#6429 Batiatus: Ak myslíš iba tú časť, kde odznie meno Negan, tak: Malo by ísť o scénu až po titulkách, kde Sasha, Abraham a Daryl na ceste do Alexandrie narazia na skupinu chlapíkov na motorkách a budú od nich požadovať všetky veci, ktoré majú a vodca skupiny povie: „Všetko odteraz patrí Neganovi“.
#6434 czubka: Už s tím našim blitím nejspíš stejně finišujem, takže pohoda, máte zase prostor. Tady kolegové budou tak hodní a další tipy a postřehy na pleťové ubrousky, nové plíny (případně brejle), místa k výletu k vyvětrání, případně chcou-li mi vystavovat papíry na hlavu, budou zvraceny do zpráv. Že jo, mistři?
#6433 Batiatus: Mozek, mistři, zapněte mozek a interpretujte ty texty pořádně, správně a vcelku. Téma ano, konkurence však problém není, je navíc co se týče zombie tématy mnohem nápaditější. Ale to je tady nepodstatný. Mimoto jsem dále taky uvedl, že jsem předlohovej a knižní, což samo o sobě je už motivace a nevylučující zájem vidět, jak se s tím popere seriálová verze, a jednak jsem jeden z těch mála, co si seriál pamatují a jsou zasažení především prvotřídní první sezónou (proto tedy ta konzerva) a všímají si jisté klesající tendence kvality až do této chvíle. Takže není to opravdu 5leté mučení, ale vlastně záležitost posledních řad, které se ne úplně uspokojivě povedly a přišly s řadou šíleně zpracovaných situací (úmrtí některých postav, směřování děje, chování postav atd) Seriál u mě nabudil postupem času dost nedůvěry a magořin, kterých si jeden může všimnout. Nebudu se stydět za to si přiznat, že to už není ono a mohlo to být mnohem lepší. Mě je jasný, že pro lidi, kteří k seriálu přijdou čiští jako papír, může pro ně mít své kouzlo a je to pro ně jednička, u mě to už ale takto není. To však neznamená – a je to především moje vlastní blbost – že bych měl nutně mínit se se seriálem nadobro rozloučit (však je to jednou na přelomu týdne a je to jako jiné vlastní seriály, které člověk sleduje) a ruku v ruce s komixem mě bude stále zajímat, jak budeseriál s tím vším magořit dál. Máš i recht, je v tom i jakási mírná naivní představa, že by měl mohl seriál zase i mile překvapit a dokázat, že si tenkrát zasloužil tolik pozornosti.
Pánové, to myslíte vážně, tuhle „fejsbukovou“ diskusi?? Nemohli byste si to fakt psát do zpráv, jak vám Zvaca navrhoval? To by bylo fajn.. Tady se máme bavit o aktuálních epizodách, nebo se pletu? :-D ještě chvilku a budete blízko úrovně diskuzí na novinkách a časem byste to dotáhli možná až na mimibazar level.. :-D jako chvilku to byla záboška to číst, ale člověk by si radši přečetl názory a teorie týkající se midseason finále třeba, ale to by se k nim nejdřív musel před ty vaše kydy proklikat :-D:-D:-D
#6431 ZvacA: Tak ak som ťa vtedy správne pochopil tak jednoducho si to vysvetlil tak že máš rád post-apo so zombie tematikou a seriál pozeráš len zo zotrvačnosti ale aj tak niak nechápem aký zmysel má 5 rokov dobrovoľne si ničiť nervy. Možno je to v súčasnosti jediný zombie seriál ktorý je lepší od ostatných a dúfaš v zlepšenie ale ak nie tak potom fakt nechapem aký zmysel ma sa pozerať na niečo čo ma nebaví. Prečo sa dobrovolne nudiť?
#6426 Hodooor: Jak bych si mohl dovolit pochybovat o tvých schopnostech virtuálních erudicí a věšteckých koulí, příteli, ovšem ty jsi bohužel kus nemyslícího a špatně čtecího debila s vlastní představou, takže to bude mít háček. Předně, ty sám tu nejsi celé roky, takže víš hovno co bylo tady dřív. Další sranda na tom je, že jsem nikdy o tom zuřivě nikoho vlastně nepřesvědčoval, pouze jsem ano napsal vlastní názor, že se mi seriál/díl líbí/nelíbí podle toho a toho a co se mi v seriálu zdálo poněkud blbé. Dál se toho už chytli gumy tvého ražení a nabyly představy, že jsem tu velikým kazisvětem vašeho čistého edenu. Proč tu tajtrdlíkuju jsem už vysvětlil výše (post na kolegu Batiatuse) a i před chvíli naznačil tobě. A ač pro skupinu vás všeho znalých a vystudovaných generačních psychologů na svém místě je to nepochopitelné, opravdu se nevylučuje dívat a zajímat se o určité věci a zároveň je v případě nutnosti podrobovat přísné kritice. Znovu, seriál sleduju a vím proč ho chci dál sledovat, to mě však nebrání, abych ho momentálním kurzem a komerčností neměl za, beru si zpět svůj citát „nafouknutou píčovinu“.
Ovšem, mám dojem,že tu spíše mluvím do větrnné prdele, že? Sám si řekl, že tobě je vlastně u řitě, jaký mám názor, ale zároveň ti vadí, že si dle tvých představ " tak buším pestičkama a zuřivě přesvědčuju" vás gumáky o své nepravdě (řekněme, jakobych si zatím názorem měl jakože stát) a vlastně že ho vyjadřuju. A pak si má, jak si vtipně po engliš poznamenal, loser jako já vybrat.
#6425 ZvacA: už nemaš čo viac povedať ? zamotavaš sa stavim sa ze si vyražkovy 13 ročny panic z okuliarmi ala HARRY POTTER a riešiš si komplexy na forách lebo na fore je anonymita a ta udržuje tvoj zmagoreny mozog mal by si sa ist vyvenčit von na vzduch .
#6424 ZvacA: ale mě je úplně u prdele jestli si myslíš že je to třeba ta největší hovadina na světě, jen nechápu proč sem teda pořád lezeš a co jsi za ubožáka který tráví svůj volný čas podle tvých slov – cituji „nafouknutou píčovinou“, tvrdíš to tu už celé roky, ok fajn je to tvůj názor, ale proč o tom tak bušíš pěstičkama a zuřivě o něm přesvědčuješ ostatní, prostě sem nelez a najdi si něco co tě baví a lidi s kterýma se můžeš normálně bavit – jestli nějací jsou, absolutně tě nechápu, ty musíš v reálu neskutečný loser že tě tohle naplňuje srát se pořád do ostatních :D
#6423 k_ub0: Je to tak, pochopil jsem, že přede mnou stojí inteligentní a úderný šampión, který nedává šance. Navíc následky, ke kterým by to vedlo, by byly velice fatální. Teďka jsem doplakal, cítím sa urazeny a napadnuty a přemýšlím, co nabuduce budu dělat. Jsi drsoň, tak bacha na tebe si dám. Jako by mě neměly dostatečně varovat roky a díla, co si tu napřemýšlel…
#6422 Hodooor: Já na tuhle srandu díky mnoha zmíněným faktorům čumím zcela dobrovolně a vím, proč na ni pořád čumím dobrovolně a proč jsem na ni začal vůbec dobrovolně čumět. To platí i pro působení na této stránce. No že si vedle toho zrovna v pozici drtivé menšiny sám taky myslím, že se z toho od prvních řad stala bez obalu již nafouknutá pičovina ztrácející ze své zajímavosti a poplatná některým nervózním adolescentním rytířům přicházejícím k němu někdy okolo třetí série, kteří jsou teď špatní z toho, když jim na to někdo trochu sáhne a nebude se s něma pusinkovat jak je to teď nejlepšejší na světě, je věc, která zrovna tobě může být u prdele, Sašo. I přes tento vlastní dojem mi nebrání tu číst názory ostatních na seriál (a hlavně WD univerzum) i jejich případné teorie, ke kterým se v případě zájmu přidám. Sám jsem se na téma seriálu a WD a čekáním na jeho vývoje namlel dříve více než dost. Nevidím nic, co by se tu mělo vylučovat.
Takže pánové s chutí to tu ostrakizovat k obrazu svému, až příště napíšu, že i přes sledovačku je seriál/díl mírně řečeno nic moc a mě buď přímo nepotěšil/nasral a vy čirou náhodou to budete číst, tak to berte prosím s klídkem a názorem jednoho ocasa vy vocasové.
#6419 georgezz: Zvaca si začal ja som mierumilovny človek ale kto domna raz rypne nema šancu , a pan georgezzz pokial budu chodiť češi na slovenske stranky a to chodia hodne tak budu chodit slovaci na české a nič s tym nespraviš :)
#6418 ZvacA: To ze ma nemaš rad je za odmenu alebo za trest ? :D nemal si si domna začinat teraz plačeš a stahuješ chvost ešte sa citiš urazeny a napadnuty :D nabuduce si premysli ked budeš na niekoho utočit potom ber nasledky .
celkově nechápu lidi co lezou opakovaně na fan stránky seriálu (nebo čehokoliv jiného) aby na něj mohli plivat…to je jako chodit do Národního a řvát tam jaká je to otrava že fotbal je lepší
Myslím si, že tak ako sú provokatéri na jednej strane, tak sú aj na druhej! Nemal by sa robiť rozdiel medzi národmi, ale medzi ľuďmi, ktorí sa snažia vyvolávať hádky a ľuďmi, ktorí tu chodia iba normálne diskutovať!
#6438 Jedi knight: ďakujem
#6429 Batiatus: Ak myslíš iba tú časť, kde odznie meno Negan, tak: Malo by ísť o scénu až po titulkách, kde Sasha, Abraham a Daryl na ceste do Alexandrie narazia na skupinu chlapíkov na motorkách a budú od nich požadovať všetky veci, ktoré majú a vodca skupiny povie: „Všetko odteraz patrí Neganovi“.
#6439 Batiatus #6440 ModroOčko25#6435 ZvacA: zvaca ty si jediny kto dokaze pisat 20 cm slohovy prispevok a vlastne oničom bez hlavy a paty :D :D :D:
#6441 Stardos#6434 czubka: Už s tím našim blitím nejspíš stejně finišujem, takže pohoda, máte zase prostor. Tady kolegové budou tak hodní a další tipy a postřehy na pleťové ubrousky, nové plíny (případně brejle), místa k výletu k vyvětrání, případně chcou-li mi vystavovat papíry na hlavu, budou zvraceny do zpráv. Že jo, mistři?
#6433 Batiatus: Mozek, mistři, zapněte mozek a interpretujte ty texty pořádně, správně a vcelku. Téma ano, konkurence však problém není, je navíc co se týče zombie tématy mnohem nápaditější. Ale to je tady nepodstatný. Mimoto jsem dále taky uvedl, že jsem předlohovej a knižní, což samo o sobě je už motivace a nevylučující zájem vidět, jak se s tím popere seriálová verze, a jednak jsem jeden z těch mála, co si seriál pamatují a jsou zasažení především prvotřídní první sezónou (proto tedy ta konzerva) a všímají si jisté klesající tendence kvality až do této chvíle. Takže není to opravdu 5leté mučení, ale vlastně záležitost posledních řad, které se ne úplně uspokojivě povedly a přišly s řadou šíleně zpracovaných situací (úmrtí některých postav, směřování děje, chování postav atd) Seriál u mě nabudil postupem času dost nedůvěry a magořin, kterých si jeden může všimnout. Nebudu se stydět za to si přiznat, že to už není ono a mohlo to být mnohem lepší. Mě je jasný, že pro lidi, kteří k seriálu přijdou čiští jako papír, může pro ně mít své kouzlo a je to pro ně jednička, u mě to už ale takto není. To však neznamená – a je to především moje vlastní blbost – že bych měl nutně mínit se se seriálem nadobro rozloučit (však je to jednou na přelomu týdne a je to jako jiné vlastní seriály, které člověk sleduje) a ruku v ruce s komixem mě bude stále zajímat, jak budeseriál s tím vším magořit dál. Máš i recht, je v tom i jakási mírná naivní představa, že by měl mohl seriál zase i mile překvapit a dokázat, že si tenkrát zasloužil tolik pozornosti.
#6437 k_ub0Pánové, to myslíte vážně, tuhle „fejsbukovou“ diskusi?? Nemohli byste si to fakt psát do zpráv, jak vám Zvaca navrhoval? To by bylo fajn.. Tady se máme bavit o aktuálních epizodách, nebo se pletu? :-D ještě chvilku a budete blízko úrovně diskuzí na novinkách a časem byste to dotáhli možná až na mimibazar level.. :-D jako chvilku to byla záboška to číst, ale člověk by si radši přečetl názory a teorie týkající se midseason finále třeba, ale to by se k nim nejdřív musel před ty vaše kydy proklikat :-D :-D :-D
#6436 ZvacA#6431 ZvacA: Tak ak som ťa vtedy správne pochopil tak jednoducho si to vysvetlil tak že máš rád post-apo so zombie tematikou a seriál pozeráš len zo zotrvačnosti ale aj tak niak nechápem aký zmysel má 5 rokov dobrovoľne si ničiť nervy. Možno je to v súčasnosti jediný zombie seriál ktorý je lepší od ostatných a dúfaš v zlepšenie ale ak nie tak potom fakt nechapem aký zmysel ma sa pozerať na niečo čo ma nebaví. Prečo sa dobrovolne nudiť?
#6435 ZvacA#6430 k_ub0: Ano, pochopitelně a jak jinak, máš naprostou pravdu ty vyzrálý fotříku.
#6426 Hodooor: Jak bych si mohl dovolit pochybovat o tvých schopnostech virtuálních erudicí a věšteckých koulí, příteli, ovšem ty jsi bohužel kus nemyslícího a špatně čtecího debila s vlastní představou, takže to bude mít háček. Předně, ty sám tu nejsi celé roky, takže víš hovno co bylo tady dřív. Další sranda na tom je, že jsem nikdy o tom zuřivě nikoho vlastně nepřesvědčoval, pouze jsem ano napsal vlastní názor, že se mi seriál/díl líbí/nelíbí podle toho a toho a co se mi v seriálu zdálo poněkud blbé. Dál se toho už chytli gumy tvého ražení a nabyly představy, že jsem tu velikým kazisvětem vašeho čistého edenu. Proč tu tajtrdlíkuju jsem už vysvětlil výše (post na kolegu Batiatuse) a i před chvíli naznačil tobě. A ač pro skupinu vás všeho znalých a vystudovaných generačních psychologů na svém místě je to nepochopitelné, opravdu se nevylučuje dívat a zajímat se o určité věci a zároveň je v případě nutnosti podrobovat přísné kritice. Znovu, seriál sleduju a vím proč ho chci dál sledovat, to mě však nebrání, abych ho momentálním kurzem a komerčností neměl za, beru si zpět svůj citát „nafouknutou píčovinu“.
Ovšem, mám dojem,že tu spíše mluvím do větrnné prdele, že? Sám si řekl, že tobě je vlastně u řitě, jaký mám názor, ale zároveň ti vadí, že si dle tvých představ " tak buším pestičkama a zuřivě přesvědčuju" vás gumáky o své nepravdě (řekněme, jakobych si zatím názorem měl jakože stát) a vlastně že ho vyjadřuju. A pak si má, jak si vtipně po engliš poznamenal, loser jako já vybrat.
#6433 Batiatus#6425 ZvacA: už nemaš čo viac povedať ? zamotavaš sa stavim sa ze si vyražkovy 13 ročny panic z okuliarmi ala HARRY POTTER a riešiš si komplexy na forách lebo na fore je anonymita a ta udržuje tvoj zmagoreny mozog mal by si sa ist vyvenčit von na vzduch .
#6432 ZvacA#6428 Jedi knight: Nemohol by si v skratke povedať len 2,3 vetami čo sa tam píše? Som slabý angličtinár a zaujíma ma iba to o ňom.
#6438 Jedi knightviac tu: https://www.facebook.com/…912123563930
#6429 BatiatusPosledným slovom, ktoré zaznie v nasledujúcej epizóde, by malo byť NEGAN !!!
#6442 Dusek#6424 ZvacA: ale mě je úplně u prdele jestli si myslíš že je to třeba ta největší hovadina na světě, jen nechápu proč sem teda pořád lezeš a co jsi za ubožáka který tráví svůj volný čas podle tvých slov – cituji „nafouknutou píčovinou“, tvrdíš to tu už celé roky, ok fajn je to tvůj názor, ale proč o tom tak bušíš pěstičkama a zuřivě o něm přesvědčuješ ostatní, prostě sem nelez a najdi si něco co tě baví a lidi s kterýma se můžeš normálně bavit – jestli nějací jsou, absolutně tě nechápu, ty musíš v reálu neskutečný loser že tě tohle naplňuje srát se pořád do ostatních :D
#6431 ZvacA#6423 k_ub0: Je to tak, pochopil jsem, že přede mnou stojí inteligentní a úderný šampión, který nedává šance. Navíc následky, ke kterým by to vedlo, by byly velice fatální. Teďka jsem doplakal, cítím sa urazeny a napadnuty a přemýšlím, co nabuduce budu dělat. Jsi drsoň, tak bacha na tebe si dám. Jako by mě neměly dostatečně varovat roky a díla, co si tu napřemýšlel…
#6430 k_ub0#6422 Hodooor: Já na tuhle srandu díky mnoha zmíněným faktorům čumím zcela dobrovolně a vím, proč na ni pořád čumím dobrovolně a proč jsem na ni začal vůbec dobrovolně čumět. To platí i pro působení na této stránce. No že si vedle toho zrovna v pozici drtivé menšiny sám taky myslím, že se z toho od prvních řad stala bez obalu již nafouknutá pičovina ztrácející ze své zajímavosti a poplatná některým nervózním adolescentním rytířům přicházejícím k němu někdy okolo třetí série, kteří jsou teď špatní z toho, když jim na to někdo trochu sáhne a nebude se s něma pusinkovat jak je to teď nejlepšejší na světě, je věc, která zrovna tobě může být u prdele, Sašo. I přes tento vlastní dojem mi nebrání tu číst názory ostatních na seriál (a hlavně WD univerzum) i jejich případné teorie, ke kterým se v případě zájmu přidám. Sám jsem se na téma seriálu a WD a čekáním na jeho vývoje namlel dříve více než dost. Nevidím nic, co by se tu mělo vylučovat.
Takže pánové s chutí to tu ostrakizovat k obrazu svému, až příště napíšu, že i přes sledovačku je seriál/díl mírně řečeno nic moc a mě buď přímo nepotěšil/nasral a vy čirou náhodou to budete číst, tak to berte prosím s klídkem a názorem jednoho ocasa vy vocasové.
#6426 Hodooor#6419 georgezz: Zvaca si začal ja som mierumilovny človek ale kto domna raz rypne nema šancu , a pan georgezzz pokial budu chodiť češi na slovenske stranky a to chodia hodne tak budu chodit slovaci na české a nič s tym nespraviš :)
#6418 ZvacA: To ze ma nemaš rad je za odmenu alebo za trest ? :D nemal si si domna začinat teraz plačeš a stahuješ chvost ešte sa citiš urazeny a napadnuty :D nabuduce si premysli ked budeš na niekoho utočit potom ber nasledky .
#6425 ZvacA #6457 georgezz#6370 ZvacA:
#6375 ZvacA:
#6400 ZvacA:
#6403 ZvacA:
#6405 ZvacA:
#6413 ZvacA:
#6416 ZvacA:
#6418 ZvacA: víš co Sašo, běž už tam kam slunce nesvítí…asi si myslíš jak nesršíš vtipem, ale pro mě je tvoje vyjadřování vrcholem trapnosti
celkově nechápu lidi co lezou opakovaně na fan stránky seriálu (nebo čehokoliv jiného) aby na něj mohli plivat…to je jako chodit do Národního a řvát tam jaká je to otrava že fotbal je lepší
#6424 ZvacAHlavne dúfam že sa táto diskusia nezvrhne v hádku. Už tu bolo dosť hadok vyserme sa nato.
#6419 georgezz:
Myslím si, že tak ako sú provokatéri na jednej strane, tak sú aj na druhej! Nemal by sa robiť rozdiel medzi národmi, ale medzi ľuďmi, ktorí sa snažia vyvolávať hádky a ľuďmi, ktorí tu chodia iba normálne diskutovať!