#6677 Batiatus: to čo som napísal asi nesedí. Lebo Rick a spol. by boli ešte v Atlante keď by Guvik zabijal tých ľudí a potom by bolo počuť strelbu no nič počuť nebolo alebo ja neviem.
#6675 P4tras: Teraz ma napadlo že by to mohli byť guvernérovi muži. Totiž vo vystrihnutej scéne ta skupina ktorá uniesla Glenna v atlante bola vyvraždená a bolo vidno že to urobili ľudia. Potom sa voľačo spomínalo (asi o tých zbraniach čo im dal Rick polovicu ale niesom si istý) vďaka čomu sa zistilo že Guvernér bol raz v Atlante ale ani týmto si niesom istý :D
#6674 Batiatus: Podle mě to tam prostě nesedí. Pochybuji, že by Merl utekl přesně ve stejnou dobu jako tam byli Rick a spol. Ale i tak díky za snahu o odpověď :)
#6673 P4tras: Pokiaľ odpoveď na tvoju otázku nie je na internete, samozrejme iná ako som ti napísal, tak sa budeš musieť uspokojiť s mojou odpoveďou pretože je najpravdepodobnejšia. Keď Rick a spol. zistili že im chýba dodávka tak niekto povedal vetu typu: Ukradol ju Merle, pôjde sa pomstiť do tábora (viz. skupina chodcov ktorá naň hneď nato zaútočila). A pokiaľ sa dobre pamätám tak sa to ďalej s tou dodávkou neriešilo. Takže ak si nato ešte dobre pamätám a iná odpoveď než moja nie je nikde na internete tak najpravdepodobnejšia verzia o stratenej dodávke je tá že ju ukradol Merle.
#6668 Stardos: ! Ja myslim ze to tam nebude, uz si to moc nepamatuju, ale v komixu prisel o oko uz nekdy ze zacatku na farme, a pro potreby serialu ho nebudou chtit maskovat, stejne jako Rickovi tu ruku… !
#6665 Cermb0: Podľa mňa tiež nie. Myslím že by bolo zbytočné ju vôbec obsadzovať ak by mala tak rýchlo umrieť. Každopádne som zvedavý čo sa udeje v 2 pólke. Úvodný diel očakávam šokujúci, napínavý, krvavý a dosť emocionálny.
#6678 Batiatus: Tak už to nechme být :D Ještě 62 dní do pokračování TWD :D
#6680 Batiatus#6677 Batiatus: to čo som napísal asi nesedí. Lebo Rick a spol. by boli ešte v Atlante keď by Guvik zabijal tých ľudí a potom by bolo počuť strelbu no nič počuť nebolo alebo ja neviem.
#6679 P4tras#6675 P4tras: Teraz ma napadlo že by to mohli byť guvernérovi muži. Totiž vo vystrihnutej scéne ta skupina ktorá uniesla Glenna v atlante bola vyvraždená a bolo vidno že to urobili ľudia. Potom sa voľačo spomínalo (asi o tých zbraniach čo im dal Rick polovicu ale niesom si istý) vďaka čomu sa zistilo že Guvernér bol raz v Atlante ale ani týmto si niesom istý :D
#6678 BatiatusNz#6675 P4tras:
#6674 Batiatus: Podle mě to tam prostě nesedí. Pochybuji, že by Merl utekl přesně ve stejnou dobu jako tam byli Rick a spol. Ale i tak díky za snahu o odpověď :)
#6676 Batiatus #6677 Batiatus#6673 P4tras: Pokiaľ odpoveď na tvoju otázku nie je na internete, samozrejme iná ako som ti napísal, tak sa budeš musieť uspokojiť s mojou odpoveďou pretože je najpravdepodobnejšia. Keď Rick a spol. zistili že im chýba dodávka tak niekto povedal vetu typu: Ukradol ju Merle, pôjde sa pomstiť do tábora (viz. skupina chodcov ktorá naň hneď nato zaútočila). A pokiaľ sa dobre pamätám tak sa to ďalej s tou dodávkou neriešilo. Takže ak si nato ešte dobre pamätám a iná odpoveď než moja nie je nikde na internete tak najpravdepodobnejšia verzia o stratenej dodávke je tá že ju ukradol Merle.
#6675 P4tras#6672 Batiatus: To si nemyslím
#6674 Batiatus#6671 P4tras: Čo si ja pamätám tak ho vraj ukradol Merle.
#6673 P4trasDobrý den, jsem tu nový. Chci se jen zeptat, jak to bylo v 1. sérii s tím náklaďákem se kterým přijeli Rick, Daryl a T-Dog pro Merla a pak zmizel ?
#6672 BatiatusOdporúčal by som dať NÁHLED pred poslaním spoileroveho príspevku.
#6669 El bond:
Carl prišiel o oko v Alexandrií keď sa do nej dostalo mega stádo chodcov. Čiže teraz v seriály.
#6681 El bond#6668 Stardos: ! Ja myslim ze to tam nebude, uz si to moc nepamatuju, ale v komixu prisel o oko uz nekdy ze zacatku na farme, a pro potreby serialu ho nebudou chtit maskovat, stejne jako Rickovi tu ruku… !
#6670 Batiatus#6667 Batiatus:
Proto si myslím,že Wolf střelí Carla do oka.
#6669 El bond#6665 Cermb0:
Teraz ma napadlo že ak Carl príde o oko a Denis unesie wolf niekde ďaleko od Alexandrie tak kto potom Carla zachráni ? O_o
#6668 Stardos#6665 Cermb0: Podľa mňa tiež nie. Myslím že by bolo zbytočné ju vôbec obsadzovať ak by mala tak rýchlo umrieť. Každopádne som zvedavý čo sa udeje v 2 pólke. Úvodný diel očakávam šokujúci, napínavý, krvavý a dosť emocionálny.
Denise podle mě jakožto jediná doktorka ještě nějakou chvíli nezemře. :)
#6666 Batiatus #6667 Batiatus#6663 Stardos: oh… ďakujem Stardos a vravel si voľačo ak sa nemýlim že druhá polovica bude veľmi zaujímavá. Nevieš prečo?
Skoro nic nevím :D Ale spekuluje se o smrti nějaké ženské postavy ve 14 nebo 15 díle.Nejčastěji se mluví o Rositě,Taře a Denise
#6664 BatiatusAspoň odpovedz Stardos.
#6660 Batiatus: * spoilery
#6659 Stardos: Počuj nepoznáš náhodou niake spoikery k druhej polovici šiestej série ?
#6661 Batiatus