#2063 Garia#2002 Rozarka74: A to je další věc, co mi strašně vadí… To se to Stefanovi teď mluví, jak se narozdíl od Damona polepšil, když na to nebyl od začátku sám! Co si pamatuju tu scénu, jak Lexi přišla do jejich domu a Damon zrovna odcházel a řekl jí, aby se o Stefana postarala, tak v té době Damon nebyl zlý vůbec a ještě Stefanovi vyčítal, že si tam přivedl ty mladé holky, které vysál. Pak byl ale celé ty roky sám a Stefan měl Lexi, někoho, o koho se mohl opřít a kdo mu s tím upírstvím pomáhal. A teď machruje jak on je pro Elenu dobrý a Damon špatný – to je teda bratr:/
#2010 Rozarka74#2004 lenulka73: :-D
#2003 Rozarka74: Taky si vždy říkám copak jsem s Marsu? :-)
#2005 Rozarka74Nesnáším tuhle hlášku na TVD: Sorry, this content is not available in your location
Nemáte někdo tip, jak na to? :-/
#2004 lenulka73#1998 Goodies: Jj, Alaric byl fajn, moc mi chybí. A chybí mi tam Katrin, uměla to dát dobře do pohybu :-D Myslím, že Stefan býval mnohem horší než Damon, dokud ho nepolepšila Lexi. Takže za to vlastně může ona, že je Stefan jaký je :-D Ale já nějak to fňukání a tak u něj neregistruju, nikdy mi to nepřišlo, tak nevím. A myslím, že je legrační, kolik vášně ti dva kolem sebe rozpoutávají mezi diváky.
#2006 Goodies#2000 Rozarka74: já musím zpátky na diskuzi a znovu sem…taktéž s tím mám problém…děs
Dotaz: jak se tu sakra aktualizuje diskuze?? Nevidím tu žádnou ikonu, tlačítko, nic?? Jen F5??
#2001 kllenka#1996 Goodies: tak když už se to tu pustilo do srovnavání…tak si také přiložím polínko :o) a samozřejmě hájím Damona :o) …A na Stefanovi nic dobrého nevidím- vadí mi vychloubání.....mučednictví.....fňukání- ty věci za kladné neberu ani náhodou!!!! Damon naopak , vzhledem že se bavíme o seriálu, ví že upír nenosí svatozář(logicky) , staví se ke všemu čelem stůj co stůj. …to na něm miluji. Prostě se chová jak chlap,až na to že své city a kladnou stránku neukazuje na potkání. A toho si u něj vážím…Prostě u mě vede za dobrého Damon, hold všichni v příběhu nevidí to co my…tak mají napsáno ho odsuzovat. Pffffff…A o to víc ho zbožňuji :o) je to brouček a zaslouží si štěstí …sakra :o)
#1997 Rozarka74: Elena mi od první série neskutečně lezla na nervy. A pak jak se nemohla rozhodnout, jestli miluje Stefana nebo Damona… Božeee, jak to ve mně vřelo. Snad všichni se shodneme na tom, že má jako upírka šťávu;) A doufám, že upírkou i zůstane… A jinak mi nejvíc chybí Alaric, toho je fakt škoda. Přirostl mi k srdci:(
#2002 Rozarka74Mě chvílemi štvala v seriálu Elena, než byla upírka, už tu někdo taky psal že byla za blbku. Teď co je Elena upírka, tak je s ní větší sranda, jen by mohla to svoje upírství dávat víc najevo :-D Jinak já mám ráda prostě všechny, bez nikoho z nich by to nebylo ono. Nejsem proti nikomu a chybí mi někteří, co už umřeli – Jenna, Alaric… Jediný, kdo mi vadil, byl strejda-táta slizoun.
Mimochodem a co je s těmi 2× 12 oběťmi, zajímalo by mě, jestli je ještě vůbec nějak použijí?
#1998 Goodies#1995 kllenka: Když já jsem taky trošku zaujatá, já ho prostě žeru:D Taky moc nechci srovnávat reál s deníkama… ale zrovna já bych si asi taky vybrala Damona – a ne jen kvůli vzhledu;) – mi se taková ta jeho potlačovaná dobrá stránka líbí a i to, že to nechce moc dávat najevo… Já chápu, že je Stefan za dobrého a snaží se být spravedlivý, ale já takové „chytrolíny“ a lidi co poučujou o tom, jaký by měl kdo být nemusím ani v normálním životě. Ale říkám, nechci to moc porovnávat s běžným životem, přece jenom jsou to upíři:D
#1999 kllenka#1988 Rozarka74: tak tedy za sebe …a věk nehraje roli, …a nějaký pátek mi také je :o) …musím říct, že s tebou vážně nesouhlasím ohledně změny Damona…nebudu sem tahat real.život…ale mám dost vztahů za sebou..a musím říct, že právě takový chlápci typu Damon jsou pak k sežrání. A zase naopak typy stylu Stefin…nikam ni krok,výčitky…atd. …zkrátka nejhorší typ…a za chvilku se udusíš…Ale to jsem odbočila. Mě se líbí ten příběh jak píše Goodies…líbí se mi vývin osob. A Stefin mě neskutečně sere. A to že se ti líbí…za to tě nikdo neukamenuje, věc vkusu a názoru.....
#1996 GoodiesJinak s fórem opravdu neporadím.. sem tu jak Alenka v říši divů :D
#1991 Rozarka74: Slibuju, že kameny házet nebudu :D
A nemůžu si pořád zvyknout na to, že se tu řadí příspěvky odzadu… nebo to jde někde nastavit? Předtím jsem sem skoro nemohla psát, protože mě to pořád vykopávalo, tak nevím, jestli to takhle bylo i dřív. Ale dost mi to vadí.
#1986 Garia: Ehm… fandím víc Steleně, prosím nekamenovat, už mi bude skoro 40 :-D
#1993 Garia#1987 Garia: Já musím přiznat, že jsem si taky zatím úplně nezvykla:/
A mimochodem trpím i já :-D, byla jsem zvyklá koukat na několik dílů TVD za sebou v kuse a teď mi to moc chybí, nějakých 40 minut jednou za týden… co to je?? :-/ Tak se dívám aspoň na ty předešlé díly, ale není to ono :-D. Prostě trpím a nejsem sama, kamarádka to má taky tak. Jak já to vydržím, to fakt nevím :-D