Já myslím, že věkem to fandění Deleně není. Stefan mi je sympatický a líbí se mi, což tu skoro nikdo nepíše, tak se tu za Stefana hlásím aspoň já ;-). Asi jsem se svými skoro xxxx křížky mimo hlavní proud, ale upřímně si myslím, že Damon a Elena… ne že bych jim nepřála, já mám nejraději, když jsou na konci všichni šťastní a spokojení a to tady asi nebude. Delena – tam to bude dlouhodobě klapat, jen když se budou scénáristi hooooodně snažit. A se Stefanem to samé, taky by jim to podle mého dlouhodobě neklapalo, už teď je to nějaké krkolomné, nelogické, třeba teď jak to usekli. Ikdyž možná je to pochopitelné, postavy mají cca 17 – 22 let, tak když si vzpomenu na sebe, co jsem vyváděla… ale jsem ve vztazích poučena životem, takže od Damona bych zdrhala hodně daleko, protože Damon nevydrží být hodný natrvalo – a to ani s Elenou ne. Možná s Katrin by mu to vyšlo, oba jsou divocí a dovedou pěkně řádit. (Mimochodem, Katrin mi tam chybí). Na stálé polepšení Damona nevěřím. Kdybych měla pro sebe volit mezi D a S, vyberu si Stefana… a po čase si k němu pořídím milence (klidně i Damona) a budu se mít báječně… a bude to na nový další scénář a super pokračování. :-D:-D Ale protože to není ze života, tak mi jsou sympatičtí všichni včetně Klause, ten je teď momentálně můj největší miláček a miluju jeho facebook http://www.facebook.com/…288955290333 Trpím ale taky se Stefanem i Damonem a přála bych Stefanovi Rebecu, když už nemůže mít Elenu. Protože s Rebekou je Stefan víc za sebe, mám ho ráda. Ale nejsem proti Damonovi, mám ráda i Damona, je sexy hajzlík a k sežání. Jen se nechci vyhraňovat na Delenu nebo Selenu.
někteří náctiletí… Kurňa je tu v tomhle novym fóru možnost upravit nebo smazat příspěvek vůbec? :D Zatim sem to teda nenašla a poměrně mi to chybí, páč si po sobě málokdy pořádně přečtu co sem napsala než to pošlu a pak mi tam občas něco chybí nebo přebejvá… Mno.. starší Edna se mi líbila o trošku víc teda O:)
:) Což o to.. ony určitě i náctiletí fandí Deleně ;) Ale opačně si myslím, že je poměr sil už trošku nevyrovnaný.. jakože dost náctiletých fandí sice taky Deleně, ale najít někoho nad dvacet kdo fandí Steleně už bude větší fuška :) A mladší ségru chválim :D
#1977 Garia: hlásím se jako fanyka deleny, která má také 20 dááávno za sebou :-) ale mladší sestra v pubertě taky fandí deleně,takže s tím věkovým rozdělením úplně nevím…i když zase sem jí možna trochu ovlivnila :-)
Pěkně holky :) Tak to sem taky ráda, že je nás tu takhle povícero ;) Já se koukam se ségrou (22), když sem zrovna v pátek u ní a dycky u toho Štefiho řádně komentujem a dyž je tam Damon tak by bylo špendlík na zem spadnout :D
#1982 Goodies: Já se přiznávám bez mučení, že mi bude na podzim 40. Ulítávám také z reality od problémů do Mysticu a hlavně za Damonem :-) Dcera se dívá taky, ale normálně, koukne na díl a hotovo.
Nedávno jsem si na fb přidala do oblíbených další stránku o TVD a málem jsem odpadla, když se u stránky ukázalo, že průměrný věk lidí, kteří ji navštěvují je 13–17let. Jsem se lekla, že jsem s tím seriálem nějak ujela, když jsem se do něj tak zažrala jako malá. Tak jsem ráda, že jsou na tom podobně i lidé v mém věku:)
A největší důvod, proč vlastně fandím Deleně je asi to, že miluji ten jejich příběh a fakt, že nevěřím na lásku na první pohled… Věřím v to, že ti, co jsou si souzeni si musí projít určitými fázemi a vývojem a opravdu se kvůli sobě tak trochu změnit. A navíc… Stefana fakt nemám ráda:D
#1977 Garia: uz 34 :-) taky si myslim , ze uz jsem lecos zazila a pohled na svet se trochu zmenil . a rada se obcas necham odtrhnout od reality a stereotypu. tu romantiku a namlouvani uz mam za sebou :-) tak asi tak :-)
Garia: můj názor je stejný, myslím že si steleny pletou 1 lásku …s tou souzenou -pravou. A bohužel mě ty dva (D a E)dle vývoje seriálu…tuto rovnici (že jsou si souzeni)splňují ve všech směrech.
Mě to od začátku zajímalo … kolik tady komu na tý diskuzi je :) Protože i já mám tuhle teorii… že většina fanoušků Steleny – omlouvám se, pokud bych se někoho dotkla, určitě to není můj záměr – je spíše nižšího věku. Osobně neznám nikoho v mém věku plus mínus třeba 5 let (mam čtvrtstoletí na krku :D ) co by fandil Štefimu, co vy? :)
tak dle toho co tu čtu,…jsou tu děvčata co puberta už dávno odešla :o) a stále máme stejný názor že Damon a Elena patří k sobě…jak by také ne, když už máme lecos za sebou a poznáme co ta tzv.pravá láska je…ještě aby to pochopila J.P.- neumímsi ani jiný konec představit než že Damon bude mít Elenu po boku.
Líbí se mi, že Deleně fandí (promiňte mi to označení holky;)) starší ženské. Ne, že by pro mě byla ženská ve 30ti stará, to ani ve 40ti dokonce 50ti, ale obávala jsem se, že to takhle žerou jenom puberťačky. Já už mám taky pubertu dávno za sebou, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama, kdo propadl deníkům v „pokročilém“ věku:D
#1969 Goodies: Dávali 2 série a mají teď někdy dávat třetí, četla jsem že po Novém roce. Pro mě to byl taky blbý čas, syn se toho hrozně bál, bude mít 4 roky a nebyl na to ani ten klid, tak jsem si je stáhla.
#1968 lenulka73: No já už jsem taky hledala, a nebyl už k sehnání, ale to byl ještě na rok 2012. Protože my jsme tady v ČR zaostalí na takové věci:/ A deníky se u nás ani nevysílají. Myslím že na nově byly, ale někdy odpoledne v blbém čase, kvůli práci jsem je nestíhala, tak jsem si je začala stahovat:) A dali snad jen první sérii. Byla jsem v září v USA a tam je to o něčem jiném. Na netu se dali sehnat trička, hrnky, kryty na mobil a plno jiných věcí s motivy TVD. Já nevím, že se češi neumí pro nic nadchnout…
Já myslím, že věkem to fandění Deleně není. Stefan mi je sympatický a líbí se mi, což tu skoro nikdo nepíše, tak se tu za Stefana hlásím aspoň já ;-). Asi jsem se svými skoro xxxx křížky mimo hlavní proud, ale upřímně si myslím, že Damon a Elena… ne že bych jim nepřála, já mám nejraději, když jsou na konci všichni šťastní a spokojení a to tady asi nebude. Delena – tam to bude dlouhodobě klapat, jen když se budou scénáristi hooooodně snažit. A se Stefanem to samé, taky by jim to podle mého dlouhodobě neklapalo, už teď je to nějaké krkolomné, nelogické, třeba teď jak to usekli. Ikdyž možná je to pochopitelné, postavy mají cca 17 – 22 let, tak když si vzpomenu na sebe, co jsem vyváděla… ale jsem ve vztazích poučena životem, takže od Damona bych zdrhala hodně daleko, protože Damon nevydrží být hodný natrvalo – a to ani s Elenou ne. Možná s Katrin by mu to vyšlo, oba jsou divocí a dovedou pěkně řádit. (Mimochodem, Katrin mi tam chybí). Na stálé polepšení Damona nevěřím. Kdybych měla pro sebe volit mezi D a S, vyberu si Stefana… a po čase si k němu pořídím milence (klidně i Damona) a budu se mít báječně… a bude to na nový další scénář a super pokračování. :-D :-D Ale protože to není ze života, tak mi jsou sympatičtí všichni včetně Klause, ten je teď momentálně můj největší miláček a miluju jeho facebook http://www.facebook.com/…288955290333 Trpím ale taky se Stefanem i Damonem a přála bych Stefanovi Rebecu, když už nemůže mít Elenu. Protože s Rebekou je Stefan víc za sebe, mám ho ráda. Ale nejsem proti Damonovi, mám ráda i Damona, je sexy hajzlík a k sežání. Jen se nechci vyhraňovat na Delenu nebo Selenu.
#1995 kllenka:) Což o to.. ony určitě i náctiletí fandí Deleně ;) Ale opačně si myslím, že je poměr sil už trošku nevyrovnaný.. jakože dost náctiletých fandí sice taky Deleně, ale najít někoho nad dvacet kdo fandí Steleně už bude větší fuška :) A mladší ségru chválim :D
#1991 Rozarka74#1977 Garia: hlásím se jako fanyka deleny, která má také 20 dááávno za sebou :-) ale mladší sestra v pubertě taky fandí deleně,takže s tím věkovým rozdělením úplně nevím…i když zase sem jí možna trochu ovlivnila :-)
Pěkně holky :) Tak to sem taky ráda, že je nás tu takhle povícero ;) Já se koukam se ségrou (22), když sem zrovna v pátek u ní a dycky u toho Štefiho řádně komentujem a dyž je tam Damon tak by bylo špendlík na zem spadnout :D
#1982 Goodies: Já se přiznávám bez mučení, že mi bude na podzim 40. Ulítávám také z reality od problémů do Mysticu a hlavně za Damonem :-) Dcera se dívá taky, ale normálně, koukne na díl a hotovo.
Nedávno jsem si na fb přidala do oblíbených další stránku o TVD a málem jsem odpadla, když se u stránky ukázalo, že průměrný věk lidí, kteří ji navštěvují je 13–17let. Jsem se lekla, že jsem s tím seriálem nějak ujela, když jsem se do něj tak zažrala jako malá. Tak jsem ráda, že jsou na tom podobně i lidé v mém věku:)
A největší důvod, proč vlastně fandím Deleně je asi to, že miluji ten jejich příběh a fakt, že nevěřím na lásku na první pohled… Věřím v to, že ti, co jsou si souzeni si musí projít určitými fázemi a vývojem a opravdu se kvůli sobě tak trochu změnit. A navíc… Stefana fakt nemám ráda:D
#1983 lenulka73 #2012 TNoty#1977 Garia: Také mám to čtvrtstoletí:D A jinak souhlasím!
#1978 kllenka: tak tak souhlasim :-)
#1977 Garia: uz 34 :-) taky si myslim , ze uz jsem lecos zazila a pohled na svet se trochu zmenil . a rada se obcas necham odtrhnout od reality a stereotypu. tu romantiku a namlouvani uz mam za sebou :-) tak asi tak :-)
Garia: můj názor je stejný, myslím že si steleny pletou 1 lásku …s tou souzenou -pravou. A bohužel mě ty dva (D a E)dle vývoje seriálu…tuto rovnici (že jsou si souzeni)splňují ve všech směrech.
#1980 pussycatMě to od začátku zajímalo … kolik tady komu na tý diskuzi je :) Protože i já mám tuhle teorii… že většina fanoušků Steleny – omlouvám se, pokud bych se někoho dotkla, určitě to není můj záměr – je spíše nižšího věku. Osobně neznám nikoho v mém věku plus mínus třeba 5 let (mam čtvrtstoletí na krku :D ) co by fandil Štefimu, co vy? :)
#1979 pussycat #1981 Goodies #1985 Nemesis23tak dle toho co tu čtu,…jsou tu děvčata co puberta už dávno odešla :o) a stále máme stejný názor že Damon a Elena patří k sobě…jak by také ne, když už máme lecos za sebou a poznáme co ta tzv.pravá láska je…ještě aby to pochopila J.P.- neumímsi ani jiný konec představit než že Damon bude mít Elenu po boku.
#1972 Goodies: nejak nevim jestli na to budu schopna jit do kina ;-) spis vykopnu rodinu pryc a s flaskou si udelam hezky vecer :-) :-) ;-)
Líbí se mi, že Deleně fandí (promiňte mi to označení holky;)) starší ženské. Ne, že by pro mě byla ženská ve 30ti stará, to ani ve 40ti dokonce 50ti, ale obávala jsem se, že to takhle žerou jenom puberťačky. Já už mám taky pubertu dávno za sebou, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama, kdo propadl deníkům v „pokročilém“ věku:D
#1971 pussycat: taky doufám, že tam bude hrát :-)
#1971 pussycat: No já taky pořád zjišťuju, jestli v tom bude hrát nebo ne… Šla bych na to už jen kvůli tomu, abych Iana viděla nahého:D:D:D
#1975 pussycat#1966 lenulka73: jj,je to fesak doufam, ze ho obsadi do 50 shades ;-) uz jsem nad 30 a na druhe materske tak se mi obcas romantika hodi :-)
#1972 Goodies #1973 lenulka73#1969 Goodies: Dávali 2 série a mají teď někdy dávat třetí, četla jsem že po Novém roce. Pro mě to byl taky blbý čas, syn se toho hrozně bál, bude mít 4 roky a nebyl na to ani ten klid, tak jsem si je stáhla.
#1968 lenulka73: No já už jsem taky hledala, a nebyl už k sehnání, ale to byl ještě na rok 2012. Protože my jsme tady v ČR zaostalí na takové věci:/ A deníky se u nás ani nevysílají. Myslím že na nově byly, ale někdy odpoledne v blbém čase, kvůli práci jsem je nestíhala, tak jsem si je začala stahovat:) A dali snad jen první sérii. Byla jsem v září v USA a tam je to o něčem jiném. Na netu se dali sehnat trička, hrnky, kryty na mobil a plno jiných věcí s motivy TVD. Já nevím, že se češi neumí pro nic nadchnout…
#1970 lenulka73