Krom toho seriál se dost řídí komiksem a tam byly zimy 2, z toho druhá byla až po boji v Alexandrii ze současného dílu takže proč by to seriál nesmyslně měnil..
#6755 dameo: Druhá zima nebyla, jednak o tom vůbec nebyla zmínka což je sakra divný a taky se na to ptali tvůrců a oni řekli, že mezi třetí a čtvrtou sérií uběhlo „pár měsíců“, což určitě 9 měsíců není.
Gabriel začíná být konečně drsnej otec :D jinak samovi jsem to přál, ta blondýna zamrzí, hlavně kvůli rickovi, začínal se na ní fixovat :D a chudák cárl maličkej, bude z něj guvernér :D:( jinak bombastickej díl po dlouhé pauze jsem totálně odvařenej (ted jsem to dokoukal) :D
#6751 Cermb0: Zima byla 2×. První dvě série se odehrávali v průběhu jednoho měsíce (byl podzim) a na druhou sérii navazovala první zima, kterou jsme v seriálu neviděli. Uběhlo osm měsíců a mezi třetí a čtvrtou sérií dalších osm měsíců. Neříkej mi, že v průběhu těch šestnácti měsíců, které uběhli od první zimy, nebyla druhá zima. Myslím si, že teď někdy by mohla být třetí zima. Mezi devátým a desátým díle má být časový skok. Třeba to bude třetí zima. Tvůrci už kdysi řekli, že v seriálu zimu neuvidíme, protože se v zimě nenatáčí a tak by museli zimu pouze předstírat, což nechtějí. Myslím si, že by spousta diváků se zimou v seriálu nebyla spokojena. Během zimy by měli chodci zamrznout. Svět TWD je v zimě bezpečnější, než v jiných ročních obdobích. Díly v zimě by byli ukecané, bez akce (sem tam by byl nezamrzlí chodec v nějaké budově) a to by moc lidí nebavilo (stejně jako druhá série). Myslím si, že by bylo zajímavé vidět zimu v seriálu, ale pouze ve flashbacku, příp. začátek či konec zimy v jedné epizodě (před nebo po časovém skoku). Protože zimu nemusím (jsem spíše letní typ), tak se bez déletrvající zimy v seriálu obejdu. To, že o druhé zimě nemluvili neznamená, že nebyla. O jaře, které následovalo po první zimě se také nemluvilo a víme, že bylo. I v létě může být chladnější počasí, proto mají v jednom díle teplé oblečení a v následujícím zase tričko.
Ano jsou to bohužel podle universa necelé dva roky…proto Judith už hraje nejméně 6 dítě. Carl taky za ty necelé dva roky zstárl o 5 let :D U dospělých herců je to celkem jedno ty tolik nestárnou a 10 let se na nich ani tolik nepodepíše…maximálně jim později nebudou už dávat make up, a stejně de o post apo takže je to vždy na co svést. Nicméně jestli plánují s Judith natáčet do Xté řady asi brzy příde chvíle, kdy už to dítě nebudou moct měnit aniž by si toho někdo nevšim. Tak sem zvědavej jak se stim popasujou.
#6750 Batiatus: Je to pouze má teorie, nevím jestli to je správné ale stojím si za tím, že zima byla jedna a teď je teoreticky v seriálu podzim. Bohužel tvůrci na tyhle věci kašlou, na konci každé série je podzim, všichni mají bundy, další série se odehrává o den později třeba ale už mají opět trička.. :)
#6748 Batiatus: S tím časem je to extrémně komplikovaný, dovolím si to rozebrat. Seriál začal v roce 2010, tudíž předpokládejme, že ve stejném roce vypukla apokalypsa. Léto 2010 začala zombie apokalypsa, tipuji že konec července. Lori otěhotněla a v srpnu/září na Hershelovo farmě v druhé sérii se to všichni dozvěděli. Tam se zdrželi zhruba do září/října, na konci druhé sérii se znatelně ochazovalo a ve třetí sérii bylo řečeno, že prožili celou zimu a uběhlo 8– 9 měsíců, tudíž jsme v květnu/ červnu 2011. Třetí série tedy narození Judith, boj s Guvernérem s celým Woodbory bych viděl celkem na 2 – 3 týdenní záležitost. Tudíž jsme někdy na konci června. (Přestože na konci třetí série můžeme pozorovat znatelné ochlazení, což bych spíš dával za vinu dlouhému natáčení až na podzim) . Čtvrtá série se odehrává prý po 2 měsících (trochu vylepšili věznici apod..) takže jsme někdy na přelomu srpna/září 2011. Ta chřipka + další útok Guvernéra, vše se odehrává podle mě přibližně v období jednoho týdnu, to samé jen pár dní než se všichni sejdou v Terminusu. Pátá série, skupina se dostává z Terminusu jsme v září 2011, nějakou dobu cestují, zemře Beth, na cestě byli údajně měsíc takže jsme někdy v říjnu 2011. Najdou Alexandrii a od jejího nalezení až do současných událostí bych to viděl maximálně na 3 týdny, takže se nacházíme rok a něco po vypuknutí, zima byla jen jedna. Dříve jsem si myslel, že mezi 3. a 4. sérií určitě byla zima, nicméně nepadla tam o tom ani zmínka. Taktéž se odrážím od komiksu, kde druhá zima nastala právě nějaký ten čas po „odstranění stáda“. A také herečka Judith si můžete všimnout, že se pořád mění tak aby vypadala, že tolik neroste a určitě ji není víc než rok.
Měl jsem pravdu,zombie Deannu najde Spencer a Michonne (před nima Carl a Enid,ale Carl ji odmítne zabít) a zabijeji Spencer.Ještě by to chtělo zombie Jessie :D A Rick se vyspí s Michonne no :D
#6743 Jedi knight: Jou, máš recht! Je vidět když ta ženska vyběhne z domu s mačetou a za ní klučina v košili s nožem, a cca za dvě minuty říká Eugenovi, že to nemusí a vybíhá sama ven s Carol a spol :)
Přemýšlel hsen tak za jakého důvodu by Negan vybral Daryla pro Lucille.Jako samozřejmě,rozpočitadlo :D Ale pokud to fakt byl záměr s tím autem,moc dobře to s Darylem nedopadne.A nehledě na to,že tam je ještě Dwight
#6726 majkl12: Hafo fandů teď určit bude říkat že to má nějákej význam :D nehledě na to že se to točí furt na jedný a tý samý silnici už od první řady snad…Jako větší chyba mi spíš příde to že se z pravého poledne dostali během 10 minut do skoro naprostý tmy večera…Tohle fakt scénář nedomyslel. Je mi jasný že potřebovali tmu aby mohli udělat tu jejich show s benzínem v jezírku ale na to měli myslet trochu dřív a posadit dotoho i děj předchozí epizody. Dokážu překousnout že kulky lítaj a sou průbojný podle toho jak se to zrovna scénáři hodí ale tohle je hodně okatý a lidi nejsou tak blbý…alespon myslim.
#6738 dankri300: Ja mám Gabriela rád. Od začiatku 6 série sa snaží robiť správne veci a v 9 epizóde ich aj pár urobil. Neviem čo by som mal mať proti nemu.
Mezi 3–4 sérií bylo 6 měsíců.A momentálně je den 554.Všechno z Wiki :) Takže Negana musí stihnout před zimou aby mohl být Timeskip dva roky
#6760 dameoKrom toho seriál se dost řídí komiksem a tam byly zimy 2, z toho druhá byla až po boji v Alexandrii ze současného dílu takže proč by to seriál nesmyslně měnil..
#6755 dameo: Druhá zima nebyla, jednak o tom vůbec nebyla zmínka což je sakra divný a taky se na to ptali tvůrců a oni řekli, že mezi třetí a čtvrtou sérií uběhlo „pár měsíců“, což určitě 9 měsíců není.
Gabriel začíná být konečně drsnej otec :D jinak samovi jsem to přál, ta blondýna zamrzí, hlavně kvůli rickovi, začínal se na ní fixovat :D a chudák cárl maličkej, bude z něj guvernér :D :( jinak bombastickej díl po dlouhé pauze jsem totálně odvařenej (ted jsem to dokoukal) :D
#6751 Cermb0: Zima byla 2×. První dvě série se odehrávali v průběhu jednoho měsíce (byl podzim) a na druhou sérii navazovala první zima, kterou jsme v seriálu neviděli. Uběhlo osm měsíců a mezi třetí a čtvrtou sérií dalších osm měsíců. Neříkej mi, že v průběhu těch šestnácti měsíců, které uběhli od první zimy, nebyla druhá zima. Myslím si, že teď někdy by mohla být třetí zima. Mezi devátým a desátým díle má být časový skok. Třeba to bude třetí zima. Tvůrci už kdysi řekli, že v seriálu zimu neuvidíme, protože se v zimě nenatáčí a tak by museli zimu pouze předstírat, což nechtějí. Myslím si, že by spousta diváků se zimou v seriálu nebyla spokojena. Během zimy by měli chodci zamrznout. Svět TWD je v zimě bezpečnější, než v jiných ročních obdobích. Díly v zimě by byli ukecané, bez akce (sem tam by byl nezamrzlí chodec v nějaké budově) a to by moc lidí nebavilo (stejně jako druhá série). Myslím si, že by bylo zajímavé vidět zimu v seriálu, ale pouze ve flashbacku, příp. začátek či konec zimy v jedné epizodě (před nebo po časovém skoku). Protože zimu nemusím (jsem spíše letní typ), tak se bez déletrvající zimy v seriálu obejdu. To, že o druhé zimě nemluvili neznamená, že nebyla. O jaře, které následovalo po první zimě se také nemluvilo a víme, že bylo. I v létě může být chladnější počasí, proto mají v jednom díle teplé oblečení a v následujícím zase tričko.
#6757 Cermb0Chyby nehledam, blbosri neresim… Co se dilu tice tak BEZ KOMENTARE!!! super
#6752 Cybercaf: Údajně mají mezi sedmou a osmou sérií uběhnout 2 roky
Ano jsou to bohužel podle universa necelé dva roky…proto Judith už hraje nejméně 6 dítě. Carl taky za ty necelé dva roky zstárl o 5 let :D U dospělých herců je to celkem jedno ty tolik nestárnou a 10 let se na nich ani tolik nepodepíše…maximálně jim později nebudou už dávat make up, a stejně de o post apo takže je to vždy na co svést. Nicméně jestli plánují s Judith natáčet do Xté řady asi brzy příde chvíle, kdy už to dítě nebudou moct měnit aniž by si toho někdo nevšim. Tak sem zvědavej jak se stim popasujou.
#6753 Cermb0#6750 Batiatus: Je to pouze má teorie, nevím jestli to je správné ale stojím si za tím, že zima byla jedna a teď je teoreticky v seriálu podzim. Bohužel tvůrci na tyhle věci kašlou, na konci každé série je podzim, všichni mají bundy, další série se odehrává o den později třeba ale už mají opět trička.. :)
#6755 dameo#6749 Cermb0: Takúto reakciu som nečakal. Ďakujem za rozsiahlu odpoveď :)
#6751 Cermb0#6748 Batiatus: S tím časem je to extrémně komplikovaný, dovolím si to rozebrat. Seriál začal v roce 2010, tudíž předpokládejme, že ve stejném roce vypukla apokalypsa. Léto 2010 začala zombie apokalypsa, tipuji že konec července. Lori otěhotněla a v srpnu/září na Hershelovo farmě v druhé sérii se to všichni dozvěděli. Tam se zdrželi zhruba do září/října, na konci druhé sérii se znatelně ochazovalo a ve třetí sérii bylo řečeno, že prožili celou zimu a uběhlo 8– 9 měsíců, tudíž jsme v květnu/ červnu 2011. Třetí série tedy narození Judith, boj s Guvernérem s celým Woodbory bych viděl celkem na 2 – 3 týdenní záležitost. Tudíž jsme někdy na konci června. (Přestože na konci třetí série můžeme pozorovat znatelné ochlazení, což bych spíš dával za vinu dlouhému natáčení až na podzim) . Čtvrtá série se odehrává prý po 2 měsících (trochu vylepšili věznici apod..) takže jsme někdy na přelomu srpna/září 2011. Ta chřipka + další útok Guvernéra, vše se odehrává podle mě přibližně v období jednoho týdnu, to samé jen pár dní než se všichni sejdou v Terminusu. Pátá série, skupina se dostává z Terminusu jsme v září 2011, nějakou dobu cestují, zemře Beth, na cestě byli údajně měsíc takže jsme někdy v říjnu 2011. Najdou Alexandrii a od jejího nalezení až do současných událostí bych to viděl maximálně na 3 týdny, takže se nacházíme rok a něco po vypuknutí, zima byla jen jedna. Dříve jsem si myslel, že mezi 3. a 4. sérií určitě byla zima, nicméně nepadla tam o tom ani zmínka. Taktéž se odrážím od komiksu, kde druhá zima nastala právě nějaký ten čas po „odstranění stáda“. A také herečka Judith si můžete všimnout, že se pořád mění tak aby vypadala, že tolik neroste a určitě ji není víc než rok.
#6750 Batiatus #6761 amizakrij #6767 Monkeyskunk4 séria začala asi v lete a mňa by zaujímalo aký mesiac je momentálne v TWD keď slnko pečie rovnako silno ako na začiatku 4 série :D
#6749 Cermb0jaký bude časový skok na další epizodu ? Mrtvoly poklizené, z aut udělaná hradba a možná i příkop vykopaný.
#6745 Stardos: ! No fuj. To měl raději useknout ruku Michone a vyspat se s normal Jessie :)
Takové neškodné spoilery :)
Měl jsem pravdu,zombie Deannu najde Spencer a Michonne (před nima Carl a Enid,ale Carl ji odmítne zabít) a zabijeji Spencer.Ještě by to chtělo zombie Jessie :D A Rick se vyspí s Michonne no :D
#6746 Mela#6743 Jedi knight: Jou, máš recht! Je vidět když ta ženska vyběhne z domu s mačetou a za ní klučina v košili s nožem, a cca za dvě minuty říká Eugenovi, že to nemusí a vybíhá sama ven s Carol a spol :)
Pripojím sa k diskusii o chybách – v čase 31:37 vidno vzadu Rositu a Carol, ako bojujú, hoci až neskôr sa rozhodnú pomôcť Rickovi :)
#6744 kezir89Přemýšlel hsen tak za jakého důvodu by Negan vybral Daryla pro Lucille.Jako samozřejmě,rozpočitadlo :D Ale pokud to fakt byl záměr s tím autem,moc dobře to s Darylem nedopadne.A nehledě na to,že tam je ještě Dwight
#6726 majkl12: Hafo fandů teď určit bude říkat že to má nějákej význam :D nehledě na to že se to točí furt na jedný a tý samý silnici už od první řady snad…Jako větší chyba mi spíš příde to že se z pravého poledne dostali během 10 minut do skoro naprostý tmy večera…Tohle fakt scénář nedomyslel. Je mi jasný že potřebovali tmu aby mohli udělat tu jejich show s benzínem v jezírku ale na to měli myslet trochu dřív a posadit dotoho i děj předchozí epizody. Dokážu překousnout že kulky lítaj a sou průbojný podle toho jak se to zrovna scénáři hodí ale tohle je hodně okatý a lidi nejsou tak blbý…alespon myslim.
#6738 dankri300: Ja mám Gabriela rád. Od začiatku 6 série sa snaží robiť správne veci a v 9 epizóde ich aj pár urobil. Neviem čo by som mal mať proti nemu.