#4793 yero: #4796 Jedi knight: Podle mě tu zbraň sebrala ta holka Enid. Určitě to nebylo poprvé, co takhle utekla z Alexandrie ven. Mohla vidět Ricka, když tu zbraň schovával a sebrala ji.
Nevíte někdo prosím kdo ukradl Rickovi tu zbran jak si schoval? :) Napište klidně spoilery jak to v Alexandrii bude.. // asi jsem divnej, ale vzdy musim znat spoilery nez se na neco koukam :D
#4790 hoolio88: Podle mě je na Negana ještě brzo, v komikse to zabralo 3 volumy. Je potřeba aby se v Alexandrii staly ještě některé události a až pak Negan a další komunity. Negan bude určitě až v polovině 6 sezony, pokuď náhodou nebudou tvůrci chtít urychlit průběh příběhu, ale jak víme, oni spíš rádi vše roztahají na několik dílů dopředu.
Musím říct, že mě to taky bavilo, bylo fajn objevovat to nový prostředí. Akorát mám obavy, že další tři díly už budou nuda, respektive telenovela, a zábavný bude zase až finále (Negan?)… Jinak čekám spory mezi Rickem a manželem tý pěkný blondýnky, co ho ostříhala. Důvod je jasnej :) A asi bude pokračovat i konflikt Glenna se synama tý vůdkyně komunity a fascinace Carla tamtou holkou… To vidím jako hlavní náplň těch tří dílů, tak uvidíme, jak se trefim.
no, tak dneska se přiznám, že mě to bavilo, je vidět, že jak je díl, kde prostě děj pokračuje, něco se děje, tak to jde… jak zabřednou do probírání pocitů atd… pak to stojí za prd… pro mě dneska dobrý, furt jsem čekal, co bude za minutu…hihihih
( jen ve sprše jsem čekal nákou babu a ne Ricka… :)
Dosť ma zaujíma, ako sa to ďalej vyvinie aj keď z komixu čosi tuším.....Úplne sa mi rátajú morálne výkyvy Michone (teda ak sa to dá nazvať výkyvmi). Otvorila Rickovi oči, aj keď mal pádny dôvod neveriť Aaronovi. Čo sa ani netreba čudovať keďže sa im stalo to, čo sa stalo. Na tomto seriály neskutočne milujem, že samotných ľudí zobrazujú niekedy ako najväčšiu hrozbu. Aj keď som touto vetou s najväčšou pravdepodobnosťou zasiahla do minulosti a prípadnej budúcnosti. Hádam taký podobný štýl zachovajú, pretože mŕtvy človek sa nikdy nevyrovná živému s pokriveným charakterom (čo dokážu, ako som spomenula, skvele zobraziť) :)
#4781 Cermb0: Pochopitelně, mrknu a vidím, to stačí. Ale proto píšu „jestli“, a protože si od třetí řady nedělám iluze o výborném castingu pro tento seriál a vzhledových a charakterovým intepretací tvůrců, tak mám opravdu jasno jak to dopadne a nemám důvod věřit této informaci o obsazení. Ovšem možná, nějakým postavením planet, zjevením, příchodem, co já vím, se to nestane a seriál s mozkem na roli nasadí někoho vhodnýho. Ovšem, mírné pochybnosti mi tu snad dovolíš…
#4780 ZvacA: Nikde nikdo oficiálně nepotvrdil, že ho bude hrát Durand. Ale ty jsi přeci narozdíl od nás všech už viděl X dílů kde Negan vystupuje, takže můžeš posoudit jak ho daný herec hraje
No tak jestli to fakt připsali Durandovi, ačkoli teda jinak nic proti tomuhle srandistovi, tak to to seriál zase posral. Podoba s komixovou předlouhou nulová, charakterově to bude předpokládám podobná kakastrofa jako u Guvernéra, kde se taky ve vším sekli. Yep, to zas bude interpretační lahoda. Můj ty světe… škoda, doufal jsem v sofistikovanější výběr.
#4793 yero: #4796 Jedi knight: Podle mě tu zbraň sebrala ta holka Enid. Určitě to nebylo poprvé, co takhle utekla z Alexandrie ven. Mohla vidět Ricka, když tu zbraň schovával a sebrala ji.
Skvělý díl, snad se to ale časem mezi nimi trochu rozbouří :D
Skvělý díl, snad se to ale časem mezi nimi trochu rozbouří :D
Mne sa naopak diel celkom páčil. Zaujímalo by ma, kto Rickovi vzal tú zbraň a mám pocit, že manžel Jessie nebude taký pohoďák …
#4799 Jirkason#4794 Scenárista s veľkým S:
Že skončí s Rositou? :D
#4805 Scenárista s veľkým STo bola ale nuda :D ale dalo sa to čakať
!Plno zbytočných postav ako je napríklad Eugene :D mimochodom viete :D čo sa mu stane však ? :D to bude asi najhoršie čo sa vo TWD stane :D
#4795 kezir89Nevíte někdo prosím kdo ukradl Rickovi tu zbran jak si schoval? :) Napište klidně spoilery jak to v Alexandrii bude.. // asi jsem divnej, ale vzdy musim znat spoilery nez se na neco koukam :D
#4799 Jirkason #4800 fandapcd #4807 HodooorVšichni pořád mluvíte o Neganovi, to je hrozné… :D
#4790 hoolio88: Podle mě je na Negana ještě brzo, v komikse to zabralo 3 volumy. Je potřeba aby se v Alexandrii staly ještě některé události a až pak Negan a další komunity. Negan bude určitě až v polovině 6 sezony, pokuď náhodou nebudou tvůrci chtít urychlit průběh příběhu, ale jak víme, oni spíš rádi vše roztahají na několik dílů dopředu.
Musím říct, že mě to taky bavilo, bylo fajn objevovat to nový prostředí. Akorát mám obavy, že další tři díly už budou nuda, respektive telenovela, a zábavný bude zase až finále (Negan?)… Jinak čekám spory mezi Rickem a manželem tý pěkný blondýnky, co ho ostříhala. Důvod je jasnej :) A asi bude pokračovat i konflikt Glenna se synama tý vůdkyně komunity a fascinace Carla tamtou holkou… To vidím jako hlavní náplň těch tří dílů, tak uvidíme, jak se trefim.
#4791 Jirkasonno, tak dneska se přiznám, že mě to bavilo, je vidět, že jak je díl, kde prostě děj pokračuje, něco se děje, tak to jde… jak zabřednou do probírání pocitů atd… pak to stojí za prd… pro mě dneska dobrý, furt jsem čekal, co bude za minutu…hihihih
( jen ve sprše jsem čekal nákou babu a ne Ricka… :)
Myslím, že se Carl zamiloval :D
Jen taková zajímost, spíše pro fanoušky tvrdé muziky, bo jako zombík se tam ukáže Scott Ian z Anthrax – https://www.youtube.com/watch?… :)
Dosť ma zaujíma, ako sa to ďalej vyvinie aj keď z komixu čosi tuším.....Úplne sa mi rátajú morálne výkyvy Michone (teda ak sa to dá nazvať výkyvmi). Otvorila Rickovi oči, aj keď mal pádny dôvod neveriť Aaronovi. Čo sa ani netreba čudovať keďže sa im stalo to, čo sa stalo. Na tomto seriály neskutočne milujem, že samotných ľudí zobrazujú niekedy ako najväčšiu hrozbu. Aj keď som touto vetou s najväčšou pravdepodobnosťou zasiahla do minulosti a prípadnej budúcnosti. Hádam taký podobný štýl zachovajú, pretože mŕtvy človek sa nikdy nevyrovná živému s pokriveným charakterom (čo dokážu, ako som spomenula, skvele zobraziť) :)
#4784 ZvacA: teda *nevěřit této informaci… Pro pořádek.
#4781 Cermb0: Pochopitelně, mrknu a vidím, to stačí. Ale proto píšu „jestli“, a protože si od třetí řady nedělám iluze o výborném castingu pro tento seriál a vzhledových a charakterovým intepretací tvůrců, tak mám opravdu jasno jak to dopadne a nemám důvod věřit této informaci o obsazení. Ovšem možná, nějakým postavením planet, zjevením, příchodem, co já vím, se to nestane a seriál s mozkem na roli nasadí někoho vhodnýho. Ovšem, mírné pochybnosti mi tu snad dovolíš…
#4785 ZvacA#4757 verka20: Más pravdu.. tu je članok http://www.ew.com/…ale-march-29
#4781 Cermb0: No ja toho herca mám nahodou rád a myslim si ze podoba tam teda je http://www.dreadcentral.com/…indurand.jpg
#4780 ZvacA: Nikde nikdo oficiálně nepotvrdil, že ho bude hrát Durand. Ale ty jsi přeci narozdíl od nás všech už viděl X dílů kde Negan vystupuje, takže můžeš posoudit jak ho daný herec hraje
#4782 k_ub0 #4784 ZvacANo tak jestli to fakt připsali Durandovi, ačkoli teda jinak nic proti tomuhle srandistovi, tak to to seriál zase posral. Podoba s komixovou předlouhou nulová, charakterově to bude předpokládám podobná kakastrofa jako u Guvernéra, kde se taky ve vším sekli. Yep, to zas bude interpretační lahoda. Můj ty světe… škoda, doufal jsem v sofistikovanější výběr.
#4781 Cermb0