#6198 coraxx: Proc by melo byt useknuti ruky jednou ranou jako blbost ? S ostrou kvalitni macetou a dobry svihem neni problem. To jen trotl seka na vic pokusu :-D
#6197 skalloo: Pustil sem si to 10× Zvuk na max a bez sluchátek nekoukám… Glenna v tom neslyšim ani omylem… možno někdo z Alexandrie, či jiná skupina náhodou naladila stejnou frekvenci
#6185 zvirka: Pusť si nějaký starší díl s Glennem v originále… Toto podlě mně určitě Glenn nebyl. Navíc Glenn by byl zoufalý, takže by to bylo (převedeno na text) !HELP?!!! ale toto mi spíš přišlo jako ?help?… snad sem se vyjádřil dost jasně
#6196 coraxx: pusti si to naplno daj si sluchátka a uvidíš že to je glenn..nikto iný nedáva zmysel. lebo vysielačku mal rick alexandria (kde nikto nemá nejaký podobný hlas) dávam 90% že to je glenn 10% že to je niekto úplne iný aj keď neviem ako by chytil ich frekvenciu :P
Díl dobrej, do konce sem se nenudil, ale pár chyb by se našlo (useknutí ruky jednou ranou třeba). A nic ve zlym, ale ten hlas na konci mi vůbec nepřišel jako Glennův hlas. Dalo by se dohadovat o rušení atd… ale podle mně má Glenn úplně jiný hlas.
Díl dobrej, do konce sem se nenudil, ale pár chyb by se našlo (useknutí ruky jednou ranou třeba). A nic ve zlym, ale ten hlas na konci mi vůbec nepřišel jako Glennuv hlas. Dalo by se dohadovat o rušení atd… ale podle mně má Glenn úplně jiný hlas.
Dil to je slabsi ale nemyslim si ze by v serii nemel sve misto zase sme se posunuly… A hkas ve vysilacce prvni co me napadlo je glenn ale kdo vi… Za me 80%
Osobně si myslím , že hlas z rádia byl 100% Glenna ,když se nad tím zamyslíte,dojde vám to. Ve 3.epizodě , když Glenn spadl mezi hordu nenažraných zombíků s mrtvým tělem Nicholase na sobě, řikal sem si ,že šance přežít je nulová .Glenn ale podle mě stále žije a to z těchto důvodů :
– Smutná písnička na konci, a ani neni vidět jestli Glenna KOUSLI ,nebo jestli to jsou jeho STŘEVA,či Nicholase .Prostě neni vidět přímá smrt .
– Okolo Glenna je sice armáda zombíků , ale jen pár znich se dostane tak blízko aby mohli glenna kousnout nebo roztrhat , což přes Nicholasovo tělo nebude snadné
– Všichni už asi víme ,že Glenn může zalízt pod popelnici
Po 6 díle 6 série … mě hlas v rádiu naprosto přesvědčil že Glenn žije !
Osobně si myslím , že hlas z rádia byl 100% Glenna ,když se nad tím zamyslíte,dojde vám to. Ve 3.epizodě , když Glenn spadl mezi hordu nenažraných zombíků s mrtvým tělem Nicholase na sobě, řikal sem si ,že šance přežít je nulová .Glenn ale podle mě stále žije a to z těchto důvodů :
– Smutná písnička na konci, a ani neni vidět jestli Glenna KOUSLI ,nebo jestli to jsou jeho STŘEVA,či Nicholase .Prostě neni vidět přímá smrt .
– Okolo Glenna je sice armáda zombíků , ale jen pár znich se dostane tak blízko aby mohli glenna kousnout nebo roztrhat , což přes Nicholasovo tělo nebude snadné
– Všichni už asi víme ,že Glenn může zalízt pod popelnici
#6190 Batiatus: Ano natahování kde být nemuselo a naopak zkracování kde být nemělo. Rozhovory Sashy s Abrahamem zabrali pomalu půl epizody (nepodstatné) ale to jak Daryl dostal stim náklaďákem přímo k nim před barák (podstatné) tam bylo v jedné minutě.
Další věc co mě docela překvapila, ten raketomet a rakety na tom mostě…když pominu že to byl sovětskej krám co US vůbec nepoužívá, tak prostě, že to tam jen tak leželo jak v nějáký laciný počitačový hře…pravděpodobně už nějákej pátek a nikdo z těch skoro desítek přeživších (ano je tam velmi živo na post-apo) si toho nevšim.
Dnes to bol veru slabučký diel. Ako som už raz napísal, mali by sa zbaviť toho pravidla že každá séria musí mať 16 epizód lebo takto to musia len naťahovať. Piaty a šiesty diel kludne mohol byť dokopy jeden. Nič by tým nepokazili ak by série mali od 8 do 12 epizód. A dnešný diel sa mi nepáčil len kôli naťahovaniu.
Diel nebol najhorší, na jednej strane Daryl, ktorý mal zaujímavú linku, na druhej A a S, ktorí ma ukrutne nudili! Ta diabetička si zaslúžiť zomrela, pretože jej hlúposť mohla zabiť niekoho iného.
Spoiler! Dočetla jsem se, že ve vysílačce by to snad mohl být chlápek, co ukradl Daryylovi motorku nebo někdo z „jeho“ skupiny, ale moc se mi to nezdá. Ten hlas byl hodně vyčerpaný a to Glenn asi bude :)
POZOR SPOILERY!!!! Podle mě super díl sem opravdu zvědav na novou skupinu a podle mně na konci ve vysílačce to promluvil na 85%Gleen a 15%někdo jiný :)…
POZOR SPOILERY!!!! Podle mě super díl sem opravdu zvědav na novou skupinu a podle mně na konci ve vysílačce to promluvil na 85%Gleen a 15%někdo jiný :)…
Jinak nejnovější díl za mě 80 %, mohli si nechat Abrahamovu psychoterapii. Ve vysílačce na konci – podle mě Glenn. Pokud by byl mrtvý, určitě už by bylo nějaké to truchlení a hlavně by si smrt víc „vychutnali“. Zatím jsem to brala tak 50:50, ale po dnešku 80 živý : 20 mrtvý :)
#6198 coraxx: Proc by melo byt useknuti ruky jednou ranou jako blbost ? S ostrou kvalitni macetou a dobry svihem neni problem. To jen trotl seka na vic pokusu :-D
https://www.youtube.com/watch?…
#6208 heminstein#6197 skalloo: Pustil sem si to 10× Zvuk na max a bez sluchátek nekoukám… Glenna v tom neslyšim ani omylem… možno někdo z Alexandrie, či jiná skupina náhodou naladila stejnou frekvenci
#6185 zvirka: Pusť si nějaký starší díl s Glennem v originále… Toto podlě mně určitě Glenn nebyl. Navíc Glenn by byl zoufalý, takže by to bylo (převedeno na text) !HELP?!!! ale toto mi spíš přišlo jako ?help?… snad sem se vyjádřil dost jasně
#6200 Monkeyskunk #6212 Batiatus#6196 coraxx: pusti si to naplno daj si sluchátka a uvidíš že to je glenn..nikto iný nedáva zmysel. lebo vysielačku mal rick alexandria (kde nikto nemá nejaký podobný hlas) dávam 90% že to je glenn 10% že to je niekto úplne iný aj keď neviem ako by chytil ich frekvenciu :P
#6199 coraxxDíl dobrej, do konce sem se nenudil, ale pár chyb by se našlo (useknutí ruky jednou ranou třeba). A nic ve zlym, ale ten hlas na konci mi vůbec nepřišel jako Glennův hlas. Dalo by se dohadovat o rušení atd… ale podle mně má Glenn úplně jiný hlas.
#6197 skallooDíl dobrej, do konce sem se nenudil, ale pár chyb by se našlo (useknutí ruky jednou ranou třeba). A nic ve zlym, ale ten hlas na konci mi vůbec nepřišel jako Glennuv hlas. Dalo by se dohadovat o rušení atd… ale podle mně má Glenn úplně jiný hlas.
Dil to je slabsi ale nemyslim si ze by v serii nemel sve misto zase sme se posunuly… A hkas ve vysilacce prvni co me napadlo je glenn ale kdo vi… Za me 80%
#6190 Batiatus: Ano natahování kde být nemuselo a naopak zkracování kde být nemělo. Rozhovory Sashy s Abrahamem zabrali pomalu půl epizody (nepodstatné) ale to jak Daryl dostal stim náklaďákem přímo k nim před barák (podstatné) tam bylo v jedné minutě.
Další věc co mě docela překvapila, ten raketomet a rakety na tom mostě…když pominu že to byl sovětskej krám co US vůbec nepoužívá, tak prostě, že to tam jen tak leželo jak v nějáký laciný počitačový hře…pravděpodobně už nějákej pátek a nikdo z těch skoro desítek přeživších (ano je tam velmi živo na post-apo) si toho nevšim.
Dnes to bol veru slabučký diel. Ako som už raz napísal, mali by sa zbaviť toho pravidla že každá séria musí mať 16 epizód lebo takto to musia len naťahovať. Piaty a šiesty diel kludne mohol byť dokopy jeden. Nič by tým nepokazili ak by série mali od 8 do 12 epizód. A dnešný diel sa mi nepáčil len kôli naťahovaniu.
#6191 Cybercaf #6207 heminsteinVo vysielačke je to na 99,9 percent Glenn. Pochybujem že by to bol niekto z Alexandrie alebo ten nový týpek
Diel nebol najhorší, na jednej strane Daryl, ktorý mal zaujímavú linku, na druhej A a S, ktorí ma ukrutne nudili! Ta diabetička si zaslúžiť zomrela, pretože jej hlúposť mohla zabiť niekoho iného.
The Walking Dead s06E06 71 %
#6206 heminsteinTady si na vlastní nebezpečí můžete přečíst vyjádření Normana k poslednímu dílu a hlavně k hlasu z vysílačky :) http://www.ew.com/…-interview/2
Gleen je mrtvy, nemohl ani nahodou prezit, nebudte najivky ;-)
Spoiler! Dočetla jsem se, že ve vysílačce by to snad mohl být chlápek, co ukradl Daryylovi motorku nebo někdo z „jeho“ skupiny, ale moc se mi to nezdá. Ten hlas byl hodně vyčerpaný a to Glenn asi bude :)
#6198 coraxxPOZOR SPOILERY!!!! Podle mě super díl sem opravdu zvědav na novou skupinu a podle mně na konci ve vysílačce to promluvil na 85%Gleen a 15%někdo jiný :)…
Nebo ne? https://www.youtube.com/watch?…
Tak děcka, tak ten plot z minule (nevím, jestli se to tu dořešilo), fakt prdnul. Mrkněte https://www.youtube.com/watch?…
Jinak nejnovější díl za mě 80 %, mohli si nechat Abrahamovu psychoterapii. Ve vysílačce na konci – podle mě Glenn. Pokud by byl mrtvý, určitě už by bylo nějaké to truchlení a hlavně by si smrt víc „vychutnali“. Zatím jsem to brala tak 50:50, ale po dnešku 80 živý : 20 mrtvý :)