#6477 ZvacA: NAčo na mna zase reaguješ 20 cm slohovou prácou ktora nema hlavu ani patu ? yeb na mna už :D žasnem ako dokažeš o nejakej pič.ine napisat tolko nezmyslov , človek ti povie jedno slovo a ty onom dokazeš pisať slohove práce prakticky bez pointy :D
#6465 k_ub0: Až seriál překvapí a ukáže své kvalitky, které kdysi měl, možná si já dovolím tu procentuální část snížit na 90%. Ale jen možná. Zajímavá je taky ta krásná tautologie o tom, co je normální kritika a co už žvanění, aneb zkusme najít rozdíl v sugestivní připomínce, že ten a ten hrál nebo se zachoval zase jako kok*t // a nebo morálně asi příhodnějším //nelíbilo se mi kinematografické vystoupení herce, který asi neměl den a působil na něj vliv planet. Takže co tu vlastně určujeme? Aby jsme jednoho dacana naučili mít seriál rádi a přistupovat k němu objektivně? Aby nám tu nakalil jinak čisté vody?
Každopádně o tom, jak se tu rádo čte a chápe psaný text a obecně respektuje nemusí svědčit jen můj případ hospodského škarohlída, co tu prská jak je to na hovno a ke zlobě všech normálnějších Dušínů a Eugenů Kordů tu dělá dusno. Že se nedávno v podobné situaci mimo jiné ocitnul i takový kolega Scénárista, který nejen tu, ale i u Fear the walking dead navzdory všech přesvědčených o opaku, pro změnu zase psal o svých vlastních teoriích a postřezích, při kterých mu někteří nezapomněli dávat na srozuměnou, že je to debil, co by raději měl opustit tyto diskuse a nejlépe i stránky. A to ten člověk ještě více než já neudělal nic jiného, než že si dovolil vyjádřit názor na probíhající děj seriálu. Takže ono to spíš bude o tom, že když si tu bude někdo něco na někoho chtít vymyslet, ať už ten doytčný seriál má rád nebo ne, nebo k němu diskutuje nebo ne, vždycky se něco najde.
#6471 Dusek: Jo jo.. To řešili i přímo v tomto díle jak Rick s Carlem učili toho grázlíka střílet. Že si nemůže vystřelit kvůli hluku. A potom tam bušili hlava nehlava.
Mě nejvíc na týhle epizodě vadilo to, že opravují plot a buší do toho hlava nehlava, dělají hluk a vůbec jim nevadí, že to zombíci slyší. Nevím v jaký epizodě Rick říkal, že mají být potichu, a nepoutat pozornost, a pak zatloukají hřebíky do dřeva na kovovým plotě až to musí slyšet lidi v jiném státě :D To jsem teda fakt nepobral :D
Kazdy ma na serial The Walking Dead iny nazor, preto je potrebne, aby sa ludia navzajom respektovali, pretoze v opacnom pripade tu budu neustale hadky a nie prispevky, ktore suvisia s nazvom rubriky. Ak niekto pouzije vetu, ktoru som spomenul, tak v mojich ociach ho to rozumovo degraduje! Ale nemienim to uz riesit!
#6462 Batiatus: Hej už tě mám plné zuby! Kde máš ty děcko, že jsem o tobě napsal, že jsi pubertální spratek. Napsal jsem to o svých dětech, které jsou jen PRESNE jako ty! Dokážeš se bavit v rámci svých možností normálně, to ano. Musíš ale reagovat na všechno, mít vždy a na vše odpověď a názor. Proto jsi s prominutím nasraný v každé diskuzi. Bez ohledu na přínos nebo smysl. To se prostě školákům stává..Nesneseš kritiku, jsi příšerně vztahovačný, vše až moc řešíš.
Citace: „a keď si dovoli opäť začínať“ – co si o sobě vůbec myslíš.. Přiznám se, že jsem se tě chystal zeptat, jestli už ti doma dovolili sex, protože jsem si myslel, že jsi podle tvého myšlení a vyjadřování školou povinný. Ale potom jsi kdesi psal, že jsi ve škole (a hele) a jak se vrátíš tak se na nový díl podíváš. Tak jsem si to ušetřil. Sory, ale skučíte vy slováci, jak jsme zlí, ale co si HISTORICKY (je mi vy „bratři“ 45 let) pamatuji, tak si to děláte sami a tady to svým projevem občas taky nevylepšujete. Nám se čte slovenština hůř, než vám čeština, protože to je mišuge slovenčiny, maďarštiny, ruštiny a češtiny, bohužel to tak je.. Ale není to nic kritického a doted jsem sem národnost nemotal, ale jak je tu bordel, tak je téměř vždy slovenský..pravidelně.
Takže jsem si DOVOLIL NA TEBE REAGOVAT milostpane a buď té lásky, dodrž slovo a nereaguj. Ale to asi nedokážeš.
Všem se omlouvám, nepatří to sem, ale toho hocha už mám vážně dost v tomto vlákně a nejen tu. A už to někdo začněte promázávat (včetně tohoto příspěvku) nebo to nikdy neskončí.
#6466 Scenárista s veľkým S: Mne je jedno koľkím ľuďom sa páči tento seriál, keby som nerešpektoval názory iných tak to by som tu huboval do každého kto vyjadri niake negatívum ale je rozdiel pozerať seriál ktorý ma baví a vyjadrovať sa k tomu čo sa mi páčilo a čo sa mi nepáčilo medzi pozeraním seriálu ktorý ma nebaví a pindaním na neho už skoro úplne od jeho samotného začiatku. Nudiť sa dobrovoľne nie je prirodzené a to s tým iq koeficientom si si vymyslel.
Toto je diskusia o aktualnej epizode, ak sa mu predmetna epizoda nepaci, tak ma pravo vyjadrit svoj negativny postoj! Vam neostava nic ine, len jeho nazor respektovat! Irituje ma, ked niekto napise, ze ak sa mi serial nepaci, tak nech ho nepozeram! Podobne prispevky pisu ludia, ktori nedisponuju dostatocnym IQ koeficientom. Mozno by bolo potrebne zalozit rubriku „ejakulovanie nad The Walking Dead,“ tam si budede moct do sytosti pisat o tom, ako je The Walking Dead uzastny serial.
Ja len odpovedám ked niekto na mna reaguje tak odpoviem ked utoči tak sa branim nebude to mat konca kraja pokial to ten provokater nevzda to je všetko ja sa sem nechodim hadať ale tak ked tu niekto ako zvača prida 99% prispevkov a na všetko pi.uje a nadava ako je všetko na hoviško tak načo to potom pozera? Keby to napisal tak ze napiše čo sa mu nepači a čo sa mu pači tak to je normalna kritika ale ked všetko ofrfle jak alkohlik v krčme pri futbale tak nech sa nečuduje ze dostane take prispevky aby uz nič nepisal .
#6463 StrejdaCZ: oki oki ja kludne prestanem pokiaľ pár jedincov sa naučí kde je sever však Jaran alebo máš pravdu už je toho moc a keď si dovoli opäť začínať tak si to ani neprecitám a tým pádom nebudem ani reagovať.
Nechcete už všichni s těma hádkama přestat? :D existuje např. Facebook, kde si založíte skupinovou konverzaci a můžete se hádat jedna radost, ale jak je napsáno výše, tohle má být DISKUZE O AKTUÁLNÍ EPIZODĚ! Už je to vážně nuda…
#6461 JaRaN: Neviem na základe čoho si dovolíš tvrdiť že som pubertálny spratek. Zaujímavé je to počuť od niekoho kto nedokáže uniesť keď má väčšina ľudí iný názor ako ty viz. tvoje príspevky v článku uputavka k epizode always accountable.
Bože vy jste fakt telata tady. Takové dva pubertální spratky mám sám doma a abych od nich měl chvíli klid, tak jdu třeba sem a tady je to to samé. (Batiatus, k_ub0 a spol) Když se nanapadá ZvacA který si dovolí být nespokojený s WD /a to se tady nesmá, tady se kliká palec nahoru i u videa co nejde přehrát), tak se zase dohadujete o národnosti.
Dejte mi administrátora a z 323 stránek sraček udělám 150 s příspěvky k věci. Čas na to mám. Pomažu férově i sebe.
#6457 georgezz: Už som ti povedal že češi chodia na slovenske stranky a tiež to človek musi ponich čitat tak isto aj slovaci chodia na česke neviem načo to riešiš ked sa ti to nepači tak povec všetkych čechom aby prestali chodit na česke stranky a ja prestanem tiež edna je jedina česka strana kam chodim kvoli WD pretoze som serial WD objavil pri začiatku 2 seriii prave kvoli edna na ktoru som narazil . zaujimalo by ma ako si zistil ze som z petrzalky a mam 23 rokov ? aj ked to nieje pravda ale mam to na pokec.sk ako registračne udaje
#6477 ZvacA: NAčo na mna zase reaguješ 20 cm slohovou prácou ktora nema hlavu ani patu ? yeb na mna už :D žasnem ako dokažeš o nejakej pič.ine napisat tolko nezmyslov , človek ti povie jedno slovo a ty onom dokazeš pisať slohove práce prakticky bez pointy :D
#6480 ZvacA#6473 hoolio88: Jen aby to nebylo schválně a ještě mu (a nám) nějak nesmyslně nenaservírovali snad všemi tehdy nenáviděnou Lori :D
#6498 hoolio88#6465 k_ub0: Až seriál překvapí a ukáže své kvalitky, které kdysi měl, možná si já dovolím tu procentuální část snížit na 90%. Ale jen možná. Zajímavá je taky ta krásná tautologie o tom, co je normální kritika a co už žvanění, aneb zkusme najít rozdíl v sugestivní připomínce, že ten a ten hrál nebo se zachoval zase jako kok*t // a nebo morálně asi příhodnějším //nelíbilo se mi kinematografické vystoupení herce, který asi neměl den a působil na něj vliv planet. Takže co tu vlastně určujeme? Aby jsme jednoho dacana naučili mít seriál rádi a přistupovat k němu objektivně? Aby nám tu nakalil jinak čisté vody?
Každopádně o tom, jak se tu rádo čte a chápe psaný text a obecně respektuje nemusí svědčit jen můj případ hospodského škarohlída, co tu prská jak je to na hovno a ke zlobě všech normálnějších Dušínů a Eugenů Kordů tu dělá dusno. Že se nedávno v podobné situaci mimo jiné ocitnul i takový kolega Scénárista, který nejen tu, ale i u Fear the walking dead navzdory všech přesvědčených o opaku, pro změnu zase psal o svých vlastních teoriích a postřezích, při kterých mu někteří nezapomněli dávat na srozuměnou, že je to debil, co by raději měl opustit tyto diskuse a nejlépe i stránky. A to ten člověk ještě více než já neudělal nic jiného, než že si dovolil vyjádřit názor na probíhající děj seriálu. Takže ono to spíš bude o tom, že když si tu bude někdo něco na někoho chtít vymyslet, ať už ten doytčný seriál má rád nebo ne, nebo k němu diskutuje nebo ne, vždycky se něco najde.
#6479 k_ub0#6475 danho123: :D :D
#6474 Batiatus:
Možno bude fajka :D
#6476 Batiatus#6473 hoolio88:
Tiež som dúfal že si spolu užijú :D
#6475 danho123To si Rick sexíku moc neužije a přitom mezi nim a Jessie to vypadalo tak nadějně :/
#6474 Batiatus #6478 JaRaN#6471 Dusek: Jo jo.. To řešili i přímo v tomto díle jak Rick s Carlem učili toho grázlíka střílet. Že si nemůže vystřelit kvůli hluku. A potom tam bušili hlava nehlava.
Mě nejvíc na týhle epizodě vadilo to, že opravují plot a buší do toho hlava nehlava, dělají hluk a vůbec jim nevadí, že to zombíci slyší. Nevím v jaký epizodě Rick říkal, že mají být potichu, a nepoutat pozornost, a pak zatloukají hřebíky do dřeva na kovovým plotě až to musí slyšet lidi v jiném státě :D To jsem teda fakt nepobral :D
#6472 JaRaNNo dobrý, úžasný… tak už to tak prosím doopravdy nechte a držte se diskuze o seriálu! :)
#6467 Batiatus:
Kazdy ma na serial The Walking Dead iny nazor, preto je potrebne, aby sa ludia navzajom respektovali, pretoze v opacnom pripade tu budu neustale hadky a nie prispevky, ktore suvisia s nazvom rubriky. Ak niekto pouzije vetu, ktoru som spomenul, tak v mojich ociach ho to rozumovo degraduje! Ale nemienim to uz riesit!
Ludia v Alexandrii ostanu!
#6462 Batiatus: Hej už tě mám plné zuby! Kde máš ty děcko, že jsem o tobě napsal, že jsi pubertální spratek. Napsal jsem to o svých dětech, které jsou jen PRESNE jako ty! Dokážeš se bavit v rámci svých možností normálně, to ano. Musíš ale reagovat na všechno, mít vždy a na vše odpověď a názor. Proto jsi s prominutím nasraný v každé diskuzi. Bez ohledu na přínos nebo smysl. To se prostě školákům stává..Nesneseš kritiku, jsi příšerně vztahovačný, vše až moc řešíš.
Citace: „a keď si dovoli opäť začínať“ – co si o sobě vůbec myslíš.. Přiznám se, že jsem se tě chystal zeptat, jestli už ti doma dovolili sex, protože jsem si myslel, že jsi podle tvého myšlení a vyjadřování školou povinný. Ale potom jsi kdesi psal, že jsi ve škole (a hele) a jak se vrátíš tak se na nový díl podíváš. Tak jsem si to ušetřil. Sory, ale skučíte vy slováci, jak jsme zlí, ale co si HISTORICKY (je mi vy „bratři“ 45 let) pamatuji, tak si to děláte sami a tady to svým projevem občas taky nevylepšujete. Nám se čte slovenština hůř, než vám čeština, protože to je mišuge slovenčiny, maďarštiny, ruštiny a češtiny, bohužel to tak je.. Ale není to nic kritického a doted jsem sem národnost nemotal, ale jak je tu bordel, tak je téměř vždy slovenský..pravidelně.
Takže jsem si DOVOLIL NA TEBE REAGOVAT milostpane a buď té lásky, dodrž slovo a nereaguj. Ale to asi nedokážeš.
Všem se omlouvám, nepatří to sem, ale toho hocha už mám vážně dost v tomto vlákně a nejen tu. A už to někdo začněte promázávat (včetně tohoto příspěvku) nebo to nikdy neskončí.
#6466 Scenárista s veľkým S: Mne je jedno koľkím ľuďom sa páči tento seriál, keby som nerešpektoval názory iných tak to by som tu huboval do každého kto vyjadri niake negatívum ale je rozdiel pozerať seriál ktorý ma baví a vyjadrovať sa k tomu čo sa mi páčilo a čo sa mi nepáčilo medzi pozeraním seriálu ktorý ma nebaví a pindaním na neho už skoro úplne od jeho samotného začiatku. Nudiť sa dobrovoľne nie je prirodzené a to s tým iq koeficientom si si vymyslel.
#6469 Scenárista s veľkým SToto je diskusia o aktualnej epizode, ak sa mu predmetna epizoda nepaci, tak ma pravo vyjadrit svoj negativny postoj! Vam neostava nic ine, len jeho nazor respektovat! Irituje ma, ked niekto napise, ze ak sa mi serial nepaci, tak nech ho nepozeram! Podobne prispevky pisu ludia, ktori nedisponuju dostatocnym IQ koeficientom. Mozno by bolo potrebne zalozit rubriku „ejakulovanie nad The Walking Dead,“ tam si budede moct do sytosti pisat o tom, ako je The Walking Dead uzastny serial.
#6467 BatiatusJa len odpovedám ked niekto na mna reaguje tak odpoviem ked utoči tak sa branim nebude to mat konca kraja pokial to ten provokater nevzda to je všetko ja sa sem nechodim hadať ale tak ked tu niekto ako zvača prida 99% prispevkov a na všetko pi.uje a nadava ako je všetko na hoviško tak načo to potom pozera? Keby to napisal tak ze napiše čo sa mu nepači a čo sa mu pači tak to je normalna kritika ale ked všetko ofrfle jak alkohlik v krčme pri futbale tak nech sa nečuduje ze dostane take prispevky aby uz nič nepisal .
#6477 ZvacA#6463 StrejdaCZ: oki oki ja kludne prestanem pokiaľ pár jedincov sa naučí kde je sever však Jaran alebo máš pravdu už je toho moc a keď si dovoli opäť začínať tak si to ani neprecitám a tým pádom nebudem ani reagovať.
Nechcete už všichni s těma hádkama přestat? :D existuje např. Facebook, kde si založíte skupinovou konverzaci a můžete se hádat jedna radost, ale jak je napsáno výše, tohle má být DISKUZE O AKTUÁLNÍ EPIZODĚ! Už je to vážně nuda…
#6464 Batiatus#6461 JaRaN: Neviem na základe čoho si dovolíš tvrdiť že som pubertálny spratek. Zaujímavé je to počuť od niekoho kto nedokáže uniesť keď má väčšina ľudí iný názor ako ty viz. tvoje príspevky v článku uputavka k epizode always accountable.
#6468 JaRaNBože vy jste fakt telata tady. Takové dva pubertální spratky mám sám doma a abych od nich měl chvíli klid, tak jdu třeba sem a tady je to to samé. (Batiatus, k_ub0 a spol) Když se nanapadá ZvacA který si dovolí být nespokojený s WD /a to se tady nesmá, tady se kliká palec nahoru i u videa co nejde přehrát), tak se zase dohadujete o národnosti.
Dejte mi administrátora a z 323 stránek sraček udělám 150 s příspěvky k věci. Čas na to mám. Pomažu férově i sebe.
#6462 Batiatus#6457 georgezz: Už som ti povedal že češi chodia na slovenske stranky a tiež to človek musi ponich čitat tak isto aj slovaci chodia na česke neviem načo to riešiš ked sa ti to nepači tak povec všetkych čechom aby prestali chodit na česke stranky a ja prestanem tiež edna je jedina česka strana kam chodim kvoli WD pretoze som serial WD objavil pri začiatku 2 seriii prave kvoli edna na ktoru som narazil . zaujimalo by ma ako si zistil ze som z petrzalky a mam 23 rokov ? aj ked to nieje pravda ale mam to na pokec.sk ako registračne udaje