A když už chcou tak slovíčkařit, tak jak Klaus vyčítal Damonovi, že se tomu ovlivnění nedokázal bránit a Stefan mu vzdoroval, tak bych jenom chtěla podotknout, že Stefan byl ovlivněný, aby pokousal přímo Elenu, tak je logické, že se tomu bránil. Damon měl zabít Jeremyho, což je podle mě dost velký rozdíl. Kdyby mu nakázali zabít Elenu, tak by určitě bojoval taky víc… A v jednu chvíli ji už kýval, ale pak ucítil jeho krev. Takže ať mě fakt nese…!:/
#1885 Garia: Jako já na Delenu čekám tři série a jestli to tak hnusně zkazí, tak pro mě deníky skončily…:( Sice je miluju, ale tohle je už moc i na mě…
#1883 anndy: tak přesně tohle sme se ségrou řešily už několikrát :D Upíři s jejich nadpřirozenou sílou a rychlostí a dyž na to přijde, tak najednou nedokáže vytáhnout z auta dva nebo tři lidi?Jediný vysvětlení je, že ve vodě jim tyhle superschopnosti nefungujou :D Což by byla samozřejmě ptákovina nejvyššího kalibru :D A vůbec … máš recht. Elena byla do Damona zamilovaná už ve třetí sérii.. akorát jim to dycky překazil Jeremy když se k něčemu schylovalo :P
jasně bylo řečeno, že pouto vznikne pokud mu předcházel silný lidský cit, i na základě celé 3. řady víme, že ho milovala (ale asi si to nechtěla přiznat). ale pak bác a za všechno může jen pouto. to potom za lásku k velké hlavě může jen vděčnost (objevil se v pravou chvíli a pak jí vyzvonil, že ju zachránil z auta, upír s velkou silou by totiž nezvládl vytáhnout 2 lidi zaráz)
#1879 anndy: Mě to taky totálně vytočilo. Mě celé to pouto a to jaký mu dávají význam hrozně štve! Ani kolem Tylera a jeho pouta ke Klausovi nebyl takový humbuk!!! A nejvíc mě s..e to, že Tyler si v klidu z vlastní vůle mohl odejít a zlomit pouto (i když by se to Klausovi asi nelíbilo) a z Eleny udělají nesvéprávnou krávu, která ani nemůže ovlivnit co vlastně cítí. To už fakt nemůžou myslet vážně?!!
když jsem si pročítala obsah dalších dílů, tak to vypadá, že z Eleny se stává největší „plánovač“ – pořád vymýšlí plány a pouští se do nich – myslím, že tohle si vzala od Damona, ten měl vždy pár plánů v rukávu :-D
Ale ať je ani nenapadne naznačit, že to Damon řekl schválně. Protože se fakt přemáhal, aby s ní nebyl, hledá pro ni ten lék, i když si ho sám zřejmě vzít nechce, aby věděl pravdu a pokud to na něj všechno shodí, tak ať si to Plecka strčí celé do prdele!!!
jen doufám, že z ničeho nic nebudou slovíčkařit, to by pak dojeli na vlastní nápad. tolik blbostí strčili pod koberec a s jednou větou by udělali takový zvrat? to ať radši nezkouší#1875 evice:
#1875 evice: tak to postrádá logiku, protože po tom všem, mu přece řekla už 3× že ho miluje…ve 4×15 by právě měla být ta delena :o) a jdál jsem zase četla, že Stefík někam zmizne a E a D ho budou spolu hledat a proto nebude čas na delenu (ale nevím zda to bude pravdivé, uvidíme)
#1875 evice: Tak to ať už jdou ale někde! Jestli to tak opravdu je, a z Damona udělají zase toho špatného a nakonec ho odsoudí i Elena, jako že ji využil, tak už pro mě deníky skončily!
Hmm, tak jsem tak brouzdala na netu a na jedné diskusi jsem narazila na jeden zajíímavý příspěvek a sice: "Delenu z ničeho nic utli protože opravdu není skutečná, ale ovlivněná poutem. Damon totiž Eleně řekl, že by byl šťastný, kdyby její city k němu byly skutečné. No a tak mu dle pouta vyhověla "Tak nějak mě to nutí k zamyšlení. Klaus se přece jen Damona ptal co Eleně vlastně řekl. No a tohle jí bohužel rozhodně řekl :-(
Jinak snad první díl se mi líbila Bonnie :) začíná mít jiskru…ale nějak si začínám myslet,že to velký úmrtí bude asi ona…a taky se mi začíná vážně líbit Rebekha…je upřímná a nějak si na nic nehraje…
#1870 Goodies: popravdě toho pouta nevyužil dle mne- s milováním nikdy, pokud si vzpomínám tak Elena převzala iniciativu,nikdo jí neřekl pojď se milovat, líbat atd…Stefan si myslí že jí to snad Damon poručil či navrhl-blb! A kdy toho pouta nevědomky Damon využil? Jo, když ji prosil, že o jejich vztahu 1 den pomlčí- a to Elenu prosil…jinak souhlas…jak o poutu věděl už se jí nedotkl- na Stefina mám alergii i kdyby měl svatozář nad hlavou a pobýval v nebi- tak bych raději mazala do pekla se ohřát :o)
A ještě celkově k čtvrté sérii. Už jsem tady několikrát zmínila, že mi připadá, jakoby ty tři řady předtím psal někdo jiný. Čtyřka se mi nelíbí od začátku, i když je pravda, že tenhle díl měl konečně nějakou akci a i když tam nebyla Delena, tak mě prostě bavil. ALE – to co se rýsovalo celé tři řady, jakoby teď utli a s tím poutem… Pořád mi to připadá, jako schválně vymyšlené, aby Elena s Damonem spolu nebyli. Mohli to udělat tak, že tím, že bude Elena upír se její city zesílí a bude chtít zjistit, jestli opravdu Damona miluje. Pokud by je chtěli dát spolu, na co tam vůbec cpát pouto??? Vůbec se mi to nelíbí:( I to věčné odsuzování Damona všemi postavami, už to normálně bije do očí! Já chápu, že není svatý a rozhodně bych nechtěla aby byl jako Stefan, ale to věčné zmiňování pouta a jeho odsuzování… Nepřipadá Vám to už přehnané? Proč se s ním Alaric mohl smířit, když i jemu ublížil a Jeremy, Matt a všichni pořád jedou to samé? Už dávno není takový jaký byl. A nevšimla jsem si, že by teď někomu ubližoval. Ale ono se tam asi odpouští jenom Stefanovi, že… A ještě jedna věc, jak řekl Stefan Damonovi, že může zase využít toho pouta, aby ji k něčemu přinutil, nebo jak to bylo na tom konci… A kdy toho pouta jako využil??? Když spolu spali, tak o něm nevěděl a viděl to tak, že se Elena rozešla se Stefanem kvůli němu. A pak už se jí ani nedotkl, tak co zas mele ta velká hlava?:/
#1856 Garia: a tento popis je super, jo a se Stefíkem, pravda.....cítím to stejně…nemůžu mu ani přijít na jméno… A pokud by J.P. dala S a E dohromady- tak zazdí celý seriál!
A když už chcou tak slovíčkařit, tak jak Klaus vyčítal Damonovi, že se tomu ovlivnění nedokázal bránit a Stefan mu vzdoroval, tak bych jenom chtěla podotknout, že Stefan byl ovlivněný, aby pokousal přímo Elenu, tak je logické, že se tomu bránil. Damon měl zabít Jeremyho, což je podle mě dost velký rozdíl. Kdyby mu nakázali zabít Elenu, tak by určitě bojoval taky víc… A v jednu chvíli ji už kýval, ale pak ucítil jeho krev. Takže ať mě fakt nese…!:/
palec nahoru#1885 Garia:
#1885 Garia: Jako já na Delenu čekám tři série a jestli to tak hnusně zkazí, tak pro mě deníky skončily…:( Sice je miluju, ale tohle je už moc i na mě…
#1882 Goodies: a Ty máš taky pravdu! A vůbec.. všichni tu uvažujete logicky… většina fanoušků tak prostě uvažuje.. jen ta Plecka si furt mele svou :D
#1886 Goodies #1887 anndy#1883 anndy: tak přesně tohle sme se ségrou řešily už několikrát :D Upíři s jejich nadpřirozenou sílou a rychlostí a dyž na to přijde, tak najednou nedokáže vytáhnout z auta dva nebo tři lidi?Jediný vysvětlení je, že ve vodě jim tyhle superschopnosti nefungujou :D Což by byla samozřejmě ptákovina nejvyššího kalibru :D A vůbec … máš recht. Elena byla do Damona zamilovaná už ve třetí sérii.. akorát jim to dycky překazil Jeremy když se k něčemu schylovalo :P
jasně bylo řečeno, že pouto vznikne pokud mu předcházel silný lidský cit, i na základě celé 3. řady víme, že ho milovala (ale asi si to nechtěla přiznat). ale pak bác a za všechno může jen pouto. to potom za lásku k velké hlavě může jen vděčnost (objevil se v pravou chvíli a pak jí vyzvonil, že ju zachránil z auta, upír s velkou silou by totiž nezvládl vytáhnout 2 lidi zaráz)
#1884 Garia#1879 anndy: Mě to taky totálně vytočilo. Mě celé to pouto a to jaký mu dávají význam hrozně štve! Ani kolem Tylera a jeho pouta ke Klausovi nebyl takový humbuk!!! A nejvíc mě s..e to, že Tyler si v klidu z vlastní vůle mohl odejít a zlomit pouto (i když by se to Klausovi asi nelíbilo) a z Eleny udělají nesvéprávnou krávu, která ani nemůže ovlivnit co vlastně cítí. To už fakt nemůžou myslet vážně?!!
#1885 Gariakdyž jsem si pročítala obsah dalších dílů, tak to vypadá, že z Eleny se stává největší „plánovač“ – pořád vymýšlí plány a pouští se do nich – myslím, že tohle si vzala od Damona, ten měl vždy pár plánů v rukávu :-D
Ale ať je ani nenapadne naznačit, že to Damon řekl schválně. Protože se fakt přemáhal, aby s ní nebyl, hledá pro ni ten lék, i když si ho sám zřejmě vzít nechce, aby věděl pravdu a pokud to na něj všechno shodí, tak ať si to Plecka strčí celé do prdele!!!
jen doufám, že z ničeho nic nebudou slovíčkařit, to by pak dojeli na vlastní nápad. tolik blbostí strčili pod koberec a s jednou větou by udělali takový zvrat? to ať radši nezkouší#1875 evice:
#1882 Goodies#1875 evice: tak to postrádá logiku, protože po tom všem, mu přece řekla už 3× že ho miluje…ve 4×15 by právě měla být ta delena :o) a jdál jsem zase četla, že Stefík někam zmizne a E a D ho budou spolu hledat a proto nebude čas na delenu (ale nevím zda to bude pravdivé, uvidíme)
#1875 evice: Tak to ať už jdou ale někde! Jestli to tak opravdu je, a z Damona udělají zase toho špatného a nakonec ho odsoudí i Elena, jako že ji využil, tak už pro mě deníky skončily!
#1872 TNoty: Jéééj, ta bomba, co mu dal… :D Konečně mu zavřel hubu :D Fakt si ji už zasloužil za ty jeho ublíženecké kecy;)
Hmm, tak jsem tak brouzdala na netu a na jedné diskusi jsem narazila na jeden zajíímavý příspěvek a sice: "Delenu z ničeho nic utli protože opravdu není skutečná, ale ovlivněná poutem. Damon totiž Eleně řekl, že by byl šťastný, kdyby její city k němu byly skutečné. No a tak mu dle pouta vyhověla "Tak nějak mě to nutí k zamyšlení. Klaus se přece jen Damona ptal co Eleně vlastně řekl. No a tohle jí bohužel rozhodně řekl :-(
#1877 Goodies #1878 kllenka #1879 anndy #1889 Nemesis23#1872 TNoty: souhlasím,to pěstí bylo na místě :o) a vychutnala jsem si to :o) měl mu jich dát víc :o)
Jinak snad první díl se mi líbila Bonnie :) začíná mít jiskru…ale nějak si začínám myslet,že to velký úmrtí bude asi ona…a taky se mi začíná vážně líbit Rebekha…je upřímná a nějak si na nic nehraje…
já k tomuhle dílu nemám žádné výhrady…líbil se mi…konečně se to nějak hnulo. Závěr byl taky dobrý… Jak dal Damon Stefíkovi pěstí, to bylo na místě…
#1874 kllenka #1876 Goodies#1870 Goodies: popravdě toho pouta nevyužil dle mne- s milováním nikdy, pokud si vzpomínám tak Elena převzala iniciativu,nikdo jí neřekl pojď se milovat, líbat atd…Stefan si myslí že jí to snad Damon poručil či navrhl-blb! A kdy toho pouta nevědomky Damon využil? Jo, když ji prosil, že o jejich vztahu 1 den pomlčí- a to Elenu prosil…jinak souhlas…jak o poutu věděl už se jí nedotkl- na Stefina mám alergii i kdyby měl svatozář nad hlavou a pobýval v nebi- tak bych raději mazala do pekla se ohřát :o)
A ještě celkově k čtvrté sérii. Už jsem tady několikrát zmínila, že mi připadá, jakoby ty tři řady předtím psal někdo jiný. Čtyřka se mi nelíbí od začátku, i když je pravda, že tenhle díl měl konečně nějakou akci a i když tam nebyla Delena, tak mě prostě bavil. ALE – to co se rýsovalo celé tři řady, jakoby teď utli a s tím poutem… Pořád mi to připadá, jako schválně vymyšlené, aby Elena s Damonem spolu nebyli. Mohli to udělat tak, že tím, že bude Elena upír se její city zesílí a bude chtít zjistit, jestli opravdu Damona miluje. Pokud by je chtěli dát spolu, na co tam vůbec cpát pouto??? Vůbec se mi to nelíbí:( I to věčné odsuzování Damona všemi postavami, už to normálně bije do očí! Já chápu, že není svatý a rozhodně bych nechtěla aby byl jako Stefan, ale to věčné zmiňování pouta a jeho odsuzování… Nepřipadá Vám to už přehnané? Proč se s ním Alaric mohl smířit, když i jemu ublížil a Jeremy, Matt a všichni pořád jedou to samé? Už dávno není takový jaký byl. A nevšimla jsem si, že by teď někomu ubližoval. Ale ono se tam asi odpouští jenom Stefanovi, že… A ještě jedna věc, jak řekl Stefan Damonovi, že může zase využít toho pouta, aby ji k něčemu přinutil, nebo jak to bylo na tom konci… A kdy toho pouta jako využil??? Když spolu spali, tak o něm nevěděl a viděl to tak, že se Elena rozešla se Stefanem kvůli němu. A pak už se jí ani nedotkl, tak co zas mele ta velká hlava?:/
#1871 kllenka#1856 Garia: a tento popis je super, jo a se Stefíkem, pravda.....cítím to stejně…nemůžu mu ani přijít na jméno… A pokud by J.P. dala S a E dohromady- tak zazdí celý seriál!