Tak tento díl hodně zamíchá se statistikama killů jednotlivých postav… Daryl, tam měl tak jeden kill, ale konečně si někoho zabil Glenn a Ricktator to tam v té jedné scéně hodně kosil. Docela si říkám, kolik těch Saviours vlastně je? A jinak, kněz někoho zabil a řekl amen, na to jsem čekal od tý doby co se tam objevil.
JA si myslim ze Glen skonči palkou negana maggie potrati alebo nie to je fuk ale morgan ešte zohraje určite nejaku ulohu a abraham sa tak isto bude ešte riešit potom ako sa choval glen a ten černoch a potom čo glen uvidel tie fotky na stene si myslim ze tak dopadne prave glen.
Tak ze začátku to vypadalo na telenovelu. Utvořily se nám nové páry, ale stejně jen jeden normální. Jsou tam 3–4 smíšené (R+M, G+M, A+R a teď asi A+S) k tomu dva páry G/L. Ale raději už mlčím, abych nedostal ban jako jiní. Naštěstí druhou půlku zachránila ta skvělá rubačka, ale bylo jasné, že Maggie tam jde proto, aby ji mohli zajmout a bylo trochu dráma. Jinak celá ta jejich akce byla moc zbrklá. Nevěděli, kolik jich je a zda je to jejich jediné stanoviště. Osobně bych postupoval jinak. Nechal bych jejich stanoviště sledovat, abych měl informace. Vybral bojeschopné a důvěryhodné lidi z Hilltopu (popřípadě ostatních míst) a začal je cvičit v Alexandrii, přičemž bych Alexandrii začal opevňovat.
jj, z kněze je tvrdák… :) naše skupina sehraná, byli jak komando :) jestli budou tvůrci pokračovat ve stejném duchu, vzhledem k očekávanému ději se máme na co těšit tedy..
#6966 Bublaninamorava: Nechali se chtit jak dva školáci (školačky) :D vůbec měli počítat stím, že tam bude kolem chodit nějáká hlídka. Rickovo grupa to měla celkově nějáký moc snadný.
Ale jo, kezby to udrzelo takovou latku, posledni dve epizody top. Abraham je picus, stejne jak v komiksu. Lepsi sterbina tam neni a on odejde, pytel. …
Jsem si víc než kdy jindy jistej, že Glenn ve finále šestý řady umře, a to hodně brutálně. Jak se koukal na ty obrázky s rozmlácenýma hlavama, tak si myslim, že se díval tváří v tvář svýmu děsivýmu osudu… Že čeká Maggie dítě, to neni žádná omluva pro to, aby to scénáristi neudělali, spíš to celý podtrhne celej ten šokující okamžik. A nedivil bych se, kdyby potratila, až to uvidí.
sorry za double post, kdyžtak to smažte…
Tak tento díl hodně zamíchá se statistikama killů jednotlivých postav… Daryl, tam měl tak jeden kill, ale konečně si někoho zabil Glenn a Ricktator to tam v té jedné scéně hodně kosil. Docela si říkám, kolik těch Saviours vlastně je? A jinak, kněz někoho zabil a řekl amen, na to jsem čekal od tý doby co se tam objevil.
Pecka díl :) už se hodně teším na další :)
#6974 RooibosCZ: Rick hovoril že zaútočia pred svitaním
#6974 RooibosCZ: Jsem to sem už psal. Někdy ke konci série je přidám.
#6973 dovahkiin: Taky jsem to nepobral no.. Hele a kdy se vlastne sem na EDNU pridaj novy postavy jako Jesus atd. ?
#6975 Xavik #6976 danho123oni tam jdou někdy v noci a vylezou a je už uplný světlo? to jsem nepochopil, ale jinak hezkej díl:D
#6974 RooibosCZJA si myslim ze Glen skonči palkou negana maggie potrati alebo nie to je fuk ale morgan ešte zohraje určite nejaku ulohu a abraham sa tak isto bude ešte riešit potom ako sa choval glen a ten černoch a potom čo glen uvidel tie fotky na stene si myslim ze tak dopadne prave glen.
Tak ze začátku to vypadalo na telenovelu. Utvořily se nám nové páry, ale stejně jen jeden normální. Jsou tam 3–4 smíšené (R+M, G+M, A+R a teď asi A+S) k tomu dva páry G/L. Ale raději už mlčím, abych nedostal ban jako jiní. Naštěstí druhou půlku zachránila ta skvělá rubačka, ale bylo jasné, že Maggie tam jde proto, aby ji mohli zajmout a bylo trochu dráma. Jinak celá ta jejich akce byla moc zbrklá. Nevěděli, kolik jich je a zda je to jejich jediné stanoviště. Osobně bych postupoval jinak. Nechal bych jejich stanoviště sledovat, abych měl informace. Vybral bojeschopné a důvěryhodné lidi z Hilltopu (popřípadě ostatních míst) a začal je cvičit v Alexandrii, přičemž bych Alexandrii začal opevňovat.
jj, z kněze je tvrdák… :) naše skupina sehraná, byli jak komando :) jestli budou tvůrci pokračovat ve stejném duchu, vzhledem k očekávanému ději se máme na co těšit tedy..
Najviac ma dnes prekvapil Gabriel. Toto som vážne nečekal :D
no zkomplikovali to, jinak se divím, že nikdo nezařval :)
#6966 Bublaninamorava: Nechali se chtit jak dva školáci (školačky) :D vůbec měli počítat stím, že tam bude kolem chodit nějáká hlídka. Rickovo grupa to měla celkově nějáký moc snadný.
jo, ještě poznámka – ty dvě naše kočky se taky nemusely nechat tak blbě chytit, co?
#6967 CybercafAle jo, kezby to udrzelo takovou latku, posledni dve epizody top. Abraham je picus, stejne jak v komiksu. Lepsi sterbina tam neni a on odejde, pytel. …
Glen(Negan), Tara/Sasha(Dwightova ex), Abraham(Dwight) neprezijou tuhle radu.
Jsem si víc než kdy jindy jistej, že Glenn ve finále šestý řady umře, a to hodně brutálně. Jak se koukal na ty obrázky s rozmlácenýma hlavama, tak si myslim, že se díval tváří v tvář svýmu děsivýmu osudu… Že čeká Maggie dítě, to neni žádná omluva pro to, aby to scénáristi neudělali, spíš to celý podtrhne celej ten šokující okamžik. A nedivil bych se, kdyby potratila, až to uvidí.
Hneď by som šiel Rositu utešiť :)
No zase dobrý díl, celkem bylo jasné že to nebude takové jednoduché.
omg, v jednu chvilku to byla válka :) tato série zatím drží napětí, jen tak dál…
#6959 Batiatus: Dával sem odkaz na uložiště, to musíme mazat. :)