Nejsem sice architekt, jako manžel Deanny, co měl údajně stavěl ten ocelový plot, ale proč má podpory z vnějšku a ne zevnitř? Pokud slouží jako obrana proti náporů zombíků tak jsou na špatné straně, a taky z vnější strany se přece dají snáz strhnout, dá se po nich líp vyšplhat atd, má to nějaký význam?
Vejrám. Martyrium, protrpěné u několika posledních extrémně nudných dílů totiž začíná nést své ovoce. K parádní epizodě, jakou dvanáctá jistojistě byla, náhle stačí oholit a ostříhat Ricka, odsunout zombíky na vedlejší kolej a rozehrát Funny Games USA v nové komunitě. Psycho a hutná nálož existencionálního dramatu se vracejí a seriál atmosférou konečně připomíná jeho legendární začátky před pěti lety. Třikrát hurá! Slaboši nepřežijí, to je motto dne. Podobnou depresivní nálož svět TWD potřeboval, a snad se podle comicsu pojede co nejdéle to bude možné. A proto vítám nové policisty Ricka a Michonne a těším se, jaké různé prohřešky proti zločinu budou muset v jejich novém domově řešit. Jeden, dva hlavní potížisté již vystrkují růžky, ostatní na sebe jistě nenechají dlouho čekat. Nezahrávejte si se šerifem, zvlášť když mu pomalu začíná solidně hrabat. Protože bezpečí? Nic takového na světě už dávno neexistuje a on to ví. On ví…
Myslíte, že v této sérii ještě někdo z hlavních postav umře? Já si myslím že ne, teda nevím jak Sasha, protože její herečka byla těhotná ale v současných dílech už měla bříško celkem velké, jen to tvůrci zamaskovali. :) Negana bych rád viděl ve finálním díle, ale spíš to vidím na mid season finale v šesté sérii.
#4846 Scenárista s veľkým S: Správně, komiks jsem nečetl a tím pádem nevím o tom jak daleko je Negan, jak velkou skupinu má a další podrobnosti proto jsem psal „osobně bych tipoval“ (navíc né vždy se seriál s komiksem shoduje) :)
V tejto 5 sérii zomrie Daryl dixon ked bude zachranovať Carol pri prestrelke .. Prezradil to jeden z ludí ktorí pracuje na Seriali WD . To ským bude prestrelka a kto další umrie z hlavnych postav už nechcel prezradit.....
Tento díl se mi opravdu líbil a připomínal začátky TWD ať už atmosférou nebo poznáváním nových věcí. Jsem zvědav kdo sebral tu Rickovu zbraň osobně bych tipoval –
Tu malou potvůrku, která za brány Alexandrie pro bombóny chodit určitě nebude :) myslím, že donáší Neganovy nebo ty lidi co vyhodila ta rádoby hodná paní Alexandrie budou její rodiče … uvidím a už se nemůžu dočkat dalšího dílu
#4843 k_ub0: Tak to nevím, kde jsi se to dočetl, ale stačí se podívat na wiki a zjístíš, že nemají spolu nic společného. Podobnost tam také žádnou nevidím.
#4841 Cermb0: Tak dočital som sa ze to je jej staršia sestra a ze to je zámer autora VW aby to pripominalo Terminus ale neviem či je natom pravdy ale proste hned jak som ju zbadal tak ze mi je odniekal povedoma a proste sa podoba na tu Marry či jak sa volala či su rodina neviem či je to pravda ale obe maju modre oči rovnake vlasy rovnaky nos usta :D
#4828 HardyCz: A to ještě nedávno se tu všichni strachovali jestli se ten herec dožije konce seriálu jestli už není na Ricka moc starý…a stačilo jen ostříhat :)
#4840 k_ub0: Herečka to určitě stejná není, ale nad tou podobou jsem se také zamýšlel.. Napadlo mě jestli to není v reálu její příbuzná. :) Nebo to je záměr autorů, aby měli fanoušci pocit, že je podobně šílená jako Mary
Nejsem sice architekt, jako manžel Deanny, co měl údajně stavěl ten ocelový plot, ale proč má podpory z vnějšku a ne zevnitř? Pokud slouží jako obrana proti náporů zombíků tak jsou na špatné straně, a taky z vnější strany se přece dají snáz strhnout, dá se po nich líp vyšplhat atd, má to nějaký význam?
#4860 Thomas Morta #4863 k_ub0Vejrám. Martyrium, protrpěné u několika posledních extrémně nudných dílů totiž začíná nést své ovoce. K parádní epizodě, jakou dvanáctá jistojistě byla, náhle stačí oholit a ostříhat Ricka, odsunout zombíky na vedlejší kolej a rozehrát Funny Games USA v nové komunitě. Psycho a hutná nálož existencionálního dramatu se vracejí a seriál atmosférou konečně připomíná jeho legendární začátky před pěti lety. Třikrát hurá! Slaboši nepřežijí, to je motto dne. Podobnou depresivní nálož svět TWD potřeboval, a snad se podle comicsu pojede co nejdéle to bude možné. A proto vítám nové policisty Ricka a Michonne a těším se, jaké různé prohřešky proti zločinu budou muset v jejich novém domově řešit. Jeden, dva hlavní potížisté již vystrkují růžky, ostatní na sebe jistě nenechají dlouho čekat. Nezahrávejte si se šerifem, zvlášť když mu pomalu začíná solidně hrabat. Protože bezpečí? Nic takového na světě už dávno neexistuje a on to ví. On ví…
#4856 marush90: nikam nezmizol, tvorcovia potvrdili že scény s ním sa odohrávajú o niekoľko mesiacov neskôr
A kam zmizel ten Morgan? Jsem zvědavá, jestli ovlivní nějak děj…
#4857 kiso1561vzhledem ke komixové předloze bych tipoval Abrahama a/nebo Glenna #4854 Cermb0:
Myslíte, že v této sérii ještě někdo z hlavních postav umře? Já si myslím že ne, teda nevím jak Sasha, protože její herečka byla těhotná ale v současných dílech už měla bříško celkem velké, jen to tvůrci zamaskovali. :) Negana bych rád viděl ve finálním díle, ale spíš to vidím na mid season finale v šesté sérii.
#4855 L0newolfDaryl s napíchnutou vačicí na pohovoru nemá chybu :D
#4848 tomsn40: Srandujem HAHAAHA skoro som tomu uveril sám ale to ze umrie daryl je stale ta možnost :D
http://www.amctv.com/…andria-tour/
#4846 Scenárista s veľkým S: Správně, komiks jsem nečetl a tím pádem nevím o tom jak daleko je Negan, jak velkou skupinu má a další podrobnosti proto jsem psal „osobně bych tipoval“ (navíc né vždy se seriál s komiksem shoduje) :)
#4848 tomsn40: nevěř všemu, co se říká/píše na internetech ;-)
#4847 k_ub0: Si děláš prdel, ne? Ano, je to má chyba že jsem nato klikl ale tohle je sakra velký spoiler !! :(
#4849 L0newolf #4852 k_ub0V tejto 5 sérii zomrie Daryl dixon ked bude zachranovať Carol pri prestrelke .. Prezradil to jeden z ludí ktorí pracuje na Seriali WD . To ským bude prestrelka a kto další umrie z hlavnych postav už nechcel prezradit.....
#4848 tomsn40#4845 Karas:
Tak učíte každý deň chodí a donáša 200 km informácie a o čom :D ak si nečítal komiks tak asi nevieš že okrem Alexandrie existujú aj iné kolónie
Mimochodom Negan ma takú silu že nepotrebuje sliediť ak alexandriu chce tak si ju vezme
#4850 KarasTento díl se mi opravdu líbil a připomínal začátky TWD ať už atmosférou nebo poznáváním nových věcí. Jsem zvědav kdo sebral tu Rickovu zbraň osobně bych tipoval –
Tu malou potvůrku, která za brány Alexandrie pro bombóny chodit určitě nebude :) myslím, že donáší Neganovy nebo ty lidi co vyhodila ta rádoby hodná paní Alexandrie budou její rodiče … uvidím a už se nemůžu dočkat dalšího dílu
#4846 Scenárista s veľkým S#4843 k_ub0: Tak to nevím, kde jsi se to dočetl, ale stačí se podívat na wiki a zjístíš, že nemají spolu nic společného. Podobnost tam také žádnou nevidím.
#4841 Cermb0: Tak dočital som sa ze to je jej staršia sestra a ze to je zámer autora VW aby to pripominalo Terminus ale neviem či je natom pravdy ale proste hned jak som ju zbadal tak ze mi je odniekal povedoma a proste sa podoba na tu Marry či jak sa volala či su rodina neviem či je to pravda ale obe maju modre oči rovnake vlasy rovnaky nos usta :D
#4844 Jirkason#4828 HardyCz: A to ještě nedávno se tu všichni strachovali jestli se ten herec dožije konce seriálu jestli už není na Ricka moc starý…a stačilo jen ostříhat :)
#4840 k_ub0: Herečka to určitě stejná není, ale nad tou podobou jsem se také zamýšlel.. Napadlo mě jestli to není v reálu její příbuzná. :) Nebo to je záměr autorů, aby měli fanoušci pocit, že je podobně šílená jako Mary
#4843 k_ub0#4839 Monkeyskunk: Riešia tovky tisic fanušikov takže nejsom jediný kto vidi podobu
#4841 Cermb0