#6239 k_ub0: Bylo to dobrý. Ale pro většinu casual diváků jako jste tady většina ala „akce akce akce“ (co jsem měl možnost se za posledních pár dní tady dočíst) to musí být mor :D On ten film tak trochu postrádá někde jinde.
#6242 k_ub0: jako nebylo to úplně špatné. Jak říkám, zajímavé prostředí. Zombíci tam nebyli. To byli nějací nakažení lidé, kteří pak zmutovali v nějaká monstra. Nebylo tam vysvětleno, jak nastala ta zima. Po většinu bylo jen nudné kecání a pořádný nářez byl až ke konci, leč ušel :)
Přátelé, nerad narušuji diskuzí něčím co sem nepatří ale nemůžu si to odpustit. Kdysi jsme tu řešili jak je náročné natáčet, pak jsem zde sdílel moji první tvorbu. To ovšem byla pohádka plná nedokonalostí, teď přicházím s novým projektem. Mé mistrovské dílo. Budu vděčný, když tomu věnujete svůj čas a dáte mi nějakou zpětnou vazbu :) Kdyby se vám to moc líbilo, můžete sdílet :)
Kamarád z diskuze Jackie si tam střihnul hlavní roli :)
Herec Mileye (Mikey=Nicholasův syn) potvrdil,že je Mikey naživu,pouze chybí.Nevím,ale jak to s tím chyběním myslí,chtěl bych ho vidět,Glenn by se o něj mohl starat pokud by přežil.
#6248 Wildshreen: Podľa mňa Shiva aj tak v seriály nebude lebo by to bolo nebezpečné pre hercov, štáb atd. Mohla by byť v klietke ale to by tam bola potom zbytočná. Jasné že by mohli používať na natáčanie skroteného tigra, ale aj tak si nemyslím že by to riskovali. Potom ďalej neviem načo by bol v seriály potrebný a tak by to bola len záťaž. Ale nehodlám si tvrdiť či v seriály bude alebo nie ja len tak diskutujem :D všetko ukáže čas.
Díl se mi líbil…Mě zase napadlo,že ten plot v Alexandrii prdnul a Rick nebo někdo zoufalý z Alexandrie volal vysílačkou o pomoc…Rick tam přece říkal že se Daryl,Saša a Abraham brzo vrátí a chodce určitě odlákají…Já chci věřit tomu že je Glen mrtvý,ale ty argumenty tady mě akorát nahlodávají :)
#6240 Moor8: No zamna to bol celkom slušny film zombici v zimnej apokalypse je zaujimave a navyše to bol europsky film a bol extremne nizkorozpočtovy bolo to vidiet na CGI efektoch Post-apokalyptického sveta ale ked všetko zhrniem tak to bol celkom slušny film ku ktoremu sa rad zase o par rokov vratim kedze zombie filmov je malo ešte ze máme Náš Walking dead :) ale tak celkovo som videl aj horšie filmy z 10× nasobnymi nakladmi a vyšším hodnotenim takze premna celkom slušny snezny zombi filmik :D
Spoiler na další epizodu
Glenn žije a dostal se pod popelnico a počkal dokud zbytek neodejde.Po té ho najde Enid.Ovšem nedozvíme se zda Help řekl on či ne.
#6260 Batiatus#6257 Kafka Tamura:
Pokud finále 6.série skončí Neganem což je pravděpodobné,tak Ezekiela se dočkáme v dálší sérii a ještě v první polovině
#6245 Stardos: V které řadě cca bysme se podle tvého názoru a výpočtů mohli takových věcí asi tak dočkat?
#6258 Stardos#6239 k_ub0: Bylo to dobrý. Ale pro většinu casual diváků jako jste tady většina ala „akce akce akce“ (co jsem měl možnost se za posledních pár dní tady dočíst) to musí být mor :D On ten film tak trochu postrádá někde jinde.
#6253 Cermb0: Tak tak, snad vás to bude bavit. Actim tam jako Brad Pitt!
#6242 k_ub0: jako nebylo to úplně špatné. Jak říkám, zajímavé prostředí. Zombíci tam nebyli. To byli nějací nakažení lidé, kteří pak zmutovali v nějaká monstra. Nebylo tam vysvětleno, jak nastala ta zima. Po většinu bylo jen nudné kecání a pořádný nářez byl až ke konci, leč ušel :)
Přátelé, nerad narušuji diskuzí něčím co sem nepatří ale nemůžu si to odpustit. Kdysi jsme tu řešili jak je náročné natáčet, pak jsem zde sdílel moji první tvorbu. To ovšem byla pohádka plná nedokonalostí, teď přicházím s novým projektem. Mé mistrovské dílo. Budu vděčný, když tomu věnujete svůj čas a dáte mi nějakou zpětnou vazbu :) Kdyby se vám to moc líbilo, můžete sdílet :)
Kamarád z diskuze Jackie si tam střihnul hlavní roli :)
https://www.youtube.com/watch?…
Přeji příjemnou zábavu.
#6255 JackIsBestHerec Mileye (Mikey=Nicholasův syn) potvrdil,že je Mikey naživu,pouze chybí.Nevím,ale jak to s tím chyběním myslí,chtěl bych ho vidět,Glenn by se o něj mohl starat pokud by přežil.
#6248 Wildshreen: Čím ti přesně spoileruju? Napsal jsem kdo to je,žádný podrobný popis a jejich děj ;)
#6248 Wildshreen: Podľa mňa Shiva aj tak v seriály nebude lebo by to bolo nebezpečné pre hercov, štáb atd. Mohla by byť v klietke ale to by tam bola potom zbytočná. Jasné že by mohli používať na natáčanie skroteného tigra, ale aj tak si nemyslím že by to riskovali. Potom ďalej neviem načo by bol v seriály potrebný a tak by to bola len záťaž. Ale nehodlám si tvrdiť či v seriály bude alebo nie ja len tak diskutujem :D všetko ukáže čas.
#6248 Wildshreen: to jako tomu veřiš ze ho daj i do serialu podle me ne ale zase cumel bych kdyz jo
#6245 Stardos: dik za info, trochu velka kočka
#6245 Stardos: Díky… hlavně že tady nemáme psát spoilery z komiksů -_-
#6249 ViCtorr #6250 Batiatus #6251 Stardos#6246 JaRaN: To platí skôr pre teba :)
#6239 k_ub0: Dík za tip, už to tlačím na disk.
A ty se Batiatusi nerozčiluj, nebo ti praskne žilka a nedožiješ se „zmrtvýchvstání“ Glena a tvá smrt bude porom zbytečná ;o)
#6247 Batiatus#6244 ViCtorr: Ano je,Shiva se jmenuje.Je to mazlík Ezekiela který vede komunitu zvabé králoství.
#6248 Wildshreen #6249 ViCtorr #6257 Kafka TamuraAhoj je pravda ze v komiksu je i tygr (zvíře ne postava)
#6245 StardosDíl se mi líbil…Mě zase napadlo,že ten plot v Alexandrii prdnul a Rick nebo někdo zoufalý z Alexandrie volal vysílačkou o pomoc…Rick tam přece říkal že se Daryl,Saša a Abraham brzo vrátí a chodce určitě odlákají…Já chci věřit tomu že je Glen mrtvý,ale ty argumenty tady mě akorát nahlodávají :)
#6240 Moor8: No zamna to bol celkom slušny film zombici v zimnej apokalypse je zaujimave a navyše to bol europsky film a bol extremne nizkorozpočtovy bolo to vidiet na CGI efektoch Post-apokalyptického sveta ale ked všetko zhrniem tak to bol celkom slušny film ku ktoremu sa rad zase o par rokov vratim kedze zombie filmov je malo ešte ze máme Náš Walking dead :) ale tak celkovo som videl aj horšie filmy z 10× nasobnymi nakladmi a vyšším hodnotenim takze premna celkom slušny snezny zombi filmik :D
#6254 Moor8#6237 Stardos: Narážaš na mňa ?
#6239 k_ub0: Já a za mě tak průměr. Moc keců, málo akce, ale pěkné prostředí.
#6242 k_ub0