#6318 Batiatus: Pokud se to možná nestatne, tak bych to nezmiňoval vůbec. Dosavadní děj naznačuje, že se Ron pokusí zabít Karla… díky takovému spoilerům teď vím, že se mu to nepodaří a Karl příjde ,,jen" o oko…
#6312 raptor272001: Tak to záleží od uhla akým guľka pôjde. Kludne môže zasiahnuť oko a neprejsť mozgom. Ak pôjde strašne šikmo ta gulka z ľavej strany smerom k pravému oku tak gulka sa toho oka môže len šuchnúť a samozrejme že zasiahne potom aj lebku ale to môže prežiť.
Nechápu, že v této diskusi musí pořád někdo srovnávat seriál a komiks. Na to je snad založena samostatná diskuse!!!! O správném označování spoilerů ani nemluvě.....
#6308 Batiatus: no nevim, aby z toho nebyl dalsi glenn… Jak to chces udelat aby mu kulka vystrelila oko ale neprosla lebkou? moc se mi to nezná jestli prijde o oko (jakoze asi jo) tak spis pri nejake te rvacce
No a je to, žije :D Dle teorií, že mu netekla krev, že tam bylo pod popelnicí místo a pod … nj, rozumné argumenty…ale jak padali z téj popelnice tak padal hlavou dál od ní a když se pod ní skovával, tak se jen lehce pootočil a zalezl tam a taky, ti chodic kolem měli na něj solidní přístup, takže by jej mohli okusovat ve stejný moment jako Nicolase … takže pár chyb se našlo i zde, ale jeho záchrana byla docela přijatelná, a to nejsem jeho bůhví jaký fanoušek :) Ale napínali to ti tvůrci slušně …
Ron se bude chtít Rickovi pomstít a buď přes Carla a nebo rovnou na Rickovi, tak jako tak, to pro něj asi bude konečná …
Ten pád věže nemusí být nutně zlo, ona sama věž udělá barikádu, přes kterou se chodci nebudou dostávat nějak lehce, ale lidi, ti zlí, to budou mít s přístupem do Alexandie lehčí, bo aby znovu postavili onu zeď musí se zbavit věch chodců kolem, odstranit věž a znovu postavit zeď a to dá práci :)
Morgan mě s tou záchranou Vlka docela štve, ani bych se nedivil, kdyby ho Carol zapáchla sama …
#6303 JarinD: Keď Lori umrela tak ju ani nepochovali ani nespálili jej telo alebo niečo podobné a napriek tomu jej telo niekde záhadne zmizlo. Zrejme sa to snažili vysvetliť tak že si ju do seba celú napchal jeden chodec aj s kostrou čo je podľa mňa ten najväčší nezmysel tohto seriálu ako keby ti čo to vymysleli nemali logické myslenie.
Tak tvůrci nezklamali a totálně, tedy pro mě tuhle sérii zabili, po té kravině s Glennem počítám, že v příštím díle se jako clifhanger na konci dílu zjeví bezhlavý jezdec Hershel … Tím to mě dost zásadně zklamali a to už jsem si říkal, že větší hovadinu než vypaření Lori nemůžou vymyslet.
#6297 Batiatus: No když ne Glenn, tak snad aspoň Daryl. Protože kdyby umlátili třeba Abrahama, tak to asi nebude pro Ricka nic příjemnýho, ale zas dlouho s nima tahleta partička kolem něj neni, aby nějak speciálně jeho smrt prožíval…
#6318 Batiatus: Pokud se to možná nestatne, tak bych to nezmiňoval vůbec. Dosavadní děj naznačuje, že se Ron pokusí zabít Karla… díky takovému spoilerům teď vím, že se mu to nepodaří a Karl příjde ,,jen" o oko…
#6322 ModroOčko25 #6323 Batiatus #6324 BatiatusDeletest pretože sa to možno nestane.
#6319 deletest#6315 Batiatus: Proč to není označené jako spoiler?
#6315 Batiatus: alebo z pravej strany k pravému oku záleží ako si to predstavíš.
#6312 raptor272001: Tak to záleží od uhla akým guľka pôjde. Kludne môže zasiahnuť oko a neprejsť mozgom. Ak pôjde strašne šikmo ta gulka z ľavej strany smerom k pravému oku tak gulka sa toho oka môže len šuchnúť a samozrejme že zasiahne potom aj lebku ale to môže prežiť.
#6316 Batiatus #6317 deletestjinak celkove mi ted Glennuv unik prijde celkem v poho ale cely to kazi to ze z kontejneru spadl tak ze by mel mit nohy u kontejneru
Nechápu, že v této diskusi musí pořád někdo srovnávat seriál a komiks. Na to je snad založena samostatná diskuse!!!! O správném označování spoilerů ani nemluvě.....
#6308 Batiatus: no nevim, aby z toho nebyl dalsi glenn… Jak to chces udelat aby mu kulka vystrelila oko ale neprosla lebkou? moc se mi to nezná jestli prijde o oko (jakoze asi jo) tak spis pri nejake te rvacce
#6315 Batiatus#6310 kezir89: Tak jsem se unáhlil s tou barikádou,viz promo na další díl :D https://www.youtube.com/watch?…
No a je to, žije :D Dle teorií, že mu netekla krev, že tam bylo pod popelnicí místo a pod … nj, rozumné argumenty…ale jak padali z téj popelnice tak padal hlavou dál od ní a když se pod ní skovával, tak se jen lehce pootočil a zalezl tam a taky, ti chodic kolem měli na něj solidní přístup, takže by jej mohli okusovat ve stejný moment jako Nicolase … takže pár chyb se našlo i zde, ale jeho záchrana byla docela přijatelná, a to nejsem jeho bůhví jaký fanoušek :) Ale napínali to ti tvůrci slušně …
Ron se bude chtít Rickovi pomstít a buď přes Carla a nebo rovnou na Rickovi, tak jako tak, to pro něj asi bude konečná …
Ten pád věže nemusí být nutně zlo, ona sama věž udělá barikádu, přes kterou se chodci nebudou dostávat nějak lehce, ale lidi, ti zlí, to budou mít s přístupem do Alexandie lehčí, bo aby znovu postavili onu zeď musí se zbavit věch chodců kolem, odstranit věž a znovu postavit zeď a to dá práci :)
Morgan mě s tou záchranou Vlka docela štve, ani bych se nedivil, kdyby ho Carol zapáchla sama …
#6311 kezir89Tento díl bych shrnul jednou větou: Děkuji za nic. :D
#6306 Rick21: Myslím že Ron na neho vystrelí a náboj sa aspoň šuchne Carlova oka. Fuj to musí byť bolesť.
#6312 raptor272001Ron bude chciet zastrelit Ricka a Carl chce pomoct svojmu otcovi a Ron ho streli do oka a Michonne hned zabije Rona.
Taky si myslíte že v mid season finale se Ron pokusí zabít Carla :D a budou se prát :D a cárl při tom přijde o oko? :D
#6308 Batiatus#6303 JarinD: Keď Lori umrela tak ju ani nepochovali ani nespálili jej telo alebo niečo podobné a napriek tomu jej telo niekde záhadne zmizlo. Zrejme sa to snažili vysvetliť tak že si ju do seba celú napchal jeden chodec aj s kostrou čo je podľa mňa ten najväčší nezmysel tohto seriálu ako keby ti čo to vymysleli nemali logické myslenie.
#6376 czubka#6303 JarinD: že 1 zombik zjedol komplet cele telo lori aj z kostami a lebkou
#6302 chachar: Jaký vypaření Lori?
#6304 k_ub0 #6305 BatiatusTak tvůrci nezklamali a totálně, tedy pro mě tuhle sérii zabili, po té kravině s Glennem počítám, že v příštím díle se jako clifhanger na konci dílu zjeví bezhlavý jezdec Hershel … Tím to mě dost zásadně zklamali a to už jsem si říkal, že větší hovadinu než vypaření Lori nemůžou vymyslet.
#6303 JarinD#6299 JaRaN: Ani nie. Spomínam len tie najzakadenejšie body ktoré v seriály musia byť, nevytahujem každý najmenší Detail.
#6297 Batiatus: No když ne Glenn, tak snad aspoň Daryl. Protože kdyby umlátili třeba Abrahama, tak to asi nebude pro Ricka nic příjemnýho, ale zas dlouho s nima tahleta partička kolem něj neni, aby nějak speciálně jeho smrt prožíval…