#6776 Cube: Carol nemôže niako zato že Lizzie preplo a následne zabila Micu svoju sestru. No a Carol ju musela potom zastreliť aj keď nerada a súhlasím s tým dokonca aj mierumilovný Tyresse až tak bola jej smrť naliehavá pretože si nemohli byť istý tým že ich nikdy nezabije v spánku alebo niekoho iného keď išli do toho Terminusu.
#6776 Cube: Carol nemôže niako zato že Lizzie preplo a následne zabila Micu svoju sestru. No a Carol ju musela potom zastreliť aj keď nerada a súhlasím s tým dokonca aj mierumilovný Tyresse až tak bola jej smrť naliehavá pretože si nemohli byť istý tým že ich nikdy nezabije v spánku alebo niekoho iného keď išli do toho Terminusu.
Díl mi nepřišel zas tak super jak všichni píšou. Přišlo mi zbytečné že zabili Jessie,Sama,Rona a Wolf mohli více využít jejich potenciál, ale někdo umřít musel. Děti moc ve hrách, filmech a seriálech neumírají a nejspíš je to tak dobře. Za to všechno vlastně může Carol. Podle mě je to jedna z nejhorších postav seriálu. Ve vězení pálila ty těla a na konci 4. série mohla za smrt obou dívek. Dělá strašné věci a je hrozné chladná. Jsem napnutý jak bude seriál pokračovat.
#6774 Fufinek: Este raz a dufam poslednykrat: Negan sa objavi az v poslednej casti serie !!! Ta banda motorkarov boli len jeho ludia, takze Negan je zivy a zdravy a uz sa tesi na svoj prichod :)
V desáté epizodě se přeneseme časem o kousek dál a rovnou Vám mohu prozradit, že je Carl v pořádku. Alexandrie je vyčištěná od těl chodců a zbylí obyvatelé spokojeně žijí dál. Hlavní zápletka se točí kolem Ricka a Daryla, kteří se vydají pro zásoby. A zde přichází na scénu dlouho očekávaná postava „Jesus“. Setkají se s ním na benzínce. Předstírá, že utíká před chodci a lstí Ricka okrade o klíčky od auta plného zásob. Celou dobu se je snaží přesvědčit, že nepředstavuje žádnou hrozbu. Rick mu věří, ale Daryl ne. Carl s Enid jsou v lese a potkají chodce. Carl ho odmítá zabít. Daryl s Rickem uslyší nějaký hluk. Zjistí, že jim Jesus ukradl auto. Po chvíli ho však dohoní, přepadnou a nastane mezi nimi souboj. Přemůžou ho, ale nesvážou. Jesus se dostane na vrchol náklaďáku. Rick prudce zabrzdí a Jesus se zřítí na zem. Následuje honička Jesuse a Daryla přes pole. (Celé by to mělo být doplněné o vtipný hudební doprovod). Rick se mezitím dostane do potyčky s několika chodci. Jesus využije situace a opět vběhne do auta. Daryl mu je v patách a opět se spolu porvou. Jesus Daryla zachrání před jedním chodcem. Auto se odbrzdí a vjede do jezera. Jesus je v bezvědomí. Michonne je se Spencerem v lese. Mají mezi sebou rozmluvu, když uvidí stejného chodce, jako Carl s Enid. Nyní je vidět, že se jedná o Deannu. Spencer ji nakonec zabije. Daryl s Rickem odváží Jesuse do Alexandrie jako jejich zajatce. Večer si chce Michonne promluvit s Carlem. Ten sedí na verandě a v náručí má Judith. Ptá se ho, proč nezabil Deannu a záměrně ji poslal jejich směrem. On odpoví, že si Deanna zasloužila zemřít rukou toho, kdo ji miloval. Heath s Tarou vyrazí pro zásoby. Tara by měla být zajata Neganovou skupinou. Na konci se Rick vyspí s Michonne. Jedná se o jejich první intimní sblížení. Posléze spolu leží nazí v posteli a drží se za ruce. Do místnosti vtrhne Jesus a chce si s Rickem promluvit.
#6767 Monkeyskunk: Jo taky mám pocit, že tvůrci jsou v některých ohledech neuvěřitelný flákači (původ apokalypsy, roční období, stárnutí postav, rychlé stmívání..) No kdyby ji byl rok, už by pravděpodobně chodila což se neděje. :) Ve čtvrté sérii bylo řečeno „vždyť ještě neumí ani chodit“ tzn. podle vás období po druhé zimě
#6749 Cermb0: Ja teda nevim, ale me posledni Judith prisla, ze ma urcite vic nez jeden rok. Prave jsem si rikal, ze uz nam celkem povyrostla. Aspon co mam zkusenost ze zivota, tak vypadala jen o neco malo mladsi, nez holcicka me pritelkyne, ktera pred Vanocemi slavila 3. rok zivota :) Samozrejme kazdej je individual, ale na mene nez rocni dite vypada moc stare. Tim nerikam, ze byly 2 nebo 5 zim, netusim, kazdopadne od tvurcu mi to prijde jako neschopnost. Ikdyz si to omlouvaji tim, ze je to nepodstatny, tyhle logicky diry vzdycky strhavaji kvalitu serialu at jsou podstatny vic a nebo mene :)
#6759 Stardos: Já četl, že osm, ale je to možné, že pouze šest. Stejně během těch čtrnácti měsících musela být druhá zima. A ten 554. den je údaj napsaný pouze fanoušky TWD, ne tvůrci seriálu. Proto bych to nebral tak vážně. Kdo ví, kolik dnů ve skutečnosti od počátku nákazy uběhlo. Já si myslím, že to nevědí ani samotní tvůrci seriálu a berou to jako nepodstatnou věc (což ostatně platí i o příčině nákazy). Ale na těch dvou zimách trvám. :-)
No, nejnovější epizoda sledovanost něco přes 18 milionů, hodně slušný. :)
Díl mi nepřišel zas tak super jak všichni píšou. Přišlo mi zbytečné že zabili Jessie,Sama,Rona a Wolf mohli více využít jejich potenciál, ale někdo umřít musel. Děti moc ve hrách, filmech a seriálech neumírají a nejspíš je to tak dobře. Za to všechno vlastně může Carol. Podle mě je to jedna z nejhorších postav seriálu. Ve vězení pálila ty těla a na konci 4. série mohla za smrt obou dívek. Dělá strašné věci a je hrozné chladná. Jsem napnutý jak bude seriál pokračovat.
#6777 Batiatus #6778 Batiatus#6774 Fufinek: Este raz a dufam poslednykrat: Negan sa objavi az v poslednej casti serie !!! Ta banda motorkarov boli len jeho ludia, takze Negan je zivy a zdravy a uz sa tesi na svoj prichod :)
To čo bolo s tým Neganom? Nemal to byť nejaký hlavný záporák či čo????
#6775 Jedi knightV desáté epizodě se přeneseme časem o kousek dál a rovnou Vám mohu prozradit, že je Carl v pořádku. Alexandrie je vyčištěná od těl chodců a zbylí obyvatelé spokojeně žijí dál. Hlavní zápletka se točí kolem Ricka a Daryla, kteří se vydají pro zásoby. A zde přichází na scénu dlouho očekávaná postava „Jesus“. Setkají se s ním na benzínce. Předstírá, že utíká před chodci a lstí Ricka okrade o klíčky od auta plného zásob. Celou dobu se je snaží přesvědčit, že nepředstavuje žádnou hrozbu. Rick mu věří, ale Daryl ne. Carl s Enid jsou v lese a potkají chodce. Carl ho odmítá zabít. Daryl s Rickem uslyší nějaký hluk. Zjistí, že jim Jesus ukradl auto. Po chvíli ho však dohoní, přepadnou a nastane mezi nimi souboj. Přemůžou ho, ale nesvážou. Jesus se dostane na vrchol náklaďáku. Rick prudce zabrzdí a Jesus se zřítí na zem. Následuje honička Jesuse a Daryla přes pole. (Celé by to mělo být doplněné o vtipný hudební doprovod). Rick se mezitím dostane do potyčky s několika chodci. Jesus využije situace a opět vběhne do auta. Daryl mu je v patách a opět se spolu porvou. Jesus Daryla zachrání před jedním chodcem. Auto se odbrzdí a vjede do jezera. Jesus je v bezvědomí. Michonne je se Spencerem v lese. Mají mezi sebou rozmluvu, když uvidí stejného chodce, jako Carl s Enid. Nyní je vidět, že se jedná o Deannu. Spencer ji nakonec zabije. Daryl s Rickem odváží Jesuse do Alexandrie jako jejich zajatce. Večer si chce Michonne promluvit s Carlem. Ten sedí na verandě a v náručí má Judith. Ptá se ho, proč nezabil Deannu a záměrně ji poslal jejich směrem. On odpoví, že si Deanna zasloužila zemřít rukou toho, kdo ji miloval. Heath s Tarou vyrazí pro zásoby. Tara by měla být zajata Neganovou skupinou. Na konci se Rick vyspí s Michonne. Jedná se o jejich první intimní sblížení. Posléze spolu leží nazí v posteli a drží se za ruce. Do místnosti vtrhne Jesus a chce si s Rickem promluvit.
Skok bude dlouhý tak, jaký bude čas na zotavení Carla.
V epizidě už bude pobíhat s Enid po lesích
Třeba bude zima i teď mezi 9 a 10 epizodou. Skok tam určitě bude ale kdoví kolik.
#6769 Stardos: Přesně, byla někdy krátce po současných událostech v seriálu.
Nejsem si jistý, ale v komiksu byla druhá zima snad v timeskipu po napadení chodců.Ale nejsem si jistý
#6770 Cermb0#6767 Monkeyskunk: Jo taky mám pocit, že tvůrci jsou v některých ohledech neuvěřitelný flákači (původ apokalypsy, roční období, stárnutí postav, rychlé stmívání..) No kdyby ji byl rok, už by pravděpodobně chodila což se neděje. :) Ve čtvrté sérii bylo řečeno „vždyť ještě neumí ani chodit“ tzn. podle vás období po druhé zimě
#6749 Cermb0: Ja teda nevim, ale me posledni Judith prisla, ze ma urcite vic nez jeden rok. Prave jsem si rikal, ze uz nam celkem povyrostla. Aspon co mam zkusenost ze zivota, tak vypadala jen o neco malo mladsi, nez holcicka me pritelkyne, ktera pred Vanocemi slavila 3. rok zivota :) Samozrejme kazdej je individual, ale na mene nez rocni dite vypada moc stare. Tim nerikam, ze byly 2 nebo 5 zim, netusim, kazdopadne od tvurcu mi to prijde jako neschopnost. Ikdyz si to omlouvaji tim, ze je to nepodstatny, tyhle logicky diry vzdycky strhavaji kvalitu serialu at jsou podstatny vic a nebo mene :)
#6768 Cermb0#6765 Cermb0: Aha takže tak. Diky
#6764 Batiatus: V seriálu to nikdy nebylo řečeno, v komiksu se Rick letmo na začátku zmínil.
#6766 BatiatusPráve som sa dočítal na csfd že Rick má/mal brata menom Jeffrey. Čo je na tom pravdy ? :D
#6765 Cermb0Však si trvej na jedné, já se s tebou hádat nebudu.
#6760 dameo: Já trvám na jedné.Když je někdo schpný počítat kolik kdo zabil chodců, tak si myslím, že není problém zjistit čas.
#6749 Cermb0: taky děkuji:-)
#6759 Stardos: Já četl, že osm, ale je to možné, že pouze šest. Stejně během těch čtrnácti měsících musela být druhá zima. A ten 554. den je údaj napsaný pouze fanoušky TWD, ne tvůrci seriálu. Proto bych to nebral tak vážně. Kdo ví, kolik dnů ve skutečnosti od počátku nákazy uběhlo. Já si myslím, že to nevědí ani samotní tvůrci seriálu a berou to jako nepodstatnou věc (což ostatně platí i o příčině nákazy). Ale na těch dvou zimách trvám. :-)
#6762 Stardos