Vysílačku měli 3 lidi co mohli volat – Rick, Glenn a Tobin… Rick to 100% nebyl, nevím proč by volal. Tobin nejspíš taky ne, je pořád v „bezpečí“ v Alexandrii s Rickem a ostatníma, ledaže by se dostal ven. Takže nejlíp to sedí na Glenna i když ten hlas se mi nezdál moc jako jeho, ale mohlo to být v tý vysílačce zkreslený. Je blbost aby si nějakej neznámej člověk naladil jejich frekvenci a jen tak volal o pomoc cizí lidi. :D
Epizóda ma bavila viac ako tie dve predošle, linka s Darylom bola zaujímavá. Ked ta diabetička vstupovala medzi tie dve mŕtvoly, tak som si pomyslel, že či ma rozum, nakoniec jej hlúposť bola potrestaná a to zdvihlo moje hodnotenie ešte viac!
Me ten dil nebavil, takze rychloposun. To mi chcete rict, ze ten vychrtůej nesympatickej budizknicemu je jako Dwight jo? To je teda casting pekne nahovno
Alebo Abraham ktorý sa snaží získať raketomet od chodca, tak nie že by mu vrazil nôž do lebky a tým si uľahčil to získanie ale on radšej sa stým chodcom bude srať pol hodinu a riskovať uhryznutie pretože nevie zrejme o tom že sa dá normálne zabiť.
Nepríde vám ako nelogickosť že 3 ľudia utekajú pred akousi skupinou a keď ju uvidia tak oni nie že by boli ticho aby ích nepočuli ale oni začnú na tú skupinu kričať aby na seba pre istotu ešte upozorňovali a aby tá skupina vedela kde ich ma asi hľadať. Mne sa nezdá že keď niekto pred niekym uteká tak bude na seba upozorňovať naschval. Alebo je to inak ?
#6204 LCSLaces: Mě fascinuje jak máš naprosnou přesnou znalost v geografii v TWD :D Jak někdo tohle může říct :D nevíš jakou cestou se vraceli do Alexandrie, takže mohla být v dosahu signálu Glenna takže takové řeči jsou z cesty :D A to že někdo má stejné vysílačky neznamená automaticky, že budou slyšet co do své říkáš :D říká ti něco frekvenční pásmo popř. kanály na vysílačkách? :D ano ta možnost je asi tak 1:5 zatím jsem viděl vysílačky kanálové se 4 a 6 tak to podle své znalosti zprůměruji ale jen ty dětské vysílačky mají jen jedno pásmo :D
Nechapem preco Daryl nezabil „Wada“ a bolo by po problemoch ktore este v buducnosti urcite sposoby ( komentujem ked som 26min pozeral takze a kho zabije neskor sorry :D )
#6200 Monkeyskunk: Mě spíš zarazilo, že ten chlápek neomdlel bolestí a ještě oba odkráčeli, aniž by byla amputovaná ruka nějak ošetřena. Normálně by ten člověk za chvíli vykrvácel.
#6190 Batiatus: Klidně ať má seriál 16 epizod, pokud budou scénáristé vymýšlet pořádné zápletky. Kdyby se poslední dva díly smrskly do jednoho, stejně by to byla docela nuda. V minulém se skoro nic zajímavého nestalo a i dneska mi víceméně unikal smysl obou dějových linek.
1, – Signál – Sú príliš ďaleko 2, – Chlapi z tej druhej skupiny ktorý išli po tých troch, používali rovnaké vysielačky a sú v dosahu.
Podľa mňa sa tí dvaja čo zostali po smrti diabetičky vrátili k tej skupine. Kde im poriadne naložili, niekde ich zavreli alebo niečo podobné. Ten chlap sa dostal k nejakej vysielačke a volá o pomoc :)
#6198 coraxx: Proc by melo byt useknuti ruky jednou ranou jako blbost ? S ostrou kvalitni macetou a dobry svihem neni problem. To jen trotl seka na vic pokusu :-D
Vypadá to na Glenna proste
#6217 StrejdaCZ: Inak nevie sa či Darylovi ukradli aj vysielačku takže by to mohla byt pasca ale tomu neverím
#6220 StrejdaCZVysílačku měli 3 lidi co mohli volat – Rick, Glenn a Tobin… Rick to 100% nebyl, nevím proč by volal. Tobin nejspíš taky ne, je pořád v „bezpečí“ v Alexandrii s Rickem a ostatníma, ledaže by se dostal ven. Takže nejlíp to sedí na Glenna i když ten hlas se mi nezdál moc jako jeho, ale mohlo to být v tý vysílačce zkreslený. Je blbost aby si nějakej neznámej člověk naladil jejich frekvenci a jen tak volal o pomoc cizí lidi. :D
#6218 danho123#6206 heminstein:
Epizóda ma bavila viac ako tie dve predošle, linka s Darylom bola zaujímavá. Ked ta diabetička vstupovala medzi tie dve mŕtvoly, tak som si pomyslel, že či ma rozum, nakoniec jej hlúposť bola potrestaná a to zdvihlo moje hodnotenie ešte viac!
Me ten dil nebavil, takze rychloposun. To mi chcete rict, ze ten vychrtůej nesympatickej budizknicemu je jako Dwight jo? To je teda casting pekne nahovno
Alebo Abraham ktorý sa snaží získať raketomet od chodca, tak nie že by mu vrazil nôž do lebky a tým si uľahčil to získanie ale on radšej sa stým chodcom bude srať pol hodinu a riskovať uhryznutie pretože nevie zrejme o tom že sa dá normálne zabiť.
Nepríde vám ako nelogickosť že 3 ľudia utekajú pred akousi skupinou a keď ju uvidia tak oni nie že by boli ticho aby ích nepočuli ale oni začnú na tú skupinu kričať aby na seba pre istotu ešte upozorňovali a aby tá skupina vedela kde ich ma asi hľadať. Mne sa nezdá že keď niekto pred niekym uteká tak bude na seba upozorňovať naschval. Alebo je to inak ?
#6198 coraxx: Tak možno Glenn povedal ?help? takto nez !HELP!!! lebo sa snažil byť potichu pred chodcami a tým pádom možno mal aj trošku iný hlas :D
#6226 Majda528#6204 LCSLaces: Mě fascinuje jak máš naprosnou přesnou znalost v geografii v TWD :D Jak někdo tohle může říct :D nevíš jakou cestou se vraceli do Alexandrie, takže mohla být v dosahu signálu Glenna takže takové řeči jsou z cesty :D A to že někdo má stejné vysílačky neznamená automaticky, že budou slyšet co do své říkáš :D říká ti něco frekvenční pásmo popř. kanály na vysílačkách? :D ano ta možnost je asi tak 1:5 zatím jsem viděl vysílačky kanálové se 4 a 6 tak to podle své znalosti zprůměruji ale jen ty dětské vysílačky mají jen jedno pásmo :D
#6208 heminstein: Vzdyt mu tu ruku stahl opaskem.
Nechapem preco Daryl nezabil „Wada“ a bolo by po problemoch ktore este v buducnosti urcite sposoby ( komentujem ked som 26min pozeral takze a kho zabije neskor sorry :D )
#6200 Monkeyskunk: Mě spíš zarazilo, že ten chlápek neomdlel bolestí a ještě oba odkráčeli, aniž by byla amputovaná ruka nějak ošetřena. Normálně by ten člověk za chvíli vykrvácel.
#6210 garvon#6190 Batiatus: Klidně ať má seriál 16 epizod, pokud budou scénáristé vymýšlet pořádné zápletky. Kdyby se poslední dva díly smrskly do jednoho, stejně by to byla docela nuda. V minulém se skoro nic zajímavého nestalo a i dneska mi víceméně unikal smysl obou dějových linek.
#6188 Scenárista s veľkým S: Mohl bych se zeptat, jak ji došel k hodnocení epizody 71%? :)
#6216 Scenárista s veľkým S#6204 LCSLaces: Podle mě je to zase Morales co volá o pomoc,ale co už :)
Nebol to Glenn,
1, – Signál – Sú príliš ďaleko 2, – Chlapi z tej druhej skupiny ktorý išli po tých troch, používali rovnaké vysielačky a sú v dosahu.
Podľa mňa sa tí dvaja čo zostali po smrti diabetičky vrátili k tej skupine. Kde im poriadne naložili, niekde ich zavreli alebo niečo podobné. Ten chlap sa dostal k nejakej vysielačke a volá o pomoc :)
#6205 Stardos #6211 AbrahamCZ#6202 Stardos: A mezi walkerama by se mozna taky nejakej Austinek nasel :-D :-D
Taková zajímavost. Už máme tři herce které hrají živé postavy se stejným jménem,tedy Austin.Austini hrají Spencera,Rona a Dwighta :)
#6203 MonkeyskunkMe teda spis prekvapilo, ze to sekal az moc blizko u te rany, tak blizko, ze by to asi nepomohlo :-D
#6198 coraxx: Proc by melo byt useknuti ruky jednou ranou jako blbost ? S ostrou kvalitni macetou a dobry svihem neni problem. To jen trotl seka na vic pokusu :-D
https://www.youtube.com/watch?…
#6208 heminstein