Myslím že že Jessie zomrie ako v komixe, Rickovi prepne a druhá časť sezony bude hlavne o tom ako Morgan pomáha Rickovi sa s tým zmieriť a nakoniec Morgan skončí pod Neganom a Rickovi načisto prepne ako vo väznici
Tady aby člověk našel nějakou zajímavou teorii o seriálu, to aby měl radar nebo nevím.. První tu štěká na druhýho, druhý vrčí na třetího, a třetímu jde samým vztekem slina od huby kvůli tomu co vyštěkal ten první.. Pak tu ještě čtvrtej začne nadávat že se slovenština prvního nedá číst a přitom pátej, kterej přitakává čtvrtýmu, spoileruje o tom co kde našel na aj stránkách (takže cizí řeči až takový problém nebudou)… Je mi záhadou jak lidi co dokáží vyprodukovat celkem zajímavé teorie, které víceméně dávají smysl (v rámci možností, vzhledem k tématu seriálu) se dokážou hádat, jak v hospodě u piva, jestli je Lafata nebo Limberský větší letec, a nebo kdo vyhraje ligu mistrů, a to i když se zrovna řeší politika nebo hladomor v Africe.. To je tak těžký ignorovat to co mě uráží a držet se tématu? Což jsou zombíci a ne kdo je větší pubertální spratek..
No ak by náhodou prežila tak by to bolo pre mňa prekvapenie. Neviem či radšej chcem aby zomrela alebo aby prežila pretože ju mám rád ale podľa neoverených spoilerov by mala dopadnúť ako v komixe takže ak by tak dopadla bola by to veľmi silná scéna ktorú som aspoň ja v tomto seriály už dlho nevidel takže ja fakt neviem.
#6480 ZvacA: možem len povedať ze si chory človek nereaguj na mna nejsom zvedavy na tvoj slohove prace ak sa potrebuješ vyrozpravať zavolaj do poradne . Ja nejsom na teba urazeny ja ta mam u p"či chapeš to ? si ako užvanena ženska , Tie tvoje slohove prace no nemozem sa prestat smiat poviem mu prestan namna reagovat a on mi napiše dalšiu slohovu pracu bez pointy :D ukončujem našu konverzaciu piš si čo chceš ale ne mne :D vidim že nevieš kedy dost tak to ukončujem ja maj sa pekne a vydrz to ešte 1 diel a maš 2,5 mesiaca pauzu od toho nudneho serialu a potom ho budeš muset zase nasilu pozerat .
#6483 Batiatus: Nepochybně. Jinak, abychom se vrátili k tématu, tak jak jsem si pročetl ty všude rojící spoilery na poslední epizodu první zadní půlky, tak to tak vypadá, že se mi to zase asi nebude líbit. Minimálně opět ne pořádně využitý cliffhanger. Ten seriál mi to dělá snad naschvál, ale uvidíme.
#6479 k_ub0: Jsi jen jako každý jiný zdejší uživatel, na kterého se podle potřeby reaguje a který zanechal podnět, který se dál rozvedl ještě kupodivu v rámci naší pididikuseoničem. Kromě toho, aby sis tímto tu nutil poslední slovo a hladil virtuální ego, jak si mi zase naložil, není důvod, proč bys v tom měl hledat konspirace. Tlačítko reagovat tu přece funguje pro všechny a diskuse od toho je. Pokud ti text, který píšu, nechce nic říkat a chceš ho označovat za bez pointy, je to samozřejmě tvé právo, ale taky je to věc subjektivní a v tvém případě řešená z vcelku z evidentní uražené ješitnosti. Jsi na mě nasrán, takže je to pochopitelné. O tom, že dlouhé texty tu nejsou žádnou anomálií, zvlášť, když tu někdo vystřelí zajímavý námět na téma WD, věcí týkajících se survivalu a apokalypsy a podobných záležitostí, které se tu již objevily. Sám si tu zkoušel nesmělý pokus o esej na téma kuší a jiných podobných magořin. U toho ti délka nepochybně velmi poučného textu kupodivu moc nevadila. Tedy do doby, než se na to chytla jedna mladá dáma, která řekla, že je to nuda a zda by sis to nechtěl jít řešit někam jinam, podobně jako teď ty naše žblebty. Panečku, to bylo do tebe potom hrdinství, jak si ji krásně pojmenoval a poslal do prdele. Pašák.
Na rovinu, tvoje představa, že mě budeš zkoušet jako provokatéra ukecávat a jakože mě nějak pro změnu zas a znova potupovat poukazováním na můj psaný projev, který se nerovná schopnostem jednobuněčného organismu, je naivní.
#6495 Batiatus: Nie, bohužiaľ by malo byť normálne 42 minútové.
#6500 Batiatus#6478 JaRaN: Už jsem tu v reakci na jednu dívku psal dosti svérázné vysvětlení, že Lori přežila, ale stojim si za nim. Možné je tedy vše.
#6501 JaRaN#6493 E-Lee-Czech: Což o to, obávám se však, že seriálu téma zombies už moc blízké není…
#6490 ori:
Myslím že že Jessie zomrie ako v komixe, Rickovi prepne a druhá časť sezony bude hlavne o tom ako Morgan pomáha Rickovi sa s tým zmieriť a nakoniec Morgan skončí pod Neganom a Rickovi načisto prepne ako vo väznici
Neviem čo je na tom pravdy ale že vraj midseason finále bude mať 60 min. takže super :)
#6499 ori#6493 E-Lee-Czech: Neboj nikto do teba nepôjde, nenapísal si nič hrozného. Teda aspoň mne to nevadí.
Tady aby člověk našel nějakou zajímavou teorii o seriálu, to aby měl radar nebo nevím.. První tu štěká na druhýho, druhý vrčí na třetího, a třetímu jde samým vztekem slina od huby kvůli tomu co vyštěkal ten první.. Pak tu ještě čtvrtej začne nadávat že se slovenština prvního nedá číst a přitom pátej, kterej přitakává čtvrtýmu, spoileruje o tom co kde našel na aj stránkách (takže cizí řeči až takový problém nebudou)… Je mi záhadou jak lidi co dokáží vyprodukovat celkem zajímavé teorie, které víceméně dávají smysl (v rámci možností, vzhledem k tématu seriálu) se dokážou hádat, jak v hospodě u piva, jestli je Lafata nebo Limberský větší letec, a nebo kdo vyhraje ligu mistrů, a to i když se zrovna řeší politika nebo hladomor v Africe.. To je tak těžký ignorovat to co mě uráží a držet se tématu? Což jsou zombíci a ne kdo je větší pubertální spratek..
TAK A TEĎ HURÁ DO MĚ!!
P.S. spoiler umím :-P
#6494 Batiatus #6497 ZvacA#6491 ZvacA: som ti napisal spravu uz tu nereaguj prosim ta piš do spravy
#6502 Rick21#6486 k_ub0: Zdá se, že ti emoce střílí na maják jedna radost, jedno přes devátý mlecí smajlíku. To je tlaku, to je tlaku…
#6492 k_ub0#6488 heminstein: Práve že by to Ricka zlomilo, keď to poriadne ešte ani nezačalo, plus to čo sa stane C…
#6496 danho123#6488 heminstein:
No ak by náhodou prežila tak by to bolo pre mňa prekvapenie. Neviem či radšej chcem aby zomrela alebo aby prežila pretože ju mám rád ale podľa neoverených spoilerov by mala dopadnúť ako v komixe takže ak by tak dopadla bola by to veľmi silná scéna ktorú som aspoň ja v tomto seriály už dlho nevidel takže ja fakt neviem.
Aha, už jsem na to přišel.
Nevěřím, že Jessie zemře. Ta postava má obrovský potenciál a romance mezi ní a Rickem se ještě ani pořádně nerozvinula.
#6489 Batiatus #6490 oriMohu se zeptat, jak se do textu vkládá spoiler?
#6480 ZvacA: možem len povedať ze si chory človek nereaguj na mna nejsom zvedavy na tvoj slohove prace ak sa potrebuješ vyrozpravať zavolaj do poradne . Ja nejsom na teba urazeny ja ta mam u p"či chapeš to ? si ako užvanena ženska , Tie tvoje slohove prace no nemozem sa prestat smiat poviem mu prestan namna reagovat a on mi napiše dalšiu slohovu pracu bez pointy :D ukončujem našu konverzaciu piš si čo chceš ale ne mne :D vidim že nevieš kedy dost tak to ukončujem ja maj sa pekne a vydrz to ešte 1 diel a maš 2,5 mesiaca pauzu od toho nudneho serialu a potom ho budeš muset zase nasilu pozerat .
#6491 ZvacA#6484 ZvacA: Ok
#6483 Batiatus: Nepochybně. Jinak, abychom se vrátili k tématu, tak jak jsem si pročetl ty všude rojící spoilery na poslední epizodu první zadní půlky, tak to tak vypadá, že se mi to zase asi nebude líbit. Minimálně opět ne pořádně využitý cliffhanger. Ten seriál mi to dělá snad naschvál, ale uvidíme.
#6485 Batiatus#6481 StrejdaCZ: Neboj do konca ďalšej epky tu už hádam bude klud :D
#6484 ZvacA#6481 StrejdaCZ: Žádná starost. Do konce prosince tento masakrózní betl o hovně a svou věcností přínosný pro tuto diskusi určitě dokončíme…
Pánové, já už myslel že bude vážně klid. :D Serte na to
#6482 ZvacA #6483 Batiatus#6479 k_ub0: Jsi jen jako každý jiný zdejší uživatel, na kterého se podle potřeby reaguje a který zanechal podnět, který se dál rozvedl ještě kupodivu v rámci naší pididikuseoničem. Kromě toho, aby sis tímto tu nutil poslední slovo a hladil virtuální ego, jak si mi zase naložil, není důvod, proč bys v tom měl hledat konspirace. Tlačítko reagovat tu přece funguje pro všechny a diskuse od toho je. Pokud ti text, který píšu, nechce nic říkat a chceš ho označovat za bez pointy, je to samozřejmě tvé právo, ale taky je to věc subjektivní a v tvém případě řešená z vcelku z evidentní uražené ješitnosti. Jsi na mě nasrán, takže je to pochopitelné. O tom, že dlouhé texty tu nejsou žádnou anomálií, zvlášť, když tu někdo vystřelí zajímavý námět na téma WD, věcí týkajících se survivalu a apokalypsy a podobných záležitostí, které se tu již objevily. Sám si tu zkoušel nesmělý pokus o esej na téma kuší a jiných podobných magořin. U toho ti délka nepochybně velmi poučného textu kupodivu moc nevadila. Tedy do doby, než se na to chytla jedna mladá dáma, která řekla, že je to nuda a zda by sis to nechtěl jít řešit někam jinam, podobně jako teď ty naše žblebty. Panečku, to bylo do tebe potom hrdinství, jak si ji krásně pojmenoval a poslal do prdele. Pašák.
Na rovinu, tvoje představa, že mě budeš zkoušet jako provokatéra ukecávat a jakože mě nějak pro změnu zas a znova potupovat poukazováním na můj psaný projev, který se nerovná schopnostem jednobuněčného organismu, je naivní.
#6486 k_ub0