Obsazení se rozšiřuje a už víme, kdo si koho zahraje

Obsazení se rozšiřuje a už víme, kdo si koho zahraje

11.9.2022 11:59


Už dlouho víme, že do seriálu byli obsazeni Helen Mirren a Harrison Ford, nicméně podrobnosti o jejich postavách nebyly prozrazeny. To už nyní neplatí, jelikož bylo oznámeno, jaké členy Duttonových si zahrají, a taky jací herci se k nim do seriálu připojí.


Letos v únoru jsme se dozvěděli, že Taylor Sheridan připravuje další kapitolu z historie rodu Duttonových. Ta nás měla původně zavést do roku 1932, nakonec se ale letopočet posunul na 1923 a tudíž se změny dočkal i samotný název seriálu. Navíc byly ohlášeny první dvě herecké hvězdy, které nás budou seriálem provázet, a těmi se stali Helen Mirren a Harrison Ford. Podrobnosti o tom, koho si zahrají, ale nebyly ještě známé.

Fanoušci seriálu 1883 usuzovali, že tato dvojice nejspíš ztvární starší verze Jamese a Margaret Duttonových, ale nyní už víme, že tak tomu nebude. Harrison Ford se totiž představí jako Jacob Dutton, který je Jamesovým bratrem a aktuálním patriarchou rodiny a Yellowstonského ranče, a Helen Mirren ztvární jeho manželku Caru Duttonovou. Díky této informaci lze hádat, že James Dutton skutečně v roce 1893 podlehl svému zranění, jak bylo naznačeno ve flashbacku v seriálu Yellowstone, a aby nebyla v Montaně Margaret se svými syny sama, přijel za ní její švagr i se svou rodinou.

Třetím obsazeným hercem v pořadí se stal Sebastian Roché, nicméně on je dosud jediným představitelem, u něhož nevíme, koho si zahraje.

(Sebastian Roché si například loni zahrál v Big Sky. Foto: ABC)

Nově už známě dalších sedm herců, kteří se k seriálu připojují. James Badge Dale ztvární starší verzi Johna Duttona, kterého jsme mohli vídat v 1883 jako malého chlapce. Ten je coby Jacobův nejstarší synovec jeho pravou rukou. Johnovu svědomitou manželku Emmu Duttonovou si zahraje Marley Shelton a jejich syna Jacka, který je oddaným rančerem hluboce věrným své rodině, Darren Mann.

(Rodina Johna Duttona. Foto: Deadline)

Další obsazení herci už nebudou součástí rodu Duttonových, ale budou žít v jejich okolí. Michelle Randolph byla obsazena do role smělé a zdatné Elizabeth Straffordové, která se má provdat do rodiny Duttonových. Nebylo však zatím prozrazeno, jestli se má vdát za Jacka nebo někoho dalšího z rodiny. Julia Schlaepfer si zahraje Britku Alexandru, kterou se seznámí s jedním z Duttonových v cizině. Dalším obsazeným hercem je Brian Geraghty, který se představí jako zcela loajální předák na ranči jménem Zane. A nakonec se k seriálu připojuje herečka Aminah Nieves, která ztvární Teonnu Rainwaterovou. Toto příjmení vám může být povědomé, neboť v Yellowstonu vystupuje Thomas Rainwater. Teonna by tedy mohla být jeho babičkou.

(Brian Geraghty si rovněž zahrál v Big Sky. Foto: ABC)

Zdroj: Deadline (1, 2)

Jak se vám obsazení seriálu líbí?


Jít na 1923 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře