U Abrahama mám tušení, že brzo natáhne bačkory. Už jenom ten poslední díl, kdy postupně začal uvažovat o tom, že se usadí atd. Jakmile někdo začne hledět v tomhletom sierálu do budoucna s nadějí, tak to s nim dobře nedopadne. Myslim si ale, že umře dřív než ve finále šestý řady, kde to odnese buď Glenn, anebo Daryl. U Glenna by to byla tragédie, ve kterých se tvůrci TWD rádi vyžívaj, protože Maggie čeká jeho dítě a nejspíš by po takový hrůzostrašný scéně, kdy umlátěj jejího manžela, potratila. Pro Daryla zase hovoří zkušenost, že by si lezli s Ježíšem navzájem do zelí – obě ty postavy jsou/budou z pohledu diváků „dost cool“ a kradli by si prostor…
Určitě to musí být někdo důležitý, kdo tam je už dlouho, aby to byl pořádný šok, tak jako v komiksu. Tipuju buď tu samou postavu jako tam nebo Daryla. :)
#6892 RooibosCZ: jelikož jsem díl viděl až teď tak musim říct, že to tipuju na Abrahama, ale na druhou stranu by to tvůrci udělali fikaně, kdyby nás připravovali na někoho jinýho než to nakonec bude :-D
Ačkoli bývám ke všem vždy hodně nedůvěřivá, musím říct, že Ježíšovi věřím. Tomu Georgovi ani moc ne, ale Ježíš je podle mého bezva týpek, takže doufám, že se z něj nevyklube žádný Neganův zvěd nebo tak něco :D Dnešní díl se mi velmi líbil. Bojím se, o kolik lidí přijdeme v boji s Neganem. Jsem si jistá, že to nebude jen tak.
#6877 anyq: Trošku ťa opravím. Ja nepíšem od vtrhnutia stáda do Alex. ale od jeho objavenia. To sa stalo v 1 epizóde tejto série, našiel ho Rick a Morgan a potom to išli oznámiť do Alexandrie a potom sa všetci účastnili na jeho odlakávaní niekam preč. Ja viem že o Maggie sa zistilo že je tehotná v 5 epizóde. Žena bez tehotenského testu dokáže prísť na to že je tehotná po dvoch týždňoch no a od 1 epizódy po 11 epizódu ubehlo 8–10 týždňov. Takže tehotná môže byť asi tak už 10–12 týždňov. Tým chcem povedať že ešte kludne jej bruško vidno byť nemusí :D
Taky se přidám k tématu těhotné Meggie a dle vlastních zkušeností ultrazvuk vypadal na cca 9–11 týden :D a malou Judith bych tipla tak na rok a čtvrt :D … jinak díl zase paráda, konečně se to někam hejbe :)
#6879 tomask636: Samozřejmě jsem zapomněl na skoky mezi některými událostmi (jako třeba mezi díly 9 a 10 šesté série), ale tím spíš se potvrzuje tvrzení, že časové kontinuum vůbec nesouvisí s týdenními intervaly premiér.
U Abrahama mám tušení, že brzo natáhne bačkory. Už jenom ten poslední díl, kdy postupně začal uvažovat o tom, že se usadí atd. Jakmile někdo začne hledět v tomhletom sierálu do budoucna s nadějí, tak to s nim dobře nedopadne. Myslim si ale, že umře dřív než ve finále šestý řady, kde to odnese buď Glenn, anebo Daryl. U Glenna by to byla tragédie, ve kterých se tvůrci TWD rádi vyžívaj, protože Maggie čeká jeho dítě a nejspíš by po takový hrůzostrašný scéně, kdy umlátěj jejího manžela, potratila. Pro Daryla zase hovoří zkušenost, že by si lezli s Ježíšem navzájem do zelí – obě ty postavy jsou/budou z pohledu diváků „dost cool“ a kradli by si prostor…
kde je vůbec Carol a Morgan?
Určitě to musí být někdo důležitý, kdo tam je už dlouho, aby to byl pořádný šok, tak jako v komiksu. Tipuju buď tu samou postavu jako tam nebo Daryla. :)
No prave.. Podle me: Glenn, Abraham nebo Morgan..
#6892 RooibosCZ: jelikož jsem díl viděl až teď tak musim říct, že to tipuju na Abrahama, ale na druhou stranu by to tvůrci udělali fikaně, kdyby nás připravovali na někoho jinýho než to nakonec bude :-D
Myslím, že Abraham :/
#6892 RooibosCZ: Chcel by som aby zabil Daryla ale to sa asi nestane takže typujem že to schytá Abrahám :/
Hele koho si myslite ze zabije Negan? :--D musi to byt nekdo jako Glenn no..
#6893 Batiatus #6895 LukasRXOukej..
#6889 RooibosCZ: No ja pôjdem asi do hodiny už buvať :D :D
Je tu nekdo porad? :--D
#6890 BatiatusAkisi, neboj..v komiksu je Jesus normalne s Alexandrii! :--)
#6886 Akisi:
#6883 anyq: Však v minulém díle seděla :P :D
Ačkoli bývám ke všem vždy hodně nedůvěřivá, musím říct, že Ježíšovi věřím. Tomu Georgovi ani moc ne, ale Ježíš je podle mého bezva týpek, takže doufám, že se z něj nevyklube žádný Neganův zvěd nebo tak něco :D Dnešní díl se mi velmi líbil. Bojím se, o kolik lidí přijdeme v boji s Neganem. Jsem si jistá, že to nebude jen tak.
#6888 RooibosCZ#6884 RooibosCZ: Cuss :D
Čauves! :--)
#6885 BatiatusDobre, dekuji za vysvetleni :) Nicmene ultrazvuk, ktery odpovida 9.-11. tydnu a Judith porad nesedi, ale uz nebudu za hnidopicha a smirim se s tim :D
#6887 Dee85#6877 anyq: Trošku ťa opravím. Ja nepíšem od vtrhnutia stáda do Alex. ale od jeho objavenia. To sa stalo v 1 epizóde tejto série, našiel ho Rick a Morgan a potom to išli oznámiť do Alexandrie a potom sa všetci účastnili na jeho odlakávaní niekam preč. Ja viem že o Maggie sa zistilo že je tehotná v 5 epizóde. Žena bez tehotenského testu dokáže prísť na to že je tehotná po dvoch týždňoch no a od 1 epizódy po 11 epizódu ubehlo 8–10 týždňov. Takže tehotná môže byť asi tak už 10–12 týždňov. Tým chcem povedať že ešte kludne jej bruško vidno byť nemusí :D
Taky se přidám k tématu těhotné Meggie a dle vlastních zkušeností ultrazvuk vypadal na cca 9–11 týden :D a malou Judith bych tipla tak na rok a čtvrt :D … jinak díl zase paráda, konečně se to někam hejbe :)
#6879 tomask636: Samozřejmě jsem zapomněl na skoky mezi některými událostmi (jako třeba mezi díly 9 a 10 šesté série), ale tím spíš se potvrzuje tvrzení, že časové kontinuum vůbec nesouvisí s týdenními intervaly premiér.