Doufám, že je to jeden z těch nepravdivých spoilerů, přece by něco takového neoznámili dopředu… Na druhou stranu si vzpomínám, že na podzim kolovala fotka z natáčení TVD: Ian ležel na nějakém kartonu a měl nohy i ruce do kříže, na papíře byly nějaké značky a první co mě tenkrát napadlo, že je to jakoby levitoval – jako duch. Tak si tak říkám jestli to napadlo ještě někoho a pak nerozšířil fámu s jeho smrtí.
hele a všimnul jste si někdo jak dal Stefík Damonovi v tom sklepě vodu,že byla ze sporýšem :) to jsem od něho nečekala,asi čekal,že když ho bude hlídat Klaus nebude to zrovna to pravý…ale i přes všechen ten vztek stejně Stefanovi na Damonovi pořád záleží. Sám to řekl Rebecce…
hele a všimnul jste si někdo jak dal Stefík Damonovi v tom sklepě vodu,že byla ze sporýšem :) to jsem od něho nečekala,asi čekal,že když ho bude hlídat Klaus nebude to zrovna to pravý…ale i přes všechen ten vztek stejně Stefanovi na Damonovi pořád záleží. Sám to řekl Rebecce…
#1895 Nemesis23: Taky to tak vidím , ať to posunujou kam chcou ,ale at zachovaj linii. Protože prostě nejsem schopná pochopit jak by se mohla zase vrátit ke S. jak píšou nahoře a já to taky tak pochopila byla s ním v podstatě z vděčnosti…
#1893 pussycat: No jo, tak to bývá. Nejdřív byla největší zlo Katarína, pak se zjistilo že vlastně ne, že je to Klaus…tak hold to posunujuou pořád dál…a proto mě naprosto nezajímá seriál o originálních, protože to bude ještě větší blbina.
#1891 Goodies: no stát se to samozřejmě může, co do seriálu napíšou tvůrci člověk neovlivní. ale pořád nějak doufám, že po prvních třech řadách nepodstoupili všichni co s tím mají co dělat lobotomii a maj to nějak normálně vymyšlený… i když u poslední řady True Blood sem si taky říkala, že tu proměnu osobnosti Bill jenom hraje a nebo že ho někdo praštil do hlavy a že se vzpamatuje, a nebo že ho aspoň někdo nabodne na pořádně velkej kolík, ale nééééé, uděláme z něj upírskýho Boha! takže ano, stát se může cokoliv a může to být ještě o dost horší, než že o tom poutu nepřestanou plácat, ale já budu do konce doufat že tvůrci nepíšou od čtvrtý řady sfetovaný :-)
Začíná z toho být naštvaná a docela se děsím co bude dál. Pouto mi vyloženě leze krkem. Dobrý ovlivńuje chování,ale ne city, sakra! No a Stefka je sebestřednej parchant Sorry… Nějak už ho vážně nemůžu… Já chci happy end :-)
Klaus měl být ta největší hrozba a najednou se objeví Silas, který má být ještě horší, takže jestli budou další řady, objeví se zase někdo horší. Z klause je občas beránek, která se nechá oblbnout blondýnou. Doufám, že se dá dohromady s Caroline, ikdyž ho mám ráda a ju poslední řady fakt nemusím .-) nebylo by špatný sledovat jiný pár, a nemít pořád nervy okolo Deleny a Steleny
#1889 Nemesis23: Ale stejně se bojím, že tak či tak Plecka z Deleny udělá frašku:( Moc dobře si uvědomuju, co ji tenkrát řekl, a když tomu poutu dávají takový význam, pochybuju, že tohle nebude mít vliv na to, že mu pak Elena řekla, že ho skutečně miluje…
#1889 Nemesis23: Jo, to se mi taky líbilo, jak Damon vysvětloval Klausovi proč dělá, co dělá a proč je jaký je:) On je prostě zlatý a vždycky mi od něj všechno příjde logické:D Každý vždycky moc moralizuje, ale nakonec stejně udělají, co musí, akorát Damon kolem toho nebrečí a nedělá zbytečné caviky…
#1875 evice: Podle mě Delenu utli jenom proto, že potřebujou natahovat jejich příběh na dalších X dílů a tak tam potřebujou nasrat co nejvíc problémů – a hupso, Damon je ovlivněný zabít Jera a tudíš musí být zavřenej a děj se tak nějak logicky koná jinde než u Stefíka ve sklepě. Poroto bylo teď Deleny míň. A najdou si určitě další blbiny jak to co nejvíc natáhnout. Jak jsem psala: ve všech třech řadách to sice k deleně spělo, ale taky to nebylo každý díl jako hlavní „děj“. Pamatuju si na tři až čtyři hodně Delena scény (políbek s Katharínou aka Elena, tanec na miss, libání v hotelu, telefon na rozloučenou) a zbytek byl vždycky nějaká akce a vraždění :-)
A ta věc s Klausem? Klaus se právě Damona ptal, co řekl Eleně že mu odpustila! Rozuměj, odpustila to hrozný provinění, že chtěl díky ovlivnění zabít Jera…no logika jak prase a le prosim…a chtěl to od něj vědět kvůli vraždě Tylerovi mámy a Carolin, jako co jí má říct aby mu odpustila až se to provalí…tu scénu jsem naprosto nespojovala s nějakým poutem a vysvětlením eleniny lásky…a btv.právě v tomhle smyslu se mi ta scéna líbila, jak Damon vysvětluje Klausovi že prostě nesmí být hajzl jen tak pro srandu,ale musí mít nějaký smysluplný důvod a pak mu odpustí. Tak se mi líbilo, když říkal, že on dělá sviňárny proto, že někdo to prostě pro větší dobro udělat musel…
#1901 Goodies: no vidis to…to my vlastne nedoslo,ze Bonnie fotrik dal co vody v MF sporys…to je fakt :D
tak jestli v tomhle budete mit pravdu a vrati se Stelena tak s TVD koncim a uz na zadny serial nekoukam :-
#1904 lenulka73: Jestli je to pravda, tak budu bulet jako želva:( Přece to není jenom tak, že už tak dlouho koluje, že má umřít zrovna Damon…
Doufám, že je to jeden z těch nepravdivých spoilerů, přece by něco takového neoznámili dopředu… Na druhou stranu si vzpomínám, že na podzim kolovala fotka z natáčení TVD: Ian ležel na nějakém kartonu a měl nohy i ruce do kříže, na papíře byly nějaké značky a první co mě tenkrát napadlo, že je to jakoby levitoval – jako duch. Tak si tak říkám jestli to napadlo ještě někoho a pak nerozšířil fámu s jeho smrtí.
SPOILER Z FB !!!!!!! V 4×16, kdy Damon zemře, budeme následovat ho na druhou stranu a Damon se potká s Alaricem! :-(
#1906 Goodies #1914 anndy#1902 alenakaa: me tam teda Car nechybi. Jeste porad ma u me vroubek bonzacka :-)
#1911 TNotynevíte někdo ve které epizodě se zase objeví Carolin? chybí mi tam :-)
#1903 pussycat #1923 Garia#1899 TNoty: Jojo, Rebece řekl, že mu na Damonovi záleží, ale nemyslím si, že věděl, že v té vodě, co mu dává je sporýš…
#1908 TNotyprosim, nevi nekdo jak se jmenuje ten herec co hraje Kola?
#1910 TNotyhele a všimnul jste si někdo jak dal Stefík Damonovi v tom sklepě vodu,že byla ze sporýšem :) to jsem od něho nečekala,asi čekal,že když ho bude hlídat Klaus nebude to zrovna to pravý…ale i přes všechen ten vztek stejně Stefanovi na Damonovi pořád záleží. Sám to řekl Rebecce…
#1901 Goodies #1913 anndyhele a všimnul jste si někdo jak dal Stefík Damonovi v tom sklepě vodu,že byla ze sporýšem :) to jsem od něho nečekala,asi čekal,že když ho bude hlídat Klaus nebude to zrovna to pravý…ale i přes všechen ten vztek stejně Stefanovi na Damonovi pořád záleží. Sám to řekl Rebecce…
#1894 Nemesis23: JOOOO, upír Bill jako úpírskej bůh…tomu se nic nevyrovná :D taky jsem docela zvědavá na 6 ředu :D to bude asi nářez…
#1895 Nemesis23: Taky to tak vidím , ať to posunujou kam chcou ,ale at zachovaj linii. Protože prostě nejsem schopná pochopit jak by se mohla zase vrátit ke S. jak píšou nahoře a já to taky tak pochopila byla s ním v podstatě z vděčnosti…
#1893 pussycat: No jo, tak to bývá. Nejdřív byla největší zlo Katarína, pak se zjistilo že vlastně ne, že je to Klaus…tak hold to posunujuou pořád dál…a proto mě naprosto nezajímá seriál o originálních, protože to bude ještě větší blbina.
#1896 pussycat#1891 Goodies: no stát se to samozřejmě může, co do seriálu napíšou tvůrci člověk neovlivní. ale pořád nějak doufám, že po prvních třech řadách nepodstoupili všichni co s tím mají co dělat lobotomii a maj to nějak normálně vymyšlený… i když u poslední řady True Blood sem si taky říkala, že tu proměnu osobnosti Bill jenom hraje a nebo že ho někdo praštil do hlavy a že se vzpamatuje, a nebo že ho aspoň někdo nabodne na pořádně velkej kolík, ale nééééé, uděláme z něj upírskýho Boha! takže ano, stát se může cokoliv a může to být ještě o dost horší, než že o tom poutu nepřestanou plácat, ale já budu do konce doufat že tvůrci nepíšou od čtvrtý řady sfetovaný :-)
#1897 TNotyZačíná z toho být naštvaná a docela se děsím co bude dál. Pouto mi vyloženě leze krkem. Dobrý ovlivńuje chování,ale ne city, sakra! No a Stefka je sebestřednej parchant Sorry… Nějak už ho vážně nemůžu… Já chci happy end :-)
#1895 Nemesis23Klaus měl být ta největší hrozba a najednou se objeví Silas, který má být ještě horší, takže jestli budou další řady, objeví se zase někdo horší. Z klause je občas beránek, která se nechá oblbnout blondýnou. Doufám, že se dá dohromady s Caroline, ikdyž ho mám ráda a ju poslední řady fakt nemusím .-) nebylo by špatný sledovat jiný pár, a nemít pořád nervy okolo Deleny a Steleny
#1889 Nemesis23: Ale stejně se bojím, že tak či tak Plecka z Deleny udělá frašku:( Moc dobře si uvědomuju, co ji tenkrát řekl, a když tomu poutu dávají takový význam, pochybuju, že tohle nebude mít vliv na to, že mu pak Elena řekla, že ho skutečně miluje…
#1894 Nemesis23#1889 Nemesis23: Jo, to se mi taky líbilo, jak Damon vysvětloval Klausovi proč dělá, co dělá a proč je jaký je:) On je prostě zlatý a vždycky mi od něj všechno příjde logické:D Každý vždycky moc moralizuje, ale nakonec stejně udělají, co musí, akorát Damon kolem toho nebrečí a nedělá zbytečné caviky…
#1875 evice: Podle mě Delenu utli jenom proto, že potřebujou natahovat jejich příběh na dalších X dílů a tak tam potřebujou nasrat co nejvíc problémů – a hupso, Damon je ovlivněný zabít Jera a tudíš musí být zavřenej a děj se tak nějak logicky koná jinde než u Stefíka ve sklepě. Poroto bylo teď Deleny míň. A najdou si určitě další blbiny jak to co nejvíc natáhnout. Jak jsem psala: ve všech třech řadách to sice k deleně spělo, ale taky to nebylo každý díl jako hlavní „děj“. Pamatuju si na tři až čtyři hodně Delena scény (políbek s Katharínou aka Elena, tanec na miss, libání v hotelu, telefon na rozloučenou) a zbytek byl vždycky nějaká akce a vraždění :-)
A ta věc s Klausem? Klaus se právě Damona ptal, co řekl Eleně že mu odpustila! Rozuměj, odpustila to hrozný provinění, že chtěl díky ovlivnění zabít Jera…no logika jak prase a le prosim…a chtěl to od něj vědět kvůli vraždě Tylerovi mámy a Carolin, jako co jí má říct aby mu odpustila až se to provalí…tu scénu jsem naprosto nespojovala s nějakým poutem a vysvětlením eleniny lásky…a btv.právě v tomhle smyslu se mi ta scéna líbila, jak Damon vysvětluje Klausovi že prostě nesmí být hajzl jen tak pro srandu,ale musí mít nějaký smysluplný důvod a pak mu odpustí. Tak se mi líbilo, když říkal, že on dělá sviňárny proto, že někdo to prostě pro větší dobro udělat musel…
#1890 Goodies #1891 Goodies #1929 evice