#6798 Offak: No jo,hold lasce a chtici nedokazou porucit ani scenaristi. :D:D:D Je to jasny, proste ona potrebuje akutne zubni pastu, on zase dlouho nikoho nemel, tak si vysli vstric. :D:D:D
Konec do dnesniho dilu dost necekany :D Na začatku me to bylo trochu divne ze tam chodi v zupanu :D Ale parada nahodou :D Konecne mu bylo doprano po dlouhe dobe, ale v te posteli.. Jing a jang :D
Dnešní díl byl zajímavý, celkem jsem se i zasmál. Jesus je zatím pojatý skvěle a doufám, že z něj bude hláškující borec. Jen toho náklaďáku je škoda :( Zamrzelo mě, že byl zase velký skok mezi díly. Mohli odklízet těla, najít tu rickovu holku jako chodce, plánovat obnovu atd.. Konečně by byl vidět věcný přístup a né, že je vše hotovo. NO a pak tam bylo pár blbostí, například když našli tu dodávku, tak proč rovnou otvírali dveře té stodoly a té dodávky? Logicky zabuším na dveře a uslyším, zda tam chodci jsou a né hned otvírat dveře se slovi kryj mě. A když už, tak nebudu otvírat ta největší vrata, kde se může vyvalit spousta chodců najednou. Půjdu těmu dveřma postraně, které se snadněji zablokují. A co to mělo být s tou Deanou? Jak se mohla dostat ven. Zemřela v posteli v domě. To jako chodec odešla z domu i z osady? To ji nešel po tom všem někdo vyřídit? A proč ji pohřbívali v lese, když by jí mohli pohřbít v osadě, jako ostatní. Původně jsem čekal, že to bude ten kluk, co postřelil Carla, ale i u toho by mi bylo divné, jak by vyšel z osady. A poslední věc: Rick a Mishone?!!! No to nééé!!!!
Dnešní díl byl zajímavý, celkem jsem se i zasmál. Jesus je zatím pojatý skvěle a doufám, že z něj bude hláškující borec. Jen toho náklaďáku je škoda :( Zamrzelo mě, že byl zase velký skok mezi díly. Mohli odklízet těla, najít tu rickovu holku jako chodce, plánovat obnovu atd.. Konečně by byl vidět věcný přístup a né, že je vše hotovo. NO a pak tam bylo pár blbostí, například když našli tu dodávku, tak proč rovnou otvírali dveře té stodoly a té dodávky? Logicky zabuším na dveře a uslyším, zda tam chodci jsou a né hned otvírat dveře se slovi kryj mě. A když už, tak nebudu otvírat ta největší vrata, kde se může vyvalit spousta chodců najednou. Půjdu těmu dveřma postraně, které se snadněji zablokují. A co to mělo být s tou Deanou? Jak se mohla dostat ven. Zemřela v posteli v domě. To jako chodec odešla z domu i z osady? To ji nešel po tom všem někdo vyřídit? A proč ji pohřbívali v lese, když by jí mohli pohřbít v osadě, jako ostatní. Původně jsem čekal, že to bude ten kluk, co postřelil Carla, ale i u toho by mi bylo divné, jak by vyšel z osady. A poslední věc: Rick a Mishone?!!! No to nééé!!!!
Já bych teda byla spíše pro odstranění Daryla a to je můj oblíbenec. Ale Glenn mě bude fakt hodně mrzet. Přijde mi, že je to poslední postava v seriálu, která neztratila morální kompas a pořád je optimistická a prostě věří. Měli jsem tu Dala, Hershela, Beth, Tyreese…a víme jak skončili…Prostě by se mi líbilo, kdyby to dotáhla co nejdál i postava, která nepřežívá jen proto, že má dostatečně temné myšlení a správné vražedné instinkty, taková správná ironie v postapokalyptickém světě…Ještě je taková Tara, ale ta toho moc nepředvedla.
Takže nepotvrzený spoiler k finále, tedy kdo potká Negana :)
Takže ti kteři budou sledovat Negana jak někoho bude vraždit budou tito lidé: Rick,Carl,Michonne,Maggie,Enid,Glenn,Daryl,Aaron.Nic není potvrzené :) Kdo Negana určitě nepotká je Morgan a Carol,tito by měli obchodovat s Královstvím.Teď k oběti Negana.Myslím, že vyškrtnout na 100% můžeme Ricka,Carla,Enid a Aarona a i dost pravděpodobně Michonne.A teď můžeme přemýšlet.V komiksu byli tyto postavy: Rick,Carl,Michonne,Glenn,Maggie,Sophie a Heath.A víme, že to odnesl Glenn.Ty šance jsou velké a je to mazané.Glenn měl v komiksu všechny diváky jeho smrti v blízkém vztahu.V seriálu tam bude místo Heatha Aaron, co by jako parťák Daryla.Takže jsem poměrně zmatený :D
#6782 Martinex: Ja by som skorej povedal ze sa gula odrazila trafila oko odrazila sa od kosti kedze asi rotovala a vyletela spankom ono už som videl aj kurioznejšie veci ze gula trafila brucho a vyletela krkom v zadnej časti v realite to nieje ako vo filmoch ze gula tam kde trafi aj vyleti von videl som uz aj video kde bol človek ktori sa chcel zabit a strelil si 9 mm presne do stredu čela a prezil v hlave mal dieru a nič mu nebolo tak isto ako si jeden odstrelil celu tvar brokovnicou . respektive pri zabijačke svine svina omračena elektrikou pichnuta nožom do krku a vykrvacana ešte niekolko minut nemala dost ukončila to až 22LR do čela a višla uchom
#6782 Martinex: Zdůraznil bych, že je to přece jen taková autorská, filmově-scénová licence a tohoto seriálu kde se děje nemožné vůbec. Carl prostě přišel stejně jako v předloze o část držky výstřelem ze zbraně nějak se motající kulkou a asi nemá cenu řešit anatomii toho, jestli to v jeho případě mohl přežít nebo ne.
Na druhou stranu je třeba zmínit taky to, že některé druhy pistolí obecně nejsou děla ráže desítky milimetrů s úsťovou rychlostí v nanosekundách a jejich skutečná efektivita v nějakých průstřelech a průraznosti na človeku a jeho partií se ve filmech a hrách dost přeceňuje. Z reálných záznamů by totiž člověk ani málem nevěřil, co trvá, než lze podobnýma kouskama poslat někoho k zemi. No a případů, kdy byli jedinci schopní přežít střelu do hlavy i z bezprostřední blízkosti taky není málo. Takže v seriálu to působí divně, ale vyloženě to výmysl, třebaže je v tom určitě plno faktorů, být nemusí.
Já nepochopil, jak Carl mohl být střelen do oka a přežil to. Pokud kulka prolétla, tak asi celou hlavou ne? A soudě podle průstřelu to nevypadá, že by kulka prolétla uchem :D:D:D
Já nepochopil, jak Carl mohl být střelen do oka a přežil to. Pokud kulka prolétla, tak asi celou hlavou ne? A soudě podle průstřelu to nevypadá, že by kulka prolétla uchem :D:D:D
Emily Kinney by měla být v jedné scéně pro 6.sérii :) Vzhledem k tomu, že jsem akorát četl o aktivitě herců Merla a Noaha kteří byli na place jsem o nikom jiném nečetl.Mám takový pocit, že natáčela poslední scénu jejiž natáčení bylo úplně utajené
#6798 Offak: No jo,hold lasce a chtici nedokazou porucit ani scenaristi. :D :D :D Je to jasny, proste ona potrebuje akutne zubni pastu, on zase dlouho nikoho nemel, tak si vysli vstric. :D :D :D
Konec do dnesniho dilu dost necekany :D Na začatku me to bylo trochu divne ze tam chodi v zupanu :D Ale parada nahodou :D Konecne mu bylo doprano po dlouhe dobe, ale v te posteli.. Jing a jang :D
#6799 veronikados #6800 veronikadosRick a Mischone byla fakt prasarna. :D :D Malem jsem hodila savli a nedokoukala to do konce. :D :D Jeden z nej koncu dilu, co se objevil. :D :D :D
#6801 CybercafDnešní díl byl zajímavý, celkem jsem se i zasmál. Jesus je zatím pojatý skvěle a doufám, že z něj bude hláškující borec. Jen toho náklaďáku je škoda :( Zamrzelo mě, že byl zase velký skok mezi díly. Mohli odklízet těla, najít tu rickovu holku jako chodce, plánovat obnovu atd.. Konečně by byl vidět věcný přístup a né, že je vše hotovo. NO a pak tam bylo pár blbostí, například když našli tu dodávku, tak proč rovnou otvírali dveře té stodoly a té dodávky? Logicky zabuším na dveře a uslyším, zda tam chodci jsou a né hned otvírat dveře se slovi kryj mě. A když už, tak nebudu otvírat ta největší vrata, kde se může vyvalit spousta chodců najednou. Půjdu těmu dveřma postraně, které se snadněji zablokují. A co to mělo být s tou Deanou? Jak se mohla dostat ven. Zemřela v posteli v domě. To jako chodec odešla z domu i z osady? To ji nešel po tom všem někdo vyřídit? A proč ji pohřbívali v lese, když by jí mohli pohřbít v osadě, jako ostatní. Původně jsem čekal, že to bude ten kluk, co postřelil Carla, ale i u toho by mi bylo divné, jak by vyšel z osady. A poslední věc: Rick a Mishone?!!! No to nééé!!!!
#6782 Martinex: nedostal to přímo do oka, ale spíše do kraje lebky. Kulka škrtla kus kosti a roztříštila mu oko. I v realitě by mi to přišlo možný.
Carl brzy přejde na temnou stranu síly a stane se z něho Darth Carl :-D
U toho konce jsem se málem udusil smíchy. Kirkmane ty si vážně dovolil scénaristovi takovou prasárnu.
Já chci, aby se na této nové májové vlně WD objevilo právem i tohle https://www.youtube.com/watch?… . Vždyť si to už dlouho zaslouží.
Já bych teda byla spíše pro odstranění Daryla a to je můj oblíbenec. Ale Glenn mě bude fakt hodně mrzet. Přijde mi, že je to poslední postava v seriálu, která neztratila morální kompas a pořád je optimistická a prostě věří. Měli jsem tu Dala, Hershela, Beth, Tyreese…a víme jak skončili…Prostě by se mi líbilo, kdyby to dotáhla co nejdál i postava, která nepřežívá jen proto, že má dostatečně temné myšlení a správné vražedné instinkty, taková správná ironie v postapokalyptickém světě…Ještě je taková Tara, ale ta toho moc nepředvedla.
závěr dnešního dílu mě pobavil… hned dvakrát.. hih
#6788 Martinex: zítra po 10. ráno
Nevíte kdy bude 10. epizoda s titulkami na internetu? :D
#6789 Mela#6785 Stardos: sakra a já si říkal kdy se takove spoilery zacnou obevovat
#6782 Martinex: Kůlka proletěla kolem jeho oka a narazila do lícní kosti, ze které se oddělily úlomky, které poranily Carlovo oko.
Takže nepotvrzený spoiler k finále, tedy kdo potká Negana :)
Takže ti kteři budou sledovat Negana jak někoho bude vraždit budou tito lidé: Rick,Carl,Michonne,Maggie,Enid,Glenn,Daryl,Aaron.Nic není potvrzené :) Kdo Negana určitě nepotká je Morgan a Carol,tito by měli obchodovat s Královstvím.Teď k oběti Negana.Myslím, že vyškrtnout na 100% můžeme Ricka,Carla,Enid a Aarona a i dost pravděpodobně Michonne.A teď můžeme přemýšlet.V komiksu byli tyto postavy: Rick,Carl,Michonne,Glenn,Maggie,Sophie a Heath.A víme, že to odnesl Glenn.Ty šance jsou velké a je to mazané.Glenn měl v komiksu všechny diváky jeho smrti v blízkém vztahu.V seriálu tam bude místo Heatha Aaron, co by jako parťák Daryla.Takže jsem poměrně zmatený :D
#6787 raptor272001#6782 Martinex: Ja by som skorej povedal ze sa gula odrazila trafila oko odrazila sa od kosti kedze asi rotovala a vyletela spankom ono už som videl aj kurioznejšie veci ze gula trafila brucho a vyletela krkom v zadnej časti v realite to nieje ako vo filmoch ze gula tam kde trafi aj vyleti von videl som uz aj video kde bol človek ktori sa chcel zabit a strelil si 9 mm presne do stredu čela a prezil v hlave mal dieru a nič mu nebolo tak isto ako si jeden odstrelil celu tvar brokovnicou . respektive pri zabijačke svine svina omračena elektrikou pichnuta nožom do krku a vykrvacana ešte niekolko minut nemala dost ukončila to až 22LR do čela a višla uchom
#6782 Martinex: Zdůraznil bych, že je to přece jen taková autorská, filmově-scénová licence a tohoto seriálu kde se děje nemožné vůbec. Carl prostě přišel stejně jako v předloze o část držky výstřelem ze zbraně nějak se motající kulkou a asi nemá cenu řešit anatomii toho, jestli to v jeho případě mohl přežít nebo ne.
Na druhou stranu je třeba zmínit taky to, že některé druhy pistolí obecně nejsou děla ráže desítky milimetrů s úsťovou rychlostí v nanosekundách a jejich skutečná efektivita v nějakých průstřelech a průraznosti na človeku a jeho partií se ve filmech a hrách dost přeceňuje. Z reálných záznamů by totiž člověk ani málem nevěřil, co trvá, než lze podobnýma kouskama poslat někoho k zemi. No a případů, kdy byli jedinci schopní přežít střelu do hlavy i z bezprostřední blízkosti taky není málo. Takže v seriálu to působí divně, ale vyloženě to výmysl, třebaže je v tom určitě plno faktorů, být nemusí.
Já nepochopil, jak Carl mohl být střelen do oka a přežil to. Pokud kulka prolétla, tak asi celou hlavou ne? A soudě podle průstřelu to nevypadá, že by kulka prolétla uchem :D :D :D
#6783 ZvacA #6784 k_ub0 #6786 Jirkason #6794 Moor8Já nepochopil, jak Carl mohl být střelen do oka a přežil to. Pokud kulka prolétla, tak asi celou hlavou ne? A soudě podle průstřelu to nevypadá, že by kulka prolétla uchem :D :D :D
Emily Kinney by měla být v jedné scéně pro 6.sérii :) Vzhledem k tomu, že jsem akorát četl o aktivitě herců Merla a Noaha kteří byli na place jsem o nikom jiném nečetl.Mám takový pocit, že natáčela poslední scénu jejiž natáčení bylo úplně utajené