Bojim sa ze zomrie hershel mam ho rad je taky skuseny a aj rika usmernuje ako taky otec a je taka psychyccka podpora pre všetkych bez neho tam budu sami mlady ludia a nikto stary skuseny a tak :/
Carol to podle mě byla. Proč by to neměla být ona? Celkem to na ni i sedí. To, že Ty přežije jsem nějak předpokládala. Tuhle scénu si v komixu pamatuju. Sice byla trochu jiná, ale podstata byla stejná. A teda vůbec mi nevadí, že se v některých dílech více mluví. Ten seriál není jen o zabíjení zombie, ale o vzniknu a chodu nové společnosti v apokalyptickém světě. Občas se tam dostanou do úzkých a musí nějakého chodce složit, ale to podle mě není podstatou celého seriálu a nikdy nebylo.
To byl zase díl…plnej zdlouhavých dialogů o tom, kdo nese vinu, kdo udělal chyby, a kdo za všechno může…prostě, že život je těžkej a na hovno. Já se z nich poseru. Opět plno nelogickejch kroků; Jako čekání, až mi stádo zombí obklopí auto…a pak se teprve snažit odjet…Daryle, Daryle… Trailer na dnešní epizodu opět sestaven ze 4 minut akčních scén v dnešním díle…a ten další na tom bude stejně tak. Podle mě, by se teda úroveň epizod měla zvednout.
#1570 Cybercaf: To netvrdím, vždy by som ju nosil pri sebe a v pripade by som ju použil, lenže napríklad si predstav, že by si bol ako Rick v Atlante, a oni sú po celej ulici. Niektorí si ta všimnúť nemusia a utečieš im, ale ked vystreliš máš problém . A tiež kebyže mám " čistit " , tak by som používal chladné zbrane. Každopádne je dobré si šetriť náboje, vid Morgana :-)
#1569 Jozino135: Nevím proč by měla střelná zbraň bejt problém. Chápu, že v pokročilé fázi ve které jsou například nyní v seriálu se určitě vyplatí likvidovat zombíky spíš chladnýma zbraněma ale pokuď by to vypuklo a já se nezdržoval na jednom místě nebo bych se potřeboval probojovat skrz hordu zombí atd. nevím, proč bych tu zbraň nepoužil. Pokuď jde opravdu do tuhýho, tak nevidim účinější a rychlejší aletrnativu, než střílet :)
určite je dobrý nápad zabezpečiť si zbran ale používať ju na zombie ak by existovali ? to ste sa fakt nepoučili ? zabiješ jednoho, prilakaš strelbou 10. To by nedávalo zmysel, v komikse je to krásne vykreslené konaním Negana. Strelné zbrane si šetria na niečo horšie ako zu zombie, na ludi :-)#1568 Cybercaf:
#1567 Moor8: No…je to zajímavý. Každopádně není nic lepšího, než se v takový situaci spolehnout sám na sebe. Pořídit si zbraň a rovnou střílet (do hlavy) :-D Proto třeba i v dnešní době považuju za docela „blbou srandu“ když se někde lidi převlečou za zombí a dělají pochody městem (obzvlášt v Americe, kde mají ty masky opravdu na úrovni). Já osobně bych asi naočkovanej z tady těch filmů a seriálů, okamžitě tasil zbraň…případně bych je něčim těžkym majznul po hlavě a zdrhal :D
#1543 hulmihoukoleen: Ono by nebylo zase tak jednoduché takovou hrozbu zvládnout. Zkusme si to aplikovat na náš svět: My jsme fanoušci zombie filmů a seriálů a když by se objevilo slovo zombie, tak bychom věděli, co dělat a přinejhorším bychom se připravili. Leč většina lidí by toto považovala za blbost. Něco takového neexistuje. První zombie by byly považovány za nějakou formu protestu, či další skupina, co se chce porvat, prostě občanské nepokoje. V současné době je to celkem běžný jev. O nějakém organizovaném postupu rozhoduje oblastní koordinátor, který je v podstatě úředník sedící za stolem. Když mu přistane hlášení, že to jsou zombie, tak to smete ze stolu, že je to blbost. Teď upřímně, kdo z vás by vydal rozkaz střílet do neozbrojených občanů? To by byla profesní, politická sebevražda a ještě byste šli sedět. Takže by policie nasadila nesmrtící prostředky na zvládání davu. Vodní dělo zombie zdrží, slzný plyn jim nic neudělá. Určitě by bylo spoustu zraněných (pokousaných), ti by byli převáženi do nemocnic po celém městě. Pokud by město bylo menší a mělo jednu nemocnici, tak posléze do nemocnic v jiných okresních městech a i do krajských. Takže se nákaza bude velmi rychle šířit. Pokud budou nemocnice přetížené, tak budou zranění sváženi i do vojenských nemocnic. Než se rozhodne o nasazení armády, tak to chvíli trvá a to určitě nějaká zombie zavítá na většinu vojenských základen, takže už nebude co nasazovat. Armáda se povolává až při velkých nepokojích a než se objeví, tak už pokousaní budou ve většině nemocnic. Navíc o jejím nasazení rozhodují politici. Takže než se to dostane k předsedovi vlády, tak v zombie musí uvěřit ti, co jsou namístě, pak jejich velitel, místní velitel policie, oblastní koordinátor, hafo náměstků, ministr. Prostě velká mašinérie podržtašků, kteří jsou známí strnulostí myšlení a nemají v popisu práce otevřenou mysl a už vůbec ne uvěření v chodící mrtvé. Ti by to přijali až v okamžiku, kdy jim budou zombie klepat na okno, ale to už bude pozdě něco dělat. Zombie budou všude, armáda v rozpadu, či chaosu. Vznik zombie je teoreticky možný. Vše, co je k tomu potřeba již v přírodě existuje, jen by se to muselo spojit do jednoho organismu.
#1559 KarlCZ: praveže tretia seria bola skorej o ludoch ako o zombie a štvrta je konečne hrozba zombie ( tretia seria bola nuda už len to že nezabili guvernera to je ako 2 hodinovy sex a pred vyvrcholenim je stop ! taky som mal pocit z 3 serie ludia všade na svete sa nevedeli dočkat ze konečne zabiju guvernera anič ,
To keby išli do woodbury už som raz pisal že keby to bolo tak ako pišeme serial by bol otom ako by žili v ultra super mega bezpečnom mieste a len by tam kosili travu to by ta zaujimalo ? predsa to je serial musi to byt napinave a zaujimve a predsa preto ostali vo vezeni preto zombici utočia na ploty preto zomieraju ludia otom to je !!
ps radšej by si schcel serial ako cely čas vidiš ricka ako okopava mrku a krmi prasata ako si daryl brusi nožik :D karol češe vlasy detom a podobne :D to by bola zabava :D
#1555 Harimata: TO ma teší že miluješ svojho manžela a iny chlap ta nebere ja som presne taky na baby ale bohužial podobne ženy ako si ty je ich malo pretoze moderne ženy su na peniaze ,chcu sa zabezpečit a kolko kamaratov malo 8 rookov vrajerku a dali mu kopačky kvoli bohatemu , a vlastna skusenost byvam v hlavnom meste a spoznal som vela dievčat od dievčat roztomilych skromnych nenapadnych az po vyzivave slečny na opetkoch a všetky boli na peniaze a hlavne tie roztomile slušne take sa mi pačia také ktore su dračicce iba v spalni ale v civile slušnačky a take boli najvačie k… ktore kefovali starych 50 ročnych pupkačov na bmw ,ale predsa to už nieje k teme THE WALKING DEAD :D
Karen a Davida predsa zabili decká z Carolinho „krúžku mladých skautov“.
Bojim sa ze zomrie hershel mam ho rad je taky skuseny a aj rika usmernuje ako taky otec a je taka psychyccka podpora pre všetkych bez neho tam budu sami mlady ludia a nikto stary skuseny a tak :/
Oni taky v ukázkách vždycky ukážou něco, o čem si říkáš, tak to je jasný, a nakonec je to úplně jinak :D Takže nic nevylučuji.
a jak bylo v ukázce jak tam někdo táhne zase mrtvolu to myslíš že byla taky ona to si myslim že ne že už by si to podruhý nedovoli když už to někdo ví
Carol to podle mě byla. Proč by to neměla být ona? Celkem to na ni i sedí. To, že Ty přežije jsem nějak předpokládala. Tuhle scénu si v komixu pamatuju. Sice byla trochu jiná, ale podstata byla stejná. A teda vůbec mi nevadí, že se v některých dílech více mluví. Ten seriál není jen o zabíjení zombie, ale o vzniknu a chodu nové společnosti v apokalyptickém světě. Občas se tam dostanou do úzkých a musí nějakého chodce složit, ale to podle mě není podstatou celého seriálu a nikdy nebylo.
ja si myslim že to Carol nebyla jen že to na sebe svedla aby to už Rick neřešil
To byl zase díl…plnej zdlouhavých dialogů o tom, kdo nese vinu, kdo udělal chyby, a kdo za všechno může…prostě, že život je těžkej a na hovno. Já se z nich poseru. Opět plno nelogickejch kroků; Jako čekání, až mi stádo zombí obklopí auto…a pak se teprve snažit odjet…Daryle, Daryle… Trailer na dnešní epizodu opět sestaven ze 4 minut akčních scén v dnešním díle…a ten další na tom bude stejně tak. Podle mě, by se teda úroveň epizod měla zvednout.
Tak do carol by som nikdy nepovedal ze ich zabila ona !!!!! a asi tom ešte neskončila :)
#1570 Cybercaf: To netvrdím, vždy by som ju nosil pri sebe a v pripade by som ju použil, lenže napríklad si predstav, že by si bol ako Rick v Atlante, a oni sú po celej ulici. Niektorí si ta všimnúť nemusia a utečieš im, ale ked vystreliš máš problém . A tiež kebyže mám " čistit " , tak by som používal chladné zbrane. Každopádne je dobré si šetriť náboje, vid Morgana :-)
#1569 Jozino135: Nevím proč by měla střelná zbraň bejt problém. Chápu, že v pokročilé fázi ve které jsou například nyní v seriálu se určitě vyplatí likvidovat zombíky spíš chladnýma zbraněma ale pokuď by to vypuklo a já se nezdržoval na jednom místě nebo bych se potřeboval probojovat skrz hordu zombí atd. nevím, proč bych tu zbraň nepoužil. Pokuď jde opravdu do tuhýho, tak nevidim účinější a rychlejší aletrnativu, než střílet :)
#1571 Jozino135určite je dobrý nápad zabezpečiť si zbran ale používať ju na zombie ak by existovali ? to ste sa fakt nepoučili ? zabiješ jednoho, prilakaš strelbou 10. To by nedávalo zmysel, v komikse je to krásne vykreslené konaním Negana. Strelné zbrane si šetria na niečo horšie ako zu zombie, na ludi :-)#1568 Cybercaf:
#1570 Cybercaf#1567 Moor8: No…je to zajímavý. Každopádně není nic lepšího, než se v takový situaci spolehnout sám na sebe. Pořídit si zbraň a rovnou střílet (do hlavy) :-D Proto třeba i v dnešní době považuju za docela „blbou srandu“ když se někde lidi převlečou za zombí a dělají pochody městem (obzvlášt v Americe, kde mají ty masky opravdu na úrovni). Já osobně bych asi naočkovanej z tady těch filmů a seriálů, okamžitě tasil zbraň…případně bych je něčim těžkym majznul po hlavě a zdrhal :D
#1569 Jozino135#1543 hulmihoukoleen: Ono by nebylo zase tak jednoduché takovou hrozbu zvládnout. Zkusme si to aplikovat na náš svět: My jsme fanoušci zombie filmů a seriálů a když by se objevilo slovo zombie, tak bychom věděli, co dělat a přinejhorším bychom se připravili. Leč většina lidí by toto považovala za blbost. Něco takového neexistuje. První zombie by byly považovány za nějakou formu protestu, či další skupina, co se chce porvat, prostě občanské nepokoje. V současné době je to celkem běžný jev. O nějakém organizovaném postupu rozhoduje oblastní koordinátor, který je v podstatě úředník sedící za stolem. Když mu přistane hlášení, že to jsou zombie, tak to smete ze stolu, že je to blbost. Teď upřímně, kdo z vás by vydal rozkaz střílet do neozbrojených občanů? To by byla profesní, politická sebevražda a ještě byste šli sedět. Takže by policie nasadila nesmrtící prostředky na zvládání davu. Vodní dělo zombie zdrží, slzný plyn jim nic neudělá. Určitě by bylo spoustu zraněných (pokousaných), ti by byli převáženi do nemocnic po celém městě. Pokud by město bylo menší a mělo jednu nemocnici, tak posléze do nemocnic v jiných okresních městech a i do krajských. Takže se nákaza bude velmi rychle šířit. Pokud budou nemocnice přetížené, tak budou zranění sváženi i do vojenských nemocnic. Než se rozhodne o nasazení armády, tak to chvíli trvá a to určitě nějaká zombie zavítá na většinu vojenských základen, takže už nebude co nasazovat. Armáda se povolává až při velkých nepokojích a než se objeví, tak už pokousaní budou ve většině nemocnic. Navíc o jejím nasazení rozhodují politici. Takže než se to dostane k předsedovi vlády, tak v zombie musí uvěřit ti, co jsou namístě, pak jejich velitel, místní velitel policie, oblastní koordinátor, hafo náměstků, ministr. Prostě velká mašinérie podržtašků, kteří jsou známí strnulostí myšlení a nemají v popisu práce otevřenou mysl a už vůbec ne uvěření v chodící mrtvé. Ti by to přijali až v okamžiku, kdy jim budou zombie klepat na okno, ale to už bude pozdě něco dělat. Zombie budou všude, armáda v rozpadu, či chaosu. Vznik zombie je teoreticky možný. Vše, co je k tomu potřeba již v přírodě existuje, jen by se to muselo spojit do jednoho organismu.
#1568 Cybercaf#1565 Harimata: To už neham na tebe
No, jako až to dojde do stavu, kdy budu mít potřebu u toho vypnout mozek, aby se to dalo zkouknout, tak to sledovat přestanu.
#1566 k_ub0#1563 Harimata: je to serial treba vypnut hlavu a relaxovat nerozmyšlat len si uzivat serial a mat na haku že robia onake chyby komu sa pači to pozera
Tak je rozdíl jestli sleduješ seriál, kde hrdinové trpí, protože dělají nelogické chyby, a nebo jestli trpí protože je třeba řešit nové problémy :D
#1564 k_ub0#1559 KarlCZ: praveže tretia seria bola skorej o ludoch ako o zombie a štvrta je konečne hrozba zombie ( tretia seria bola nuda už len to že nezabili guvernera to je ako 2 hodinovy sex a pred vyvrcholenim je stop ! taky som mal pocit z 3 serie ludia všade na svete sa nevedeli dočkat ze konečne zabiju guvernera anič ,
To keby išli do woodbury už som raz pisal že keby to bolo tak ako pišeme serial by bol otom ako by žili v ultra super mega bezpečnom mieste a len by tam kosili travu to by ta zaujimalo ? predsa to je serial musi to byt napinave a zaujimve a predsa preto ostali vo vezeni preto zombici utočia na ploty preto zomieraju ludia otom to je !!
ps radšej by si schcel serial ako cely čas vidiš ricka ako okopava mrku a krmi prasata ako si daryl brusi nožik :D karol češe vlasy detom a podobne :D to by bola zabava :D
slyšel jsem že abraham se má oběvit v 10 díle
#1555 Harimata: TO ma teší že miluješ svojho manžela a iny chlap ta nebere ja som presne taky na baby ale bohužial podobne ženy ako si ty je ich malo pretoze moderne ženy su na peniaze ,chcu sa zabezpečit a kolko kamaratov malo 8 rookov vrajerku a dali mu kopačky kvoli bohatemu , a vlastna skusenost byvam v hlavnom meste a spoznal som vela dievčat od dievčat roztomilych skromnych nenapadnych az po vyzivave slečny na opetkoch a všetky boli na peniaze a hlavne tie roztomile slušne take sa mi pačia také ktore su dračicce iba v spalni ale v civile slušnačky a take boli najvačie k… ktore kefovali starych 50 ročnych pupkačov na bmw ,ale predsa to už nieje k teme THE WALKING DEAD :D