#6518 Scenárista s veľkým S: čo si si šnupol ved práve zvaca je ten troll ktory na kazdeho reaguje a ked mu 10 krat napise niekto kašli nato tak stale odpisuje a naraz 5 ludom , napisal som mu spravu 2× a neodpisal mi reaguje stale iba v diskusii je to obyčajny troll ktory nevie čo zo sebou a potrebuje sa stale hadať , človek mu 10 krat povie stale bude trepat tie svoje nezmysly .
Máš veľmi rozumne príspevky, myslím si, že mrháš čas na ľudí, ktorí sa ťa snažia iba vyprovokovať! Je potrebne ich ignorovať a diskutovať iba s ľuďmi, ktorí chcú diskutovať a nie vyvolávať hádky.
#6513 czubka: #6514 Batiatus: #6516 StrejdaCZ: Jste-li tu novější přátelé, je třeba poznamenat, že zdejší diskusní historií proběhly i horší šílenosti, které si už zásah adminů přece jen opravdu vynutit musely (oproti vyvrcholícímu pokusu to tu „deslovákovat“, který se tu kdysi v režii jiných proměnil v docela hustou a krátkou válku národů, je toto jen srandovní pošťuchování). Toto je jen menší lokální a tím neškodná bojůvka mezi onanama, kteří si po seagalovsku pošlapaly do virtuálních ksichtů a po době hromadění všelijakých sympatií/nesympatií si to otevřeně vprdli na hlavy. Bonusem je k tomu obecenstvo, které o to pochopitelně lejno stojí. Avšak seriál a myšlenky k němu opomíjeny samozřemě tu nadále nejsou a našich pár textů o hovadinách a psychologických rozborech naších ego svalů, jím v žádném případě nepřekáží. Piště, diskutujte o WD, žádná starost, pohoda…
pane bože, tady to furt neskončilo?? To fakt admini nemůžou zasahovat nebo jak? Tady to je fakt horší jak na střední ty blaho.. I když, střední je možná moc.. :-D
#6508 Rick21: Tak určitě. Mimojiné si povšimni toho „zemřely“, kde si úspěšně posral teorii o shodě přísudku s podnětem. Zajímavá slovní spojení „já sem si“ nebo „by jste“ je taky většinou hodné profesora českého jazyka. No a sloveso „odjed“ je na bludišťáka. Zásady interpunkce naprostou dokonale v prdeli.
Až zítra budeš smrdět snad ve škole, doporučuju dávat pozor. Opravdu zkus vyp(i)lovat tu svou gramatiku, když už si dovoluješ na druhý otevírat tu svou negramotnou držku.
#6503 Rick21: Když už jsem u té češtiny a především nepomatených smyslů, tak smělá výstava pár tvých fint ze šuplíku, umělče:
Jak může být Aiden,Reg,Noah v 6 sérii když všichni v pátym díle zemřely?Už vím jak vypadá Terminus bohužel nevím jak sem dát foto napsal jsem uživateli XAVIK tak uvidím.. // já mám AMC a O2TV takže já sem si dneska ráno nastavil nahrávání pořadu :) takže si to pustím hned jak vstanu // //…pak plánovala utýct a odjed autem od Rickovi skupiny , poté konverzace s Darylem o tom že za to půjde do pekla a že se snaží předejít svý smrti aby se tam nedostala a když tohle všechno do sebe zapadá tak se to = SMRT //Vy chytrolíní co kritizujete každou epizodu máte plnou pusu keců ale ani by jste nedokázali natočit aspoň jeden kvalitní díl běže si radši řešit ostrov nebo jestli si mění v apokalypse trenky nebo kdo by s kym chodil…
#6504 hoolio88: A ešte veľmi dávno skôr ako vyšiel diel v ktorom umrela Lori som si prečítal na úplne inom serveri spoiler od jedného užívateľa a stálo v ňom ze Carl v budúcej epizóde zastreli svoju matku.
#6504 hoolio88: Podľa mňa je na 100% jasné že je tuhá ale hádať sa o to stebou nejdem. V 3 serii sa mi zdá že nič nevravel o tom že ju zabil a však vystreliť len tak do prázdna sa mi zdá divné. Okrem toho v 5 sérii hneď ako prišiel do Alexandrie bol vypočúvaný Deanov a ten jej povedal (presne si to nepamätám) že: Áno umrela mi mama, zabil som ju, musel som to byť ja.
#6501 JaRaN: Už si to moc nepamatuju, ale mám pocit, že se ozval jen výstřel. A že Carl k tomu nic neřekl, jenom byl ubulenej… Taky ty první tři série budu muset pro připomenutí zkouknout znova, akorát to mám přesně obráceně než ty – viděl jsem je s dabingem, tak na ně mrknu v původnim znění.
#6492 k_ub0: k_ub0 já taky Zvácu nemám rád, když sem přijdu tak je tu několik stránek spamu s jeho slohovkama. Je to blázen moc ten seriál žere. Neříkám že já taky ne ale abych tady psal slohovky a nedávaly smysl tak to fakt takovej blázen nejsem.
#6498 hoolio88: Jo, já tvůj příspěvek četl.. Ve WD je možné všechno a tak se znažím vzpomenout jestli přímo Carl (ne ostatní) vůbec někdy na plnou pusu řekl, že tu bestii střelil do hlavy. Jestli neproběhly vždy jen smutné obličeje a náznaky. Chystám se do seriálu pustit znovu od začátku v dabingu (ANI SLOVO A ANI NÁZNAK JAK JE HROZNÝ A PODOBNĚ případní englishfilové, nezajímá mě to) tak se na to zaměřím. Nasadit ji, tak to bych zase nedal já.
#6518 Scenárista s veľkým S: čo si si šnupol ved práve zvaca je ten troll ktory na kazdeho reaguje a ked mu 10 krat napise niekto kašli nato tak stale odpisuje a naraz 5 ludom , napisal som mu spravu 2× a neodpisal mi reaguje stale iba v diskusii je to obyčajny troll ktory nevie čo zo sebou a potrebuje sa stale hadať , človek mu 10 krat povie stale bude trepat tie svoje nezmysly .
#6520 Batiatus#6517 ZvacA:
Máš veľmi rozumne príspevky, myslím si, že mrháš čas na ľudí, ktorí sa ťa snažia iba vyprovokovať! Je potrebne ich ignorovať a diskutovať iba s ľuďmi, ktorí chcú diskutovať a nie vyvolávať hádky.
#6519 k_ub0#6513 czubka: #6514 Batiatus: #6516 StrejdaCZ: Jste-li tu novější přátelé, je třeba poznamenat, že zdejší diskusní historií proběhly i horší šílenosti, které si už zásah adminů přece jen opravdu vynutit musely (oproti vyvrcholícímu pokusu to tu „deslovákovat“, který se tu kdysi v režii jiných proměnil v docela hustou a krátkou válku národů, je toto jen srandovní pošťuchování). Toto je jen menší lokální a tím neškodná bojůvka mezi onanama, kteří si po seagalovsku pošlapaly do virtuálních ksichtů a po době hromadění všelijakých sympatií/nesympatií si to otevřeně vprdli na hlavy. Bonusem je k tomu obecenstvo, které o to pochopitelně lejno stojí. Avšak seriál a myšlenky k němu opomíjeny samozřemě tu nadále nejsou a našich pár textů o hovadinách a psychologických rozborech naších ego svalů, jím v žádném případě nepřekáží. Piště, diskutujte o WD, žádná starost, pohoda…
#6518 Scenárista s veľkým Szrovna když se uklidní jedna hádka, musí začít druhá :( achjo, kam to spěje :D
#6517 ZvacA#6513 czubka:
Admin by aj chcel, ale baví ho to! :D
#6513 czubka: Povedal som že do ďalšej epizódy už tu hádka prestane tak dúfam že sa to aj stane :D
#6517 ZvacApane bože, tady to furt neskončilo?? To fakt admini nemůžou zasahovat nebo jak? Tady to je fakt horší jak na střední ty blaho.. I když, střední je možná moc.. :-D
#6514 Batiatus #6515 Scenárista s veľkým S #6517 ZvacA#6511 ZvacA: Pojď mi to říct do očí
#6508 Rick21: Tak určitě. Mimojiné si povšimni toho „zemřely“, kde si úspěšně posral teorii o shodě přísudku s podnětem. Zajímavá slovní spojení „já sem si“ nebo „by jste“ je taky většinou hodné profesora českého jazyka. No a sloveso „odjed“ je na bludišťáka. Zásady interpunkce naprostou dokonale v prdeli.
Až zítra budeš smrdět snad ve škole, doporučuju dávat pozor. Opravdu zkus vyp(i)lovat tu svou gramatiku, když už si dovoluješ na druhý otevírat tu svou negramotnou držku.
#6512 Rick21 #6526 E-Lee-Czech#6507 ZvacA: žvačo uz zalez ved neznášaš tento serial tak to nekukaj
#6507 ZvacA: Jo ano každej má svoje teorie Zváco ale aspoň o tom nepíšu slohovku :)
To že ve slově běžte vynecham písmeno T se stane každýmu že vynechá. Prostě se Zváco oháníš něčím čím neoponuješ ostatním :)
#6511 ZvacA#6503 Rick21: Když už jsem u té češtiny a především nepomatených smyslů, tak smělá výstava pár tvých fint ze šuplíku, umělče:
Jak může být Aiden,Reg,Noah v 6 sérii když všichni v pátym díle zemřely? Už vím jak vypadá Terminus bohužel nevím jak sem dát foto napsal jsem uživateli XAVIK tak uvidím.. // já mám AMC a O2TV takže já sem si dneska ráno nastavil nahrávání pořadu :) takže si to pustím hned jak vstanu // //…pak plánovala utýct a odjed autem od Rickovi skupiny , poté konverzace s Darylem o tom že za to půjde do pekla a že se snaží předejít svý smrti aby se tam nedostala a když tohle všechno do sebe zapadá tak se to = SMRT //Vy chytrolíní co kritizujete každou epizodu máte plnou pusu keců ale ani by jste nedokázali natočit aspoň jeden kvalitní díl běže si radši řešit ostrov nebo jestli si mění v apokalypse trenky nebo kdo by s kym chodil…
A mohli bychom pokračovat.
#6509 Rick21 #6510 k_ub0#6504 hoolio88: A ešte veľmi dávno skôr ako vyšiel diel v ktorom umrela Lori som si prečítal na úplne inom serveri spoiler od jedného užívateľa a stálo v ňom ze Carl v budúcej epizóde zastreli svoju matku.
#6504 hoolio88: Podľa mňa je na 100% jasné že je tuhá ale hádať sa o to stebou nejdem. V 3 serii sa mi zdá že nič nevravel o tom že ju zabil a však vystreliť len tak do prázdna sa mi zdá divné. Okrem toho v 5 sérii hneď ako prišiel do Alexandrie bol vypočúvaný Deanov a ten jej povedal (presne si to nepamätám) že: Áno umrela mi mama, zabil som ju, musel som to byť ja.
#6501 JaRaN: Už si to moc nepamatuju, ale mám pocit, že se ozval jen výstřel. A že Carl k tomu nic neřekl, jenom byl ubulenej… Taky ty první tři série budu muset pro připomenutí zkouknout znova, akorát to mám přesně obráceně než ty – viděl jsem je s dabingem, tak na ně mrknu v původnim znění.
#6505 Batiatus #6506 Batiatus#6501 JaRaN: hoolio88 opravdu se „znaž“ vypylovat tu gramatiku.
#6507 ZvacA#6492 k_ub0: k_ub0 já taky Zvácu nemám rád, když sem přijdu tak je tu několik stránek spamu s jeho slohovkama. Je to blázen moc ten seriál žere. Neříkám že já taky ne ale abych tady psal slohovky a nedávaly smysl tak to fakt takovej blázen nejsem.
#6498 hoolio88: Jo, já tvůj příspěvek četl.. Ve WD je možné všechno a tak se znažím vzpomenout jestli přímo Carl (ne ostatní) vůbec někdy na plnou pusu řekl, že tu bestii střelil do hlavy. Jestli neproběhly vždy jen smutné obličeje a náznaky. Chystám se do seriálu pustit znovu od začátku v dabingu (ANI SLOVO A ANI NÁZNAK JAK JE HROZNÝ A PODOBNĚ případní englishfilové, nezajímá mě to) tak se na to zaměřím. Nasadit ji, tak to bych zase nedal já.
#6503 Rick21 #6504 hoolio88#6499 ori: Tak potom na fb dali asi zlé info. Možno to ten čas počítajú aj s reklamami.