#6297 Batiatus: Souhlasím, mělo by to grády, otázka jestli si na to tvůrci troufnou.. Nicméně v komiksu znamenal Glenn pro Ricka něco jako v seriálu Daryl.. Jsem opravdu zvědav.
#6296 hoolio88: Prečo by mal práve Glenn skončiť pod Lucillou ? Lebo to tak bolo v komixe ? Ako keby Heshel, Lori, Tyresse, Dale, Shane atd. mali v seriály rovnaké osudy. Šok to bude aj keď pod Lucillou skončí Daryl alebo iná obľúbená postava. Niekde som čítal že v komixe kôli tomu že Maggie videla smrť Glenna sa stala vodkyňou niakej komunity. Kebyže v seriály zomrel Daryl ako Glenn v komixe tak potom by sa vodkyňou mohla stať Carol keďže ma s Darylom dosť blízky vzťah a myslím že každý divák by chcel radšej Carol než Maggie. Navyše Daryl je Rickovy ako brat tak potom keď by videl ako mu pred očami umiera takto blízky človek rukou niakeho kokota a on by stým nemohol nič urobiť tak by bol pekne nasraty a chcel by pomstu takže by to bol dobrý zvrat a pretoto si Darylovu smrť prajem takúto.
Já hlavně nechápu, proč by Glenn měl do budoucna přežít. Kvůli tomu, že Maggie čeká dítě? Proboha, dámy, tohle neni romantickej film s happy-endem. Nikomu nepřeju nic zlýho, koneckonců je to docela sympatickej člověk. Ale v zájmu seriálu na konci série čekám rozmlácenou Glennovu hlavu baseballovou pálkou na sra*ky s tim, že Maggie po shlédnutí týhletý hrůzostrašný scény potratí. Na tomhle sériálu mě totiž právě nejvíc berou šokující scény – Shaneovo obětování Otise, Noahova brutální smrt atd.
no, dneska se mi to líbilo, více zvratů v jednom díle, hned jak jsem viděl ten začátek, jsem si říkal – a je to tady a skákal na židli, pak když chodili kolem té zdi, tak jsem si říkal, omg ono se to někde posere.. a přesně to se stalo, ted bude frmol a asi odchod jinam, jak padne zed, to se nedá udržet. Nebyly tam super akční dlouhé akce a přesto díl udržel napětí, je vidět, že to jde, když se chce … jen tak dál… příště se asi máme na co těšit…
:D:D:D Už to začíná. Já třeba nic z toho co sem teď sypeš netvrdil.. Jen jsem zapojil zdravý rozum a donutil se přemýšlet o dané a opravdu pro něj (s jeho pohyblivostí) snadnou situací. Spíš bych byl překvapený, kdyby to nepřežil, když nám opravdoví scénáristi (ne ten s S ;o) nabídli tolik možností. Měl jsem výhodu oproti těm co třeba Glenna nesnášejí kteří prostě chtěli to své. Navíc ostatní nudný děj tomu nenasvědčoval. A to tvé finále o kontejneru co si můžou tahat – snad je jasné že když pod něj zaleze, tak odtáhnou pryč když ho nevidí..Reagují jen na to co vidí a slyší. Celé stádo bylo v pohybu. Proto z jeho přežití nedělejte takovou vědu lidi..
Tak ten malej zmrd žije, příšerné… A nejvíc mne sere, že maj pravdu ti co to tvrdili, kvuli tomu že mu netekla krev z toho jednoho konkretniho mista, kvuli tomu že ve vzduchu hodil trojitýho odpíchlýho Rittbergra, že sice řval, ale ne tolik jako by řvar kdyby ty střeva žrali opravdu jemu atd… Tímhle se ten seriál neskutečně shodil, nejen že děla kkty ze všech diváků, ale i ze scenáristů. Protože tim že se zachránil jen dokázal, že celá zomboňská apocalypsa je blbost, neboť stačí aby každej člověk si sebou tahal kontejner pod kterej si vleze a je nesmrtelnej. Teď už je i to Z Nation reálnější…
A teď si představ, kdyby jim hrklo v kuli a zabili ho až teď, když se x lidem (neříkám všem) ulevilo.. To by nečekal nikdo. To by byl zvrat..Asi takový, jako kdyby se třeba ukázalo, že je Daryl gay.. Klid fanynky a fandové – to je jen příklad :o)
To je děs, že se u WD stalo kecání klasické, ale bohužel je to fakt. Za mě je fajn, že Glenna nenechali otevřeného do té své pauzy. A propo – jistě se to někde probíralo, ale uniklo mi to. Proč je pokaždé ta pauza?
#6278 georgezz: Souhlasím… dobrý odhad, já byla taky přesvědčená že je po něm. No, nahráli to výborně, pokud chtěli, aby o tom lidi spekulovali. Dobrý tah!
Hmmmm..... já jsem Vám to říkal!!! :D:D A hlavně že tady pán scénárista s velkým S a jiní stejného ražení nás přesvědčovali o opaku a jak jsme blbý :D:D
Pořád ty vaše komixy..Dělate si v tom hokej sami i všem ostatním.
#6301 Batiatus#6297 Batiatus: Souhlasím, mělo by to grády, otázka jestli si na to tvůrci troufnou.. Nicméně v komiksu znamenal Glenn pro Ricka něco jako v seriálu Daryl.. Jsem opravdu zvědav.
#6296 hoolio88: Prečo by mal práve Glenn skončiť pod Lucillou ? Lebo to tak bolo v komixe ? Ako keby Heshel, Lori, Tyresse, Dale, Shane atd. mali v seriály rovnaké osudy. Šok to bude aj keď pod Lucillou skončí Daryl alebo iná obľúbená postava. Niekde som čítal že v komixe kôli tomu že Maggie videla smrť Glenna sa stala vodkyňou niakej komunity. Kebyže v seriály zomrel Daryl ako Glenn v komixe tak potom by sa vodkyňou mohla stať Carol keďže ma s Darylom dosť blízky vzťah a myslím že každý divák by chcel radšej Carol než Maggie. Navyše Daryl je Rickovy ako brat tak potom keď by videl ako mu pred očami umiera takto blízky človek rukou niakeho kokota a on by stým nemohol nič urobiť tak by bol pekne nasraty a chcel by pomstu takže by to bol dobrý zvrat a pretoto si Darylovu smrť prajem takúto.
#6298 Cermb0 #6300 hoolio88Já hlavně nechápu, proč by Glenn měl do budoucna přežít. Kvůli tomu, že Maggie čeká dítě? Proboha, dámy, tohle neni romantickej film s happy-endem. Nikomu nepřeju nic zlýho, koneckonců je to docela sympatickej člověk. Ale v zájmu seriálu na konci série čekám rozmlácenou Glennovu hlavu baseballovou pálkou na sra*ky s tim, že Maggie po shlédnutí týhletý hrůzostrašný scény potratí. Na tomhle sériálu mě totiž právě nejvíc berou šokující scény – Shaneovo obětování Otise, Noahova brutální smrt atd.
#6297 BatiatusKam by chodili proboha? Opraví se a jedou dál.
no, dneska se mi to líbilo, více zvratů v jednom díle, hned jak jsem viděl ten začátek, jsem si říkal – a je to tady a skákal na židli, pak když chodili kolem té zdi, tak jsem si říkal, omg ono se to někde posere.. a přesně to se stalo, ted bude frmol a asi odchod jinam, jak padne zed, to se nedá udržet. Nebyly tam super akční dlouhé akce a přesto díl udržel napětí, je vidět, že to jde, když se chce … jen tak dál… příště se asi máme na co těšit…
:D :D :D Už to začíná. Já třeba nic z toho co sem teď sypeš netvrdil.. Jen jsem zapojil zdravý rozum a donutil se přemýšlet o dané a opravdu pro něj (s jeho pohyblivostí) snadnou situací. Spíš bych byl překvapený, kdyby to nepřežil, když nám opravdoví scénáristi (ne ten s S ;o) nabídli tolik možností. Měl jsem výhodu oproti těm co třeba Glenna nesnášejí kteří prostě chtěli to své. Navíc ostatní nudný děj tomu nenasvědčoval. A to tvé finále o kontejneru co si můžou tahat – snad je jasné že když pod něj zaleze, tak odtáhnou pryč když ho nevidí..Reagují jen na to co vidí a slyší. Celé stádo bylo v pohybu. Proto z jeho přežití nedělejte takovou vědu lidi..
Tak ten malej zmrd žije, příšerné… A nejvíc mne sere, že maj pravdu ti co to tvrdili, kvuli tomu že mu netekla krev z toho jednoho konkretniho mista, kvuli tomu že ve vzduchu hodil trojitýho odpíchlýho Rittbergra, že sice řval, ale ne tolik jako by řvar kdyby ty střeva žrali opravdu jemu atd… Tímhle se ten seriál neskutečně shodil, nejen že děla kkty ze všech diváků, ale i ze scenáristů. Protože tim že se zachránil jen dokázal, že celá zomboňská apocalypsa je blbost, neboť stačí aby každej člověk si sebou tahal kontejner pod kterej si vleze a je nesmrtelnej. Teď už je i to Z Nation reálnější…
já to řikal :D
Nech umrie radšej Daryláč…meh
No, on stejně podle mě na konci sezóny umře.
A teď si představ, kdyby jim hrklo v kuli a zabili ho až teď, když se x lidem (neříkám všem) ulevilo.. To by nečekal nikdo. To by byl zvrat..Asi takový, jako kdyby se třeba ukázalo, že je Daryl gay.. Klid fanynky a fandové – to je jen příklad :o)
Zatiaľ všetci dávajú plné hodnotenie som zvedavý čo v tom diely bude
Glenn žije? Joooooo aj keď som to síce čakal ale predsa je to len iné keď je to viac než jasné :)
To je děs, že se u WD stalo kecání klasické, ale bohužel je to fakt. Za mě je fajn, že Glenna nenechali otevřeného do té své pauzy. A propo – jistě se to někde probíralo, ale uniklo mi to. Proč je pokaždé ta pauza?
#6278 georgezz: Souhlasím… dobrý odhad, já byla taky přesvědčená že je po něm. No, nahráli to výborně, pokud chtěli, aby o tom lidi spekulovali. Dobrý tah!
Díl to byl takový klasický, plný rozhovorů, za mě OK!
#6281 Xavik: Vydrž..jsou ve školách a hned jak dorazí, tak se začnou rozčilovat jaká to je blbost a nesmysl.
Haha, tak kde jste vy pašáci, co jste tvrdili, že je Glenn mrtvej? :D
#6282 JaRaNHmmmm..... já jsem Vám to říkal!!! :D :D A hlavně že tady pán scénárista s velkým S a jiní stejného ražení nás přesvědčovali o opaku a jak jsme blbý :D :D