Také jsem komiks nečetla, ale utvořit nějakou skupinu, která ač je sebevíc vyšinutá, není problém. Když si odmyslíme apokalyptický svět, tak takové subkultury, skupiny a organizace vznikají pořád (a nemusí to být skupina zabijáků). Mají nějakou ideologii (v tomhle případě, že živí převzali kontrolu nad zemí a patří jim, vychází z nějaké místní mytologie) a utvoří společně nějakou skupinu, ke které se následně přidávají další (otázka je spíš jak se rozrůstají). Může v tom figurovat i nějaký kult osobnosti, někdo, kdo to všechno zaštiťuje a utvrzuje ty členy v tom, že jejich pravda je ta jediná správná a musí konat v jejím jménu. No a tohle si zasaďte do světa, ve kterém již neexistují pravidla. To stejné jsme měli třeba i v Terminu. Těm lidem se mohlo něco stát a to je přesvědčilo v jejich ideologii (nebo podobně jako Lizzie, která zabila sestru a chtěla zabít Judith), z našeho pohledu jim hráblo, ale oni si to dokáží vysvětlit.
Konkrétně o Vlcích toho moc vědět není, jediné, kdy se nějak víc představili bylo v posledním díle, nebo ve finále minulé sezony http://www.edna.cz/…ode-conquer/#…, ale pořád to úplně nevysvětluje jejich úmysly a nejsem si jistá, jestli to vlastně někdy bude úplně vysvětleno.
nebyk to úplně marnej díl, ale ta dvojnásobná stopáž byla zbytečná. Trochu jsem doufal v prolínání se současností, ale bohužel. Z Morgana mám pocit, že je to blbec, kterej se neustále hledá a umírají kvůli němu lidé. Vždy když křičel: „Kill me!“ tak jsem si v duchu říkal: „Kill him! " nebo: "Finish him!“ :D Pak mi neříkejte, že zkusil ty dvěře od klece. To zkusí fakt každej!!!
#6075 Czetkoo: Taky neznám komix a ani si tak nějak nejsem jistá, jestli se toto bude řídit komixem.. když se zdá, že film se celkem liší.. ale pokud někdo ví, taky se to ráda dozvím :):D .. nicméně, setkáváme se s nimi už hodně dlouho :)
#6074 Xelis: Morganův syn umřel tak, že ho pokousala jeho „zombie“ maminka.. proto si vyčítal, že kdyby jí zabil, tak se to nikdy nestalo. Sám to vysvětlil, když se s Rickem viděl podruhé v tom domě a bez syna, že najednou tam stála a šla po něm…
A Wolfíkovi bych nevěřila ani jedno slovo, co vypustil z pusy.. divím se, že vy řešíte co řekl a jestli je pokousanej nebo ne .. je to prostě lhář lhář lhář… ale co s ním nakonec bude, jsem taky zvědavá.
Díl se mi líbil… konečně to vysvětlilo to, kde byl Morgan a co prožil. Myslím si, že tu taky bylo dost diskusí o tom – Co je s Morganem, co dělal, co se mu stalo, kde byl .. hrozně to tu všechny zajímalo a když se to dozví a „není to podle jejich představ – asi“ tak je to nudný díl… fakt vás nechápu .. ono „pomlouvat“ je totiž děěěěsně jednoduché ..ale prožít ten díl s ním.. to je „nůůda“ že ;)
Lidi sorry asi jsme trochu debil ale může mi někdo klidně do spoileru napsat co vlastně ty wolfove?
Co vlastne chtějí? Co jsou zač?
Nějak ten jejich „kodex“ masakrovat vše živé co se pohne nechápu :-/ … Jestli je to alespoň vysvětleno v komiksu nebo proč je kousnutej nebo jen pořezanej ? :O
Jako chápu, že prostě někdo je psychopat a trochu mu jeblo a zabijí ale těch vlků je tolik že nevěřim že by všichni byli stejně jeblí, bude v tom daleko větší potencial než bezhlavě zabijet ne?
No tady bylo alespoň vidět :D že kvůli Morganovi zbytečně umírají lidi už od začátku a pořád to pokračuje :D Škoda, že neukázali jak umřel jeho kluk. Toho Wolfa co zamkl v tom baráku, to asi bude taky průser do budoucna, bůhví komu co udělá. Jinak ještě by byla sranda, kdyby nakonec ten Glenn opravdu tohle nějakým zázrakem přežil, ale úderem do hlavy ztratil paměť :D:D
#6071 ori: No přeci musí vědět, že kousnutí zabíjí, tak proč říkal, že je všechny zabije pokud to přežije :D A nějaké nápady na to, kdo Carla v promu napadl? Ron se mi moc nezdá :D
Ten díl byl skvělej , jsem rád že nám ukázali psychickou proměnu Morgana :) ono po těch 3 skvělej dílech , byl tento flashbackovej hodně skvěle zasazen. Já jsem spokojen a aspoň si s napětím u nás divaků, víc pohrávaj no :D
#6062 ZeroCZE: Ono hlavně hodně lidí teď nezajímá, co dělal Morgan, když se toho v okolí Alexandrie děje tolik. Špatně načasované zasazení, ale já to chápu, proč to nasadili teď.
Docela nechápu některé lidi co remcají že to bylo o ničem. Podle mě to bylo super. Na tomto bylo vidět že to není jenom o přežití ale i o psychickém vyrovnání s úmrtím blízkých a dalších nepříjemných věcí. Ta cesta ze šílence který zabíjel vše co se před ním objevilo na vyrovnaného člověka který i v tomto nepříjemném světě dodržuje své zásady je podle mě výborné. To že nebylo moc akce mi vůbec nevadilo a jsem rád že tvůrci vzali přežití a z jiného konce než kdy dřív. Tímto se pro mě stává tato epizoda jedna z nejoblíbenějších a nejlepších celého seriálu.
Nezdála se mi ta Eastmanova postava. Podle mě by měl být hubenější…Stravu měl založenou na zelenině a pohybu měl asi taky dost (pořád cvičil aikido a kopal hroby…). Ale je to jen takový můj postřeh, jinak se mi díl líbil. Koneckonců už jsem u tohoto seriálu překousnul mnohem větší nesmysly… :D
#6075 Czetkoo:
#6077 LucieMil.:
Také jsem komiks nečetla, ale utvořit nějakou skupinu, která ač je sebevíc vyšinutá, není problém. Když si odmyslíme apokalyptický svět, tak takové subkultury, skupiny a organizace vznikají pořád (a nemusí to být skupina zabijáků). Mají nějakou ideologii (v tomhle případě, že živí převzali kontrolu nad zemí a patří jim, vychází z nějaké místní mytologie) a utvoří společně nějakou skupinu, ke které se následně přidávají další (otázka je spíš jak se rozrůstají). Může v tom figurovat i nějaký kult osobnosti, někdo, kdo to všechno zaštiťuje a utvrzuje ty členy v tom, že jejich pravda je ta jediná správná a musí konat v jejím jménu. No a tohle si zasaďte do světa, ve kterém již neexistují pravidla. To stejné jsme měli třeba i v Terminu. Těm lidem se mohlo něco stát a to je přesvědčilo v jejich ideologii (nebo podobně jako Lizzie, která zabila sestru a chtěla zabít Judith), z našeho pohledu jim hráblo, ale oni si to dokáží vysvětlit.
Konkrétně o Vlcích toho moc vědět není, jediné, kdy se nějak víc představili bylo v posledním díle, nebo ve finále minulé sezony http://www.edna.cz/…ode-conquer/#…, ale pořád to úplně nevysvětluje jejich úmysly a nejsem si jistá, jestli to vlastně někdy bude úplně vysvětleno.
nebyk to úplně marnej díl, ale ta dvojnásobná stopáž byla zbytečná. Trochu jsem doufal v prolínání se současností, ale bohužel. Z Morgana mám pocit, že je to blbec, kterej se neustále hledá a umírají kvůli němu lidé. Vždy když křičel: „Kill me!“ tak jsem si v duchu říkal: „Kill him! " nebo: "Finish him!“ :D Pak mi neříkejte, že zkusil ty dvěře od klece. To zkusí fakt každej!!!
#6065 ori: Jak víš že žije viděl jsem jak ho zombíci roztrhali
#6075 Czetkoo: Taky neznám komix a ani si tak nějak nejsem jistá, jestli se toto bude řídit komixem.. když se zdá, že film se celkem liší.. ale pokud někdo ví, taky se to ráda dozvím :) :D .. nicméně, setkáváme se s nimi už hodně dlouho :)
#6080 chir#6074 Xelis: Morganův syn umřel tak, že ho pokousala jeho „zombie“ maminka.. proto si vyčítal, že kdyby jí zabil, tak se to nikdy nestalo. Sám to vysvětlil, když se s Rickem viděl podruhé v tom domě a bez syna, že najednou tam stála a šla po něm…
A Wolfíkovi bych nevěřila ani jedno slovo, co vypustil z pusy.. divím se, že vy řešíte co řekl a jestli je pokousanej nebo ne .. je to prostě lhář lhář lhář… ale co s ním nakonec bude, jsem taky zvědavá.
Díl se mi líbil… konečně to vysvětlilo to, kde byl Morgan a co prožil. Myslím si, že tu taky bylo dost diskusí o tom – Co je s Morganem, co dělal, co se mu stalo, kde byl .. hrozně to tu všechny zajímalo a když se to dozví a „není to podle jejich představ – asi“ tak je to nudný díl… fakt vás nechápu .. ono „pomlouvat“ je totiž děěěěsně jednoduché ..ale prožít ten díl s ním.. to je „nůůda“ že ;)
Lidi sorry asi jsme trochu debil ale může mi někdo klidně do spoileru napsat co vlastně ty wolfove?
Co vlastne chtějí? Co jsou zač?
Nějak ten jejich „kodex“ masakrovat vše živé co se pohne nechápu :-/ … Jestli je to alespoň vysvětleno v komiksu nebo proč je kousnutej nebo jen pořezanej ? :O
Jako chápu, že prostě někdo je psychopat a trochu mu jeblo a zabijí ale těch vlků je tolik že nevěřim že by všichni byli stejně jeblí, bude v tom daleko větší potencial než bezhlavě zabijet ne?
#6077 LucieMil. #6080 chirNo tady bylo alespoň vidět :D že kvůli Morganovi zbytečně umírají lidi už od začátku a pořád to pokračuje :D Škoda, že neukázali jak umřel jeho kluk. Toho Wolfa co zamkl v tom baráku, to asi bude taky průser do budoucna, bůhví komu co udělá. Jinak ještě by byla sranda, kdyby nakonec ten Glenn opravdu tohle nějakým zázrakem přežil, ale úderem do hlavy ztratil paměť :D:D
#6076 LucieMil.#6070 Stardos: Vravel niečo také že umrie a potom že ak to prežije tak ich zabije či ? :D Takže je asi pohryznutý
#6071 ori: No přeci musí vědět, že kousnutí zabíjí, tak proč říkal, že je všechny zabije pokud to přežije :D A nějaké nápady na to, kdo Carla v promu napadl? Ron se mi moc nezdá :D
#6070 Stardos: Mne to tak pripadalo :D
#6072 Stardos#6069 ori: A on říkal,že je to kousnutí? Tady se dá zase jen spekulovat :D
#6071 ori #6073 Batiatus#6066 Stardos:
#6070 Stardos#6068 Stardos: Práve že ako hovoril, že sa trasie a potí, tak to má z pohryznutia, ale dlho to nebude mať.
#6066 Stardos: Kousnutí to asi není co jsem tak zjistil.No jo,ne všechny spoilery jsou pravdivé
#6069 oriTen díl byl skvělej , jsem rád že nám ukázali psychickou proměnu Morgana :) ono po těch 3 skvělej dílech , byl tento flashbackovej hodně skvěle zasazen. Já jsem spokojen a aspoň si s napětím u nás divaků, víc pohrávaj no :D
Ehm, jak si jsem nepochopil Vlčka. Říkal,že jak se prohlížel fotky Alexandrie doufal,že v ni najde lék.A teď to nechápu,jak dlouho to má?
#6068 Stardos #6069 ori#6060 kutas: Negan je postava z komiksu, ten ešte len príde. A Glenn žije, bohužiaľ :(
#6078 kutas#6062 ZeroCZE: Ono hlavně hodně lidí teď nezajímá, co dělal Morgan, když se toho v okolí Alexandrie děje tolik. Špatně načasované zasazení, ale já to chápu, proč to nasadili teď.
Všimli ste si, že v titulkoch nebol Steven Yeuaeyaoun? :D Ale zat to sa stalo aj Davidovi Morriseyovi po konci 3. série a potom ho tam vrátili.
Docela nechápu některé lidi co remcají že to bylo o ničem. Podle mě to bylo super. Na tomto bylo vidět že to není jenom o přežití ale i o psychickém vyrovnání s úmrtím blízkých a dalších nepříjemných věcí. Ta cesta ze šílence který zabíjel vše co se před ním objevilo na vyrovnaného člověka který i v tomto nepříjemném světě dodržuje své zásady je podle mě výborné. To že nebylo moc akce mi vůbec nevadilo a jsem rád že tvůrci vzali přežití a z jiného konce než kdy dřív. Tímto se pro mě stává tato epizoda jedna z nejoblíbenějších a nejlepších celého seriálu.
#6064 chirNezdála se mi ta Eastmanova postava. Podle mě by měl být hubenější…Stravu měl založenou na zelenině a pohybu měl asi taky dost (pořád cvičil aikido a kopal hroby…). Ale je to jen takový můj postřeh, jinak se mi díl líbil. Koneckonců už jsem u tohoto seriálu překousnul mnohem větší nesmysly… :D