Deadpoola čekají přetáčky, ale není se čeho bát

Deadpoola čekají přetáčky, ale není se čeho bát

19.2.2018 17:18


Internet zaplavila zpráva, že film Deadpool 2 se dočká přetáček. Všichni fanoušci sprostého Wadea ale mohou zůstat klidní – jedná se o plánované přetáčky, film není v problémech, jak některé zdroje mohou uvádět. A kdo dostane po hlavní postavě a Cableovi nejvíce prostoru?


Josh Brolin, filmový Cable, potvrdil, že herce nyní čekají přetáčky (a dotáčky) filmu Deadpool 2, který stále nemá oficiální název. Nicméně se není čeho bát. Jedná se o plánované dotáčky, tvůrci ve studiu zjistili, že pár záběrů není natočeno tak, jak má. A samozřejmě může přijít čas i na několik nových nápadů, které se na poslední chvíli zakomponují do filmu o Deadpoolovi. Ryan Reynolds určitě pár nových hlášek vymyslí.

(Líbil se vám Colossus v prvním filmu o Deadpoolovi? Foto: Fox)

Ve filmové branži je zcela běžné, že tvůrci plánují přetáčky dlouho dopředu. Navíc u Deadpoola 2 to dává ještě větší smysl, protože se hovoří o tom, že přeci jen druhý snímek stál více než první. I když ani druhý film nebude mít astronomický rozpočet, digitálních triků poměrně přibylo. Není se čemu divit – na scéně se objeví Cable a část týmu X-Force.

Druhý film má být určitě velkolepější, ale přesto se má držet při zemi. Rozhodně ale není důvod k panice. Film není v problémech. Stefan Kapičić, který ve snímku hraje mutanta Colossa, se také vyjádřil, že hned po Deadpoolovi a Cableovi je třetí nejdůležitější postavou ve filmu, která dostane patřičný prostor. Fanoušci Rasputina se tedy můžou pomalu točit.

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2)


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!