Ja jsem se k tvd dostala az nedavno. libi se mi ten vyvoj deleny ,se stefanem by Elena byla jen ufnukana a unyla holka coz by serialu moc neprospelo. neumim si predstavit ze by to s Damonem nepokracovalo uz kdyz si povidala s Mattem tak rekla ze s D. ji totopohlcuje. je mezi nima vasen a laska celkem tezce vybojovana a Stefa se hrouti pri prvnim neuspechu. je to sobec a Elena konecne dostava grady a ne jen fnuka tak snad to nepohnoji scenaristi :-( Jo a myslim ze umre Rebekah :-(
#1819 deppholl: Ještě je taky možnost, že ho opravdu nechají umřít a bude tam jako nějaký duch (tak nějak to prý je v knížkách). Ale to pak nechápu, že by jeho smrt byla trvalá, to by opravdu nenašli způsob, jak ho vrátit zpátky? No jestli to tak bude, tak já každopádně končím s deníkama. Damon jako duch, na to jim kašlu, to bych ořvala každý díl:(:D
#1822 anndy: Asi že se o tom spekuluje tak dlouho, že to má být Damon, že lidi klikli automaticky na něj… Já na něj třeba klikla taky, protože jsem pochopila, že se ptají, čí smrt bychom obrečeli:D:D:D
#1815 elisska: No, abych řekla pravdu, ne, že by mě tohle nenapadlo, spíš je to tím, že já toho Kola vůbec neberu v podtaz:D Já ho za těch pár epizod, co se tam mihnul beru jenom do počtu coby bratra od Klause. A nemyslím si, že zrovna o jeho úmrtí (pokud opravdu nastane) je řeč. Že by zrovna jeho smrt byla jedna z největších úmrtí od začátku deníků a všechno změnila? Vy ho někdo berete nějak vážně jako důležitou postavu v tomhle seriálu? Navíc se celou dobu spekuluje, že ten dotyčný (mluvilo se o Damonovi) má umřít v 15tém díle a pokud jedou na tu výpravu už v 13–14tém díle, tak logicky by do té doby už musel být Kol mrtvý. Takže nevím… ale nechce se mi věřit, že by se mluvilo zrovna o něm v souvislosti s tou šokující smrtí. Na druhou stranu, pokud má být ta smrt trvalá, tak to přece nemůže být Damon, to je blbost. Možná nakonec Bonnie, nebo Jeremy…
nechápu hlavně to, že to má být největší úmrtí od začátku deníků. to si můžeme vysvětlit různě. a už vůbec nechápu to hlasování pod tím. to někdo dobrovolně hlasoval pro Damona?#1813 Goodies:
Damona nemůžou odstranit, moc dobře vědí, kdo drží sledovanost a navíc kamkoli by odešel, šly by fanynky za ním. Kdo by si to vzal na triko. jinak ta teorie s Kolem – vypadá to dobře, a nebo taky může mít už celý tetování hotový ten nový lovec Vaugh nebo jak.
#1817 TNoty: To já bych taky byla moc smutná. Ale tak trochu pro uklidnění…já zvědavec občas chodím koukat k Ianovi na Twitter. A před asi 2 týdny tam hodil koment, že je v kavárně a učí se scénář – a vyfotil ho. A byl to díl 4×16. Takže tam hraje! Já si myslím že se stane člověkem…nebo bude duchem…a nebo bůh ví čím ještě. Ale hlavně že v seriálu zůstane dál. Jak už jsem jednou psala, něco se tam dít musí, nemůžou tam do konce šesté série šťastně běhal s Elenou za ručičky :D:D:D
#1815 elisska: tuhle teorii sdílím s Tebou… ;) Dává to podstatně větší smysl … Ovšem deníky mi poslední dobou chvílema smysl moc nedávají, takže nejsem úplně přesvědčená, že se to bude týkat pouze jeho.. Ale také mě překvapuje, že to tu ještě nikdo nezmínil ;) #1815 elisska:
Dobré ráno všem. Již nějakou dobu sleduji Deníky a tuto diskuzi. Do teď jsem neměla potřebu se vyjadřovat k vašim spekulacím, neboť sem většinou souhlasila. Teď bych jen chtěla přidat další názor, který tu myslím si ještě nezazněl. V popisech na další díly je, že se pojede kamsi na ostrov hledat lék nebo Silase, a pokud sem všechny poslední díly sledovala pozorně, tak je tam někde řečeno, že pokud chtějí nají ten lék tak musí mít celé to tetování. Aby se dokončilo tetování musí Jeremy zabít ještě hodně upírů, a pokud se na ostrov pojede už ve 13 nebo 14 díle, tak mi z toho nějak logicky vychází, že ten kdo v příští dílech už nebude je Kol.
#1813 Goodies: Jestli ano, tak myslím, že jim fanoušci po celém světě brzy na to ukážou, kdo že to drží TVD vysokou sledovanost :P A ač se do těch čísel nepočítám, tak s tim švihnu taky.. už mě to vážně s… poslední dobou! :D
když dáš fotky, pak rozklikneš ten první odkaz, takový orámovaný, je to asi starší, ale všimla jsem si toho až teď. občas se nějaké objeví i pod „nejlepší epizody“
#1806 TNoty: Bohužel, no:( Já jsem ale celou dobu měla zato, že čtyřka je poslední. Po trojce mi to už připadalo tak akorát… Už tahle série mi příjde dodrbaná a co teprve vymyslí v šesté, pokud opravdu bude. A těch věcí, co tam zatím nedávají smysl bude přibývat s dalšíma zápletkama. Taky se bojím, že nám ten dobrý dojem s dalšíma řadama úplně zkazí a co teprve ten konec.
#1827 pussycat: Naprosto sdílím tvůj názor na hlavní postavy a Delenu;)
Ja jsem se k tvd dostala az nedavno. libi se mi ten vyvoj deleny ,se stefanem by Elena byla jen ufnukana a unyla holka coz by serialu moc neprospelo. neumim si predstavit ze by to s Damonem nepokracovalo uz kdyz si povidala s Mattem tak rekla ze s D. ji totopohlcuje. je mezi nima vasen a laska celkem tezce vybojovana a Stefa se hrouti pri prvnim neuspechu. je to sobec a Elena konecne dostava grady a ne jen fnuka tak snad to nepohnoji scenaristi :-( Jo a myslim ze umre Rebekah :-(
#1828 Goodies #1830 GariaTohle mám z facebooku:
NEPOTVRDENÉ SPOILERY, KTORÉ KOLUJÚ NA TWITTERI A FB
K třetímu bodu – informace za všechny prachy:D A k druhému – že by Plecka konečně začla logicky uvažovat?;)
#1819 deppholl: Ještě je taky možnost, že ho opravdu nechají umřít a bude tam jako nějaký duch (tak nějak to prý je v knížkách). Ale to pak nechápu, že by jeho smrt byla trvalá, to by opravdu nenašli způsob, jak ho vrátit zpátky? No jestli to tak bude, tak já každopádně končím s deníkama. Damon jako duch, na to jim kašlu, to bych ořvala každý díl:(:D
#1822 anndy: Asi že se o tom spekuluje tak dlouho, že to má být Damon, že lidi klikli automaticky na něj… Já na něj třeba klikla taky, protože jsem pochopila, že se ptají, čí smrt bychom obrečeli:D:D:D
#1815 elisska: No, abych řekla pravdu, ne, že by mě tohle nenapadlo, spíš je to tím, že já toho Kola vůbec neberu v podtaz:D Já ho za těch pár epizod, co se tam mihnul beru jenom do počtu coby bratra od Klause. A nemyslím si, že zrovna o jeho úmrtí (pokud opravdu nastane) je řeč. Že by zrovna jeho smrt byla jedna z největších úmrtí od začátku deníků a všechno změnila? Vy ho někdo berete nějak vážně jako důležitou postavu v tomhle seriálu? Navíc se celou dobu spekuluje, že ten dotyčný (mluvilo se o Damonovi) má umřít v 15tém díle a pokud jedou na tu výpravu už v 13–14tém díle, tak logicky by do té doby už musel být Kol mrtvý. Takže nevím… ale nechce se mi věřit, že by se mluvilo zrovna o něm v souvislosti s tou šokující smrtí. Na druhou stranu, pokud má být ta smrt trvalá, tak to přece nemůže být Damon, to je blbost. Možná nakonec Bonnie, nebo Jeremy…
#1829 Garia #1836 TNotynechápu hlavně to, že to má být největší úmrtí od začátku deníků. to si můžeme vysvětlit různě. a už vůbec nechápu to hlasování pod tím. to někdo dobrovolně hlasoval pro Damona?#1813 Goodies:
#1824 Goodies #1835 TNotyDamona nemůžou odstranit, moc dobře vědí, kdo drží sledovanost a navíc kamkoli by odešel, šly by fanynky za ním. Kdo by si to vzal na triko. jinak ta teorie s Kolem – vypadá to dobře, a nebo taky může mít už celý tetování hotový ten nový lovec Vaugh nebo jak.
Já prostě pochybuju, že by ze seriálu založeném na lásce dvou upírů k jedné dívce jednoho z nich vykopli…nevěřím!
#1817 TNoty: To já bych taky byla moc smutná. Ale tak trochu pro uklidnění…já zvědavec občas chodím koukat k Ianovi na Twitter. A před asi 2 týdny tam hodil koment, že je v kavárně a učí se scénář – a vyfotil ho. A byl to díl 4×16. Takže tam hraje! Já si myslím že se stane člověkem…nebo bude duchem…a nebo bůh ví čím ještě. Ale hlavně že v seriálu zůstane dál. Jak už jsem jednou psala, něco se tam dít musí, nemůžou tam do konce šesté série šťastně běhal s Elenou za ručičky :D :D :D
#1825 Goodies #1834 tom99#1815 elisska: jojo,taky jsem nezpozorovala,že by v dalším popiskách byli o Kolovi zmíňka…
#1813 Goodies: tééda…myslím,že to bude ještě někdo než Damon…a nebo pokud to bude on a umře už na dobro tak budu fakt smutná .((
#1819 deppholl#1815 elisska: tuhle teorii sdílím s Tebou… ;) Dává to podstatně větší smysl … Ovšem deníky mi poslední dobou chvílema smysl moc nedávají, takže nejsem úplně přesvědčená, že se to bude týkat pouze jeho.. Ale také mě překvapuje, že to tu ještě nikdo nezmínil ;)
#1815 elisska:
Dobré ráno všem. Již nějakou dobu sleduji Deníky a tuto diskuzi. Do teď jsem neměla potřebu se vyjadřovat k vašim spekulacím, neboť sem většinou souhlasila. Teď bych jen chtěla přidat další názor, který tu myslím si ještě nezazněl. V popisech na další díly je, že se pojede kamsi na ostrov hledat lék nebo Silase, a pokud sem všechny poslední díly sledovala pozorně, tak je tam někde řečeno, že pokud chtějí nají ten lék tak musí mít celé to tetování. Aby se dokončilo tetování musí Jeremy zabít ještě hodně upírů, a pokud se na ostrov pojede už ve 13 nebo 14 díle, tak mi z toho nějak logicky vychází, že ten kdo v příští dílech už nebude je Kol.
#1816 Garia #1816 Garia #1818 TNoty #1823 Goodies#1813 Goodies: Jestli ano, tak myslím, že jim fanoušci po celém světě brzy na to ukážou, kdo že to drží TVD vysokou sledovanost :P A ač se do těch čísel nepočítám, tak s tim švihnu taky.. už mě to vážně s… poslední dobou! :D
Kdo nechce vědět víc, co bude v seriálu, ať nečte tento můj příspěvek!!!
Holky podívejte se na tento odkaz
http://www.wetpaint.com/…son-4s-death?…
Bonnie o té smrti jednoho z postav řekla, že bude trvalá a všechno změní. To přece nemůže být Damon:(
#1814 Garia #1817 TNoty #1822 anndykdyž dáš fotky, pak rozklikneš ten první odkaz, takový orámovaný, je to asi starší, ale všimla jsem si toho až teď. občas se nějaké objeví i pod „nejlepší epizody“
#1806 TNoty: Bohužel, no:( Já jsem ale celou dobu měla zato, že čtyřka je poslední. Po trojce mi to už připadalo tak akorát… Už tahle série mi příjde dodrbaná a co teprve vymyslí v šesté, pokud opravdu bude. A těch věcí, co tam zatím nedávají smysl bude přibývat s dalšíma zápletkama. Taky se bojím, že nám ten dobrý dojem s dalšíma řadama úplně zkazí a co teprve ten konec.
#1808 TNoty: Jo no, to byla vtipná scéna:D Ale v deníkách mi všechno vždycky dávalo smysl, všechno vždycky vysvětlili, proč, co a jak mají a dělají…
#1807 deppholl: koooonečně …fakt jsem s toho už byla na mrtvici…