Seriál se snaží překonat sám sebe a směle znovu zkouší atakovat žebříček co nejdebilnějšího ztvárnění odchodu hlavních i vedlejších postav a tím posilovat i svůj co nejdebilnější výtvor a dojem obecně. Bylo to těsně, ale podle mě si první místo stále drží naše bloňdatá diva, co pomohla vymalovat nemocniční prostory (hlavně strop), do agresivní červené. Ovšem nechat se tak přinejmenším srandovně a nezkušeně nechat ohryzat mezi dvěma ohořelými pytli, je taky pěkný unikum. A to nám ta řada ještě nekončí. Já se rozhodně těším, co si tvůrci vymysleli ruku v ruce s výbornými a přesvědčivými hereckými výkony dál. Sakra že jo.....
#6164 kezir89: No, a to není poprví, co vidíme tohle maximálně znetvořený zombie. Třeba v díle 4×8. Zatím co Guvernér šel dobýt věznici, tak holčička si hrála v sesuvu půdy a taky vyhrabala pěknýho mrtváka.
#6162 TVTor: Jou a co mě ještě neuniklo, byl fakt, že si ten klučina sedl na prdel do té stoky a když odcházeli pryč, byl celý suchy :D Ale zombíci tam fak povedení :)
Já věděl, že v tom kanále Megí toho shnilého mrtváka nezabije hned jednim píchem do hlavy. Byl totiž tak skvěle namaskovaný, že by byla škoda aby tam byl vidět jen pár sekund a ještě bez větší akce. Pak se tam vyloupl ještě jeden, a mohli jsme se hezky kochat tím hnusem. :-)
#6179 Amelinka: Povedať to mohol. Predsa keby nič nepovedal tak by to všetci brali ako áno bol to Glenn
Glenn to vraj nebol, na ich stranke bola reportaz, kde sa Reedus vyjadril, ze to on nebol
#6180 danho123Alexandria aby volala o pomoc? bitch please :D :D
tak ja neviem, ci to je Glenn…
http://www.tvrecenze.cz/…y-glenn.html
Jo tak nakonci v tý vysílačce to byl Glenn jo? :D Hmm, to bych fakt nepoznal ale ještě že je tu plno odborníků…
Seriál se snaží překonat sám sebe a směle znovu zkouší atakovat žebříček co nejdebilnějšího ztvárnění odchodu hlavních i vedlejších postav a tím posilovat i svůj co nejdebilnější výtvor a dojem obecně. Bylo to těsně, ale podle mě si první místo stále drží naše bloňdatá diva, co pomohla vymalovat nemocniční prostory (hlavně strop), do agresivní červené. Ovšem nechat se tak přinejmenším srandovně a nezkušeně nechat ohryzat mezi dvěma ohořelými pytli, je taky pěkný unikum. A to nám ta řada ještě nekončí. Já se rozhodně těším, co si tvůrci vymysleli ruku v ruce s výbornými a přesvědčivými hereckými výkony dál. Sakra že jo.....
#6173 k_ub0: presne moje slová :D
#6172 Batiatus: To bolo maximalne jasne ze žije kto by mohol pochybovat ak by umrel tak ti daju hned a nebudu to tak natahovať :D
#6174 danho123Tak čo ? Koľkí ste radi že Glenn žije ? :D
#6173 k_ub0No Glenn, to je jasný :D
#6169 Hodooor: glen ?
Kdo to byl na konci v té vysílačce?
#6170 k_ub0už sa vie ako ten vírus liečiť
ked chodec pohryzne človeka bude z neho chodec ale ak človek pohryzie chodca bude z neho zasa človek :D :D
#6164 kezir89: No, a to není poprví, co vidíme tohle maximálně znetvořený zombie. Třeba v díle 4×8. Zatím co Guvernér šel dobýt věznici, tak holčička si hrála v sesuvu půdy a taky vyhrabala pěknýho mrtváka.
#6165 Ilo37: Chodím tam jen když mě něco zajímá a toto mě hodně zajímalo,zvlášť když ho mám v komiksu strašně rád.
#6163 Stardos: Niekto tu je fanúšik TSDF :)
#6166 Stardos#6162 TVTor: Jou a co mě ještě neuniklo, byl fakt, že si ten klučina sedl na prdel do té stoky a když odcházeli pryč, byl celý suchy :D Ale zombíci tam fak povedení :)
#6167 TVTorZe spoilerů jsem vyčetl,že se objeví Dwight! :) Dle všeho i jeho žena,ovšem se jmenuje Tina
#6165 Ilo37Já věděl, že v tom kanále Megí toho shnilého mrtváka nezabije hned jednim píchem do hlavy. Byl totiž tak skvěle namaskovaný, že by byla škoda aby tam byl vidět jen pár sekund a ještě bez větší akce. Pak se tam vyloupl ještě jeden, a mohli jsme se hezky kochat tím hnusem. :-)
#6164 kezir89#6160 kutas: Táto epizóda má väčšiu sledovanosť ako druhá v ktorej zaútočili Wolfs na Alexandriu.