#6457 georgezz: Tak ak budem vedieť o niakej slovenskej ktorá bude aspoň približne prepracovaná a populárna tak budem chodiť aj tam a možno raz úplne prestanem chodiť na ednu ale ak nie tak bude stať za prd. Okrem toho nie je pravda že sa to po nás nedá čítať keď 95% užívateľov s tým nemá absolútne žiadne problémy. To že sa najde pár jedincov ktorý s tým problémy majú už nie je naša chyba. Keď máš s tým taký problém tak si tie naše príspevky jednoducho nečítaj a všetko bude vyriešene a všetci budeme šťastný :D alebo si to čítaj a tak sa jedného dňa naučíš viac po slovensky a budeš o niečo múdrejší :D
#6452 ModroOčko25: Vzhledem k tomu, že ty správně uvádíš tyhle věci pod spoiler jak máš tak logicky ne. #6453 Dusek: Já dovedu pochopit, že to třeba někdo jako ty udělá jednou omylem, jsme lidi, bohužel stane se. Nicméně vyskytují se zde jedinci, stačí se podívat trošku do historie, kteří tady neustále píšou spoilery a věci z komiksu a vůbec jim to nepřijde blbé a to i potom když jim několik lidí napíše ať používají spoiler.
#6423 k_ub0: K_ub0 23let z Bratislavy-Petržalky já s tím nic dělat nechci, jen jsem se ptal proč tady chodíte, jestli nejsou na slovensku taky taková fóra, mě by třeba nenapadlo se registrovat u Vás. No jinak nic proti Slovákům nemám vůbec nic abychom si rozuměli, já sám mám z 1/4 slovenskou krev, jen se to prostě po Vás blbě čte :) A nerozčiluj se tady pořád prosímtě jak malý čertík. Jinak další díl bude teda nabušený akcí, pokud ty spoilery jsou pravdivé, zase se všechno kompletně posere!
Je smutné, že takový populární seriál tady na Edně nemá člověka či více lidí, kteří by tu diskuzi hlídali a udržovali ve správné rovině. To, že si tady někteří chodí vylít ego v diskuzi a hádkách to mi ještě tak nevadí, protože to ignoruji, ale tupce co tady bez spoileru píší věci z komiksu bych nakopal do zadku.Tohle je diskuze o aktuální epizodě ne o věcech z komiksu, tudíž mě nezajímá, že Carl přišel v komiksu o oko apod. čest těm, kteří správně používají spoiler.
Byl bych opravdu vděčný, kdyby se tady objevil nějaký webmaster a začal rozdávat bany lidem co nejsou schopni dodržovat pravidla diskuse, zatím je tady z toho nehorázné smetiště.
Panebože přestaňte už s těma vašima Ježíšema, Spasitelama, Neganama. Tyhle blbiny z komiksu mi vadí daleko víc, než nějaké spoilery kvůli kterým se tu pořád dohadujete jak děcka. COKOLIV z komiksu bych tu zakázal.
Carol sa pobije s Morgenom preto lebo chce zabit vlka ale Morgen to nechce tak ju niako skolí,vlk sa vyslobodí a omráči alebo udrie Morgena a unesie Denise.
#6442 Dusek: Tak ale nejde to úplne podľa časovej osy komiksu, tak by sa Morgan objavil už oveľa skôr, už tí ľudia v epizóde s Darylom boli Spasitelia. Ale samotný Negan sa ukáže až v poslednej 16. časti.
#6443 Dusek: Keď niekoho označíš musíš potom ešte vynechať dva riadky a potom normálne pokračuj v označovaní spoileru. Ak si niesi istý tým či svoj nasledujúci príspevok označíš ako spoiler tak klikni na náhled a úkaze ti ako bude tvoj budúci príspevok vyzerať.
#6427 Jedi knight: ! Nevím, ale myslím, že na Negana je ještě pořád ještě brzo. Vždyť se ještě ani ještě neobjevil Jesus. Nejdřív musí dojít na kopec, pak proberou pár věcí a až pak je přepadnou. Při současném tempu seriálu to vidím na epizody mezi 6×12 – 6×14, kdy by se mohli objevil členové Spasitelů a říct tu větu.
#6457 georgezz: Tak ak budem vedieť o niakej slovenskej ktorá bude aspoň približne prepracovaná a populárna tak budem chodiť aj tam a možno raz úplne prestanem chodiť na ednu ale ak nie tak bude stať za prd. Okrem toho nie je pravda že sa to po nás nedá čítať keď 95% užívateľov s tým nemá absolútne žiadne problémy. To že sa najde pár jedincov ktorý s tým problémy majú už nie je naša chyba. Keď máš s tým taký problém tak si tie naše príspevky jednoducho nečítaj a všetko bude vyriešene a všetci budeme šťastný :D alebo si to čítaj a tak sa jedného dňa naučíš viac po slovensky a budeš o niečo múdrejší :D
#6452 ModroOčko25: Vzhledem k tomu, že ty správně uvádíš tyhle věci pod spoiler jak máš tak logicky ne. #6453 Dusek: Já dovedu pochopit, že to třeba někdo jako ty udělá jednou omylem, jsme lidi, bohužel stane se. Nicméně vyskytují se zde jedinci, stačí se podívat trošku do historie, kteří tady neustále píšou spoilery a věci z komiksu a vůbec jim to nepřijde blbé a to i potom když jim několik lidí napíše ať používají spoiler.
#6423 k_ub0: K_ub0 23let z Bratislavy-Petržalky já s tím nic dělat nechci, jen jsem se ptal proč tady chodíte, jestli nejsou na slovensku taky taková fóra, mě by třeba nenapadlo se registrovat u Vás. No jinak nic proti Slovákům nemám vůbec nic abychom si rozuměli, já sám mám z 1/4 slovenskou krev, jen se to prostě po Vás blbě čte :) A nerozčiluj se tady pořád prosímtě jak malý čertík. Jinak další díl bude teda nabušený akcí, pokud ty spoilery jsou pravdivé, zase se všechno kompletně posere!
#6459 Batiatus #6460 k_ub0Ale aj tak to zatiaľ vidím na to najlepšie mid-season finále. Čo myslíte vy ? :D
Tak jediný kto tu neoznačil spoiler je Dusek a to tiež len preto lebo nevedel ako to schovať a nie že by sa nesnažil schovať pod spoil. to čo napísal.
#6451 chachar: Ámen. Mít tak na chvíli práva, bych to tady hned proliskal, dementy.
Hele za ty spoilery z comixu se omlouvám. Vážně jsem netušil, jak je skrýt. Neudělal jsem to naschvál ;-)
#6458 chachar#6451 chachar: Myslíš aj mna ?
#6458 chacharJe smutné, že takový populární seriál tady na Edně nemá člověka či více lidí, kteří by tu diskuzi hlídali a udržovali ve správné rovině. To, že si tady někteří chodí vylít ego v diskuzi a hádkách to mi ještě tak nevadí, protože to ignoruji, ale tupce co tady bez spoileru píší věci z komiksu bych nakopal do zadku.Tohle je diskuze o aktuální epizodě ne o věcech z komiksu, tudíž mě nezajímá, že Carl přišel v komiksu o oko apod. čest těm, kteří správně používají spoiler.
Byl bych opravdu vděčný, kdyby se tady objevil nějaký webmaster a začal rozdávat bany lidem co nejsou schopni dodržovat pravidla diskuse, zatím je tady z toho nehorázné smetiště.
#6452 ModroOčko25 #6454 Kafka Tamura#6449 JaRaN: Nz :)
Panebože přestaňte už s těma vašima Ježíšema, Spasitelama, Neganama. Tyhle blbiny z komiksu mi vadí daleko víc, než nějaké spoilery kvůli kterým se tu pořád dohadujete jak děcka. COKOLIV z komiksu bych tu zakázal.
#6448 ModroOčko25: Dík za info o Carol :o)
#6450 ModroOčko25Ako to bude s Carol.
Carol sa pobije s Morgenom preto lebo chce zabit vlka ale Morgen to nechce tak ju niako skolí,vlk sa vyslobodí a omráči alebo udrie Morgena a unesie Denise.
#6449 JaRaN#6442 Dusek: Tak ale nejde to úplne podľa časovej osy komiksu, tak by sa Morgan objavil už oveľa skôr, už tí ľudia v epizóde s Darylom boli Spasitelia. Ale samotný Negan sa ukáže až v poslednej 16. časti.
#6443 Dusek: Keď niekoho označíš musíš potom ešte vynechať dva riadky a potom normálne pokračuj v označovaní spoileru. Ak si niesi istý tým či svoj nasledujúci príspevok označíš ako spoiler tak klikni na náhled a úkaze ti ako bude tvoj budúci príspevok vyzerať.
Deana umre
http://www.tvguru.cz/…art-finish-2
Safrment jak se dělá ten spoiler :D dal jsem vykřičník a mezeru a text a neudělalo to nic :( :D
#6446 Batiatus#6427 Jedi knight: ! Nevím, ale myslím, že na Negana je ještě pořád ještě brzo. Vždyť se ještě ani ještě neobjevil Jesus. Nejdřív musí dojít na kopec, pak proberou pár věcí a až pak je přepadnou. Při současném tempu seriálu to vidím na epizody mezi 6×12 – 6×14, kdy by se mohli objevil členové Spasitelů a říct tu větu.
#6447 ori#6437 k_ub0: A už si ani nepamatuje co napsal a poučuje :D
#6438 Jedi knight: A nevieš ako by mala skončit epizoda ?