#4777 Thomas Morta: uvidíme poprave sa po dlhej dobre strašne teším novy diel lebo som zvedavy na tu komitu ako to tam bude vyzerat a všetko ale podla mna woodbury bolo uplne super ak by tam nebol šef guverner woodbury bola pekna komunita vyzeralo to tam utulne , som zvedavy na alexandriu
#4776 k_ub0: Na druhou stranu se oddělil ještě před tím, než se v Georgii pospojovala velká stáda, která odřízla Rickovu skupinu. Třeba stihli odjet do jiného státu a narazili na nějakou komunitu.
#4775 Cermb0: No teoreticky by sa tam mohol dostat z jeho rodinou ale pamatam si že odišiel iba z malym revolverom na 6 nabojov a poloprazdnou krabičkou nabojov :D tak musel mat po ceste teda štastie ak to dal ak bude ešte v serialy som zvedavy čo robil celu tu dobu typujem ze cestou prišiel o niekoho z rodiny možno zena mozno dcera alebo obe a bude sám lebo každy niekoho stratil no som ale zvedavy či tam bude a či sa bude riešit jeho minulost a tak isto aj na morgana som zvedavy inač toho tam mali dat davno lebo on je zaujimava postava a bol tam iba 2 krat mali by ho konečne dat uz do skupiny .
Spomenul som si že davno sa hovorilo že sa má vratit Morales z prvej seria viete niekto či to bol FAKE alebo sa vráti lebo sa pisali ze samotny herec naznačil niečo na socialnej sieti a nejak sa zabudlo nato bude tam či nie ?
Durand by byl ok, už od 1. pohledu je nesympatický, vysoký (+ když ještě něco nabere). Pobavila scéna s Aaronem a hrací skřínkou. Poslední díl vypadal dobře, jsem zvědavá na další.
#4764 Reagger: 90 minut to bude mít, ale s jejich reklamovým blokem. Oni počítají normální díl jako 60 minutový, i když má jen 43 minut a zbytek jsou reklamy. Takže výsledná délka finále bude tak 60 minut a zbytek jejich reklamy. Ale pořád lepší než nic.
#4765 Cybercaf: :) Třeba jo a třeba ne, mě to nevadí, já si užiju každý díl, ale psali, že to finále má být epický … takže to vidím, že zase někdo umře, protože o mid season finále říkali totéž … a čeho jsem se dočkali.
http://blogs.amctv.com/…-90-minutes/ Tady je potvrzený, že to finále bude mít 90 minut, takže tomu věřte :) S tím, že bude prodloužený první díl se buď spletli nebo lhali no, ale stejně se toho dočkáme a tak snad, když už to bude takhle dlouhý, to bude i epický.
Nechápu proč jste kolem toho dělali takový obštrukce, jelikož sem LOST nikdy moc nesledoval ale z Brány mám docela znalosti tak stačilo říct Zipacna a hned bych věděl :) Pravý záporák od pohledu. Vím že se bavíme o Neganovi, postavě z komiksu, která se dá považovat za spoiler, ale už tolik lidí to tu nevědomky zmínilo, že to asi není žádné tajmeství…
#4748 Majestic: Tak podle tvýho popisu mě napadá maximálně Kevin Durand, což by rozhodně nebyla špatná volba. Koho hrál ve Stargate už si nepamatuju, ale jeho Keamy v Lost je jedna z nejlépe napsaných a odehraných postav v celém seriálu. Mě by se jako Negan nejvíc líbil Vinnie Jones. Kdo viděl jeho řezníka v Půlnočním vlaku pochopí.
#4777 Thomas Morta: uvidíme poprave sa po dlhej dobre strašne teším novy diel lebo som zvedavy na tu komitu ako to tam bude vyzerat a všetko ale podla mna woodbury bolo uplne super ak by tam nebol šef guverner woodbury bola pekna komunita vyzeralo to tam utulne , som zvedavy na alexandriu
#4761 Geek: jj trefa Kevin Durand :-)
#4776 k_ub0: Na druhou stranu se oddělil ještě před tím, než se v Georgii pospojovala velká stáda, která odřízla Rickovu skupinu. Třeba stihli odjet do jiného státu a narazili na nějakou komunitu.
#4779 k_ub0#4775 Cermb0: No teoreticky by sa tam mohol dostat z jeho rodinou ale pamatam si že odišiel iba z malym revolverom na 6 nabojov a poloprazdnou krabičkou nabojov :D tak musel mat po ceste teda štastie ak to dal ak bude ešte v serialy som zvedavy čo robil celu tu dobu typujem ze cestou prišiel o niekoho z rodiny možno zena mozno dcera alebo obe a bude sám lebo každy niekoho stratil no som ale zvedavy či tam bude a či sa bude riešit jeho minulost a tak isto aj na morgana som zvedavy inač toho tam mali dat davno lebo on je zaujimava postava a bol tam iba 2 krat mali by ho konečne dat uz do skupiny .
#4777 Thomas Morta#4772 k_ub0: Těžko říct, možná bude v Alexandrii. :) Každopádně v zapomnění opět upadl Morgan..
#4776 k_ub0http://shpintv.com/…-Cudlitz.jpg
Povedal by niekto ze toto je Abraham ? :D http://img1.wikia.nocookie.net/…ael-cudlitz_(1).jpg
Spomenul som si že davno sa hovorilo že sa má vratit Morales z prvej seria viete niekto či to bol FAKE alebo sa vráti lebo sa pisali ze samotny herec naznačil niečo na socialnej sieti a nejak sa zabudlo nato bude tam či nie ?
#4775 Cermb0Durand by byl ok, už od 1. pohledu je nesympatický, vysoký (+ když ještě něco nabere). Pobavila scéna s Aaronem a hrací skřínkou. Poslední díl vypadal dobře, jsem zvědavá na další.
omg, jak jsem to tu pročítal, už dlouho jsem se tak nenasmál…hihihihi
#4768 Jirkason: No jasný no, já jsem si to potom taky říkal, ale tak prostě bude to delší aspoň o něco.
#4764 Reagger: 90 minut to bude mít, ale s jejich reklamovým blokem. Oni počítají normální díl jako 60 minutový, i když má jen 43 minut a zbytek jsou reklamy. Takže výsledná délka finále bude tak 60 minut a zbytek jejich reklamy. Ale pořád lepší než nic.
#4769 ReaggerJinak Rick s tím plnovousem je dobrý badass :)
#4765 Cybercaf: :) Třeba jo a třeba ne, mě to nevadí, já si užiju každý díl, ale psali, že to finále má být epický … takže to vidím, že zase někdo umře, protože o mid season finále říkali totéž … a čeho jsem se dočkali.
#4764 Reagger: Jenže já si myslim, že to bude mít 90 minut,aby si všechny postavy stihly vylít srdíčka :D
#4766 Reaggerhttp://blogs.amctv.com/…-90-minutes/ Tady je potvrzený, že to finále bude mít 90 minut, takže tomu věřte :) S tím, že bude prodloužený první díl se buď spletli nebo lhali no, ale stejně se toho dočkáme a tak snad, když už to bude takhle dlouhý, to bude i epický.
#4765 Cybercaf #4768 JirkasonNechápu proč jste kolem toho dělali takový obštrukce, jelikož sem LOST nikdy moc nesledoval ale z Brány mám docela znalosti tak stačilo říct Zipacna a hned bych věděl :) Pravý záporák od pohledu. Vím že se bavíme o Neganovi, postavě z komiksu, která se dá považovat za spoiler, ale už tolik lidí to tu nevědomky zmínilo, že to asi není žádné tajmeství…
#4761 Geek: v SG-1 hrál Goa'ulda Zipacnu, a Keamy byl povedenej, to jo…btw teď se taky má objevit ve Vikings, tak jsem zvědavej :-)
#4748 Majestic: Tak podle tvýho popisu mě napadá maximálně Kevin Durand, což by rozhodně nebyla špatná volba. Koho hrál ve Stargate už si nepamatuju, ale jeho Keamy v Lost je jedna z nejlépe napsaných a odehraných postav v celém seriálu. Mě by se jako Negan nejvíc líbil Vinnie Jones. Kdo viděl jeho řezníka v Půlnočním vlaku pochopí.
#4762 L0newolf #4778 Majestic#4758 Thomas Morta: Právě..