Eh koukám každej řeší jen Glennovu domnělou smrt… ale že jinak zařvala půlka týmu, Rick byl napaden vlkama který (jak jinak) nechal Morgan jít a je v pasti, v titulkcích je chyba, si nikdo asi nevšiml :-D Tak ještě ke Glennově smrti: mohl zalízt pod kontejner a tím se zachránit, ale hlavně je stále vídán na natáčení, což beru jako nejpádnější důkaz že zázračně přežil… a k velikosti místa pod kontejnerem: Rychle a zběsile, ve skutečnosti by se taky auto nevešlo pod přívěs
#5774 Minky: Já tam teda žádný řvaní neslyšel přes tu hudbu :) takže si spíš myslím, že to bylo takové to tiché naříkání, kdy se už člověk nezmůže ani na to řvaní :)
já celý den brečím že umřel Glenn a pak si čtu diskuse a o tom že je naděje že to přežije. :D Proč ale řval, když trhali na kusy Nicholase? Takhle si ho každej zombík všimne.
Chci vidět kolik z vás skončí se seriálem když by se Glenn ukázal živý ;) Carol přežila náraz autem , Daryl pád z hory a zombíka který mu okusoval botu , Herschel taky měl sílu se skoro useklou hlavou odplazit pryč , tak proč to řešíte ? :D Herečka Enid říkala na Talking Dead , že budeme mile překvapeni když ji uvidíme a vzhledem k tomu že byl Glenn na MSF viděn právě s Enid a Maggie , tak bych to viděl na záchranu Enid
#5761 guguprsk: A co jako? To je takový peklo se o někom vyjádřit podle jeho rasovýho původu? Bože, kam jsme se to dostali… Tohle se už dá nazvat jenom připosranou anti-rasistickou paranoiou.
#5769 Dusek: Pouštěla jsem si tu scénu několikrát dokola a určitě netrhají jeho. Jen mi přijde trochu sci-fi se z téhle situace jakýmkoliv způsobem dostat. Budu mu ale držet pochopitelně palce. Taaaak a teď z toho neusnu!
Tak teď jsem se na to koukl podruhý, a pěkně frame by frame, a to mě utvrdilo v přesvědčení, že Glenn přežije. Proč? Když se podíváte detailně a zamyslíte se nad tím, tak Glenn a Nicholas jich pár zabijou, než se vyškrábou na popelnici. Nemohl by Glenn použít teda krev a vnitřnosti právě těchto padlých, když říkáte, že krev čerstvě mrtvých použít nelze? A za druhý, v záběru je jasně vidět, že Glenn leží dole a Nicholas je na něm napříč, čili leží do X. A trhají právě Nicholase, jak je hezky vidět i ze záběru zvrchu (musíte si stáhnout 1080 verzi). Na Glenna ani nešáhnou. A jak tady někdo trefně poznamenal, tak ostatním i pár záběrů předtím tekla z huby krev, a Glen jenom křičí, protože je vyděšenej. A ta krev na něm je Nicholasova. Toliko k tomu, co jsem ještě stačil vypozorovat a uvidíme za pár týdnů, jestli se pletu nebo ne :) Počítám že příští díl bude výhradně o Morganovi.
Takže zase týden čekání a napětí. To nevydržím. Těžko říct, jestli střeva byly Glenna. I kdyby na krásně jeho nebyly, jaká je šance se z toho dostat bez škrábance… :-( Rick to snad zvládne
#5761 guguprsk: Rick je občas trotl a amík k tomu, ale je to hlavně Grimasa. Ne všichni si při mé nekreativitě vytitulovali svou přezdívku narozdíl od zmíněných. Snad bych se ale nemusel zodpovídat třeba z gerontofobie, kdybych Dalea nazval seniorem nebo dědulou. S náboženské nesnášenlivosti při uvedení Gabrielova černoprdelníka a nebo z feminismu a z nekulturního hovadství při zasmátí se nad bloňdatou vříkající tvářičkou s encefalonem na stropě. Já věřím, že tu jsme jedna velká dušínská rodina, ale tohle přehánět nemusíme.
Se tak dívám na tu scénu jak baští Glena a krom těch střev mi tam nehraje to, že mu neteče krev z úst … a přitom všem, na kterých si pochutnali zombí, krev z pusy tekla. I v tomto dílu tomu co ho dostali u té brány, kterou přelézal s Michonne .. no myslím, že teorií bude požehnaně ale jen další díly ukážou jak to scénaristé napsali. Tato scéna je prostě Schrödingerova kočka :D
#5760 ZvacA: Není to korektní, když veškeré postavy tituluješ vlastními jmény (Dale, Amy, Otis…) a z Glenna si uděláš Korejce. Věřím, že rasisticky to (snad) nemyslíš, ale zní to teda hrozně… Rick taky není „ten Amík“ atd.
#5758 guguprsk: Co se ti zdá tak zajímavého na Korejci ty rasisto? Postava je korejské národnosti a jmenuje se Glenn aka pro mě osobně známý jako Korejec. Daryl je taky Vidlák. Grimas je Grimas. Díky za pochopení, ať tu ostatním nemusme kazit diskusi těmahle postřehama mimo téma.
Eh koukám každej řeší jen Glennovu domnělou smrt… ale že jinak zařvala půlka týmu, Rick byl napaden vlkama který (jak jinak) nechal Morgan jít a je v pasti, v titulkcích je chyba, si nikdo asi nevšiml :-D Tak ještě ke Glennově smrti: mohl zalízt pod kontejner a tím se zachránit, ale hlavně je stále vídán na natáčení, což beru jako nejpádnější důkaz že zázračně přežil… a k velikosti místa pod kontejnerem: Rychle a zběsile, ve skutečnosti by se taky auto nevešlo pod přívěs
I The Spoiling Dead Fans hovoří , že Glenn neumřel a ti mají zrovna docela dobré zdroje a říkají pravdivé spoilery :) ( krom Tařiny smrti tedy :D )
#5775 Stardos: Další důkaz že všechno není tak, jak občas vypadá :)
#5782 Minky#5774 Minky: Já tam teda žádný řvaní neslyšel přes tu hudbu :) takže si spíš myslím, že to bylo takové to tiché naříkání, kdy se už člověk nezmůže ani na to řvaní :)
A ještě menší poznámka . V Talking Dead dávají In Memorian , tedy jména všech mrtvých postav , ovšem Glenn tam narozdíl od Nicholase nebyl ;)
#5777 Dusekjá celý den brečím že umřel Glenn a pak si čtu diskuse a o tom že je naděje že to přežije. :D Proč ale řval, když trhali na kusy Nicholase? Takhle si ho každej zombík všimne.
#5776 DusekChci vidět kolik z vás skončí se seriálem když by se Glenn ukázal živý ;) Carol přežila náraz autem , Daryl pád z hory a zombíka který mu okusoval botu , Herschel taky měl sílu se skoro useklou hlavou odplazit pryč , tak proč to řešíte ? :D Herečka Enid říkala na Talking Dead , že budeme mile překvapeni když ji uvidíme a vzhledem k tomu že byl Glenn na MSF viděn právě s Enid a Maggie , tak bych to viděl na záchranu Enid
#5764 Lotly: Negan je něco jako Guvernér 2.0 akorát je to daleko větší zlosyn :D prostě né jeden z největších ale největší záporák celýho TWD
#5780 danho123#5761 guguprsk: A co jako? To je takový peklo se o někom vyjádřit podle jeho rasovýho původu? Bože, kam jsme se to dostali… Tohle se už dá nazvat jenom připosranou anti-rasistickou paranoiou.
#5769 Dusek: Pouštěla jsem si tu scénu několikrát dokola a určitě netrhají jeho. Jen mi přijde trochu sci-fi se z téhle situace jakýmkoliv způsobem dostat. Budu mu ale držet pochopitelně palce. Taaaak a teď z toho neusnu!
Tak teď jsem se na to koukl podruhý, a pěkně frame by frame, a to mě utvrdilo v přesvědčení, že Glenn přežije. Proč? Když se podíváte detailně a zamyslíte se nad tím, tak Glenn a Nicholas jich pár zabijou, než se vyškrábou na popelnici. Nemohl by Glenn použít teda krev a vnitřnosti právě těchto padlých, když říkáte, že krev čerstvě mrtvých použít nelze? A za druhý, v záběru je jasně vidět, že Glenn leží dole a Nicholas je na něm napříč, čili leží do X. A trhají právě Nicholase, jak je hezky vidět i ze záběru zvrchu (musíte si stáhnout 1080 verzi). Na Glenna ani nešáhnou. A jak tady někdo trefně poznamenal, tak ostatním i pár záběrů předtím tekla z huby krev, a Glen jenom křičí, protože je vyděšenej. A ta krev na něm je Nicholasova. Toliko k tomu, co jsem ještě stačil vypozorovat a uvidíme za pár týdnů, jestli se pletu nebo ne :) Počítám že příští díl bude výhradně o Morganovi.
#5770 Gigi#5767 Gigi: A jestli se z toho dostane, tak se to stejně v dalším díle s největší pravděpodobností nedozvíme a nechají si to třeba na konce série.
Takže zase týden čekání a napětí. To nevydržím. Těžko říct, jestli střeva byly Glenna. I kdyby na krásně jeho nebyly, jaká je šance se z toho dostat bez škrábance… :-( Rick to snad zvládne
#5768 Gigibtw. kdo umí anglicky mrkněte na tohle video: https://www.youtube.com/watch?…
#5764 Lotly:
Největší frajer v WD univerzu. Guvernér hadra.
Lidi může mi někdo vysvětlit kdo je to Negan ? absolutně nevím..
#5765 ZvacA #5772 Red Viper#5761 guguprsk: Rick je občas trotl a amík k tomu, ale je to hlavně Grimasa. Ne všichni si při mé nekreativitě vytitulovali svou přezdívku narozdíl od zmíněných. Snad bych se ale nemusel zodpovídat třeba z gerontofobie, kdybych Dalea nazval seniorem nebo dědulou. S náboženské nesnášenlivosti při uvedení Gabrielova černoprdelníka a nebo z feminismu a z nekulturního hovadství při zasmátí se nad bloňdatou vříkající tvářičkou s encefalonem na stropě. Já věřím, že tu jsme jedna velká dušínská rodina, ale tohle přehánět nemusíme.
Se tak dívám na tu scénu jak baští Glena a krom těch střev mi tam nehraje to, že mu neteče krev z úst … a přitom všem, na kterých si pochutnali zombí, krev z pusy tekla. I v tomto dílu tomu co ho dostali u té brány, kterou přelézal s Michonne .. no myslím, že teorií bude požehnaně ale jen další díly ukážou jak to scénaristé napsali. Tato scéna je prostě Schrödingerova kočka :D
#5760 ZvacA: Není to korektní, když veškeré postavy tituluješ vlastními jmény (Dale, Amy, Otis…) a z Glenna si uděláš Korejce. Věřím, že rasisticky to (snad) nemyslíš, ale zní to teda hrozně… Rick taky není „ten Amík“ atd.
#5763 ZvacA #5771 Athaeneus#5758 guguprsk: Co se ti zdá tak zajímavého na Korejci ty rasisto? Postava je korejské národnosti a jmenuje se Glenn aka pro mě osobně známý jako Korejec. Daryl je taky Vidlák. Grimas je Grimas. Díky za pochopení, ať tu ostatním nemusme kazit diskusi těmahle postřehama mimo téma.
#5761 guguprsk