Já teďka před chvílí viděl tu novou epizodu a byla to nuda. Ale hezky zpracovaná :-) Viděli jsme tam Morgena, jak při samomluvě a rozčilování rozbil lucernu tak, že mu celý jeho stanoviště shořelo. Tak si vzal jen pár věcí a šel čistit ven. Pak na něj skrz oheň vyběhl zombík, ale Morgen ho z přehledem zvládnul. Další den, jen tak mimochodem vrazil otci do krku klacek a syna uškrtil. Potom našel domeček s kozou a i majitele domečku a kozy. Po dlouhý době se Morgen a lastman zkamarádili a společně hospodařili. Pan lastman Morgena ještě naučil zacházet s tyčí a vrazil mu do hlavy svojí ideologii, než se nechal kousnout do zad. Morgen se s panem lastmanem, kozou a chatkou se vším všudy rozloučil, a asi se vydal hledat Ricka. A NYNÍ Morgen už Ricka našel, je dokonce součástí jeho komunity. Ale tím jak je proti zabíjení i zlých lidí ze sebe dělá exota. A Rickovi s nim jednou může dojít trpělivost. Ale teď Morgena ještě potřebují, protože někdo chce otevřít bránu. Ale tu vlastně umí otevřít kdokoliv, tak uvidíme kdo jí nakonec otevře :)
Já teďka před chvílí viděl tu novou epizodu a byla to nuda. Ale hezky zpracovaná :-) Viděli jsme tam Morgena, jak při samomluvě a rozčilování rozbil lucernu tak, že mu celý jeho stanoviště shořelo. Tak si vzal jen pár věcí a šel čistit ven. Pak na něj skrz oheň vyběhl zombík, ale Morgen ho z přehledem zvládnul. Další den, jen tak mimochodem vrazil otci do krku klacek a syna uškrtil. Potom našel domeček s kozou a i majitele domečku a kozy. Po dlouhý době se Morgen a lastman zkamarádili a společně hospodařili. Pan lastman Morgena ještě naučil zacházet s tyčí a vrazil mu do hlavy svojí ideologii, než se nechal kousnout do zad. Morgen se s panem lastmanem, kozou a chatkou se vším všudy rozloučil, a asi se vydal hledat Ricka. A NYNÍ Morgen už Ricka našel, je dokonce součástí jeho komunity. Ale tím jak je proti zabíjení i zlých lidí ze sebe dělá exota. A Rickovi s nim jednou může dojít trpělivost. Ale teď Morgena ještě potřebují, protože někdo chce otevřít bránu. Ale tu vlastně umí otevřít kdokoliv, tak uvidíme kdo jí nakonec otevře :)
#6090 Ludo123: A to má dokázat, že Glenn je naživu? Může to být výtvor nějakého fanouška. Mimochodem, Glenn má trochu oči, jako kdyby se proměnil v chodce.
#6088 Moor8: To bysme napřed asi museli znát příčinu toho, proč mají virus vlastně už všichni v sobě…a co bylo tedy tím hlavním „impulsem“ pro to, že se od jednoho okamžiku všichni mrtvý začali znovu probouzet k životu…ale to je jak dobře víme jedna velká neznámá, kterou se asi nikdy nedozvíme :D
#6087 Cybercaf: Když by to uhrál na nepříčetnost, či psychickou poruchu, tak by to šlo. A trest smrti není ve všech státech.
Pak mě tak napadá, že když Eastman říká, jako ho nechal 47 dní hladovět, než zemřel a pak se vydal do Atlanty, kde zjistil, že nastala apokalypsa. To se neproměnil, že musel až do Atlanty, aby zjistil, že nastala zombie apokalypsa?
Jinak bych žádný hluboký význam za řečmi Eastmana nehledal. Scénáristé potřebovali nějaké rádoby moudro, které by dobře znělo.
Škoda, že ty Eastmanovi flashbacky nebyly pojatý také scénama ale jen vyprávěním. Bylo by to sice už trochu moc „flashback ve flashbacku“ ale podle mě by to bylo těch 60 zasloužených minut pro tuhle epizodu. Přiznejte se koho z vás nezajímá jak asi Crighton Dallas Wilton vypadal…opravdový „umění filmu“ by podle mě spočívalo v tom to natočit a sehnat takovýho herce, kterej by takovýho psychopata opravdu dokázal zahrát…tak jak to Eastman popisoval. A jen tak mimo mísu byl ten příběh taky trochu přitaženej za vlasy: Aby několikanásobnej vrah nedostal trest smrti…z toho by se nevykecal ani Ghándí :)
#6082 Monkeyskunk: Jasně, proto pak Morganovi říká, že zabití Crightona Dallase Wiltona mu nepřineslo klid, ale přivedlo ho do stavu, kde byl Morgan, když ho Eastman našel. Našel klid až když se rozhodl úplně nezabíjet. On se jen poprvé vyhnul odpovědi, místo toho Morganovi řekl co v tom našel.
#6082 Monkeyskunk: Dobrý postřeh.. tahle jsem si to nevysvětlila ani já :D .. ale určitě to tak bylo myšleno. Díky za osvětu.. a ano.. Morgan to pak nepochopil..
Poslední díl, očekávaně slevil z tempa, předešlých tří epizod, nicméně mi osobně to nějak extra nevadilo a celkem slušně zpracované putování Morgana.Nicméně očekávám, že to jeho současné vedení ve stylu, každý život je vzácný bude stát někoho z naší staré skupiny buď život nebo minimálně velké trable. Dle toho, že k branám Alexandrie se řítí Rick se stádem chodců v zádech, tak očekávám, že přeživší vlk se nějak osvobodí a zaútočí na někoho z naší staré skupinky z 1. série.Můj osobní tip je Carl, vzhledem ke vztahu jaký Rick a Morgan mají.
Díl byl luxusní, fakt jsem se bavil celou dobu a bylo to stokrát záživnější, než ty kecací a klišovité díly v 5. sériy, Oproti tomu je to 100 a 1.
Jinak podle mě Morgan moc nepochopil, co se mu snažil Pai Mei říct. Když se ho ptal poprvé, jestli toho psychopata nechal opravdu vyhladovět, tak odpověděl – uvědomil jsem si, že každý život je vzácný. A v tom se právě skrývala i ta odpověď, že ho zabil. Proč ? Protože říkal, že to byl opravdu vyloženě zlý člověk, tudíž dřív nebo později by zase někoho zabil. A proto ho Pai Mei nechal vyhladovět, chtěl ušetřit ty jeho potencionální oběti. Tudíž v tu chvíli, když říkal, že každý život je vzácný, nemyslel tím právě ten život psychopata, nýbrž životy potencionálních obětí. A jelikož to Morgan nepochopil, tak nám zemřel i Pai Mei a umřou i další v komunitě.....Čistá pravda :-D
#6098 Scenárista s veľkým S: A áno myslel to zo srandy. Najskôr si prečítaj všetko a poriadne a potom niečo píš. Ďakujem za pochopenie.
#6098 Scenárista s veľkým S: Myslím že je zbytočné a nevhodné tu niekoho urážať.
#6090 Ludo123:
Dúfam, že je to iba žart od teba, v opačnom prípade by som ťa musel označiť slovom zaostalý!
#6099 Batiatus #6100 BatiatusJá teďka před chvílí viděl tu novou epizodu a byla to nuda. Ale hezky zpracovaná :-) Viděli jsme tam Morgena, jak při samomluvě a rozčilování rozbil lucernu tak, že mu celý jeho stanoviště shořelo. Tak si vzal jen pár věcí a šel čistit ven. Pak na něj skrz oheň vyběhl zombík, ale Morgen ho z přehledem zvládnul. Další den, jen tak mimochodem vrazil otci do krku klacek a syna uškrtil. Potom našel domeček s kozou a i majitele domečku a kozy. Po dlouhý době se Morgen a lastman zkamarádili a společně hospodařili. Pan lastman Morgena ještě naučil zacházet s tyčí a vrazil mu do hlavy svojí ideologii, než se nechal kousnout do zad. Morgen se s panem lastmanem, kozou a chatkou se vším všudy rozloučil, a asi se vydal hledat Ricka. A NYNÍ Morgen už Ricka našel, je dokonce součástí jeho komunity. Ale tím jak je proti zabíjení i zlých lidí ze sebe dělá exota. A Rickovi s nim jednou může dojít trpělivost. Ale teď Morgena ještě potřebují, protože někdo chce otevřít bránu. Ale tu vlastně umí otevřít kdokoliv, tak uvidíme kdo jí nakonec otevře :)
Dva zajímavé spoilery na další část :)
1.Maggie je těhotná
2.Dvě ženy by se měli políbit ( Asi Tara ale s kým? Co tak vidím,mluví se nejčastěji o Rositě,Maggie a Denise
#6093 Ludo123: já znám.. pobavila jsem se :D :D
Mě nenapadlo, že neznáte druhý zombie seriál „z nation“, samozřejmě má to být legrace, takže se omlouvám.
#6094 LucieMil.#6090 Ludo123: Veď to je táto promo fotka z 5. série O.O http://www.thewalkingdead.com/…yeun-494.jpg
#6090 Ludo123: A to má dokázat, že Glenn je naživu? Může to být výtvor nějakého fanouška. Mimochodem, Glenn má trochu oči, jako kdyby se proměnil v chodce.
Tak s Glenem už je to vyřešeno.:). https://twitter.com/…6784/photo/1?… https://twitter.com/…5376/photo/1?…
#6091 heminstein #6092 ori #6098 Scenárista s veľkým S#6088 Moor8: To bysme napřed asi museli znát příčinu toho, proč mají virus vlastně už všichni v sobě…a co bylo tedy tím hlavním „impulsem“ pro to, že se od jednoho okamžiku všichni mrtvý začali znovu probouzet k životu…ale to je jak dobře víme jedna velká neznámá, kterou se asi nikdy nedozvíme :D
#6087 Cybercaf: Když by to uhrál na nepříčetnost, či psychickou poruchu, tak by to šlo. A trest smrti není ve všech státech.
Pak mě tak napadá, že když Eastman říká, jako ho nechal 47 dní hladovět, než zemřel a pak se vydal do Atlanty, kde zjistil, že nastala apokalypsa. To se neproměnil, že musel až do Atlanty, aby zjistil, že nastala zombie apokalypsa?
Jinak bych žádný hluboký význam za řečmi Eastmana nehledal. Scénáristé potřebovali nějaké rádoby moudro, které by dobře znělo.
#6089 CybercafŠkoda, že ty Eastmanovi flashbacky nebyly pojatý také scénama ale jen vyprávěním. Bylo by to sice už trochu moc „flashback ve flashbacku“ ale podle mě by to bylo těch 60 zasloužených minut pro tuhle epizodu. Přiznejte se koho z vás nezajímá jak asi Crighton Dallas Wilton vypadal…opravdový „umění filmu“ by podle mě spočívalo v tom to natočit a sehnat takovýho herce, kterej by takovýho psychopata opravdu dokázal zahrát…tak jak to Eastman popisoval. A jen tak mimo mísu byl ten příběh taky trochu přitaženej za vlasy: Aby několikanásobnej vrah nedostal trest smrti…z toho by se nevykecal ani Ghándí :)
#6088 Moor8#6082 Monkeyskunk: Jasně, proto pak Morganovi říká, že zabití Crightona Dallase Wiltona mu nepřineslo klid, ale přivedlo ho do stavu, kde byl Morgan, když ho Eastman našel. Našel klid až když se rozhodl úplně nezabíjet. On se jen poprvé vyhnul odpovědi, místo toho Morganovi řekl co v tom našel.
Všimli jste si že v titulcích na začátku není jméno Stevena Yeuna?
#6082 Monkeyskunk: Dobrý postřeh.. tahle jsem si to nevysvětlila ani já :D .. ale určitě to tak bylo myšleno. Díky za osvětu.. a ano.. Morgan to pak nepochopil..
Poslední díl, očekávaně slevil z tempa, předešlých tří epizod, nicméně mi osobně to nějak extra nevadilo a celkem slušně zpracované putování Morgana.Nicméně očekávám, že to jeho současné vedení ve stylu, každý život je vzácný bude stát někoho z naší staré skupiny buď život nebo minimálně velké trable. Dle toho, že k branám Alexandrie se řítí Rick se stádem chodců v zádech, tak očekávám, že přeživší vlk se nějak osvobodí a zaútočí na někoho z naší staré skupinky z 1. série.Můj osobní tip je Carl, vzhledem ke vztahu jaký Rick a Morgan mají.
Díl byl luxusní, fakt jsem se bavil celou dobu a bylo to stokrát záživnější, než ty kecací a klišovité díly v 5. sériy, Oproti tomu je to 100 a 1.
Jinak podle mě Morgan moc nepochopil, co se mu snažil Pai Mei říct. Když se ho ptal poprvé, jestli toho psychopata nechal opravdu vyhladovět, tak odpověděl – uvědomil jsem si, že každý život je vzácný. A v tom se právě skrývala i ta odpověď, že ho zabil. Proč ? Protože říkal, že to byl opravdu vyloženě zlý člověk, tudíž dřív nebo později by zase někoho zabil. A proto ho Pai Mei nechal vyhladovět, chtěl ušetřit ty jeho potencionální oběti. Tudíž v tu chvíli, když říkal, že každý život je vzácný, nemyslel tím právě ten život psychopata, nýbrž životy potencionálních obětí. A jelikož to Morgan nepochopil, tak nám zemřel i Pai Mei a umřou i další v komunitě.....Čistá pravda :-D
#6084 LucieMil. #6086 zuzupdMyslím si, že ještě zjistíme, co jsou W zač.