Jinak co se týče smrti Glenna, tak si přeji, aby byl na živu. Podle toho, co jsme viděli, to vypadá, že spíše nepřežil, ale nemáme dostatek důkazů, abych mohli 100% rozhodnout.
Jinak někdo nahrál video s Neganem a Lucille s kterou někoho mlátí a směřoval do země.Zároveň kouřil.AMC si již nárokuje práva,možná to někdo stačil zálohovat. O oběti Negana bych chtěl v blízké době udělat teorii,udělám to statisticky a podle všeho jak udělal ten výběr v komiksu.
Nový díl byl tak průměr. Zase spousta stupidních keců, ach jo…Opět nic o Glenovi a jak to vypadá, tak se toho nedočkáme ani v příští epizodě. nejspíš se to rozlouskne až po zimní pauze.
#6231 JaRaN: a už si daj prosím ťa niečo na ukludnenie. To tvoje rýpanie už prekračuje hranice a to ti ani nič provokatívne nepíšem teda okrem toho posledného príspevku.
#6231 JaRaN: Ty si vôl. Nepísal som že je jasné že zomrel len že je kravina aby to prežil, poprípade že by to v skutočnosti prežiť nemohol. Takže na pochopenie ja viem, sorry.
#6227 Batiatus: Cože????!! V diskuzi k Upoutávce k epizodě Always Accouttable se silně biješ v prsa, děsně (podle mě nesmyslně a do detailů) argumentuješ, všechno víš nejlíp a povykuješ, že nepřežil a jak je to aby přežil „nezmysel, blbosť a kravina“ A teď: Áno je jasné že žije..plus ten zbytek.. Za pár dnů se tu dočtu, že jsi si to vždycky myslel..
Mohli by to spraviť jak s Beth…Glenna by niekto najskôr zachránil, všetci by sa tešili (najmä niektorí diváci) a hneď by ho niekto rozšlahal (vieme kto :-). A najlepšie v dvojbalení aj s Darylom. To by bolo WTF, viac ako pri červenej svadbe v GoT…
#6228 ori: Norman tiež vraj urobil to že dal na net polku tela koňa spojené z druhou polkou svojho tela a povedal fanúšikom že v budúcej epizóde bude na pol kôň a na pol človek takže ja by som mu v ničom neveril.
#6226 Majda528: Áno to je jasné že žije. Ak by ho chceli zabiť tak by mu dali poriadnu smrť pri ktorej by bolo jasne vidieť že zomrel a hneď by sa dozvedela o jeho smrti skupina ako to už je od začiatku tohto seriálu.
#6212 Batiatus: taky mě to napadlo že chtěl být potichu před chodci aby ho neslyšeli :D tak uvidíme snad v příští epizodě :D ale kdyby byl glenn mrtvý tak by to podle mě takhle nenatahovali:)
ja si myslim ze to byl Glenn cetl jsem tady od nekoho spoiler k poslednimu dilu (s06e06) a tam bylo vcelku presne vypsany co se v tom dile stane a spoiler koncil tim ze se z vysilacky ozve Glenn se slovem HELP. Myslim ze kdyz uz tam bylo presne napsany co se stane spravne bude i to ze help patřilo Glennovi
Podľa mňa ten blonďák bol Dwight, aspoň tí chlapi boli určite Spasitelia, boli tam narážky na výmenu, dary, zaplatenie a tak, alebo keď mu usekli ruku, že „rozchoď to“. Blonďáka unesie Negan, spáli mu tvár, a ukáže sa na konci série aj s Darylovou kušou. Navyše sa tá jeho žena volasa Sherry (?) ako v komikse. A tiež nebolo jasne vidieť, že je zlý, tak ako aj komiksový Diwght. A ten koniec, ak to bol Hlen, tak ma sklamali.
Nevím proč si část diváků, co si myslí že Glen přežije tak často myslí, že ho musí někdo zachránit. Já si myslím taky že žije, ale nenapadlo mě to ani jednou. Protože z toho se mohl dostat úplně sám a ani ne moc složitě.
Já přihodim jinou teorii. Ten hlas nebyl Glenn, ale Ježíš, kterej zachránil Glenna (co já vim, třeba byl tak vyčerpanej nebo omdlel, že nemohl volat sám), ale nemůžou se z toho obklíčení zombíků dostat svépomocí, tak volaj o pomoc.
#6220 StrejdaCZ: Určite to bol Glenn len ma napadá že ked mu nezobrali vysielačku tak prečo ked sa vracal s tým autom nekontaktoval sashu a abrahama ale len tak zastavil
videl z vás niekto novy zombie film Zánik/Extinction 2015 ?
#6240 Moor8 #6246 JaRaN #6256 Kafka Tamura#6237 Stardos: Díky za informaci :)
Jinak co se týče smrti Glenna, tak si přeji, aby byl na živu. Podle toho, co jsme viděli, to vypadá, že spíše nepřežil, ale nemáme dostatek důkazů, abych mohli 100% rozhodnout.
#6231 JaRaN: Říkal jsem,že ti kteří na jeho smrti trvají budou později tvrdit jak si mysleli,že žije
#6236 Moor8:
Dle spoilerů již v této epizodě se to dozvíme
Jinak někdo nahrál video s Neganem a Lucille s kterou někoho mlátí a směřoval do země.Zároveň kouřil.AMC si již nárokuje práva,možná to někdo stačil zálohovat. O oběti Negana bych chtěl v blízké době udělat teorii,udělám to statisticky a podle všeho jak udělal ten výběr v komiksu.
#6238 Moor8 #6241 BatiatusNový díl byl tak průměr. Zase spousta stupidních keců, ach jo…Opět nic o Glenovi a jak to vypadá, tak se toho nedočkáme ani v příští epizodě. nejspíš se to rozlouskne až po zimní pauze.
#6237 StardosSpoilerová fotka z ďalších epizód, aj keď dúfam, že to len odchádzal domov po tej časti. https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/…087520_n.jpg?…
#6231 JaRaN: a už si daj prosím ťa niečo na ukludnenie. To tvoje rýpanie už prekračuje hranice a to ti ani nič provokatívne nepíšem teda okrem toho posledného príspevku.
#6232 Batiatus: * nie takže ale ťažké
#6231 JaRaN: Ty si vôl. Nepísal som že je jasné že zomrel len že je kravina aby to prežil, poprípade že by to v skutočnosti prežiť nemohol. Takže na pochopenie ja viem, sorry.
#6233 Batiatus#6227 Batiatus: Cože????!! V diskuzi k Upoutávce k epizodě Always Accouttable se silně biješ v prsa, děsně (podle mě nesmyslně a do detailů) argumentuješ, všechno víš nejlíp a povykuješ, že nepřežil a jak je to aby přežil „nezmysel, blbosť a kravina“ A teď: Áno je jasné že žije..plus ten zbytek.. Za pár dnů se tu dočtu, že jsi si to vždycky myslel..
#6232 Batiatus #6234 Batiatus #6237 StardosMohli by to spraviť jak s Beth…Glenna by niekto najskôr zachránil, všetci by sa tešili (najmä niektorí diváci) a hneď by ho niekto rozšlahal (vieme kto :-). A najlepšie v dvojbalení aj s Darylom. To by bolo WTF, viac ako pri červenej svadbe v GoT…
#6228 ori: Norman tiež vraj urobil to že dal na net polku tela koňa spojené z druhou polkou svojho tela a povedal fanúšikom že v budúcej epizóde bude na pol kôň a na pol človek takže ja by som mu v ničom neveril.
K tomu, že Norman Reedus hovorí, že to nie je Glenn len to, že Chad Coleman tiež hovoril, že toho chlapa v chatrči zabil.
#6229 Batiatus#6226 Majda528: Áno to je jasné že žije. Ak by ho chceli zabiť tak by mu dali poriadnu smrť pri ktorej by bolo jasne vidieť že zomrel a hneď by sa dozvedela o jeho smrti skupina ako to už je od začiatku tohto seriálu.
#6231 JaRaN#6212 Batiatus: taky mě to napadlo že chtěl být potichu před chodci aby ho neslyšeli :D tak uvidíme snad v příští epizodě :D ale kdyby byl glenn mrtvý tak by to podle mě takhle nenatahovali:)
#6227 Batiatusja si myslim ze to byl Glenn cetl jsem tady od nekoho spoiler k poslednimu dilu (s06e06) a tam bylo vcelku presne vypsany co se v tom dile stane a spoiler koncil tim ze se z vysilacky ozve Glenn se slovem HELP. Myslim ze kdyz uz tam bylo presne napsany co se stane spravne bude i to ze help patřilo Glennovi
Podľa mňa ten blonďák bol Dwight, aspoň tí chlapi boli určite Spasitelia, boli tam narážky na výmenu, dary, zaplatenie a tak, alebo keď mu usekli ruku, že „rozchoď to“. Blonďáka unesie Negan, spáli mu tvár, a ukáže sa na konci série aj s Darylovou kušou. Navyše sa tá jeho žena volasa Sherry (?) ako v komikse. A tiež nebolo jasne vidieť, že je zlý, tak ako aj komiksový Diwght. A ten koniec, ak to bol Hlen, tak ma sklamali.
Nevím proč si část diváků, co si myslí že Glen přežije tak často myslí, že ho musí někdo zachránit. Já si myslím taky že žije, ale nenapadlo mě to ani jednou. Protože z toho se mohl dostat úplně sám a ani ne moc složitě.
Já přihodim jinou teorii. Ten hlas nebyl Glenn, ale Ježíš, kterej zachránil Glenna (co já vim, třeba byl tak vyčerpanej nebo omdlel, že nemohl volat sám), ale nemůžou se z toho obklíčení zombíků dostat svépomocí, tak volaj o pomoc.
#6220 StrejdaCZ: Určite to bol Glenn len ma napadá že ked mu nezobrali vysielačku tak prečo ked sa vracal s tým autom nekontaktoval sashu a abrahama ale len tak zastavil
#6218 danho123: Tu jim podle mě nedával, největší šance je, že to byl Glenn.
#6221 danho123