#6008 ViCtorr: Nevím kdo je Negan ale jestli jsme koukali na stejný díl tak Glenn je mrtvej roztrhali ho zombíci
#6014 Hodooor: jo tak ty jsi dobrej optimista i kdyby to nebyly jeho vnitřnosti tak pak nechápu proč tam řve asi se snažil zahnat všechny ty zombíky co jsou okolo něj :D
#6013 Stardos: Buď to sleduji jiný seriál nebo jsem si tam takové postavy nevšimnul
Nestraš s dalšími detaily Morgana..Zase tam moc se toho divák nedozvěděl a snad ho tak rozmazávají proto, že ho DOUFÁM scenáristi chtějí brzy odpravit. Potom třeba i buldočka se zapáchajícíma dredama. Tohle byl nekonečný (opravdu jsem pro každém prostřihu už čekal konec a jindy doufám, že ještě není) dlouhý díl. Ale na všem špatném je i něco dobré a v tomto případě to, že to máme za sebou :o)
Parádní díl, hodně to vykresluje příběh Morgana a hlavně to má hlavu a patu a né samé vyvražďování jak jsme zvyklí. Bylo tam sice pár nepřesností ale hodně by mě zajímalo jak dlouho Eastman byl v té chatrči sám a jak dlouho tam byl s Morganem. Aby to zapadalo do časový osy seriálu
Morgan tam nebyl celou druhou a čtvrtou sérii a prostě tam dlouho nebyl jak všichni víme… Podle mě není tak špatný, že konečně udělali díl jenom o něm. Sice jako moc nemusím díly jen o jedné hlavní postavě, např. jako díly o Beth a Guvernérovi, ale u Morgana jsem to zvládnul, protože mě z téhle trojice prostě zajímal nejvíc a opravdu si vlastní díl zasloužil! :) Celá ta jeho cesta kterou prošel v tomhle díle od blázna po vyrovnaného člověka bylo prostě podle mě zajímavý. No, ale aspoň v dalším díle už budou Rick a ostatní :D
Nepochopil jsem proč ten „Alpha Wolf“ nakonci řekl: že bude muset všechny zabít stejně jako Estamanovi děti…on je přece nezabil…nebo mi něco uniklo?
Jinak nějak extra mě ten Morganovo potažmo Eastmanovo kodex neoslovil. Jistě, to že někdo zabije vraha své rodiny mu pocit zadostiučinění nedá ale podle mě de hlavně o to zabránit tomu aby se to opakovalo. Prostě nutné zlo…a to že se 99% lidí může změnit je podle mě bullshit a zbytečně moc práce…v post apo světě teda obzvlášt
tak díl dobrej, bylo to v celku pohodoví a uteklo to, ale i tak mi přijde zbytečný že to musely natáhnout na 60 min. podle me by tech normalnich 45 stacilo a uz se teda tesim na dalsi dil, promo a sneak peak samozrejme o nicem ale jak uz se tu cetl
otevrete branu kricel Rick a za nim by melo prijit stado chodcu
Díl byl luxusní. I když obvykle nadávám na tyhle kecací epizody, tato byla skutečně povedená. Nad Eastmanem jsem trucoval víc než u smrti Glenna, jeho příběh byl fakt neskutečně dojemnej. Bylo to pohodových 60 minut :)
#6047 badyvlasim: Myslím si, že když Judith přežila věznici tak že bude žít hodně dlouho, ta postava má velký potenciál. Jistě, teď je „do počtu“ ale holčička co se narodila a vyrůstá v tomhle světě? Luxus.
#6045 Mela: Podle této upoutávky na pátý díl – www.youtube.com/watch?… – bude ta epizoda o Alexandrii a podle této upoutávky na pátý díl – www.youtube.com/watch?… – bude o Darylovi a spol. Na čtvrtou epizodu jsem se díval přes internet na AMC a tam po skončení dílu byla ta první upoutávka, takže příští díl bude určitě o Alexandrii. Ta druhá upoutávka je asi až na šestý díl i když se u toho videa píše, že patří k pátému dílu.
Ježiš snad nečekáte, že každý díl bude nabitý akcí od začátku do konce.. Já jsem třeba za takový typ dílu rád, aspoň divákům postavu Morgana přiblíží a pohlíží na něj třeba jinak.. Spíš mě štve, že příště to očividně bude o vyrovnávání se s mrtvolama v Alexandrii a žvásty o tom jak musíme být silní a musíme bojovat a skončí to pravděpodobně úplně stejně..
Díl jsem z celé hodiny překlikal všehovšudy na 10 minut. Až tak mě to fakt chytlo. Výborná práce s prasením nescénáře typu všehochuť. A Pozor na spoilery, protože se dozvíte, že černý Kurt Sloane, kterýmu se pořád někdo vtíral k táboráků se od improvizovaného krematoria rozhodl vydat na duševní pouť a nechat se nasměrovat na zkušenou ještě do improvizovanějšího šaolinu s kozama, aby se tady desítky minut nechal mlátit a pofilozofovovávat asijským mistrem (ve skutečnosti podle kulinářských dovedností převlečeným Stevenem Seagalem) v kůži Johnyho Lynche, aby nakonec mohl na konci sám pofilozofovovávat a umlátit tohoto mistra. Vynikající oduševnělý zážitek, který byl vcelku vítaným a nutným zpestřením jak se během zombie apokalypsy naučit levitovat na hrotě klacku! Bravo.
omg… pro mě tedy úplně zbytečný díl, čekal jsem, kdy něco takového přijde i v této řadě a bylo to tu.. ale předchozí byly dobré, tak snad jen tento jeden byl do počtu :)
#6008 ViCtorr: Nevím kdo je Negan ale jestli jsme koukali na stejný díl tak Glenn je mrtvej roztrhali ho zombíci
#6014 Hodooor: jo tak ty jsi dobrej optimista i kdyby to nebyly jeho vnitřnosti tak pak nechápu proč tam řve asi se snažil zahnat všechny ty zombíky co jsou okolo něj :D
#6013 Stardos: Buď to sleduji jiný seriál nebo jsem si tam takové postavy nevšimnul
#6065 oriNestraš s dalšími detaily Morgana..Zase tam moc se toho divák nedozvěděl a snad ho tak rozmazávají proto, že ho DOUFÁM scenáristi chtějí brzy odpravit. Potom třeba i buldočka se zapáchajícíma dredama. Tohle byl nekonečný (opravdu jsem pro každém prostřihu už čekal konec a jindy doufám, že ještě není) dlouhý díl. Ale na všem špatném je i něco dobré a v tomto případě to, že to máme za sebou :o)
Za mňa super diel :D Konečne taká oddychovka :)
Parádní díl, hodně to vykresluje příběh Morgana a hlavně to má hlavu a patu a né samé vyvražďování jak jsme zvyklí. Bylo tam sice pár nepřesností ale hodně by mě zajímalo jak dlouho Eastman byl v té chatrči sám a jak dlouho tam byl s Morganem. Aby to zapadalo do časový osy seriálu
ZÍÍÍV…díl nezklamal a splnil, co jsem očekával…že to bude nuda, jako prase a navíc začínám nesnášet aikido.
Morgan tam nebyl celou druhou a čtvrtou sérii a prostě tam dlouho nebyl jak všichni víme… Podle mě není tak špatný, že konečně udělali díl jenom o něm. Sice jako moc nemusím díly jen o jedné hlavní postavě, např. jako díly o Beth a Guvernérovi, ale u Morgana jsem to zvládnul, protože mě z téhle trojice prostě zajímal nejvíc a opravdu si vlastní díl zasloužil! :) Celá ta jeho cesta kterou prošel v tomhle díle od blázna po vyrovnaného člověka bylo prostě podle mě zajímavý. No, ale aspoň v dalším díle už budou Rick a ostatní :D
Zase jeden s těch zbytečných dílů prostě nic moc.
Nepochopil jsem proč ten „Alpha Wolf“ nakonci řekl: že bude muset všechny zabít stejně jako Estamanovi děti…on je přece nezabil…nebo mi něco uniklo?
Jinak nějak extra mě ten Morganovo potažmo Eastmanovo kodex neoslovil. Jistě, to že někdo zabije vraha své rodiny mu pocit zadostiučinění nedá ale podle mě de hlavně o to zabránit tomu aby se to opakovalo. Prostě nutné zlo…a to že se 99% lidí může změnit je podle mě bullshit a zbytečně moc práce…v post apo světě teda obzvlášt
tak díl dobrej, bylo to v celku pohodoví a uteklo to, ale i tak mi přijde zbytečný že to musely natáhnout na 60 min. podle me by tech normalnich 45 stacilo a uz se teda tesim na dalsi dil, promo a sneak peak samozrejme o nicem ale jak uz se tu cetl
otevrete branu kricel Rick a za nim by melo prijit stado chodcu
Toho idiota nenávidím čoraz viac. Eastman si kľudne mohol ďalej skúšať vyrábať syr. Morgan je mor.
Díl byl luxusní. I když obvykle nadávám na tyhle kecací epizody, tato byla skutečně povedená. Nad Eastmanem jsem trucoval víc než u smrti Glenna, jeho příběh byl fakt neskutečně dojemnej. Bylo to pohodových 60 minut :)
#6048 Cermb0: Přesně. Myslím, že ve 25. série z ní bude největší badass seriálu :)
#6047 badyvlasim: Myslím si, že když Judith přežila věznici tak že bude žít hodně dlouho, ta postava má velký potenciál. Jistě, teď je „do počtu“ ale holčička co se narodila a vyrůstá v tomhle světě? Luxus.
#6049 Nitram92Tak me napadlo, podle toho co rekl Weckar Morganovi, ze to asi brzy odnese mala Grimesova
#6048 Cermb0#6045 Mela: Podle této upoutávky na pátý díl – www.youtube.com/watch?… – bude ta epizoda o Alexandrii a podle této upoutávky na pátý díl – www.youtube.com/watch?… – bude o Darylovi a spol. Na čtvrtou epizodu jsem se díval přes internet na AMC a tam po skončení dílu byla ta první upoutávka, takže příští díl bude určitě o Alexandrii. Ta druhá upoutávka je asi až na šestý díl i když se u toho videa píše, že patří k pátému dílu.
#6044 Cermb0: nebude, další bude o Darylovi, Abrahamovi a té černošce.
#6046 dameoJežiš snad nečekáte, že každý díl bude nabitý akcí od začátku do konce.. Já jsem třeba za takový typ dílu rád, aspoň divákům postavu Morgana přiblíží a pohlíží na něj třeba jinak.. Spíš mě štve, že příště to očividně bude o vyrovnávání se s mrtvolama v Alexandrii a žvásty o tom jak musíme být silní a musíme bojovat a skončí to pravděpodobně úplně stejně..
#6045 MelaDíl jsem z celé hodiny překlikal všehovšudy na 10 minut. Až tak mě to fakt chytlo. Výborná práce s prasením nescénáře typu všehochuť. A Pozor na spoilery, protože se dozvíte, že černý Kurt Sloane, kterýmu se pořád někdo vtíral k táboráků se od improvizovaného krematoria rozhodl vydat na duševní pouť a nechat se nasměrovat na zkušenou ještě do improvizovanějšího šaolinu s kozama, aby se tady desítky minut nechal mlátit a pofilozofovovávat asijským mistrem (ve skutečnosti podle kulinářských dovedností převlečeným Stevenem Seagalem) v kůži Johnyho Lynche, aby nakonec mohl na konci sám pofilozofovovávat a umlátit tohoto mistra. Vynikající oduševnělý zážitek, který byl vcelku vítaným a nutným zpestřením jak se během zombie apokalypsy naučit levitovat na hrotě klacku! Bravo.
no, je to tak, byl vyloženě do počtu, po takové akci co tam byla, celkem blbost toto udělat :) každý čekal co se z minulé akce nakonec vyklube :)
omg… pro mě tedy úplně zbytečný díl, čekal jsem, kdy něco takového přijde i v této řadě a bylo to tu.. ale předchozí byly dobré, tak snad jen tento jeden byl do počtu :)