fakt ma udivuje, že ešte stále tu majú niektorí chuť dokola a neustále písať vety typu „no ak pôjdu podľa komiksu, tak to sa máme na čo tešiť“ a podobné bláboly! televízia nie je komiks, seriál stojí na akomsi dejovom základe komiksu, ale samotné zápletky si idú v televízii vlastnou cestou a komiksom sa vôbec nezaoberajú, už to konečne pochopte, pretože tie komiksové spoilery sú trápne, obťažujúce a zbytočné
#5233 ZvacA: asi tak :D ale to hold proste nevysvetlíš niekomu, kto nevidí do hĺbky seriálovej tvorby, ale vidí iba to pozlátko… na to si ale treba hold zvyknúť, pozeranie seriálov v originále sa v posledných 2 rokoch mimoriadne rozšírilo, takže dneska sa už hrá na odborníka kde kto
#5255 Bublaninamorava: Jeste jedno hihihi a jebne mě z tebe.. Vážně humus. Něco, jako když slováci „kukají“ na WD a přitom nejsou kukačky (nic ve zlém, cigán, jak černoch) :o) Marihuana, nebo prostě jen blázen.. Jinak tohle byl zase strašný díl lidi. Takže ze skupiny lidí, kteří se snaží přežít se stala skupina lidí, co do všeho strkají nos a nic se jim nelíbí. Pořád nějak nechápu proč řeší za tu dlouhou dobu bydlo. Já bych se dal do kupy a padal dál, tohle pro ně není. A Ricka zase tak nechvalte, s..e se do rodinných vztahů, jako by tam byl hlavní. Nevím, jak by se vám líbilo, kdyby vase problemy resil nějaký cizí trouba takto. Jako „pojd se mnou“ – co to jako je.. Ten její manžel ví moc dobře, jak si Rick s tou jeho MANZELKOU hraje a divím se, že mu nenaložil už dávno. Takže teď se řeší opravdu problémy jako v Bewerly Hills. Rick jedná ve vlastním zájmu a z pozice imaginální moci. Ale byla to názorná ukázka, jak lze u jednoduššího diváka z dlouhodobého klaďase během 30 vteřin udělat záporáka málem a h..zla.
No, jestli se budou držet dále aspon ze dvou třetin předlohy – tak šrumec teprve začíná…hihih, máme se na co těšit… budou se dít věci…hihi, ale taky mám trochu obavy, že tempo bude dál pomalé a některé díly zase natáhlé.. atd.. však víte…
Myslim, ze Charlie Sheen by to nedal. Bola by to velka vyzva, ale myslim, ze uz je zial taky zacykleny v urcitom type postav(aj ked v nich bol dobry), ale takuto zmenu neda. Seagala to uz vobec nie. :) Bud menej znamy herec, alebo potom urcite je velmi dobry tip, ze by to mohol byt Mickey Rourke… je to vyborny herec, ale nedoceneny v nablyskanom Hollywoode. Obavam sa ale, ze ten by to zahral tak, ze by sme toho Negana este nakoniec mali radi :)
#5245 mrco1991: Mne sa velmi pačila hláška Carol.. ked prisli pred brany Alexandrie.. povedala Rickovi.. „Ty aj ked sa mylis, mas pravdu“ Myslim, ze je to velmi vystizne
podle mě tam Rick řekl jenom pravdu…navíc Michonne celkem nechápu s tím jejím „budeme bydlet v domečku a žít v míru“,kde se to v ní bere???Tuhle její touhu nechápu už několik dílů,ona nikoho a nic nemá,kromě katany,ale pořád mele o tom,jak už toho má dost-to snad všichni,ale zase za každou cenu se snažit s Alexandrií sžít,i když to očividně vedou špatně…
Já tam teda Sheena nechci. Třeba ve Dva a půl chlapa byl dobrý, ale TWD se mi líbí i kvůli tomu, že zde nevystupují žádní áčkoví herci, světově známé celebrity.
#5234 Cermb0: Sheena bych do seriálu jako nějakou postavu bral, ale na Negana by se hodil spíš Vinnie Jones. To je správnej magor… Tipnu si ale, že ho bude hrát nejspíš ten Kevin Durand, všude na internetu se o něm nejčastěji mluví v souvislosti s Neganem.
#5237 k_ub0: Což je pro mě nepochopitelné, WD je pokud vím nejsledovanější seriál a má bídný rozpočet.. Ohledně Sheena jsem toho názoru, že ten už má za sebou tolik průserů, afér a drog, že moc filmových studií ho už nechce přijímat… Navíc v Dva a půl chlapa byl pan NĚKDO, tam byl populární a nenahraditelný, takže u WD si nemá co říkat o vysoký honorář, protože tam je velmi snadno nahraditelný. Takže podle mě by WD pro něj byla super příležitost a s tím co by mu nabídli by si mohl vystačit.. Na druhou stranu nějak tam nesedí, já bych tam uvítal třeba Roberta Kneppera …
fakt ma udivuje, že ešte stále tu majú niektorí chuť dokola a neustále písať vety typu „no ak pôjdu podľa komiksu, tak to sa máme na čo tešiť“ a podobné bláboly! televízia nie je komiks, seriál stojí na akomsi dejovom základe komiksu, ale samotné zápletky si idú v televízii vlastnou cestou a komiksom sa vôbec nezaoberajú, už to konečne pochopte, pretože tie komiksové spoilery sú trápne, obťažujúce a zbytočné
#5256 JaRaN: presne… nechápem, ako niekto nemôže vidieť ten lacný scenár, ktorým tento seriál už minimálne 3 sezóny trpí…
#5233 ZvacA: asi tak :D ale to hold proste nevysvetlíš niekomu, kto nevidí do hĺbky seriálovej tvorby, ale vidí iba to pozlátko… na to si ale treba hold zvyknúť, pozeranie seriálov v originále sa v posledných 2 rokoch mimoriadne rozšírilo, takže dneska sa už hrá na odborníka kde kto
#5255 Bublaninamorava: Jeste jedno hihihi a jebne mě z tebe.. Vážně humus. Něco, jako když slováci „kukají“ na WD a přitom nejsou kukačky (nic ve zlém, cigán, jak černoch) :o) Marihuana, nebo prostě jen blázen.. Jinak tohle byl zase strašný díl lidi. Takže ze skupiny lidí, kteří se snaží přežít se stala skupina lidí, co do všeho strkají nos a nic se jim nelíbí. Pořád nějak nechápu proč řeší za tu dlouhou dobu bydlo. Já bych se dal do kupy a padal dál, tohle pro ně není. A Ricka zase tak nechvalte, s..e se do rodinných vztahů, jako by tam byl hlavní. Nevím, jak by se vám líbilo, kdyby vase problemy resil nějaký cizí trouba takto. Jako „pojd se mnou“ – co to jako je.. Ten její manžel ví moc dobře, jak si Rick s tou jeho MANZELKOU hraje a divím se, že mu nenaložil už dávno. Takže teď se řeší opravdu problémy jako v Bewerly Hills. Rick jedná ve vlastním zájmu a z pozice imaginální moci. Ale byla to názorná ukázka, jak lze u jednoduššího diváka z dlouhodobého klaďase během 30 vteřin udělat záporáka málem a h..zla.
#5258 Alex02 #5261 StardosNo, jestli se budou držet dále aspon ze dvou třetin předlohy – tak šrumec teprve začíná…hihih, máme se na co těšit… budou se dít věci…hihi, ale taky mám trochu obavy, že tempo bude dál pomalé a některé díly zase natáhlé.. atd.. však víte…
#5256 JaRaN#5239 Simonne-Cirka: neříkej :), tímhle tempem tam Negan bude někdy v půlce 7. řady
jeste by se na N hodil Michael Madsen. ten me napadl jako prvni, kdyz jsem o obsazeni zacal premyslet.
Myslim, ze Charlie Sheen by to nedal. Bola by to velka vyzva, ale myslim, ze uz je zial taky zacykleny v urcitom type postav(aj ked v nich bol dobry), ale takuto zmenu neda. Seagala to uz vobec nie. :) Bud menej znamy herec, alebo potom urcite je velmi dobry tip, ze by to mohol byt Mickey Rourke… je to vyborny herec, ale nedoceneny v nablyskanom Hollywoode. Obavam sa ale, ze ten by to zahral tak, ze by sme toho Negana este nakoniec mali radi :)
#5245 mrco1991: Mne sa velmi pačila hláška Carol.. ked prisli pred brany Alexandrie.. povedala Rickovi.. „Ty aj ked sa mylis, mas pravdu“ Myslim, ze je to velmi vystizne
Sheen a Negan? To ne, Mickey Rourke by byl idealni a nebo nekolikrat zminovany Seagal
Sheen a Negan? To ne, Mickey Rourke by byl idealni a nebo nekolikrat zminovany Seagal
Michonne chce žít v klidu a né přežívat sama už z toho zbláznila v EP09 jak řekla copak nechcete žít v bezpečí?
podle mě tam Rick řekl jenom pravdu…navíc Michonne celkem nechápu s tím jejím „budeme bydlet v domečku a žít v míru“,kde se to v ní bere???Tuhle její touhu nechápu už několik dílů,ona nikoho a nic nemá,kromě katany,ale pořád mele o tom,jak už toho má dost-to snad všichni,ale zase za každou cenu se snažit s Alexandrií sžít,i když to očividně vedou špatně…
Rick má vždy pravdu :) myslím že v poslednej epizóde sa to ukáže
#5251 WarriorQueen#5240 Cermb0: on ma tolko penazi že jeho pravnučata budu zahojene ten sa ti vykašle na cely WD :D
Já tam teda Sheena nechci. Třeba ve Dva a půl chlapa byl dobrý, ale TWD se mi líbí i kvůli tomu, že zde nevystupují žádní áčkoví herci, světově známé celebrity.
#5241 hoolio88: Mluvit se může, ale to jsou jen přání a dohady fanoušků, tvůrci pokud vím nikoho jiného než Sheena nezmínili zatím
#5260 hoolio88#5234 Cermb0: Sheena bych do seriálu jako nějakou postavu bral, ale na Negana by se hodil spíš Vinnie Jones. To je správnej magor… Tipnu si ale, že ho bude hrát nejspíš ten Kevin Durand, všude na internetu se o něm nejčastěji mluví v souvislosti s Neganem.
#5242 Cermb0#5237 k_ub0: Což je pro mě nepochopitelné, WD je pokud vím nejsledovanější seriál a má bídný rozpočet.. Ohledně Sheena jsem toho názoru, že ten už má za sebou tolik průserů, afér a drog, že moc filmových studií ho už nechce přijímat… Navíc v Dva a půl chlapa byl pan NĚKDO, tam byl populární a nenahraditelný, takže u WD si nemá co říkat o vysoký honorář, protože tam je velmi snadno nahraditelný. Takže podle mě by WD pro něj byla super příležitost a s tím co by mu nabídli by si mohl vystačit.. Na druhou stranu nějak tam nesedí, já bych tam uvítal třeba Roberta Kneppera …
#5244 k_ub0