#1518 LoKiCZ: Opět souhlasím, ale víc zombíků za plotem přiláká i někoho z přeživších a pak vznikne takováhle situace, on je někdo krmí?!?! Kdyby tam byla jen krev, tak neřeknu nic a nikdo by se ani nemusel dozvědět, že je někdo krmí, ale takhle tam vyskládaný půlky krys je moc nápadný. Když už chci škodit, tak to dělam tak aby mě nikdo neodhalil ne? .) I když opět jsme u toho, že je to jen seriál .)
#1516 LoKiCZ: Souhlas a určitě to neni ten doktor, co se nám scénáristi snaží vnutit. A moc nechápu proč ten kdo krmí ty krysy, je nenacpal zombíkům rovnou celý, aby nezůstaly důkazy :D Ne, radši jim jen nechá ukousnout hlavu a zbytek nechá před plotem, wtf?
Tak můj názor (pokud někoho zajímá) je takový, že sabotáž plotu a vraždu dvou nemocných mají na svědomí 2!! různé osoby. Přece sabotáž plotu je jasná snaha o zničení táboru a působení problémů. Naopak vražda nakažených – zjevně byli zabiti v postelích když spali, je jasnou snahou o ochranu tábora.
S těma krysama je to fakt divný, kdyby tam u toho nebyla ta vražda, tak si myslím, že to udělalo nějaké děcko. Teď je fakt těžké tipovat, kdo to dělá, protože známe jen ty dvě malé holky, pak 100× zmíněného doktora eS a všechno ostatní jsou staré postavy, takže pokud to nedělá Rick, jakože je to zajímavá teorie, ale nevsadila bych si na ni, tak to fakt spíš vypadá, že nám toho doktora chtějí vnutit. Taky bych se nedivila, kdyby to byla pomsta od někoho od Guvenréra, ale zas myslím, že ten by se mstil přímo na Rickovi a jeho nejbližších, je to zapeklité.
Já prostě nechápu, proč víc nelikvidujou chodce u plotů. Chodci plot téměř zbořili, na poslední chvíli se jim je podařilo odlákat a místo toho, aby nahnali lidi k plotu a začali postupně likvidovat přicházející zombíky než to bude zase kritické, tak si Rick klidně podpaluje chlívek a zombíci se zase u plotu hromadí. Rick se na to dívá, ale pohodička, klídeček, nic se neděje.
Ty zombíky za plotem, nepochopím. Fakt že ne. Největší nelogičnost co je v seriálu… Nikdo neni tak tupej a musí mu bejt jasný že postupem času jich tam bude prostě miliarda a ten plot rozkřápou. Kdyby vyjeli autem, s nějakym klaxonem a odtáhli je někam do prdele, nalákali do nějaký díry nebo tak, měly by pokoj. A každý den to dělat. né že počkám až jich tam bude 300 za plotem a budu jim štípat hlavy páčidlem, a krev mi bude cákat na xicht, když víme, že nakazit je snadný. Konec opět navnadivej jako svi*ě, spálená těla má podle mě na starosti Carl. Rick ho podle mě nabudil už tim že mu dal zbraň a řekl, že nic nemá proti tomu trénování dětí se zbraněmi. Těšim se jak ten cip na další díl…
Tak ten dnešní díl byl fakt masakr! Těch prasátek mi bylo líto :D Zajímá mě, jestli se budou muset odstěhovat :/ Tady jsem se trošku víc rozepsal, neberte to jako spamování ;)http://epizodezone.blogspot.cz/…-s04e02.html
Všetci si myslite ze je to ten černoch bob zato že je novy a ma pochybnu minulost ved ten alkohol vratil a potom to bola nehoda praveže je to urobene tak aby ludia rozmyšlali kto to je a jediny jasne napadne že bob lebo je novy a z podivnou minulostou ale ja si myslim ze to on nieje bude to nieto uplne mimo znamycch tvary ale možem sa mylit je to iba dohat
Když už se řeší kdo krmí krysy a kdo zapálil ty těla, tak si myslím stejně jako někdo nademnou, že to udělal ten armádní lékař. Ale myslím si, že to nemá nakázáno od Guvernéra, prostě je mimo. ( V prvním díle chtěl nabrat alkohol ). K dílu : Spousta skvělých momentů, ale některé slabší. Čekal jsem, že budou bojovat se zombíky a né s angínou :)
#1507 sonulle: podľa mňa skôr Carl, nechcel aby sa to rozšírilo a ohrozilo Judith, dostal späť zbraň, zabil ich nebol dosť silný aby ich odniesol tak ich musel ťahať preto je krv na zemi a spálil ich s benzínom čo predtým videl u Ricka :D
Já prostě víc nečekala a celkem jsem se bavila. Za mě lepší než první díl. Tak krysy a nákaza – armádní lékař (možná pro někoho pracuje), spálená těla – někdo z tábora se snaží zastavit nákazu – po dnešku bych klidně řekla Carol (ovšem nevím jestli sama).
ee je tam saboter v trailery hovoril rick tyreeseovy ze zitime kto to bol je tam na 100 % saboter a tie dve chladnokrvne zabite tela a potom spalene ma na svedomi nejaky človek ja typujem ze nejaky skovany vezen guverner sa objavi asi v polovici #1500 hulmihoukoleen:
Po dnešním díle jsem si řekla asi jen „chudáci prasátka“. Čekala jsem trochu větší akci, ta byla vlastně jen na začátku. Ale nevadí. Takže máme potvrzenou nemoc a já říkala, že to bude mít co dělat s tím krvácením v obličeji. A akce krysy a spálená těla, stále nedokážu odhadnout, kdo z nich by to byl. Rick je zajímavý nápad, chápala bych ty spálená těla, ty krysy už ne.
po dnesnim dile si zacinam myslet ze ten co krmi zombiky krysama je Rick.. preskocilo mu kdysi a ted kouka na svet jinym pohledem… viz dnesni dil co se tyce zvirat… a osobne si myslim ze ten konec udelal taky on… nechce aby se nakaza sirila dal :) tot muj nazor
třeba to navzájem nesouvisí třeba ty dvě holky servírovaly nickovi krysy a ty dvě spálený těla se spálili, protože onemocněli a umřeli tou „chřipkou“ ale kdo ví jak to nakonec scénáristi vyvedou :)
#1518 LoKiCZ: Opět souhlasím, ale víc zombíků za plotem přiláká i někoho z přeživších a pak vznikne takováhle situace, on je někdo krmí?!?! Kdyby tam byla jen krev, tak neřeknu nic a nikdo by se ani nemusel dozvědět, že je někdo krmí, ale takhle tam vyskládaný půlky krys je moc nápadný. Když už chci škodit, tak to dělam tak aby mě nikdo neodhalil ne? .) I když opět jsme u toho, že je to jen seriál .)
#1517 DiceCze: Možná je důvod takový, aby se zombíci snažili víc dostat za ten plot, protože cítili tu krev.
#1519 DiceCze#1516 LoKiCZ: Souhlas a určitě to neni ten doktor, co se nám scénáristi snaží vnutit. A moc nechápu proč ten kdo krmí ty krysy, je nenacpal zombíkům rovnou celý, aby nezůstaly důkazy :D Ne, radši jim jen nechá ukousnout hlavu a zbytek nechá před plotem, wtf?
#1518 LoKiCZTak můj názor (pokud někoho zajímá) je takový, že sabotáž plotu a vraždu dvou nemocných mají na svědomí 2!! různé osoby. Přece sabotáž plotu je jasná snaha o zničení táboru a působení problémů. Naopak vražda nakažených – zjevně byli zabiti v postelích když spali, je jasnou snahou o ochranu tábora.
#1517 DiceCzeS těma krysama je to fakt divný, kdyby tam u toho nebyla ta vražda, tak si myslím, že to udělalo nějaké děcko. Teď je fakt těžké tipovat, kdo to dělá, protože známe jen ty dvě malé holky, pak 100× zmíněného doktora eS a všechno ostatní jsou staré postavy, takže pokud to nedělá Rick, jakože je to zajímavá teorie, ale nevsadila bych si na ni, tak to fakt spíš vypadá, že nám toho doktora chtějí vnutit. Taky bych se nedivila, kdyby to byla pomsta od někoho od Guvenréra, ale zas myslím, že ten by se mstil přímo na Rickovi a jeho nejbližších, je to zapeklité.
Já prostě nechápu, proč víc nelikvidujou chodce u plotů. Chodci plot téměř zbořili, na poslední chvíli se jim je podařilo odlákat a místo toho, aby nahnali lidi k plotu a začali postupně likvidovat přicházející zombíky než to bude zase kritické, tak si Rick klidně podpaluje chlívek a zombíci se zase u plotu hromadí. Rick se na to dívá, ale pohodička, klídeček, nic se neděje.
Ty zombíky za plotem, nepochopím. Fakt že ne. Největší nelogičnost co je v seriálu… Nikdo neni tak tupej a musí mu bejt jasný že postupem času jich tam bude prostě miliarda a ten plot rozkřápou. Kdyby vyjeli autem, s nějakym klaxonem a odtáhli je někam do prdele, nalákali do nějaký díry nebo tak, měly by pokoj. A každý den to dělat. né že počkám až jich tam bude 300 za plotem a budu jim štípat hlavy páčidlem, a krev mi bude cákat na xicht, když víme, že nakazit je snadný. Konec opět navnadivej jako svi*ě, spálená těla má podle mě na starosti Carl. Rick ho podle mě nabudil už tim že mu dal zbraň a řekl, že nic nemá proti tomu trénování dětí se zbraněmi. Těšim se jak ten cip na další díl…
Hm, zvláštni díl. Podle mě teď jedou trochu v duchu komixu, jak tam byl ten uřezávač hlav
Tak ten dnešní díl byl fakt masakr! Těch prasátek mi bylo líto :D Zajímá mě, jestli se budou muset odstěhovat :/ Tady jsem se trošku víc rozepsal, neberte to jako spamování ;) http://epizodezone.blogspot.cz/…-s04e02.html
Všetci si myslite ze je to ten černoch bob zato že je novy a ma pochybnu minulost ved ten alkohol vratil a potom to bola nehoda praveže je to urobene tak aby ludia rozmyšlali kto to je a jediny jasne napadne že bob lebo je novy a z podivnou minulostou ale ja si myslim ze to on nieje bude to nieto uplne mimo znamycch tvary ale možem sa mylit je to iba dohat
Když už se řeší kdo krmí krysy a kdo zapálil ty těla, tak si myslím stejně jako někdo nademnou, že to udělal ten armádní lékař. Ale myslím si, že to nemá nakázáno od Guvernéra, prostě je mimo. ( V prvním díle chtěl nabrat alkohol ). K dílu : Spousta skvělých momentů, ale některé slabší. Čekal jsem, že budou bojovat se zombíky a né s angínou :)
#1507 sonulle: podľa mňa skôr Carl, nechcel aby sa to rozšírilo a ohrozilo Judith, dostal späť zbraň, zabil ich nebol dosť silný aby ich odniesol tak ich musel ťahať preto je krv na zemi a spálil ich s benzínom čo predtým videl u Ricka :D
Já prostě víc nečekala a celkem jsem se bavila. Za mě lepší než první díl. Tak krysy a nákaza – armádní lékař (možná pro někoho pracuje), spálená těla – někdo z tábora se snaží zastavit nákazu – po dnešku bych klidně řekla Carol (ovšem nevím jestli sama).
#1508 kiso1561Ještě že nechrápu :D
ee je tam saboter v trailery hovoril rick tyreeseovy ze zitime kto to bol je tam na 100 % saboter a tie dve chladnokrvne zabite tela a potom spalene ma na svedomi nejaky človek ja typujem ze nejaky skovany vezen guverner sa objavi asi v polovici
#1500 hulmihoukoleen:
Já si myslím, že to udělal ten holohlavý černoch. Už v s04e01 se choval tak nějak divně a kvůli němu začli chodci padat ze střechy.
Jak Michonne objala Judith.. to bylo dost smutný ^^
Po dnešním díle jsem si řekla asi jen „chudáci prasátka“. Čekala jsem trochu větší akci, ta byla vlastně jen na začátku. Ale nevadí. Takže máme potvrzenou nemoc a já říkala, že to bude mít co dělat s tím krvácením v obličeji. A akce krysy a spálená těla, stále nedokážu odhadnout, kdo z nich by to byl. Rick je zajímavý nápad, chápala bych ty spálená těla, ty krysy už ne.
po dnesnim dile si zacinam myslet ze ten co krmi zombiky krysama je Rick.. preskocilo mu kdysi a ted kouka na svet jinym pohledem… viz dnesni dil co se tyce zvirat… a osobne si myslim ze ten konec udelal taky on… nechce aby se nakaza sirila dal :) tot muj nazor
třeba to navzájem nesouvisí třeba ty dvě holky servírovaly nickovi krysy a ty dvě spálený těla se spálili, protože onemocněli a umřeli tou „chřipkou“ ale kdo ví jak to nakonec scénáristi vyvedou :)
#1505 k_ub0