Fox posouvá premiéru Dark Phoenix a New Mutants, letos se dočkáme pouze Deadpoola 2

Fox posouvá premiéru Dark Phoenix a New Mutants, letos se dočkáme pouze Deadpoola 2

27.3.2018 19:55


Rok 2018 měl být bohatým rokem a vykouzlit úsměv na tvářích fanoušků X-Menů. Bohužel tomu bude přesně naopak. Vloni jsme se z kraje roku dočkali pouze Logana a letos se nakonec po všech přesunech premiér dočkáme také jen jediného filmu.


Studio Fox nedávno prohlásilo, že by chtělo vydávat až tři filmy ročně. A to se mu mělo vůbec poprvé podařit letos, protože původní plán byl takový, že New Mutants, Deadpool 2 a X-Men: Dark Phoenix si odbudou premiéru v roce 2018. Nejprve byl odložen snímek New Mutants z letošního dubna až na únor 2019. Důvod je takový, že tvůrci chtějí přidat do hry novou postavu a trochu pozměnit příběh.

(Jean Grey nakonec uvidíme šílit až příští rok. Foto: Fox)

New Mutants se ovšem posouvá premiéra ještě jednou. Nedočkáme se jich ani v únoru, ale až v srpnu 2019. Film, který byl tedy naplánovaný na letošní duben, tak bude mít téměř rok a půl dlouhé zpoždění. A bohužel to není jediná špatná zpráva, kterou vám dnes přinášíme. I film Dark Phoenix, který chystá Simon Kinberg, se dočká odložení.

Film měl původně dorazit letos v listopadu, nakonec se ho ovšem dočkáme až v únoru 2019. Dark Phoenix si tedy bere premiéru původních New Mutants, kteří museli být teoreticky posunuti. Co za změnou termínů stojí? To se zatím přesně neví, ale bohužel to nevrhá na studio Fox dobré světlo. Když k posunutí dvou premiér (u jednoho filmu rovnou dvakrát) připočítáme ještě zvěsti, že Deadpool 2 má potíže, fanoušci se pomalu mohou začít obávat, zda Fox ví, co dělá. Doufejme, že více času na přípravu filmu bude mít pozitivní vliv na oba výsledné projekty. Tyto neočekávané jevy pochopitelně nahrávají anti-fanouškovskému táboru Foxu, který samozřejmě chce postavy co nejdříve vidět ve světě MCU.

Mrzí vás, že se letos nedočkáme filmu Dark Phoenix, a že je snímek New Mutants opět posunut?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!