nejen Morgan se svym humano pristupem… Gabriel tradicne na headshot, starostka se svym synem co pri sluzbe na vezi nikoho netrefi a ani mrtvaka nezabije… :-) o Enid ani nemluve, v te scene s Carlem snad zblnul reziser, herecka nebo produkce.. nebo vsichni dohromady… :-) to jsem si snad pustil 3× a vysledek pokazde.. WTF is that?!… :-)
Pilot 6 serie celkem dobrej. Flashbacky se mi líbily. Už to mělo děj a nějakou tu akci. A samozřejmě ten boom na konci. Druhej díl už tak super nebyl, ale i tak si držel kvalitu. Jen mne stašně štve Morgan. Taky Vám připadá děsně směšnej s tou násadou od smetáku, která se prohýbá tak, že by při každém úderu musela prasknout? :-D
:D Tak veľa ich v Alexandrii neostalo, ale dalo sa to čakať, kedže tam ostalo len par ľudí, ktorá to vedia so zbraňami. Užíval som si scény, kde zabíjali W. Ja osobne by som nejakých zajal a následne ponáral do kyseliny, ale ja som labužník, alebo by som pomaly oddeľoval tkanivo od kosti!
Jestli ta malá holka není nějaký špion Wolves,ze by nechala zprávu na skle že ti silnější jsou mimo Alexandrii..kdoví co dělává když tak často utíká přes plot ven,možná donáší informace pokud mají Wéčka někoho z její rodiny,kdo by podezíral malou holku co přišla sama k Alexandrii?jen teorie,za pár hodin se to snad dozvíme..
#5539 Stardos: To podľa mňa to neznamená pretože to by musela patriť k Wolfs ale to nepatrí lebo oni nevedeli o Alexandrií dokým neuvideli foto na ktorých bola alebo k ním patrila a potom od ních utiekla ? :D
nejen Morgan se svym humano pristupem… Gabriel tradicne na headshot, starostka se svym synem co pri sluzbe na vezi nikoho netrefi a ani mrtvaka nezabije… :-) o Enid ani nemluve, v te scene s Carlem snad zblnul reziser, herecka nebo produkce.. nebo vsichni dohromady… :-) to jsem si snad pustil 3× a vysledek pokazde.. WTF is that?!… :-)
#5554 Scenárista s veľkým S: A teď o tý červený karkulce. :-D
Pilot 6 serie celkem dobrej. Flashbacky se mi líbily. Už to mělo děj a nějakou tu akci. A samozřejmě ten boom na konci. Druhej díl už tak super nebyl, ale i tak si držel kvalitu. Jen mne stašně štve Morgan. Taky Vám připadá děsně směšnej s tou násadou od smetáku, která se prohýbá tak, že by při každém úderu musela prasknout? :-D
jen doufam, ze Morgan na to dojede a napr. ten W mu tou bouchackou prozene hlavu kulkou… :-)
#5555 Mustage23:
:D Niekedy sa bojím aj sam seba.
#5554 Scenárista s veľkým S: No fůůj :D Bojím se tě.
#5556 Scenárista s veľkým S:D Tak veľa ich v Alexandrii neostalo, ale dalo sa to čakať, kedže tam ostalo len par ľudí, ktorá to vedia so zbraňami. Užíval som si scény, kde zabíjali W. Ja osobne by som nejakých zajal a následne ponáral do kyseliny, ale ja som labužník, alebo by som pomaly oddeľoval tkanivo od kosti!
#5555 Mustage23 #5558 CadaverousCarol je frajerka už nějakou dobu
No Morgan mě fakt naštval. Takhle je pustit. A Carol? Z ní se stala fakt frajerka, ten rozdíl na začátku a teď je fakt obrovský :D
takze sicejen Wéčka :-) Celkem sadisticke svine, hlavne ze Morgan je stale pozitivni :D
Enid jsem měl na mysli..
Jestli ta malá holka není nějaký špion Wolves,ze by nechala zprávu na skle že ti silnější jsou mimo Alexandrii..kdoví co dělává když tak často utíká přes plot ven,možná donáší informace pokud mají Wéčka někoho z její rodiny,kdo by podezíral malou holku co přišla sama k Alexandrii?jen teorie,za pár hodin se to snad dozvíme..
#5547 turquoise.hexagon: Jestli myslíš tu kterou jí , tak ne . Ona je pořád na natáčení
#5543 Hodooor: 1:10 je tara? :D
#5548 StardosJust Stay Strong možná
#5544 Mattesino: Omlouvám se mělo to být Nebo
#5541 ori: Nemo možná Just Stay same? Zjistíme to až vyjde další super díl.
#5545 Mattesino #5561 noona #5562 noonaJinak spousta spoilerů je v tomhle traileru, kdo ho ještě neviděl https://www.youtube.com/watch?…
#5547 turquoise.hexagon#5541 ori: *JSS
Možno JJS znamená Jesus :D
#5542 ori #5544 Mattesino#5539 Stardos: To podľa mňa to neznamená pretože to by musela patriť k Wolfs ale to nepatrí lebo oni nevedeli o Alexandrií dokým neuvideli foto na ktorých bola alebo k ním patrila a potom od ních utiekla ? :D