#6369 dameo: omlouvám se myslel jsem syn Jessie toho hňupa co jej učí střílet. Jinak Spencer z fotra a jeho dobrosrdečnosti má, proč by jinak sám sebe předkládal zombíkum jako piñatu:-D
#6305 Batiatus: o čem to tady mluvíte? Lori přece zemřela při porodu, resp. kvůli císařskému řezu a Carl ji pak prostřelil hlavu aby se neproměnila a tim to skončilo… její tělo zůstalo v tý kotelně normálně, tam už se pak nikdo nevracel… o jakym sežrání zombiekem to tady mluvíte? :-D
#6374 Batiatus: Smečí pro všechnu svou opozici zkrácenou honest víceslovnou prací asi takto: baví mě univerzum WD, baví mě předloha, baví mě zombies, baví mě první řada seriálu, která měla mozek a nejsem spokojen s momentálním vývojem seriálu a jeho produkčních hodnot. Jsem tak trochu v tomhle konzerva, která brečí, jak to bylo dřív dobře a dneska to stojí za hovno. Seriál očumuju ze setrvačnosti a jen se divím. WD ano, seriál je až na uherské roční vyjímky, je teď nešťastnou magořinou, takže fuj. Ale vzhledem k tomu, že mají k sobě obě věci blízko, tak se jich masochisticky držím. Hanba mi.
#6370 ZvacA: Nič proti a ani si nemysli že to myslím zle ale mám pre teba jednu otázku a bol by som rád keby si mi na ňu úprimne odpovedal len odpoveďou ano alebo nie nechcem žiadne slohy len jedno slovnú odpoveď takže: BAVI TA TENTO SERIÁL?
#6364 Dusek: Tož Dušek, tak se toho svýho motta držím, ne, nečtu, nenervuju se, nerozčiluju, nenechám si praskat žilku a běžím dělat něco užitečnějšího, třeba se nad tímto opusem rozplývat a žít svůj život i nadále v pohodě. Tož vole, kde bychom to jinak byli.
#6366 Matthew_Free: Nemyslím si, že by ho sežrali, ale poku bude po fotříkovi (jak říkáš), tak to bude jedinĕ dobře, protože Spencerův otec Reg byl tím nejhodnĕjším z lidí z Alexandrie. SPOILER! Podle TSDF to bude Spencerova matka Deanna, koho sežerou.
Jestli jsem správně zaslechl na konci v mnou stažené verzi tak tam zvou na mid-season finaly s ukázkami hordy proudící do Alexandrie. V rozpisu epizod jsou ale na tento rok ještě 2 epizody. chci se jen zeptat jestli máte chybu vy nebo nás čeká jětě nějaký mezi díl o postavách mimo Alexandrii?
Jinak díl super. U Deanina fakana je od začátku jasný, že bude po fotříkovi tak snad ho sežerou.
Jestli jsem správně zaslechl na konci v mnou stažené verzi tak tam zvou na mid-season finaly s ukázkami hordy proudící do Alexandrie. V rozpisu epizod jsou ale na tento rok ještě 2 epizody. chci se jen zeptat jestli máte chybu vy nebo nás čeká jětě nějaký mezi díl o postavách mimo Alexandrii?
Jinak díl super. U Deanina fakana je od začátku jasný, že bude po fotříkovi tak snad ho sežerou.
Vzkaz pro všechny, který seriál kritizujou, že je to hrozný, že se na to nedá dívat, že by to napsali lépe, že se postavy chovaní debilně, že je to vlastně celý blbost, tak pro vás mám jednu radu: Existuje také možnost, že se na to dívat vůbec nemusíte. Tím pádem se nebudete nervovat, rozčilovat, nepraskne Vám žilka a budete žít svůj život i nadále v pohodě! Nikdo nikoho nenutí se na to dívat, a pokud mě to nebaví nebo už se mi to nelíbí, tak to prostě přestanu sledovat. A ne že tady čtu po každým díle od těch samých lidí, že je to hrůza a že se na to nedá dívat. Tak se na to nedívejte, a běžte dělat něco užijtečnějšího, třeba napište vlastní comix nebo seriál na toto téma ;-)
Dnes ráno jsem se vzbudil a i když jsem vypadal po včerejšku trochu jako chodec jsem rád že jsem měl pravdu GLENN žije. Thank you, thank you, thank you......
#6355 DANGY: Tak alespoň za mě vítej v pekle s „inteligenty“ :o) Tak člověk se pozastavuje nad více věcmi. U černoprdelníka bych to jako šikanu nebral. Je v krizi prostě směšný jako každý věřící i v praxi a to to Rickova sabotáž měla asi ukázat. To jejich fanatické breptání jim nepomůže a jen se snaží uchytit, protože tam na něj každý kašle. Tara je drsňačka největší stejně jako ta trapka od Abrahama, ale moc mě to nepřekvapuje. Kdyby s ní něco nezamýšleli, tak to už má dávno za sebou.
Spíš se nějak nechytám u toho, že nikdo z naší skupiny (obyvazelé Alexandrie jsou nejspíš úmyslně za úplné lemply, zato se umí množit podle potřeby) není schopný dostat se k autu. Ta horda zase tak obrovská není a určitě není po celém obvodu. Když vznikla ulička jen při klepání se toho synáčka na laně, tak si uličky můžou dělat kdy se jim zachce i bez hluku kterého se Rick tak bojí. Přitom zvesela mlátí v oslabené části plotu do hřebíků že se to rozléhá všude. Pokud teda opomenu, že vodit stádo autem je fakt blbost :o)
sa pojebte aj s Glenom. scenaristicky nezaujimava postava. ta 13 rocna picka tam bola ovela viac zaujimavejsia v celej epizode, a ked sme uz pri tom tak ten cernoch Morgan, ci jak sa vola sa im vydaril az moc dobre je napisany, urcite ho nechaju zdechnut co najskor, a Rick bude moct zatlkat klince v pohode. jaj ze im tam padla veza na konci, to uz im ozaj dochadzaju napady a uz tahaju jak slize z cinskej polievky, no skoda toho, mali by sa vratit k hardcoru a nasadit tam armadu ktora akoze zazrakom prezila, a cele to tam zrovnat, inac takto to len zdochina cele a to uz niekolko sezon.
#6366 Matthew_Free: Podla mna uz bude len jedna epizoda a dalsia az vo februari..Aj imdb to tak ma
#6369 dameo: omlouvám se myslel jsem syn Jessie toho hňupa co jej učí střílet. Jinak Spencer z fotra a jeho dobrosrdečnosti má, proč by jinak sám sebe předkládal zombíkum jako piñatu:-D
#6376 czubka: To jsi vážně nepostřehla toho pupkatýho zombie, co sotva „oddychoval“ samou přežrasností a Rick ho posléze zabil? :D
#6388 czubka#6305 Batiatus: o čem to tady mluvíte? Lori přece zemřela při porodu, resp. kvůli císařskému řezu a Carl ji pak prostřelil hlavu aby se neproměnila a tim to skončilo… její tělo zůstalo v tý kotelně normálně, tam už se pak nikdo nevracel… o jakym sežrání zombiekem to tady mluvíte? :-D
#6377 Annie27 #6383 hoolio88#6374 Batiatus: Smečí pro všechnu svou opozici zkrácenou honest víceslovnou prací asi takto: baví mě univerzum WD, baví mě předloha, baví mě zombies, baví mě první řada seriálu, která měla mozek a nejsem spokojen s momentálním vývojem seriálu a jeho produkčních hodnot. Jsem tak trochu v tomhle konzerva, která brečí, jak to bylo dřív dobře a dneska to stojí za hovno. Seriál očumuju ze setrvačnosti a jen se divím. WD ano, seriál je až na uherské roční vyjímky, je teď nešťastnou magořinou, takže fuj. Ale vzhledem k tomu, že mají k sobě obě věci blízko, tak se jich masochisticky držím. Hanba mi.
#6385 Batiatus #6422 Hodooor#6370 ZvacA: Nič proti a ani si nemysli že to myslím zle ale mám pre teba jednu otázku a bol by som rád keby si mi na ňu úprimne odpovedal len odpoveďou ano alebo nie nechcem žiadne slohy len jedno slovnú odpoveď takže: BAVI TA TENTO SERIÁL?
#6375 ZvacAKdyž to Glenn přežil, tak doufám, že ho sejmnou ještě před pauzou a to už opravdu. Také by dál mohli sejmou Enid a Carl by konečně mohl přijít o oko.
#6371 TomProv: Čekal jsem kdy tu někdo začne exhibovat s trikolorou.. Dvouhodinová registrace a hned takové klišé? No fuj. :D
#6380 StardosSakra, ta padající věž v posledních vteřinách dílu. To se zase budou muset narychlo odstěhovat.
#6372 JaRaN#6364 Dusek: Tož Dušek, tak se toho svýho motta držím, ne, nečtu, nenervuju se, nerozčiluju, nenechám si praskat žilku a běžím dělat něco užitečnějšího, třeba se nad tímto opusem rozplývat a žít svůj život i nadále v pohodě. Tož vole, kde bychom to jinak byli.
#6374 Batiatus #6422 Hodooor#6366 Matthew_Free: Nemyslím si, že by ho sežrali, ale poku bude po fotříkovi (jak říkáš), tak to bude jedinĕ dobře, protože Spencerův otec Reg byl tím nejhodnĕjším z lidí z Alexandrie. SPOILER! Podle TSDF to bude Spencerova matka Deanna, koho sežerou.
#6378 Matthew_Free#6366 Matthew_Free: Nesezerou Spoiler my own Carol ho zachrani!!!
Teď jsem to dokoukal je to libový.
#6368 sudymaster #6369 dameo #6379 AmelinkaJestli jsem správně zaslechl na konci v mnou stažené verzi tak tam zvou na mid-season finaly s ukázkami hordy proudící do Alexandrie. V rozpisu epizod jsou ale na tento rok ještě 2 epizody. chci se jen zeptat jestli máte chybu vy nebo nás čeká jětě nějaký mezi díl o postavách mimo Alexandrii?
Vzkaz pro všechny, který seriál kritizujou, že je to hrozný, že se na to nedá dívat, že by to napsali lépe, že se postavy chovaní debilně, že je to vlastně celý blbost, tak pro vás mám jednu radu: Existuje také možnost, že se na to dívat vůbec nemusíte. Tím pádem se nebudete nervovat, rozčilovat, nepraskne Vám žilka a budete žít svůj život i nadále v pohodě! Nikdo nikoho nenutí se na to dívat, a pokud mě to nebaví nebo už se mi to nelíbí, tak to prostě přestanu sledovat. A ne že tady čtu po každým díle od těch samých lidí, že je to hrůza a že se na to nedá dívat. Tak se na to nedívejte, a běžte dělat něco užijtečnějšího, třeba napište vlastní comix nebo seriál na toto téma ;-)
#6370 ZvacA #6391 ori #6524 ZvacA#6362 sudymaster: Glenna začínam mať niak radšej než predtým :D
Dnes ráno jsem se vzbudil a i když jsem vypadal po včerejšku trochu jako chodec jsem rád že jsem měl pravdu GLENN žije. Thank you, thank you, thank you......
#6363 Batiatus#6355 DANGY: Tak alespoň za mě vítej v pekle s „inteligenty“ :o) Tak člověk se pozastavuje nad více věcmi. U černoprdelníka bych to jako šikanu nebral. Je v krizi prostě směšný jako každý věřící i v praxi a to to Rickova sabotáž měla asi ukázat. To jejich fanatické breptání jim nepomůže a jen se snaží uchytit, protože tam na něj každý kašle. Tara je drsňačka největší stejně jako ta trapka od Abrahama, ale moc mě to nepřekvapuje. Kdyby s ní něco nezamýšleli, tak to už má dávno za sebou.
Spíš se nějak nechytám u toho, že nikdo z naší skupiny (obyvazelé Alexandrie jsou nejspíš úmyslně za úplné lemply, zato se umí množit podle potřeby) není schopný dostat se k autu. Ta horda zase tak obrovská není a určitě není po celém obvodu. Když vznikla ulička jen při klepání se toho synáčka na laně, tak si uličky můžou dělat kdy se jim zachce i bez hluku kterého se Rick tak bojí. Přitom zvesela mlátí v oslabené části plotu do hřebíků že se to rozléhá všude. Pokud teda opomenu, že vodit stádo autem je fakt blbost :o)
sa pojebte aj s Glenom. scenaristicky nezaujimava postava. ta 13 rocna picka tam bola ovela viac zaujimavejsia v celej epizode, a ked sme uz pri tom tak ten cernoch Morgan, ci jak sa vola sa im vydaril az moc dobre je napisany, urcite ho nechaju zdechnut co najskor, a Rick bude moct zatlkat klince v pohode. jaj ze im tam padla veza na konci, to uz im ozaj dochadzaju napady a uz tahaju jak slize z cinskej polievky, no skoda toho, mali by sa vratit k hardcoru a nasadit tam armadu ktora akoze zazrakom prezila, a cele to tam zrovnat, inac takto to len zdochina cele a to uz niekolko sezon.