#1966 lenulka73: To nic, u mamči v práci jsou ženské všechny kolem 50ky a mají jeho kalendář v kanclu a denně nad ním slintají – to jako mluví za vše:D A já jsem mu taky úplně propadla:)
#1961 Goodies: Objevila jsem to před časem úplnou náhodou a taky jsem nechápala. A právě proto že tam vypadá tak jak píšeš :-) jsem neodolala to sem nedát. Taky jsem z něj mimo a to už mám pubertu opravdu hoodně za sebou – dcera je teď v pubertě :-)
#1963 pussycat: …tak něco podobného si říkám také…pak si říkám…dám si pauzu a pak na ty díly juknu najednou…ale, teď už jsem jak na jehlách jak se to bude vyvíjet(doufám v D a E takovou dobu- a vím že zase prd) tak to stejně nevydržím…sakra…
#1963 pussycat: Jsem na tom stejně… Ale naděje umírá poslední;) Pořád můžeme doufat, že Plecka vyslyší většinu fanoušků TVD a dobře to dopadne… Přece jenom to nejspíš bude mít ještě dvě řady. Pro mě dobrý konec = šťastný Damon a nejlépe s Elenou, když ji tak miluje.
#1962 Goodies: ach jo, mam pocit, ze jsem se k tvd mela dostat az po definitivnim ukonceni serialu. tohle je na … nejak o tom musim porad premyslet a nejak se nemuzu smirit s tim kam se to ubira :-( opravdu jsem na to koukala kvuli romantice D+E a ted se tam porad resi chudinka Stefan.
#1960 lenulka73: Jakto, že je tam Ian?:-O Kde se dostal do ruské písničky? Bože, ale vypadá tam tak šukézně:D To je až nenormální, jak dobře ten chlap vypadá!
TNoty: přesněji…tedy zajímalo by mě kdy ten čas na romantiku měli, když ji tak v minutě odstříhli…takže ohledně toho, pokud je to pravda- žádná novina…stále to bez té romantiky(alespoň pro mne) stojí za starou belu-moc to nežeru :o(
#1957 TNoty: neeee......právě na popud toho jak mají stát při sobě D a E …uražená pýcha zřejmě… a D a E se ho společně vydají hledat a nebude čas na romantiku…alespoň tak to psali…
#1954 TNoty: jj..jsem psala, že bych ty hory brala :o) u spoilerů jsem to četla…já někde zase četla že po pauze má Elena s Damonem hledat Stefina- prý se někam vytratí…nevím co je na tom pravdy..
#1953 TNoty: …jak si chyběli-to mělo být ukázáno jak mu Elena vyznala lásku.....říkám že to rozsekali…a hup už to utli a máme tu zase akci…a velké hledání léku a tzv. to jejich toužení po sobě- zřejmě se umí zase kontrolovat- prostě maglajs (porcují nám to) a mě to už tolik nebaví
#1951 kllenka: máte pravdu,taky mi tam ta romantika docela chybí…do tohodle seriálu patří. Teďka je to sami šup sem nebo šup tam…buď se tam nic neděje nebo je toho hodně ne jednou :) taky jsem čekala,že bude nějaké pokračování mezi Klausem a Tylerem…a nic… a jak tady ještě někdo zmínil,že v nějakým díle mělo být ukázané jak si Elena s Damonem chybí…je pravda,že to taky nějak vyřízli…nic takovýho jsem si nevšimla…
…prostě děvčata, nevím jak vy, ale mě ty díly připadají rozsekané na kousky…romantika, .....bum …konec.....teď akce…bum…o nějaké romantice ani ťuk i když, ve 4×9? nám tam chtěli ukázat jak je Eleně a Damonovi navzájem po tom druhém smutno…a teď …nic se neděje…zase tam máme velkou akci, a strašně dramatické hledání léku…chybí mi návaznost…
#1948 kllenka: No už jsme tě tu postrádaly:) To já taky, chybí mi tam nějaké pokračování toho, jak Elena řekla Damonovi, že ho miluje. Tak hnusně to usekli…:( Jsem poslední dobou šíleně sentimentální, asi stárnu:D
:-) Trošku mě to uklidnilo :-) Ale kalendář s Ianem bych určitě brala, dá se sehnat v ČR? Štve mě, že se k TVD nic moc nedá koupit.
#1969 Goodies#1966 lenulka73: To nic, u mamči v práci jsou ženské všechny kolem 50ky a mají jeho kalendář v kanclu a denně nad ním slintají – to jako mluví za vše:D A já jsem mu taky úplně propadla:)
#1961 Goodies: Objevila jsem to před časem úplnou náhodou a taky jsem nechápala. A právě proto že tam vypadá tak jak píšeš :-) jsem neodolala to sem nedát. Taky jsem z něj mimo a to už mám pubertu opravdu hoodně za sebou – dcera je teď v pubertě :-)
#1967 Goodies #1971 pussycat#1963 pussycat: …tak něco podobného si říkám také…pak si říkám…dám si pauzu a pak na ty díly juknu najednou…ale, teď už jsem jak na jehlách jak se to bude vyvíjet(doufám v D a E takovou dobu- a vím že zase prd) tak to stejně nevydržím…sakra…
#1963 pussycat: Jsem na tom stejně… Ale naděje umírá poslední;) Pořád můžeme doufat, že Plecka vyslyší většinu fanoušků TVD a dobře to dopadne… Přece jenom to nejspíš bude mít ještě dvě řady. Pro mě dobrý konec = šťastný Damon a nejlépe s Elenou, když ji tak miluje.
#1962 Goodies: ach jo, mam pocit, ze jsem se k tvd mela dostat az po definitivnim ukonceni serialu. tohle je na … nejak o tom musim porad premyslet a nejak se nemuzu smirit s tim kam se to ubira :-( opravdu jsem na to koukala kvuli romantice D+E a ted se tam porad resi chudinka Stefan.
#1964 Goodies #1965 kllenka#1956 kllenka: Neee, zase budou toho uražence hledat? No to mě poser… Tak ať se na něho vykašlou, jestli půjde dobrovolně. To zas bude zábava:(
#1963 pussycat#1960 lenulka73: Jakto, že je tam Ian?:-O Kde se dostal do ruské písničky? Bože, ale vypadá tam tak šukézně:D To je až nenormální, jak dobře ten chlap vypadá!
#1966 lenulka73Možná znáte, ale nedá mi to sem nedat :-) http://www.youtube.com/watch?…
#1961 Goodies #2014 TNotyTNoty: přesněji…tedy zajímalo by mě kdy ten čas na romantiku měli, když ji tak v minutě odstříhli…takže ohledně toho, pokud je to pravda- žádná novina…stále to bez té romantiky(alespoň pro mne) stojí za starou belu-moc to nežeru :o(
#1957 TNoty: neeee......právě na popud toho jak mají stát při sobě D a E …uražená pýcha zřejmě… a D a E se ho společně vydají hledat a nebude čas na romantiku…alespoň tak to psali…
#1956 kllenka: jo to jsem četla :) a nevytratí se náhodou s Elenou??
#1958 kllenka#1954 TNoty: jj..jsem psala, že bych ty hory brala :o) u spoilerů jsem to četla…já někde zase četla že po pauze má Elena s Damonem hledat Stefina- prý se někam vytratí…nevím co je na tom pravdy..
#1957 TNoty #1962 Goodies#1953 TNoty: …jak si chyběli-to mělo být ukázáno jak mu Elena vyznala lásku.....říkám že to rozsekali…a hup už to utli a máme tu zase akci…a velké hledání léku a tzv. to jejich toužení po sobě- zřejmě se umí zase kontrolovat- prostě maglajs (porcují nám to) a mě to už tolik nebaví
#1948 kllenka: jsme si s goodies říkali,že si tu dlouho nebyla :) když tak jsme psali něco i ve spoilerech :)
#1956 kllenka#1951 kllenka: máte pravdu,taky mi tam ta romantika docela chybí…do tohodle seriálu patří. Teďka je to sami šup sem nebo šup tam…buď se tam nic neděje nebo je toho hodně ne jednou :) taky jsem čekala,že bude nějaké pokračování mezi Klausem a Tylerem…a nic… a jak tady ještě někdo zmínil,že v nějakým díle mělo být ukázané jak si Elena s Damonem chybí…je pravda,že to taky nějak vyřízli…nic takovýho jsem si nevšimla…
#1955 kllenkaHele, dokdy ještě bude tohle hlasování?
http://uk.eonline.com/…-somerhalder
#1949 Goodies: tak to jsem na tom stejně :o) taky mě pěkně nas…tak jsem se těšila na tu romantiku, i když nám ji dopřávali v minutkách.....
#1953 TNoty…prostě děvčata, nevím jak vy, ale mě ty díly připadají rozsekané na kousky…romantika, .....bum …konec.....teď akce…bum…o nějaké romantice ani ťuk i když, ve 4×9? nám tam chtěli ukázat jak je Eleně a Damonovi navzájem po tom druhém smutno…a teď …nic se neděje…zase tam máme velkou akci, a strašně dramatické hledání léku…chybí mi návaznost…
#1948 kllenka: No už jsme tě tu postrádaly:) To já taky, chybí mi tam nějaké pokračování toho, jak Elena řekla Damonovi, že ho miluje. Tak hnusně to usekli…:( Jsem poslední dobou šíleně sentimentální, asi stárnu:D
#1951 kllenka