Daryl prostě zemře. Už i tvůrci připravují diváky na tady tohle, sice nepřímo, ale připravují. Všichni ví, že Daryl byl/je nejoblíbenější postava, proto mu tvůrci pomaličku začali ubírat čas na plátně, poté mu vymazali veškerou akci (kvůli tomu ho máme rádi) a udělali z něj obyčejnou postavičku, bez výrazných akcí, která je tam už „navíc“. Tvůrci to udělali chytře a neodpravili ho jen tak, což by bylo sice mnohem lepší, ale to by si proti sobě poštvali diváky. Takhle ho postupně vymazali, přidali na akčnosti jiným postavám, přidali i úplně nové postavy, tak to nebude zase tak bolet.
#6265 belf: Protože z jedné takové „bezpečné“ komunity právě utíkali, tak si to asi nechtěli zopakovat. A vyhodnotili si že lepší motorka a kuše v hrsti než nějaká komunita na střeše, oni nemůžou vědět co je Daryl a spol zač – holt nečetli komiks a nekoukali prvních 5 sezón :) Ale pochopil jsem to tak, že se tam nevracejí ale jdou si po svých.
The voice coming over the radio at the end of ‚Always Accountable‘ is none other than Eugene! As the walkers flood the safe zone in the mid season finale, Eugene radios for HELP!
#6263 Batiatus: Buď to bude jako v komiksu, nebo čeká Lucille na Abrahama. To je sice sympaťák, celkem oblíbená postava, ale fanynky by se kvůli jeho smrti na TWD dívat nepřestaly…
Může mi prosím někdo vysvětlit proč se ti dva po zjištění že je někde bezpečná komunita lidí žijící v uvozovkách život jako před katastrofou rozhodli otočit o 180° sebrat daryloj motorku, kuši a jet k tý sektě nebo komu ??
#6262 Stardos: ! Díky, snáď to bude Daryl. Abraháma mam radšej a navyše mi to pripadá že je v seriály len chvíľku, podľa mňa si zaslúži viac priestoru a nie Daryl ktorý je už vyšťavený. Teraz tréba vyšťaviť Abraháma :D
Som v škole a chcel by som sa spýtať či to dnes bude dobrý diel :D
Holy shit, tak ohledně Glenna jste tady napsali hodně pravdy!!! Dobrý odhad lidi! Já osobně myslel že je mrtvý!
#6284 charly23#6275 Stardos: what ?
GLEEEEN IIIISSSSS…
ALIIIIIVEEE
https://m.facebook.com/photo.php?… Fotky už lítají :)
#6277 Batiatus7 epizoda skončí tak že padne vež na steny čo zapríčiní vstup chodcom dnu.
#6272 yo_mam_so_fat:
Je to možné a pravdepodobne ho zabije Negan
Daryl prostě zemře. Už i tvůrci připravují diváky na tady tohle, sice nepřímo, ale připravují. Všichni ví, že Daryl byl/je nejoblíbenější postava, proto mu tvůrci pomaličku začali ubírat čas na plátně, poté mu vymazali veškerou akci (kvůli tomu ho máme rádi) a udělali z něj obyčejnou postavičku, bez výrazných akcí, která je tam už „navíc“. Tvůrci to udělali chytře a neodpravili ho jen tak, což by bylo sice mnohem lepší, ale to by si proti sobě poštvali diváky. Takhle ho postupně vymazali, přidali na akčnosti jiným postavám, přidali i úplně nové postavy, tak to nebude zase tak bolet.
#6273 ModroOčko25#6265 belf: Protože z jedné takové „bezpečné“ komunity právě utíkali, tak si to asi nechtěli zopakovat. A vyhodnotili si že lepší motorka a kuše v hrsti než nějaká komunita na střeše, oni nemůžou vědět co je Daryl a spol zač – holt nečetli komiks a nekoukali prvních 5 sezón :) Ale pochopil jsem to tak, že se tam nevracejí ale jdou si po svých.
#6269 ori: Príde mi zvláštny výber herca ale dúfam že jedného dňa z mením názor.
AMC oficiálne potvrdila (tak nehovorte že je to spoiler) že blonďák v minulej epizóde bol Dwight.
#6270 BatiatusThe voice coming over the radio at the end of ‚Always Accountable‘ is none other than Eugene! As the walkers flood the safe zone in the mid season finale, Eugene radios for HELP!
#6266 hoolio88: alebo možno to bude niekto úplne iný :D
#6263 Batiatus: Buď to bude jako v komiksu, nebo čeká Lucille na Abrahama. To je sice sympaťák, celkem oblíbená postava, ale fanynky by se kvůli jeho smrti na TWD dívat nepřestaly…
#6267 BatiatusMůže mi prosím někdo vysvětlit proč se ti dva po zjištění že je někde bezpečná komunita lidí žijící v uvozovkách život jako před katastrofou rozhodli otočit o 180° sebrat daryloj motorku, kuši a jet k tý sektě nebo komu ??
#6271 Hodooor#6263 Batiatus: oh my god. Moja chyba ospravedlňujem sa.
#6262 Stardos: ! Díky, snáď to bude Daryl. Abraháma mam radšej a navyše mi to pripadá že je v seriály len chvíľku, podľa mňa si zaslúži viac priestoru a nie Daryl ktorý je už vyšťavený. Teraz tréba vyšťaviť Abraháma :D
#6264 Batiatus #6266 hoolio88#6260 Batiatus:
O tom vím,dokonce uniklo i video,oběť vidět nebyla.Ale Negan při tom co jsem slyšel kouřil,je možné tedy,že vzal Daryla nebo Abrahama
#6263 Batiatus#6260 Batiatus:mám na mysli rovnaký n. ako v komixe
#6259 Stardos:
Že vraj bolo vidno na natáčaní rovnaký nástup Negana. Nevieš náhodou koho umláti Luccilou ?
#6261 Batiatus #6262 Stardos